![]() |
#1981 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 624
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
LadyDagaMilon
![]() ![]() Oczywi¶cie te brawa nie za "zdrowe" jedzonko ![]() ![]() Mo¿e i si³ownia zamkniêta, ale zostaj± æwiczenia dywanowe (ja osobi¶cie wolê je bardziej ni¿ si³ownie) i letnie spacery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
LadyDagaMilon Dziêki za rady, ka¿de dobre s³owo to motywacja do konkretnej pracy.
W³a¶nie wróci³am z szybkiego spaceru rowerowego córki i s³oñce tak dogrzewa, ¿e ca³a mokra jestem ![]() zaraz trzeba co¶ przegry¼æ i mo¿e zrobiê wieczorem æwiczenia na brzuch ![]() Jak dzia³aæ to dzia³aæ ![]() Fajne babki jeste¶cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | ||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
wiem ze robie to dla siebie nie dla kogo¶ i nikt za mnie dupska nie zepnie, nie chce zaprzepacic tego co juz mi sie uda³o osi±gn±æ bo mam CEL zadeklarowany zreszt± od POCZ¡TKU ISTNIENIA TEGO W¡TKU ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() jak zostaniesz z nami na d³uzej do³±czysz do klubu to zobaczysz nasze efekty ,oraz pochwalisz sie swoimi ![]() wiêc zycze ci wytrwa³o¶ci Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-06-25 o 16:43 Powód: edit ort ;) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Konto usuniête
|
Ja lubiê w domu, bo zawsze mogê sobie poæwiczyæ, nawet w pi¿amie
![]() ![]() Æwiczê, aby fajnie ujêdrniæ sylwetkê i tylko te æwiczenia, które sprawiaj± mi rado¶æ ![]() ![]() Trzymam kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |||||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja ju¿ po zajêciach... i Wakacjeee! w koncu, wszystko pozaliczane, jedna trója przez ca³y rok reszta bdb albo db..haaa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
Dziêkiii wielkie ! Z bieganiem ³atwo przesadziæ. Nie jestem i nigdy nie bêdê fank± tego sportu po pierwsze dlatego, ¿e to sport mocno urazowy a po drugie ze wzglêdu na moj± figurê i krótkie nózie - s± w sam raz do roweru bo umiê¶nione mocno ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() Fakt ¿e sporo dziewczyn odpad³o. My¶lê ¿e to raczej kwestia silnej woli - braku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Raczkowanie
|
Dziêki aamidale!
Mam nadziejê, ¿e zostanê z wami na d³u¿ej i bêdê mog³a siê pochwaliæ wynikami. Gratulujê super wyników ![]() A jak d³ugo ju¿ siê odchudzasz? Jaki masz teraz wynik? I co najbardziej Ci pomog³o w diecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
W pi¿amie to nie ze wzglêdów higienicznych, ale na pewno do æwiczen nie posmarujê siê dezodorantem... a ze poce siê ostro to nawet przy cotygodniowym praniu ciuchow sportowych to nie pachn± one zbyt mi³o i osobom na si³owni bym tego nie fundowa³a. NIe wiem no, nie umia³abym chyba. Kiedy¶ tylko chodzi³am na aerobik do mojej starej szko³y ale tam nikt na pokaz mody nie przychodzi³ a przyznam ¿e mnie takie zachowanie wkurza - chodz nie powinno bo to nie moja sprawa. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() Najbardziej w chudniêciu mi pomaga ruch, chwalê te¿ sobie ustalanie z góry posi³ków i bardzo regularny, wrêcz monotonny plan dnia. Ja nie tyle akurat walczê z wag± co ze zdrowiem i zachowaniami depresyjnymi, reszta to dodatek a ten w±tek mi pomaga ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#1988 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gratuluje wzorowego indeksu/¶wiadectwa? Jak tam rzucanie fajek ![]() izula1987 w diecie najbardziej pomaga ¶wiadomo¶æ,¿e my tu czekamy na sprawozdanie ¿ywieniowe i potrafimy ³adnie motywowaæ ![]()
![]() |
#1989 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Witajcie laski, ja koñczê na dzi¶... czas dla mê¿a, ju¿ têskni i wo³a do ³ó¿ka
![]() ![]() PS. Kolacja by³a o 16.oo a przek±ska pó¿niej tak¿e nie my¶lcie, ¿e jadam tak na wieczór ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-25 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A dziêkujê, dzi¶ mija tydzien jak nie palê ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Raczkowanie
|
No to bardzo ³adnie idziesz w dó³ aamidale
![]() ![]() Wiadomo ruch najwa¿niejszy, bo nic samo siê nie zrobi ![]() W³a¶nie chyba muszê sobie po prostu robiæ jad³ospis na nastêpny dzieñ, albo parê dni ![]() ![]() Edytowane przez izula1987 Czas edycji: 2014-06-25 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam troszeczkê inny rodzaj oty³o¶ci i w pasie mam 87 cm, za to ty³ek mam jak ko³o od Jelcza i udziska srogie ![]() Kalendarzyki i planowanie ¶wietna rzecz, potwierdzam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ka¿da z nas jest inna, ale wszystkie d±¿ymy do jednego: do bycia zadowolonej z siebie samej, a nie tylko z innych. Powoli siê ¿egnam i chyba zrobiê sobie seriê jak±¶ na brzuch, bo mnie najbardziej denerwuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
ammidale porycza³am sie ze ¶miechu! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Konto usuniête
|
aamidale Mi te¿ straaasznie pomaga ustalanie sobie posi³ków na ca³y dzieñ z góry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1996 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziêkujê ogromnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
Te¿ mam problem z po¿eraniem serów ![]() Ja jeszcze staram siê jak najbardziej ró¿norodnie, jak dzis na obiad ryba to jutro albo inna ryba albo miêso itp ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Witam z rana, dzi¶ ju¿ czwartek jeszcze jutro do pracy i wolny weekend
![]() Ps. ¦niadanie - kromka chleba ¿ytniego + jajko na twardo + 5 plasterków ogórka zielonego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie póki co ³adnie, jak bêdzie tak fajnie w po³udnie to ruszê siê na pla¿ê ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Raczkowanie
|
Witam i ja.
Dzi¶ córcia da³a mi pospaæ ![]() ![]() Mi³ego dnia kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Rozeznanie
|
A ja znowu mam zamazane widzenenie w lewym oku, wrrrr... nalecia³o mi rycyny jak spa³am teraz bêdzie siê papraæ przez ca³y dzien :/
![]() |
#2001 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurde dziewczyny mam jakiego¶ takiego lenia w sobie,¿e nie æwiczê tak jak wcze¶niej ( chodzi o zapa³ ),mo¿e pod³ama³o mnie zawalenie pokoju æwiczeniowego materia³ami remontowymi ![]() na ¶niadanie planuje-musli z jogurtem naturalnym II ¶niadanie-mo¿e wczorajszy makaron pomidorami obiad- grillowany kurczak,pieczone m³ode ziemniaczki w zio³ach i oliwie,surówka z m³odej kapusty na razie tyle ![]()
![]() |
#2002 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
aamidale, super przepis na obiad! Mnie takie smaki pasuj±
![]() izula1987, ja tak¿e Ciê serdecznie witam ![]() Dlatego wbrew temu co mówi mamdwaoka uwa¿am, ¿e mo¿na trenowaæ bieganie z ka¿d± wag±. Kwestia tylko doboru butów i planu treningowego. Nie rzucanie siê na przebiegniêcie 10km od razu ![]() Zamierzam skorzystaæ z przepisu z tej strony: http://weganie.blogspot.com/2011/09/...-migdaowe.html Przede mn± trzeci dzieñ pracy. Mam tam tyle ruchu, ¿e chyba nie bêdê æwiczyæ w domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Boli mnie dzi¶ brzuch straszliwie, wczoraj zjad³am strasznie ostr± kolecjê i od rana siedzê i cierpiê, ju¿ od dawna powinnam siedzieæ na rowerze wrrr ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2004 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ¦niadanie za mn±. W koñcu znalaz³am chrupkie pieczywo, które sk³ada siê z 2 sk³adników: woda i m±ka pe³noziarnista. Wiec zjad³am 2 kromki z wêdlin± i papryk±. Do tego kawka i woooooooda ![]() Teraz córkê zmobilizowaæ do spacerku i idziemy ![]() aamidale musisz jakie¶ pozytywy znale¼æ. A na ból brzucha herbata miêtowa lub du¿o wody to zawsze pomaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Konto usuniête
|
A ja nie mog³am spaæ, bo dzisiaj maja byæ podobno wyniki matur brrr....
Rano na wadze 87 kg!! Jeszcze dwa i cel pierwszy osi±gniêty ![]() ![]() A od jutra bêdzie sajgon w pracy... Telewizja przyje¿d¿a, ¿eby pokazaæ jakie to nasze gdañskie pla¿e s± piêkne, czyste i bezpieczne. Szopka jak nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
Na której plazy pracujesz?
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Konto usuniête
|
W tym roku w Jelitkowie, wcze¶niej na Stogach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2009 |
Raczkowanie
|
Ja ju¿ po rowerze i chyba zaraz znowu zacznê rundkê,bo wkrêci³am siê w serial
![]() W³a¶nie wstawi³am kurczaka i mam jak±¶ godzinkê do przygotowania ziemniaków tak wiêc jaaaadeee ![]() O mam pytanie jak my¶licie pasowa³aby mi taka fryzurka? Oczywi¶cie chodzi o ¶ciêcie,bo nie farbuje w³osów. fryzura-emo-12367.jpg
#2010 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy okazji co to za chlebek który ma tylko dwa sk³adniki, wodê i m±kê, jaka firma? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Najlepiej unikaæ tych z mlekiek w proszku w sk³adzie, a je¶æ z prawdziwego mleka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale silna jeste¶, masz du¿± motywacjê wiêc napewno szybko na w³a¶ciwe tory powrócisz ![]() Cytat:
![]() Ja meldujê dzi¶ na ¶niadanie: 1 kropka pe³noziarnistego chleba z mas³em orzechowym na drugie ¶niadanie serek wiejski z pomidorem Od 30 czerwca w lidlu tydzieñ amerykañski, jak kto¶ lubi mas³a orzechowe to jak najbardziej polecam lidlowe, super stosunek ceny do jako¶ci i a¿ 95% orzechów ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() Ja nie lubiê takich ¶ciêæ, szkoda by mi by³o w³osów na a¿ tak mocne cieniowanie, zreszta pewnie trzeba by bylo je non stop prostowaæ bo by siê wywija³y. Ale czy bêd± pasowaæ to nie potrafie oceniæ, nie jestem w tym dobra ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.