Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-25, 16:29   #1981
201607111017
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 624
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

LadyDagaMilon
Oczywi¶cie te brawa nie za "zdrowe" jedzonko Na kolacje sa³atka i od jutra na nowo zacznij Pomy¶l ile wyrzeczeñ kosztowa³o Cie to 6 kg i chcesz to teraz straciæ?
Mo¿e i si³ownia zamkniêta, ale zostaj± æwiczenia dywanowe (ja osobi¶cie wolê je bardziej ni¿ si³ownie) i letnie spacery
201607111017 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-25, 16:34   #1982
izula1987
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 178

LadyDagaMilon Dziêki za rady, ka¿de dobre s³owo to motywacja do konkretnej pracy.
W³a¶nie wróci³am z szybkiego spaceru rowerowego córki i s³oñce tak dogrzewa, ¿e ca³a mokra jestem
zaraz trzeba co¶ przegry¼æ i mo¿e zrobiê wieczorem æwiczenia na brzuch
Jak dzia³aæ to dzia³aæ
Fajne babki jeste¶cie
izula1987 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-25, 16:42   #1983
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Poka¿ wiadomo¶æ
LadyDagaMilon
Oczywi¶cie te brawa nie za "zdrowe" jedzonko Na kolacje sa³atka i od jutra na nowo zacznij Pomy¶l ile wyrzeczeñ kosztowa³o Cie to 6 kg i chcesz to teraz straciæ?
Mo¿e i si³ownia zamkniêta, ale zostaj± æwiczenia dywanowe (ja osobi¶cie wolê je bardziej ni¿ si³ownie) i letnie spacery
no w³asnie Ja nie potrafie w domu ;( taka durna jestem wolê miedzy ludzmi
wiem ze robie to dla siebie nie dla kogo¶ i nikt za mnie dupska nie zepnie, nie chce zaprzepacic tego co juz mi sie uda³o osi±gn±æ bo mam CEL zadeklarowany zreszt± od POCZ¡TKU ISTNIENIA TEGO W¡TKU i chcê siê tym za jaki¶ czas tu pochwaliæ! do grudnia wiem ze bedê FIT! mia³am zamiar widzieæ z przodu 7! i miec 79 do koñca czerwca ale te dwa tygodnie obijania sie zabrak³y ;( ale cóz potkne³am sie , zrozumia³am i spinam poslady do dalszej bitwy

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez izula1987 Poka¿ wiadomo¶æ
LadyDagaMilon Dziêki za rady, ka¿de dobre s³owo to motywacja do konkretnej pracy.
W³a¶nie wróci³am z szybkiego spaceru rowerowego córki i s³oñce tak dogrzewa, ¿e ca³a mokra jestem
zaraz trzeba co¶ przegry¼æ i mo¿e zrobiê wieczorem æwiczenia na brzuch
Jak dzia³aæ to dzia³aæ
Fajne babki jeste¶cie
a no fajne, ale nie wiele siê nas tu utrzyma³o od poczatku , wiele sie wyruszy³o dziewczyny pojawiaj± sie i odchodz± a szkoda bo my tu naprawdê dzia³amy co zreszta widac
jak zostaniesz z nami na d³uzej do³±czysz do klubu to zobaczysz nasze efekty ,oraz pochwalisz sie swoimi

wiêc zycze ci wytrwa³o¶ci

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-06-25 o 16:43 Powód: edit ort ;)
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-25, 16:42   #1984
201607111017
Konto usuniête

Ja lubiê w domu, bo zawsze mogê sobie poæwiczyæ, nawet w pi¿amie A jak mia³abym siê wybraæ na si³ownie... Ogarn±æ... tam te¿ przecie¿ nie wyskoczê w dziurawych legginsach
Æwiczê, aby fajnie ujêdrniæ sylwetkê i tylko te æwiczenia, które sprawiaj± mi rado¶æ Dlatego te¿ nie lubiê gotowych zestawów, ogl±dam je tylko dla inspiracji

Trzymam kciuki Ja czekam na 85
Stary 2014-06-25, 18:36   #1985
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
Cze¶æ!
Jestem Iza i chcê razem z wami zawalczyæ
Mam 27 lat, 164 cm wzrostu i UWAGA!!! 95 kg.
Miesi±c temu zaczê³am biegaæ, ale by³a powtórka z poprzedniego roku i biodro mi wysiad³o, ale w tamtym roku sie pod³ama³am i niestety skoñczy³am moja przgodê, ale w tym roku jest inaczej. 20 czerwca przesta³am biegaæ i zaczê³am æwiczyæ w domu. Jak na mnie to intensywne 45 min, a¿ pot leje siê nawet tam gdzie s³oñce nie dochodzi A do tego staram siê wychodziæ na szybki spacer. Jest szybki, bo próbuje nad±¿yæ za moj± 3-letnia córci± ucz±c± siê je¼dziæ na rowerze
No i do tego dieta M¯, zero pieczywa, ziemniaków. Do picia tylko woda, przynajmniej 2 litry.
I chyba to tyle na pocz±tek. I muszê kupiæ sobie wagê, ¿eby zdawaæ kilogramowe relacje. Jak na razie siê zmierzê i podam w cm jak sytuacja na dzi¶ siê przedstawia
Cze¶æ Izu¶ ja zaczyna³am od wagi wiêkszej, nie martw siê super ze siê ruszasz. Witamy ciep³o

Ja ju¿ po zajêciach... i Wakacjeee! w koncu, wszystko pozaliczane, jedna trója przez ca³y rok reszta bdb albo db..haaa ¶wiêty spokój, czujê siê jak pob³ogos³awiona

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêki kalorii du¿o nie ma, ale kurde to nie dla mnie no... nie prze³amiê siê i ³ososia nie ruszê, a o jakich kolwiek oliwkach czy oliwie mogê zapomnieæ
A tunak z puszki? Ca³kiem zdrowa ryba. Sa³atka bez oliwek te¿ jest super

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
izula1987 witaj wa¿ne,¿e masz cel i to jaki wesele. Na pewno Ciê mocno motywuje.
Biegaæ nie lubiê i ziemniaków te¿ nie lubiê ( chyba,¿e m³ode z koperkiem )

aamidale makaron z sosem pomidorowym bomba. Ten z ³ososiem trocê zmodyfikuje ( nie lubiê oliwek )

no to ja ju¿ po gimnastyce i rowerze 45 minut,ale mam ochotê na jeszcze jedna jazdê
przymierzam siê na kolacjê zrobiæ bigos z m³odej kapustki
Widzê du¿o osób do oliwek jest na nie Spokojnie, bez oliwek te¿ jest bardzo smaczne

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
Hej!Zmien lekarza
pewnie ¿e postawa to dobre obuwie np. shoxy czy easy tony ale dziwne ¿e ortopeda nie powiedzia³ ze nie powinnas biegac z tak± waga bo obci±¿asz wszyskie mo¿liwe stawy poprotu cie odfajkowa³ i tyle.....

ja przy wadze 92kg wyladowa³am u rodzinnego lekarza bo zacze³am odczuwac bóle kolan /kregos³up idt... KATEGORYCZNIE ZAKAZA£A MI BIEGAÆ!
Nakaza³a wrecz "ze sportów" szybki marsz/bie¿nia itp. 3xtygodniu si³ownia
Ja chodzi³am codzieñ(teraz nie mam czasu i si³ownie mi zlikwidowali )
jak narazie schud³am dopiero 6kg i nadal nie czujê sie bym mog³a biegac, na pocz±tek nie ma siê co tak forsowac
bieganie proszê odpu¶c sobie!
szybki marsz to po 1
po 2 jazda na rowerze i orbitrek
po 3 ciwczenia dywanowe

+ dieta jak± tam uwazasz bys dobrze siê czu³a i zdrowo jad³a

i to na poczatek powinno wystarczyc przynajmniej doputy nie dobijesz 80kg wtedy mo¿esz zacz±c robiæ ma³e dystansy ,
Ja osobiscie nie biegam bo czujê siê jak zebeltonowy kloc 85,5kg
i nie chcialabym obci±¿ac sobie dodatkowo stawów i nara¿ac siê na urazy .

zaczne biegac przy wadzê ok 79kilo nie wczesniej narazie orbitrek i rower wylewa ze mnie t³uszcz

poprosze o baty!

dzi¶ sniadanko kromka czarnego ziarnistego
lód, hot dog z orlenu
bu³ka z mas³em i pó³ laski kie³bachy poskiej(swojego wyrobu)
3 kawy chyba

ogólnie nie jad³am zdrowo dobre 2 tygodnie, i mam zal do siebie, si³ownie otworz± mi dopiero od 1 wrzesnia!
czuje sie podle ,dosta³am @ i czuje sie balonowo
Obiecuje poprawê prosze o rozgrzeszenie

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

aamidale
wygladasz coraz to lepiej
gratulujê

Dziêkiii wielkie !

Z bieganiem ³atwo przesadziæ. Nie jestem i nigdy nie bêdê fank± tego sportu po pierwsze dlatego, ¿e to sport mocno urazowy a po drugie ze wzglêdu na moj± figurê i krótkie nózie - s± w sam raz do roweru bo umiê¶nione mocno Jedyn± wy¿szo¶ci± biegania nad je¿dzeniem rowerem jest to ¿e nie boli ty³ek , Przy upale na siode³ku po dwudziestu minutach po prostu wystêpuje efekt ugotowanego pieroga...

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
no w³asnie Ja nie potrafie w domu ;( taka durna jestem wolê miedzy ludzmi
wiem ze robie to dla siebie nie dla kogo¶ i nikt za mnie dupska nie zepnie, nie chce zaprzepacic tego co juz mi sie uda³o osi±gn±æ bo mam CEL zadeklarowany zreszt± od POCZ¡TKU ISTNIENIA TEGO W¡TKU i chcê siê tym za jaki¶ czas tu pochwaliæ! do grudnia wiem ze bedê FIT! mia³am zamiar widzieæ z przodu 7! i miec 79 do koñca czerwca ale te dwa tygodnie obijania sie zabrak³y ;( ale cóz potkne³am sie , zrozumia³am i spinam poslady do dalszej bitwy

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

a no fajne, ale nie wiele siê nas tu utrzyma³o od poczatku , wiele sie wyruszy³o dziewczyny pojawiaj± sie i odchodz± a szkoda bo my tu naprawdê dzia³amy co zreszta widac
jak zostaniesz z nami na d³uzej do³±czysz do klubu to zobaczysz nasze efekty ,oraz pochwalisz sie swoimi

wiêc zycze ci wytrwa³o¶ci
BO¯E jak ja Ci zazdroszczê, nie potrafiê æwiczyæ w¶ród ludzi ! Niby mnie nie obchodzi co ludzie o mnie mówi± ale jak przyjdzie co do czego - masakra Ty jeste¶ brunetk± to masz lepiej, jak siê pocisz to siê rumienisz. Ja jak zaczynam wysi³ek to cerê mam brzoskwiniow±, jak konczê to wygl±dam jak stary rozgrzany do czerwono¶ci czajnik z dziurami co centymetr...

Fakt ¿e sporo dziewczyn odpad³o. My¶lê ¿e to raczej kwestia silnej woli - braku

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-25, 18:39   #1986
izula1987
Raczkowanie

Dziêki aamidale!
Mam nadziejê, ¿e zostanê z wami na d³u¿ej i bêdê mog³a siê pochwaliæ wynikami.
Gratulujê super wyników
A jak d³ugo ju¿ siê odchudzasz? Jaki masz teraz wynik? I co najbardziej Ci pomog³o w diecie?
Stary 2014-06-25, 18:47   #1987
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Ja lubiê w domu, bo zawsze mogê sobie poæwiczyæ, nawet w pi¿amie A jak mia³abym siê wybraæ na si³ownie... Ogarn±æ... tam te¿ przecie¿ nie wyskoczê w dziurawych legginsach
Æwiczê, aby fajnie ujêdrniæ sylwetkê i tylko te æwiczenia, które sprawiaj± mi rado¶æ Dlatego te¿ nie lubiê gotowych zestawów, ogl±dam je tylko dla inspiracji

Trzymam kciuki Ja czekam na 85

W pi¿amie to nie ze wzglêdów higienicznych, ale na pewno do æwiczen nie posmarujê siê dezodorantem... a ze poce siê ostro to nawet przy cotygodniowym praniu ciuchow sportowych to nie pachn± one zbyt mi³o i osobom na si³owni bym tego nie fundowa³a. NIe wiem no, nie umia³abym chyba. Kiedy¶ tylko chodzi³am na aerobik do mojej starej szko³y ale tam nikt na pokaz mody nie przychodzi³ a przyznam ¿e mnie takie zachowanie wkurza - chodz nie powinno bo to nie moja sprawa.

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Dziêki aamidale!
Mam nadziejê, ¿e zostanê z wami na d³u¿ej i bêdê mog³a siê pochwaliæ wynikami.
Gratulujê super wyników
A jak d³ugo ju¿ siê odchudzasz? Jaki masz teraz wynik? I co najbardziej Ci pomog³o w diecie?
Ja siê odchudzam od 19 maja. Moja waga wyj¶ciowa to by³o gdzie¶ ko³o 106 kilo, zwa¿y³am siê po pierwszych dwóch tygodniach zamiast od razu w sobotê wa¿y³am ko³o 94.

Najbardziej w chudniêciu mi pomaga ruch, chwalê te¿ sobie ustalanie z góry posi³ków i bardzo regularny, wrêcz monotonny plan dnia. Ja nie tyle akurat walczê z wag± co ze zdrowiem i zachowaniami depresyjnymi, reszta to dodatek a ten w±tek mi pomaga

27.02.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-06-25, 18:50   #1988
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Kiedy¶ tylko chodzi³am na aerobik do mojej starej szko³y ale tam nikt na pokaz mody nie przychodzi³ a przyznam ¿e mnie takie zachowanie wkurza - chodz nie powinno bo to nie moja sprawa.
uwielbiam aerobik na studiach mia³am za darmo przez dwa lata(bo obowi±zkowy w-f) zbieram siê ci±gle w sobie na zumbê,ale nie mam z kim chodziæ na zajêcia, a samej tak g³upio.
Gratuluje wzorowego indeksu/¶wiadectwa?
Jak tam rzucanie fajek

izula1987 w diecie najbardziej pomaga ¶wiadomo¶æ,¿e my tu czekamy na sprawozdanie ¿ywieniowe i potrafimy ³adnie motywowaæ
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-25, 18:51   #1989
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Witajcie laski, ja koñczê na dzi¶... czas dla mê¿a, ju¿ têskni i wo³a do ³ó¿ka W za³±cznikach podajê moje dzisiejsze menu w tabelce - wysz³o fajnie. Jak tak dalej bêdzie to w pi±tek zobaczê kilogram mniej

PS. Kolacja by³a o 16.oo a przek±ska pó¿niej tak¿e nie my¶lcie, ¿e jadam tak na wieczór
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytu³u.jpg (75,2 KB, 6 za³adowañ)

https://www.facebook.com/Renia.foto

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-06-25 o 18:52
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-25, 18:56   #1990
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
uwielbiam aerobik na studiach mia³am za darmo przez dwa lata(bo obowi±zkowy w-f) zbieram siê ci±gle w sobie na zumbê,ale nie mam z kim chodziæ na zajêcia, a samej tak g³upio.
Gratuluje wzorowego indeksu/¶wiadectwa?
Jak tam rzucanie fajek

izula1987 w diecie najbardziej pomaga ¶wiadomo¶æ,¿e my tu czekamy na sprawozdanie ¿ywieniowe i potrafimy ³adnie motywowaæ
No ja takich zajêæ siê nie podejmê, sama nie chcê chodziæ,obce kobiety w du¿ych skupiskach s± dla mnie bardziej przera¿aj±ce ni¿ stado g³odnych bulterierów

A dziêkujê, dzi¶ mija tydzien jak nie palê ca³kiem zapomnia³±m

27.02.2012
Stary 2014-06-25, 18:57   #1991
izula1987
Raczkowanie

No to bardzo ³adnie idziesz w dó³ aamidale chyba teraz podobnie wygl±damy
Wiadomo ruch najwa¿niejszy, bo nic samo siê nie zrobi
W³a¶nie chyba muszê sobie po prostu robiæ jad³ospis na nastêpny dzieñ, albo parê dni zaraz wyjmê kalendarzyk i zapiszê co bêdê je¶æ. Wiem, ¿e to bardzo pomaga, bo kiedy¶ siostra mi uk³ada³a menu (jest po technologii ¿ywienia) i to baaaardzo u³atwia sprawê

Edytowane przez izula1987
Czas edycji: 2014-06-25 o 18:58

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-25, 19:02   #1992
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
No to bardzo ³adnie idziesz w dó³ aamidale chyba teraz podobnie wygl±damy
Wiadomo ruch najwa¿niejszy, bo nic samo siê nie zrobi
W³a¶nie chyba muszê sobie po prostu robiæ jad³ospis na nastêpny dzieñ, albo parê dni zaraz wyjmê kalendarzyk i zapiszê co bêdê je¶æ. Wiem, ¿e to bardzo pomaga, bo kiedy¶ siostra mi uk³ada³a menu (jest po technologii ¿ywienia) i to baaaardzo u³atwia sprawê

Ja mam troszeczkê inny rodzaj oty³o¶ci i w pasie mam 87 cm, za to ty³ek mam jak ko³o od Jelcza i udziska srogie

Kalendarzyki i planowanie ¶wietna rzecz, potwierdzam Siostry zazdroszczê

27.02.2012
Stary 2014-06-25, 19:14   #1993
izula1987
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam troszeczkê inny rodzaj oty³o¶ci i w pasie mam 87 cm, za to ty³ek mam jak ko³o od Jelcza i udziska srogie

Kalendarzyki i planowanie ¶wietna rzecz, potwierdzam Siostry zazdroszczê

Ka¿da z nas jest inna, ale wszystkie d±¿ymy do jednego: do bycia zadowolonej z siebie samej, a nie tylko z innych.
Powoli siê ¿egnam i chyba zrobiê sobie seriê jak±¶ na brzuch, bo mnie najbardziej denerwuje
Stary 2014-06-25, 19:42   #1994
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Cze¶æ Izu¶ ja zaczyna³am od wagi wiêkszej, nie martw siê super ze siê ruszasz. Witamy ciep³o

Ja ju¿ po zajêciach... i Wakacjeee! w koncu, wszystko pozaliczane, jedna trója przez ca³y rok reszta bdb albo db..haaa ¶wiêty spokój, czujê siê jak pob³ogos³awiona

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

A tunak z puszki? Ca³kiem zdrowa ryba. Sa³atka bez oliwek te¿ jest super

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Widzê du¿o osób do oliwek jest na nie Spokojnie, bez oliwek te¿ jest bardzo smaczne

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Dziêkiii wielkie !

Z bieganiem ³atwo przesadziæ. Nie jestem i nigdy nie bêdê fank± tego sportu po pierwsze dlatego, ¿e to sport mocno urazowy a po drugie ze wzglêdu na moj± figurê i krótkie nózie - s± w sam raz do roweru bo umiê¶nione mocno Jedyn± wy¿szo¶ci± biegania nad je¿dzeniem rowerem jest to ¿e nie boli ty³ek , Przy upale na siode³ku po dwudziestu minutach po prostu wystêpuje efekt ugotowanego pieroga...

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

BO¯E jak ja Ci zazdroszczê, nie potrafiê æwiczyæ w¶ród ludzi ! Niby mnie nie obchodzi co ludzie o mnie mówi± ale jak przyjdzie co do czego - masakra Ty jeste¶ brunetk± to masz lepiej, jak siê pocisz to siê rumienisz. Ja jak zaczynam wysi³ek to cerê mam brzoskwiniow±, jak konczê to wygl±dam jak stary rozgrzany do czerwono¶ci czajnik z dziurami co centymetr...

Fakt ¿e sporo dziewczyn odpad³o. My¶lê ¿e to raczej kwestia silnej woli - braku

ammidale porycza³am sie ze ¶miechu! uwielbiam twoje teksty ,kiedys przejadê sie do grudzi±dza ,wyskoczymy na kawulca albo
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-25, 19:42   #1995
201607111017
Konto usuniête

aamidale Mi te¿ straaasznie pomaga ustalanie sobie posi³ków na ca³y dzieñ z góry Wiem wtedy, ¿e gdy zjem du¿e ¶niadanie to przek±ska bêdzie mniejsza itp. No i nie ma niekontrolowanych posi³ków A jak sobie nie zaplanujê to... buch, ca³y camembert na kolacje jak wczoraj

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-25, 19:54   #1996
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

ammidale porycza³am sie ze ¶miechu! uwielbiam twoje teksty ,kiedys przejadê sie do grudzi±dza ,wyskoczymy na kawulca albo

Dziêkujê ogromnie Bardzo chêtnie, jak bêdê siê wybieraæ w Twoje rejony to te¿ dam znaæ

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
aamidale Mi te¿ straaasznie pomaga ustalanie sobie posi³ków na ca³y dzieñ z góry Wiem wtedy, ¿e gdy zjem du¿e ¶niadanie to przek±ska bêdzie mniejsza itp. No i nie ma niekontrolowanych posi³ków A jak sobie nie zaplanujê to... buch, ca³y camembert na kolacje jak wczoraj

Te¿ mam problem z po¿eraniem serów
Ja jeszcze staram siê jak najbardziej ró¿norodnie, jak dzis na obiad ryba to jutro albo inna ryba albo miêso itp

27.02.2012
Stary 2014-06-26, 04:41   #1997
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Witam z rana, dzi¶ ju¿ czwartek jeszcze jutro do pracy i wolny weekend No a potem tydzieñ stresu (obrona).

Ps. ¦niadanie - kromka chleba ¿ytniego + jajko na twardo + 5 plasterków ogórka zielonego.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-26, 06:59   #1998
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Witam z rana, dzi¶ ju¿ czwartek jeszcze jutro do pracy i wolny weekend No a potem tydzieñ stresu (obrona).

Ps. ¦niadanie - kromka chleba ¿ytniego + jajko na twardo + 5 plasterków ogórka zielonego.
Wspó³czujê tej obrony, cieszê siê ¿e mam ju¿ szko³ê za sob±

U mnie póki co ³adnie, jak bêdzie tak fajnie w po³udnie to ruszê siê na pla¿ê

27.02.2012
Stary 2014-06-26, 07:14   #1999
izula1987
Raczkowanie

Witam i ja.
Dzi¶ córcia da³a mi pospaæ Zaraz ¶niadanko i idziemy na spacerek
Mi³ego dnia kobietki
Stary 2014-06-26, 07:24   #2000
aamidale
Rozeznanie

A ja znowu mam zamazane widzenenie w lewym oku, wrrrr... nalecia³o mi rycyny jak spa³am teraz bêdzie siê papraæ przez ca³y dzien :/

27.02.2012
Stary 2014-06-26, 07:41   #2001
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
U mnie póki co ³adnie, jak bêdzie tak fajnie w po³udnie to ruszê siê na pla¿ê
Zazdroszczê Ci tego pla¿owania i pogody-u mnie ca³y tydzieñ zimno i pada co jaki¶ czas.
Kurde dziewczyny mam jakiego¶ takiego lenia w sobie,¿e nie æwiczê tak jak wcze¶niej ( chodzi o zapa³ ),mo¿e pod³ama³o mnie zawalenie pokoju æwiczeniowego materia³ami remontowymi masakra muszê siê spi±æ w sobie.
na ¶niadanie planuje-musli z jogurtem naturalnym
II ¶niadanie-mo¿e wczorajszy makaron pomidorami
obiad- grillowany kurczak,pieczone m³ode ziemniaczki w zio³ach i oliwie,surówka z m³odej kapusty
na razie tyle zaraz zjem ¶niadanko i rowerek
Stary 2014-06-26, 08:15   #2002
Fragolka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 757

aamidale, super przepis na obiad! Mnie takie smaki pasuj± A najbardziej spodoba³ mi siê sposób na podgrzanie ³ososia, nie mam parowara i jest to jaka¶ alternatywa.

izula1987, ja tak¿e Ciê serdecznie witam Mamy trochê wspólnego (164cm, 90kg, 25lat). Ja tak¿e swego czasu biega³am, zaczê³am wa¿±c nieca³e 80, a skoñczy³am jak dobi³am do 90 (by³o mi zwyczajnie za ciê¿ko). Zaznaczam, ¿e od razu kupi³am buty do biegania w profesjonalnym sklepie i naprawdê du¿o one daj±. Nie czu³am dyskomfortu, stawy te¿ mnie nie bola³y (nawet przy 90kg). My¶lê, ¿e to te¿ dlatego, ¿e stosowa³am plan treningowy z³o¿ony z marszobiegów. Kilka minut bieg³am, potem kilka sz³am i tak kilka razy. Polecam program C25K.
Dlatego wbrew temu co mówi mamdwaoka uwa¿am, ¿e mo¿na trenowaæ bieganie z ka¿d± wag±. Kwestia tylko doboru butów i planu treningowego. Nie rzucanie siê na przebiegniêcie 10km od razu

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
@fragolka: a jak siê robi mleko migda³owe??
Zamierzam skorzystaæ z przepisu z tej strony:
http://weganie.blogspot.com/2011/09/...-migdaowe.html

Przede mn± trzeci dzieñ pracy. Mam tam tyle ruchu, ¿e chyba nie bêdê æwiczyæ w domu A do pracy doje¿d¿am rowerem, wiêc chyba starczy
Fragolka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-26, 08:37   #2003
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Zazdroszczê Ci tego pla¿owania i pogody-u mnie ca³y tydzieñ zimno i pada co jaki¶ czas.
Kurde dziewczyny mam jakiego¶ takiego lenia w sobie,¿e nie æwiczê tak jak wcze¶niej ( chodzi o zapa³ ),mo¿e pod³ama³o mnie zawalenie pokoju æwiczeniowego materia³ami remontowymi masakra muszê siê spi±æ w sobie.
na ¶niadanie planuje-musli z jogurtem naturalnym
II ¶niadanie-mo¿e wczorajszy makaron pomidorami
obiad- grillowany kurczak,pieczone m³ode ziemniaczki w zio³ach i oliwie,surówka z m³odej kapusty
na razie tyle zaraz zjem ¶niadanko i rowerek
No zobaczymy jak bêdzie w po³udnie z t± pogod± Trochê smutno mi bêdzie samej [narzeczony idzie na durne szkolenie] ale warto pop³ywaæ

Boli mnie dzi¶ brzuch straszliwie, wczoraj zjad³am strasznie ostr± kolecjê i od rana siedzê i cierpiê, ju¿ od dawna powinnam siedzieæ na rowerze wrrr

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Fragolka Poka¿ wiadomo¶æ
aamidale, super przepis na obiad! Mnie takie smaki pasuj± A najbardziej spodoba³ mi siê sposób na podgrzanie ³ososia, nie mam parowara i jest to jaka¶ alternatywa.
Parowar mo¿na zast±piæ i przy gotowaniu potraw, tylko trzeba inwencji

27.02.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-26, 08:54   #2004
izula1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fragolka Poka¿ wiadomo¶æ

izula1987, ja tak¿e Ciê serdecznie witam Mamy trochê wspólnego (164cm, 90kg, 25lat). Ja tak¿e swego czasu biega³am, zaczê³am wa¿±c nieca³e 80, a skoñczy³am jak dobi³am do 90 (by³o mi zwyczajnie za ciê¿ko). Zaznaczam, ¿e od razu kupi³am buty do biegania w profesjonalnym sklepie i naprawdê du¿o one daj±. Nie czu³am dyskomfortu, stawy te¿ mnie nie bola³y (nawet przy 90kg). My¶lê, ¿e to te¿ dlatego, ¿e stosowa³am plan treningowy z³o¿ony z marszobiegów. Kilka minut bieg³am, potem kilka sz³am i tak kilka razy. Polecam program C25K.
Dlatego wbrew temu co mówi mamdwaoka uwa¿am, ¿e mo¿na trenowaæ bieganie z ka¿d± wag±. Kwestia tylko doboru butów i planu treningowego. Nie rzucanie siê na przebiegniêcie 10km od razu

Przede mn± trzeci dzieñ pracy. Mam tam tyle ruchu, ¿e chyba nie bêdê æwiczyæ w domu A do pracy doje¿d¿am rowerem, wiêc chyba starczy
Fajnie spotkaæ takie osoby Z bieganiem na pewno nie odpuszczê, bo po prostu to polubi³am, ale muszê siê bardziej przygotowaæ do tego Rower te¿ fajna sprawa. A ile doje¿d¿asz? Ja nie lubiê roweru, bo pracuj± nogi a brzuch jaki jest taki jest

¦niadanie za mn±. W koñcu znalaz³am chrupkie pieczywo, które sk³ada siê z 2 sk³adników: woda i m±ka pe³noziarnista. Wiec zjad³am 2 kromki z wêdlin± i papryk±. Do tego kawka i woooooooda
Teraz córkê zmobilizowaæ do spacerku i idziemy U nas piêkna pogoda, nie ma na co narzekaæ.

aamidale musisz jakie¶ pozytywy znale¼æ. A na ból brzucha herbata miêtowa lub du¿o wody to zawsze pomaga
Stary 2014-06-26, 09:06   #2005
201607111017
Konto usuniête

A ja nie mog³am spaæ, bo dzisiaj maja byæ podobno wyniki matur brrr....
Rano na wadze 87 kg!! Jeszcze dwa i cel pierwszy osi±gniêty Dzisiaj na obiad wegetariañskie kotleciki fasolowe. Jak bêd± smaczne, to podzielê siê przepisem

A od jutra bêdzie sajgon w pracy... Telewizja przyje¿d¿a, ¿eby pokazaæ jakie to nasze gdañskie pla¿e s± piêkne, czyste i bezpieczne. Szopka jak nie wiem
Stary 2014-06-26, 09:55   #2006
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Fajnie spotkaæ takie osoby Z bieganiem na pewno nie odpuszczê, bo po prostu to polubi³am, ale muszê siê bardziej przygotowaæ do tego Rower te¿ fajna sprawa. A ile doje¿d¿asz? Ja nie lubiê roweru, bo pracuj± nogi a brzuch jaki jest taki jest

¦niadanie za mn±. W koñcu znalaz³am chrupkie pieczywo, które sk³ada siê z 2 sk³adników: woda i m±ka pe³noziarnista. Wiec zjad³am 2 kromki z wêdlin± i papryk±. Do tego kawka i woooooooda
Teraz córkê zmobilizowaæ do spacerku i idziemy U nas piêkna pogoda, nie ma na co narzekaæ.

aamidale musisz jakie¶ pozytywy znale¼æ. A na ból brzucha herbata miêtowa lub du¿o wody to zawsze pomaga
Poæwiczy³am i trochê lepiej jest, aczkolwiek ¼le w nocy musia³am spaæ bo dnia nie mam najlepszego Wszystko pó¼niej ni¿ my¶la³am, nie znoszê jak siê tak wszystko rozci±ga w czasie, ja muszê mieæ teraz i natychmiast, niestety

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
A ja nie mog³am spaæ, bo dzisiaj maja byæ podobno wyniki matur brrr....
Rano na wadze 87 kg!! Jeszcze dwa i cel pierwszy osi±gniêty Dzisiaj na obiad wegetariañskie kotleciki fasolowe. Jak bêd± smaczne, to podzielê siê przepisem

A od jutra bêdzie sajgon w pracy... Telewizja przyje¿d¿a, ¿eby pokazaæ jakie to nasze gdañskie pla¿e s± piêkne, czyste i bezpieczne. Szopka jak nie wiem

Na której plazy pracujesz?

27.02.2012
Stary 2014-06-26, 10:02   #2007
201607111017
Konto usuniête

W tym roku w Jelitkowie, wcze¶niej na Stogach
Stary 2014-06-26, 10:40   #2008
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Gratulacje, ¶wietnie wyniki, siê nale¿±.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-26, 11:35   #2009
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Ja ju¿ po rowerze i chyba zaraz znowu zacznê rundkê,bo wkrêci³am siê w serial
W³a¶nie wstawi³am kurczaka i mam jak±¶ godzinkê do przygotowania ziemniaków tak wiêc jaaaadeee

O mam pytanie jak my¶licie pasowa³aby mi taka fryzurka? Oczywi¶cie chodzi o ¶ciêcie,bo nie farbuje w³osów.

fryzura-emo-12367.jpg
Stary 2014-06-26, 11:51   #2010
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
Cze¶æ!
Jestem Iza i chcê razem z wami zawalczyæ
Mam 27 lat, 164 cm wzrostu i UWAGA!!! 95 kg.
Witam w naszych szeregach i mam nadziejê ¿e z nami uda Ci siê zgubiæ zbêdne kilogramy

Przy okazji co to za chlebek który ma tylko dwa sk³adniki, wodê i m±kê, jaka firma?

Cytat:
Dziêki kalorii du¿o nie ma, ale kurde to nie dla mnie no... nie prze³amiê siê i ³ososia nie ruszê, a o jakich kolwiek oliwkach czy oliwie mogê zapomnieæ
Widzê ¿e du¿o osób z waku nie tknie oliwek, ja równie¿ ale mysle ¿e przepis amidale (¶wietny, dziêkujemy bardzo za fotorelacje!) bêdzie smaczny równie¿ z inna rybk± i bez oliwek

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ

Dziewczyny kupi³am sobie Jogurt naturalny £AGODNY znanej firmy Dano.
Sk³ad na 100 g
69 kcal
T³uszcz 3,0 g
Wêglowodany (w tym cukry) 5,8 g
bia³ko 4,6 g

To co mnie porazi³o to, to ¿e w jogurcie naturalnym jest wiêcej cukru ni¿ bia³ka.
Jogurty naturalne nie s± zbyt du¿ym ¼ród³em bia³ka, tak samo jak i mleko z którego siê je robi. Np w szklance mleka 2% jest ~11,5 g wêglowodanów i nieca³e 8 g bia³ka
Najlepiej unikaæ tych z mlekiek w proszku w sk³adzie, a je¶æ z prawdziwego mleka

Cytat:

poprosze o baty!

dzi¶ sniadanko kromka czarnego ziarnistego
lód, hot dog z orlenu
bu³ka z mas³em i pó³ laski kie³bachy poskiej(swojego wyrobu)
3 kawy chyba

ogólnie nie jad³am zdrowo dobre 2 tygodnie, i mam zal do siebie, si³ownie otworz± mi dopiero od 1 wrzesnia!
czuje sie podle ,dosta³am @ i czuje sie balonowo
Obiecuje poprawê prosze o rozgrzeszenie
Mówisz chcesz baty? Proszê bardzo za niezdrowe jedzenie!
Ale silna jeste¶, masz du¿± motywacjê wiêc napewno szybko na w³a¶ciwe tory powrócisz

Cytat:
Ja siê odchudzam od 19 maja. Moja waga wyj¶ciowa to by³o gdzie¶ ko³o 106 kilo, zwa¿y³am siê po pierwszych dwóch tygodniach zamiast od razu w sobotê wa¿y³am ko³o 94.
Wow, w ponad miesi±c schud³a¶ ju¿ 12 kg, wielkie gratulacje, po zdjêciach widaæ spoooor± ró¿nice

Ja meldujê dzi¶ na ¶niadanie:
1 kropka pe³noziarnistego chleba z mas³em orzechowym
na drugie ¶niadanie serek wiejski z pomidorem

Od 30 czerwca w lidlu tydzieñ amerykañski, jak kto¶ lubi mas³a orzechowe to jak najbardziej polecam lidlowe, super stosunek ceny do jako¶ci i a¿ 95% orzechów

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Ja ju¿ po rowerze i chyba zaraz znowu zacznê rundkê,bo wkrêci³am siê w serial

O mam pytanie jak my¶licie pasowa³aby mi taka fryzurka? Oczywi¶cie chodzi o ¶ciêcie,bo nie farbuje w³osów.

Za³±cznik 5719707
Jaki serial Cie tak wci±gn±³? Moje wszystkie siê pokoñczy³y, szukam jakiego¶ nowego fajnego serialu

Ja nie lubiê takich ¶ciêæ, szkoda by mi by³o w³osów na a¿ tak mocne cieniowanie, zreszta pewnie trzeba by bylo je non stop prostowaæ bo by siê wywija³y. Ale czy bêd± pasowaæ to nie potrafie oceniæ, nie jestem w tym dobra
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.