|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Cytat:
mnie sobie to ciężko wyobrazić, bo wszystkie moje rozświetlacze (Inglot, Mary Lou, MUR) są bardzo mocno perłowe albo z drobinkami. No i osobiście na co dzień tego nie widuję. |
|
|
|
|
#1982 | ||
|
Kociara
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- vlog u Szusz ![]() |
||
|
|
|
#1983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Ace_ Czas edycji: 2015-01-12 o 20:44 |
|
|
|
|
#1984 |
|
Mrs Mrau
|
Oleska "jest to osoba warta uwagi nawet wśród a może szczególnie wśród męskiego grona subskrybentów...no popatrzcie tylko i jak tu jej nie lubić" Oleska chyba sama sobie napisała tą linijkę ala ogłoszenie matrymonialne
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z efektem, o którym piszesz, kojarzy mi się biała perła na całej przestrzeni między załamaniem a brwią, a ja mówię o baaaardzo delikatnym efekcie rozświetlacza w kolorze mojej skóry w zasadzie. Lubię ten efekt, tylko pod kątem widać, nie wiem nawet, czy zdołam to uchwycić smartfonowym aparatem, ale jak pogoda da więcej słońca, to spróbuję
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Czekoladożerca
|
ulubieńcy u Katosu
|
|
|
|
#1987 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następna notka już akurat zaplanowana, ale niedługo po niej coś wykombinuję a na Śląsku słońca ni ma :< pogoda ostatnio pokrywa się ze smutnym stereotypem, dotyczącym tego regionu - jest bura, brzydka i dołująca :<
|
|
|
|
|
#1989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), a o tym, jakie są dzisiaj dzieciaki.Mam dużo młodsze rodzeństwo - brat jest w czwartej klasie, siostra w szóstej, więc z pierwszej ręki mam relacje tego, jakie są obecnie dzieciaki. Siostrzeńcy mojego chłopaka są w podobnym wieku i przychodzą ze szkoły z takimi samymi opowieściami Fajność liczy się w ilości posiadanego sprzętu, metkach, instagramach itd. I jeszcze najlepiej mieć pod sobą całą klasę, a już na pewno gnieść osoby inne, niż Ty.Oczywiscie nie mówię, że tak jest teraz w 100% wszędzie, ale taka jest niestety smutna tendencja.
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdjęcie z google, nie moje http://4.bp.blogspot.com/-9dmbKlFJkj...s1600/kkkk.jpg |
|
|
|
|
#1993 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
http://www.totalbeauty.com/content/g...st-highlighter "Apply the highlighter under the eyes, above the brows and on the browbone to add life and brightness, which ultimately helps you to look healthier and younger," says celebrity makeup artist Geoffrey Rodriguez. Jakoś mi makijaż oczu nie leży, Katosu zmęczona się mi wydaje.
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2015-01-12 o 21:18 |
|
|
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
jak już tak jesteśmy przy metkach, fejsie. Kiedyś miarą fajności było np. pochodzenie. Ta tendencja nie była specjalnie weselsza tylko dlatego, że ta współczesna jest mojsza. ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- to zresztą jest dobrze znane i zbadane zjawisko - kolejne pokolenia mają zawsze tendencję do gloryfikowania czasów dzieciństwa/młodości. niezależnie czy były to szalone lata 90, "za komuny" czy przed wojną. Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-01-12 o 21:26 |
|
|
|
|
#1997 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a tak to wbrew pozorom te czasy są nawet bezpieczne (jak narazie), bo kiedyś to się działo...;/
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Ogląda ktoś SoKayka?
To ta laska, która tańczy. RLM zachwyciła się jej ostatnim filmem. Ja wręcz przeciwnie. Może dlatego, że Jose Torres wywołuje u mnie poczucie skrępowania? Od zawsze ![]() https://www.youtube.com/watch?v=PAwI7coZTb8 Ćwiczenia z gumą na przystanku? Jazda samochodem jak pirat i wycie piosenek Afromental? Może i jestem szytwniarą i nie tańczę na ulicy, ale ten filmik nie zachęcił mnie do oglądania kanału tej laski.
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2015-01-12 o 22:14 Powód: Hose. Hahahah |
|
|
|
#1999 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2001 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uznajmy, że taki efekt mi nie do końca leży i źle się kojarzy Osobiście lubię sobie łuk pod brwiami rozświetlić ale korektorem o takowych właściwościach. Cytat:
|
||
|
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć w pochmurne dni i Mary Lou się trafiała ja tam uwielbiam, ale lubię mocny efekt tafli często. Ostatnio też polubiłam się z rozświetlaczem MUR Peach Lights, choć na początku wydawał mi się tandetnie różowy.
|
|
|
|
|
#2003 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałyście może ten puder Sexy Mama z The Balm? Szukam pudru, który będzie lekko rozświetlający. |
|
|
|
|
#2004 |
|
Konto usunięte
|
Czy Bogusia teraz ciągle będzie podkreślać jak ciężko pracuje?
![]() aniolnaresorach Jest tam ktoś? Jak Wam minął dzień? Jutro praca / szkoła a na osłodę nowy filmik na kanale. katarina555a Super, że znalazłas pracę. Powodzenia życzę i miłegojutrzejszego dnia. aniolnaresorach @katarina555a nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą pracą... od 8 mc mam stała pracę zresztą pracuję od 18 roku życia ![]() aniolnaresorach @katarina555a spoko lecę spać! Praca od 8:00 ![]() A już pomijając wszelkie złośliwości, chyba ciężko musi być jej tak usiąść do pracy w domu, od 8 rano, skoro ciągle też w trakcie całego dnia odpisuje na komentarze i wiadomości na YT, FB, insta... I bez tego trudno się pracuje w domu mając różne rozpraszacze.
|
|
|
|
#2005 | |
|
-ist
|
Karolina coraz bardziej i bardziej spuchnięta; co ta śliczna kiedyś dziewczyna ze sobą zrobiła, nie potrafię tego pojąć.
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2006 |
|
Kociara
|
nie rozumiem tego filmu Karo - zmontowany jakoś tak... byle jak, wiatr przeszkadza, ten strój jakiś taki niespecjalny .... No i kim jest ta Paloma? Słucham w aucie RMF i nigdy nie słyszałam jej piosenek
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Coś na dobranoc dla kociar - okocicie się! |
|
|
|
#2007 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2009 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2010 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam ten puder i na mnie spisuje się bardzo średnio, jest na bazie skrobi, myślałam, że będzie super a efekt jaki daje (półmat) utrzymuje się dość krótko. Do tego po jakimś czasie zrobiła się na połowie "skorupka" i musiałam tę część zdrapać lekko.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

i dobrze dobrany cień daje fajny efekt 

ala ogłoszenie matrymonialne
Pokaż kiedyś zdjęcie makijażu na blogu, bardzo jestem ciekawa. Ja uważam, że rozjaśnienie pod brwiami ok, ale matem a nie czymś, co błyszczy się w słońcu. [COLOR="Silver"]