Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-12, 20:35   #1981
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
t
ja widzę wiele takich makijaży i dobrze dobrany cień daje fajny efekt oczywiście mówię o takim, bardzo, bardzo delikatnym muśnięciu, a nie dającej po oczach perle Sama czasem tak robię, ale tylko latem [/COLOR]

mnie sobie to ciężko wyobrazić, bo wszystkie moje rozświetlacze (Inglot, Mary Lou, MUR) są bardzo mocno perłowe albo z drobinkami. No i osobiście na co dzień tego nie widuję.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:38   #1982
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
komin opublikował swój "ranking" i mimo, że znowu nudy i inspirująca faszionelka to w nadziejach vlogosfery (wg goncia)... glampaula
yyy, ale że co się "bardzo przyjemnie ogląda"? To?

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość

mnie sobie to ciężko wyobrazić, bo wszystkie moje rozświetlacze (Inglot, Mary Lou, MUR) są bardzo mocno perłowe albo z drobinkami. No i osobiście na co dzień tego nie widuję.
To tylko makijaż - każdy lubi co innego

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

vlog u Szusz

Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:43   #1983
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
to prawda, ja jak zobaczyłam ciemne miniatury, to nie włączyłam zadnego filmu

co do pierwszego się zgodzę Jak komuś się szybciej przetłuszczają, to najlepiej umyć wieczorem, dzień przed imprezą
ale pozostałe punkty

gdzie? przejrzałam komentarze i nie widziałam ani jednego takiego zdjęcia, moze usuneła?

ja widzę wiele takich makijaży i dobrze dobrany cień daje fajny efekt oczywiście mówię o takim, bardzo, bardzo delikatnym muśnięciu, a nie dającej po oczach perle Sama czasem tak robię, ale tylko latem
Jest w odpowiedziach na ten cytowany komentarz

Edytowane przez Ace_
Czas edycji: 2015-01-12 o 20:44
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:45   #1984
cattt
Mrs Mrau

Oleska "jest to osoba warta uwagi nawet wśród a może szczególnie wśród męskiego grona subskrybentów...no popatrzcie tylko i jak tu jej nie lubić"

Oleska chyba sama sobie napisała tą linijkę ala ogłoszenie matrymonialne
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:53   #1985
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

i nie wygląda to jak wesołe lata '90, gdy królowało Disco Polo? Pokaż kiedyś zdjęcie makijażu na blogu, bardzo jestem ciekawa. Ja uważam, że rozjaśnienie pod brwiami ok, ale matem a nie czymś, co błyszczy się w słońcu.
[COLOR="Silver"]
Nie wiem, według mnie nie Z efektem, o którym piszesz, kojarzy mi się biała perła na całej przestrzeni między załamaniem a brwią, a ja mówię o baaaardzo delikatnym efekcie rozświetlacza w kolorze mojej skóry w zasadzie. Lubię ten efekt, tylko pod kątem widać, nie wiem nawet, czy zdołam to uchwycić smartfonowym aparatem, ale jak pogoda da więcej słońca, to spróbuję
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:54   #1986
koainka_
Czekoladożerca

ulubieńcy u Katosu
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:55   #1987
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Nie wiem, według mnie nie Z efektem, o którym piszesz, kojarzy mi się biała perła na całej przestrzeni między załamaniem a brwią, a ja mówię o baaaardzo delikatnym efekcie rozświetlacza w kolorze mojej skóry w zasadzie. Lubię ten efekt, tylko pod kątem widać, nie wiem nawet, czy zdołam to uchwycić smartfonowym aparatem, ale jak pogoda da więcej słońca, to spróbuję
u mnie w Krakowie widziałam dziś przez 5 minut słońce, wiatr przegonił smog <3 dobra, to będę czatować na nową notkę
Stary 2015-01-12, 20:59   #1988
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie w Krakowie widziałam dziś przez 5 minut słońce, wiatr przegonił smog <3 dobra, to będę czatować na nową notkę

Następna notka już akurat zaplanowana, ale niedługo po niej coś wykombinuję a przynajmniej się postaram a na Śląsku słońca ni ma :< pogoda ostatnio pokrywa się ze smutnym stereotypem, dotyczącym tego regionu - jest bura, brzydka i dołująca :<
Stary 2015-01-12, 21:06   #1989
scarletswalks
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
straci przez to zdrowy rozsądek?
SALIX ma rację, wystarczy choćby na statystyki przestępczości spojrzeć
Nikt nie mówi o przestępczości (no na pewno nie ja ), a o tym, jakie są dzisiaj dzieciaki.
Mam dużo młodsze rodzeństwo - brat jest w czwartej klasie, siostra w szóstej, więc z pierwszej ręki mam relacje tego, jakie są obecnie dzieciaki. Siostrzeńcy mojego chłopaka są w podobnym wieku i przychodzą ze szkoły z takimi samymi opowieściami Fajność liczy się w ilości posiadanego sprzętu, metkach, instagramach itd. I jeszcze najlepiej mieć pod sobą całą klasę, a już na pewno gnieść osoby inne, niż Ty.
Oczywiscie nie mówię, że tak jest teraz w 100% wszędzie, ale taka jest niestety smutna tendencja
.
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 21:07   #1990
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Ja tak robię na koniuszek małego palca nabieram maleńką ilość rozświetlacza i nakładam tuż przy dolnej linii brwi
tez czasem daje
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 21:09   #1991
scarletswalks
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
tez czasem daje
i ja!
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 21:10   #1992
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:

i nie wygląda to jak wesołe lata '90, gdy królowało Disco Polo? Pokaż kiedyś zdjęcie makijażu na blogu, bardzo jestem ciekawa. Ja uważam, że rozjaśnienie pod brwiami ok, ale matem a nie czymś, co błyszczy się w słońcu.

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

e tam. Każde czasy niosą ze sobą specyficzne zagrożenia w każdym aspekcie życia. Nie uważam wcale, że kieeedyś to było lepiej
nie wygląda zdjęcie z google, nie moje

http://4.bp.blogspot.com/-9dmbKlFJkj...s1600/kkkk.jpg
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 21:14   #1993
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

No to wygląda jak naturalny błysk skóry a nie rozświetlacz Bo ja pisząc 'rozświetlacz' mam przed oczami drobiny brokatu Mary Lou tudzież mocną perłę innych tego typu wynalazków, które w ostrym świetle wyglądałby tam, nałożone szerzej, dziwnie.
Stary 2015-01-12, 21:17   #1994
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:

Tak z ciekawości popytałam wujka google i znalazłam to:
http://www.totalbeauty.com/content/g...st-highlighter
"Apply the highlighter under the eyes, above the brows and on the browbone to add life and brightness, which ultimately helps you to look healthier and younger," says celebrity makeup artist Geoffrey Rodriguez.

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
ulubieńcy u Katosu
Jakoś mi makijaż oczu nie leży, Katosu zmęczona się mi wydaje.

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2015-01-12 o 21:18
elvegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 21:18   #1995
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

O, a ja daję zawsze Mary Lou, a efekt jest jeszcze delikatniejszy niż u pani na zdjęciu
Stary 2015-01-12, 21:24   #1996
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez scarletswalks Pokaż wiadomość
Nikt nie mówi o przestępczości (no na pewno nie ja ), a o tym, jakie są dzisiaj dzieciaki.
Mam dużo młodsze rodzeństwo - brat jest w czwartej klasie, siostra w szóstej, więc z pierwszej ręki mam relacje tego, jakie są obecnie dzieciaki. Siostrzeńcy mojego chłopaka są w podobnym wieku i przychodzą ze szkoły z takimi samymi opowieściami Fajność liczy się w ilości posiadanego sprzętu, metkach, instagramach itd. I jeszcze najlepiej mieć pod sobą całą klasę, a już na pewno gnieść osoby inne, niż Ty.
Oczywiscie nie mówię, że tak jest teraz w 100% wszędzie, ale taka jest niestety smutna tendencja
.
ale o czym pisała SALIX? chyba o tym, że w każdym pokoleniu czychają inne zagrożenia? podałam po prostu przykład. jakich można wymienić tysiące. to co napisałaś jest prawdą, ja się z tym zgadzasm (istnieniem zjawisk). po prostu tak to już jest, że każde czasy mają swoją specyfikę i tyle.

jak już tak jesteśmy przy metkach, fejsie. Kiedyś miarą fajności było np. pochodzenie. Ta tendencja nie była specjalnie weselsza tylko dlatego, że ta współczesna jest mojsza.

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

to zresztą jest dobrze znane i zbadane zjawisko - kolejne pokolenia mają zawsze tendencję do gloryfikowania czasów dzieciństwa/młodości. niezależnie czy były to szalone lata 90, "za komuny" czy przed wojną.

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-01-12 o 21:26
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 21:58   #1997
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
ale o czym pisała SALIX? chyba o tym, że w każdym pokoleniu czychają inne zagrożenia? podałam po prostu przykład. jakich można wymienić tysiące. to co napisałaś jest prawdą, ja się z tym zgadzasm (istnieniem zjawisk). po prostu tak to już jest, że każde czasy mają swoją specyfikę i tyle.

jak już tak jesteśmy przy metkach, fejsie. Kiedyś miarą fajności było np. pochodzenie. Ta tendencja nie była specjalnie weselsza tylko dlatego, że ta współczesna jest mojsza.

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

to zresztą jest dobrze znane i zbadane zjawisko - kolejne pokolenia mają zawsze tendencję do gloryfikowania czasów dzieciństwa/młodości. niezależnie czy były to szalone lata 90, "za komuny" czy przed wojną.
ja się z Tobą zupełnie zgadzam. Od zawsze dziadki i pradziadki mówili, jak to za ich czasów było świetnie. Jak ja chodziłam do podstawówki to też był "szpan" na różne przedmioty czy ubrania, tak samo jak teraz. Tak samo jest w Polsce, tak samo, a może i czasem gorzej za granicą. Jedno jest tylko na pewno smutne w "tych czasach", że większość dzieciaków będzie miała mało wspomnień z dzieciństwa, bo przecież levelu w Minecrafcie nie będą sobie przypominać a tak to wbrew pozorom te czasy są nawet bezpieczne (jak narazie), bo kiedyś to się działo...;/
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:13   #1998
mantas
Zakorzenienie

Ogląda ktoś SoKayka?
To ta laska, która tańczy.
RLM zachwyciła się jej ostatnim filmem.
Ja wręcz przeciwnie. Może dlatego, że Jose Torres wywołuje u mnie poczucie skrępowania? Od zawsze
https://www.youtube.com/watch?v=PAwI7coZTb8

Ćwiczenia z gumą na przystanku?
Jazda samochodem jak pirat i wycie piosenek Afromental?
Może i jestem szytwniarą i nie tańczę na ulicy, ale ten filmik nie zachęcił mnie do oglądania kanału tej laski.

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2015-01-12 o 22:14 Powód: Hose. Hahahah
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:18   #1999
201607111054
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
A ja mieszkam w Poznaniu i też nie będę mieć maxi brwi (bo nie chce :P).[COLOR="Silver"]
żarcik, wole własne
201607111054 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:24   #2000
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ishya Pokaż wiadomość
żarcik, wole własne
Załóżmy klub #lubieswo☠☠☠rwi, nawet hasztaga sobie zrobimy. Choć z drugiy strony, maxi brwi takie piekne, jak wyrysowane cienkopisami.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:24   #2001
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Tak z ciekawości popytałam wujka google i znalazłam to:
http://www.totalbeauty.com/content/g...st-highlighter
"Apply the highlighter under the eyes, above the brows and on the browbone to add life and brightness, which ultimately helps you to look healthier and younger," says celebrity makeup artist Geoffrey Rodriguez.
Nie będę się kłócić z makijażystą gwiazd Uznajmy, że taki efekt mi nie do końca leży i źle się kojarzy Osobiście lubię sobie łuk pod brwiami rozświetlić ale korektorem o takowych właściwościach.

Cytat:
O, a ja daję zawsze Mary Lou, a efekt jest jeszcze delikatniejszy niż u pani na zdjęciu
mam z tym kosmetykiem relację opartą na mieszance miłości i nienawiści. Wciąż nie mogę się☠zdecydować, czy jest godny polecenia, czy godny kosza
Stary 2015-01-12, 22:33   #2002
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie będę się kłócić z makijażystą gwiazd Uznajmy, że taki efekt mi nie do końca leży i źle się kojarzy Osobiście lubię sobie łuk pod brwiami rozświetlić ale korektorem o takowych właściwościach.

mam z tym kosmetykiem relację opartą na mieszance miłości i nienawiści. Wciąż nie mogę się☠zdecydować, czy jest godny polecenia, czy godny kosza
Dla mnie jest perfecto na jesień i zimę, w okresie letnim służył mi dobrze puder rozświetlający do modelowania twarzy z Inglota Choć w pochmurne dni i Mary Lou się trafiała ja tam uwielbiam, ale lubię mocny efekt tafli często. Ostatnio też polubiłam się z rozświetlaczem MUR Peach Lights, choć na początku wydawał mi się tandetnie różowy.
Stary 2015-01-12, 22:47   #2003
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Dla mnie jest perfecto na jesień i zimę, w okresie letnim służył mi dobrze puder rozświetlający do modelowania twarzy z Inglota Choć w pochmurne dni i Mary Lou się trafiała ja tam uwielbiam, ale lubię mocny efekt tafli często. Ostatnio też polubiłam się z rozświetlaczem MUR Peach Lights, choć na początku wydawał mi się tandetnie różowy.
Tak się czaję na Mary... Też mam MUR, tyle że te dwa pozostałe - złoty i różowy, też zaczęłam lubić z czasem, jednak brakuje mi właśnie czegoś o bardziej neutralnym odcieniu.
Miałyście może ten puder Sexy Mama z The Balm? Szukam pudru, który będzie lekko rozświetlający.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 23:13   #2004
201607131106
Konto usunięte

Czy Bogusia teraz ciągle będzie podkreślać jak ciężko pracuje?

aniolnaresorach
Jest tam ktoś? Jak Wam minął dzień? Jutro praca / szkoła a na osłodę nowy filmik na kanale.

katarina555a Super, że znalazłas pracę. Powodzenia życzę i miłegojutrzejszego dnia.

aniolnaresorach @katarina555a nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą pracą... od 8 mc mam stała pracę zresztą pracuję od 18 roku życia

aniolnaresorach @katarina555a spoko lecę spać! Praca od 8:00

A już pomijając wszelkie złośliwości, chyba ciężko musi być jej tak usiąść do pracy w domu, od 8 rano, skoro ciągle też w trakcie całego dnia odpisuje na komentarze i wiadomości na YT, FB, insta... I bez tego trudno się pracuje w domu mając różne rozpraszacze.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 23:16   #2005
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Karolina coraz bardziej i bardziej spuchnięta; co ta śliczna kiedyś dziewczyna ze sobą zrobiła, nie potrafię tego pojąć.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Czy Bogusia teraz ciągle będzie podkreślać jak ciężko pracuje?

aniolnaresorach
Jest tam ktoś? Jak Wam minął dzień? Jutro praca / szkoła a na osłodę nowy filmik na kanale.

katarina555a Super, że znalazłas pracę. Powodzenia życzę i miłegojutrzejszego dnia.

aniolnaresorach @katarina555a nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą pracą... od 8 mc mam stała pracę zresztą pracuję od 18 roku życia

aniolnaresorach @katarina555a spoko lecę spać! Praca od 8:00

A już pomijając wszelkie złośliwości, chyba ciężko musi być jej tak usiąść do pracy w domu, od 8 rano, skoro ciągle też w trakcie całego dnia odpisuje na komentarze i wiadomości na YT, FB, insta... I bez tego trudno się pracuje w domu mając różne rozpraszacze.
Taaak, pracuje od osiemnastego roku życia; czy ona myśli, że ludzie nie pamiętają jej miauczenia o tym, że szuka pracy i nie może znaleźć?
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 23:45   #2006
Ciemna163
Kociara

nie rozumiem tego filmu Karo - zmontowany jakoś tak... byle jak, wiatr przeszkadza, ten strój jakiś taki niespecjalny .... No i kim jest ta Paloma? Słucham w aucie RMF i nigdy nie słyszałam jej piosenek

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Coś na dobranoc dla kociar - okocicie się!
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 00:00   #2007
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
nie rozumiem tego filmu Karo - zmontowany jakoś tak... byle jak, wiatr przeszkadza, ten strój jakiś taki niespecjalny .... No i kim jest ta Paloma? Słucham w aucie RMF i nigdy nie słyszałam jej piosenek

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Coś na dobranoc dla kociar - okocicie się!
Jakie pocieszne <3 <3
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 00:03   #2008
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Tak się czaję na Mary... Też mam MUR, tyle że te dwa pozostałe - złoty i różowy, też zaczęłam lubić z czasem, jednak brakuje mi właśnie czegoś o bardziej neutralnym odcieniu.
Miałyście może ten puder Sexy Mama z The Balm? Szukam pudru, który będzie lekko rozświetlający.
Nie miałam pudru z The Balm ale ostatnio też szukałam pudru lekko rozświetlającego i kupiłam perełki z Kobo - bardzo mi się w tej roli podobają

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 00:24   #2009
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
Tam jeszcze dziewczyny wstawiają zdjęcia ze szwami, opatrunkami itp.
po co ?
to jest jakiś nowy wymiar widzów.
Weszłam ostatnio do dziewczynki z tatuażami, a tam widzki "parują" ją z jakimś kolegą i chyba planują fanfiction na ten temat
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 00:25   #2010
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Ja mam ten puder i na mnie spisuje się bardzo średnio, jest na bazie skrobi, myślałam, że będzie super a efekt jaki daje (półmat) utrzymuje się dość krótko. Do tego po jakimś czasie zrobiła się na połowie "skorupka" i musiałam tę część zdrapać lekko.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości