![]() |
#1981 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
ja mam sasiada Ariela,chlopak ma przekichane.no i strasznie skonczy czuje ..
nie ze wgzledu na imie, ale brak ojca w zyciu ..mature zdal zaczal studia,rzuycil,teraz pije .;/matka jego tez,sprzata w gminie ale jak przyzyc za 600zl ,zeby tylko to ja nie wiem..,.szkoda chlopaka moze sie odbije, bo ma dopiero 26lat, jak ktos mu reki nie poda to bedzie kiepsko... My dla dziewczynki chcemy Marta albo Laura ,Sara tez ladnie,dla chlopca Mariusz, ale ja bym wolala bardziej Marcel czy coś.. TZ Maćka nie chce..ogolnie chce cos na litere M..poznamy plec to sie zdecyduje..to ja sie modle o tą Marte coby Marta nie zostala jakim Marianem..czy Marcinem.. ![]()
#1982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie Marta baaaaardzo zle kojarzy, siostra TŻ tak ma na imię... :P Jeju, teraz to ja mam taki mętlik w głowie ze szok, totalnie nie wiem juz nic z tymi imionami ![]()
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Co do imion to dla mnie mogą być i zagraniczne, tyle że moim zdaniem zagraniczne imię plus polskie nazwisko (a już szczególnie nazwisko z polskimi znakami) brzmi komicznie
![]() ![]()
#1985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie uważam za chore osoby noszące takie imiona, tylko spolszczanie na siłę takich imion i pisanie ich z polskimi znakami Np.właśnia Brajan ![]() I uważam dokładnie tak jak Ty, że imię powinno do nazwiska pasować ![]() Ale każdy ma prawo do swojej opinii Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-03-01 o 20:42 Powód: Blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zadomowienie
|
roxana o matulu, ja nie lubie Mikołaja,Marcona,kamila.. Malwin,choc moja bratowa to Malwina
![]() ![]() ms Lulaby oby pasowalo do nazwiska to wszystko sie przyjmie. a moj jutro jedzie do wrocka bo jakas ciotka z jego stron umarła..i znow dniówka ucieknie ,widzial ja kilka razy w zyciu ,coz a glupota jakby nie mial kto jechac ..???? jeszcze teraz do szefa jedzie,osiwieję.. ![]()
#1987 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my myślimy nad Mikołajem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
Chociaz mi ani Brajan ani Bryan nie pasi ![]() ![]()
![]() |
#1988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jakie dla dziewczynki??? Zdradź tajemnice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1989 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki wieczorową porą...
Jakoś dziwnie się czuję.... Tzn dobrze się czuję i jest to dla mnie dziwne ![]() ![]() Cały czas czułam brzuch, to kuje, to smyra, kolka, wzdęcie i tak w kołko... A od wieczoraj jak ręką odjął... Aż patrzę czy to nie był sen i czy ten brzuch jeszcze jest... No i jest ![]() Może to przez stukupuku ![]() ![]() ![]() Może dużo sexu na ,,nasz stan,, jest wskazane hehehhe Tak czytam o imionach co piszecie... Może coś podłapię ... ale nic... No kurde synek będzie chyba bezimienny... Można tak??? hehehe Nic mi sie nie podoba ![]() Tylko jak potem na niego wolać??? Ej ty mały wyłaź z piaskownicy idziemy do domu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- A!!! Wieczorem moja mała wróciła od taty... Kładę ją spać, dała buziaka mi mówi kocham cię mamo... I pierwszy raz dała buziaka w brzuchola i mówi kocham cię malutki... ![]() ![]()
![]() |
#1990 | |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
Do mnie to pytanie ? ![]() ![]() DZIEN DOBRY ! Obudziłam sie z taka Sahara w buzi, ze szok... Wypiłam ponad pol butelki 1,5l naraz, ulga... Ale juz spac nie moge ... Czuje, ze to stresowe - budzę sie i pierwsza myśl - nie, ze mi sie chce pic, siku... Tylko WYNIKI... Niech to sie juz skończy ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-03-02 o 04:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() ![]() ![]()
#1992 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oo to fajnie chłopaki będą się bawić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez Jess922 Czas edycji: 2015-03-02 o 07:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
Doczekałam się
![]()
#1995 | |
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym dniu
![]() Cytat:
![]() U nas na osiedlu i u znajomych są Zuzie i Julki... Ale ładne imiona, nie powiem że nie... Dla dziewczynki Pola mi się jeszcze podoba... ![]() Ja chyba TZ zostawię wybór imienia dla synka... Bo ja nie mam pojęcia... Nie chcę tylko Krzyś, Grześ... Jakos bardzo nie w moim guście... ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- yyyy.... Bo ja od razu paznokcie zaczęłam podziwiać ![]() ![]() SUUUPER ![]() OPOWIADAJ ![]()
![]() |
#1996 | |
Wtajemniczenie
|
gratulacje!!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś był bardziej pomysłowy. 2 tygodnie temu była taka sytuacja, że powiedziałam do niego jak znowu oglądał części do auta na allegro, że poszukał by jakiegoś prezentu dla mnie, a nie części(miałam na myśli np bluzkę) a on, TY znowu o pierścionku, a ja, że o nim już zapomniałam, a on szkoda bo już kupiłem... ![]() no i dał mi go i pyta" będziesz ze mną do końca w tym ciężkim życiu?" ![]() powiedziałam tak, ale że mógł się bardziej postarać ![]() no i zabrał mi go spowrotem i powiedział, że byłam za bardzo ciekawska i da jak nie będę się tego spodziewać. Wczoraj jak byliśmy w restauracji to pyta"to teraz deser z niespodzianką?", a ja "NIE", weszliśmy do auta, on bierze moją rękę, ściąga stary pierścionek i nakłada ten oto. I takie przeboje z "zaręczynami" ![]() A od jakiegoś czasu czułam w brzuchu takie smyranie i nie byłam pewna, co to ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Jess922 Czas edycji: 2015-03-02 o 07:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak by nie było zaręczyć się chciał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Dziewuszki po pierwsze... GDZIE JESTEŚCIE? Po drugie .... CO DZIŚ JEMY??? Ja nastawiłam na rosół... A drugie?
![]() |
#1999 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obiad to wielka niewiadoma.. Mam teraz misje jak wyciągnac wielką drzazgę prawie dwulatkowi ![]()
moi chłopcy... ![]() Edytowane przez Ambiwalentna29 Czas edycji: 2015-03-02 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2000 |
Rozeznanie
|
Ja nadal zostaje w szpitalu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nienawidzę szpitali... Wracaj szybciutko
![]() |
#2002 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa rozumiem ![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Moje gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hej Dziewczyny Czemu te weekendy tak szybko mijają? Znowu w pracy ale plus jest taki że czas szybko mija. Mam zamiar popracować do maja a potem zwolnienie i przygotowania i mam nadzieje że szybko mi minie do sierpnia bo mam dość tej ciąży. Piszecie o imionach ja miałam swoje typy ale jak powiedziałam wczoraj mamie to powiedziała ze nigdy w życiu ![]() Roxana szukałam w klubie imienia Twojego Juniorai nigdzie nie widzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2004 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2005 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2006 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzisiaj stawiam na zupę ![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego dnia!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Wtajemniczenie
|
Witam w marcu
![]() ![]() ![]() Cały weekend pracowałam, teraz siedzę i Was nadrabiam. Ledwo co wstałam wchodzę do Was a tutaj już temat obiadu ![]() ![]() Ja dziś wieczorem mam wizytę, wyczekaną i u nowego lekarza. Teraz się martwię co to będzie, jaki jest ten lekarz itp:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj widziałam się z siorą a ona do mnie,że snilo jej się,ze przyszlam do niej i powiedzialam, będę miala Natalkę. Juz drugi raz śnila jej się corka.. a mi 5 razy syn.. tylko,ze ja chyba mam prorocze a ona niby na odwrot
![]() ![]() ![]() ![]()
moi chłopcy... ![]() Edytowane przez Ambiwalentna29 Czas edycji: 2015-03-02 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze ![]() Trzymam kciuki za wizytę i odezwij się koniecznie wieczorem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda, że leżysz w szpitalu, ale spójrz na to z lepszej strony... jesteś przynajmniej pod opieką lekarzy, porobią Ci badania i przynajmniej będziesz spokojniejsza. Mam nadzieję, że będzie wszystko OK, ![]() Troszkę wypoczniesz sobie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
Wizytę mam dopiero ok 18-tej, ale przynajmniej mąż z pracy już wróci i ze mną pojedzie, nie musi brać dnia wolnego. Wczoraj to miałam taki dzień, że szok...dość, że się nie wyspałam, na 10 miałam do pracy, a tak mi się nie chciało, że szok, tu niedziela, a ja w pracy muszę siedzieć... jeszcze po drodze dostałam mandat, za przekroczenie prędkości:/ taki był facet nie miły...jeszcze niby łaskę mi zrobił, że dostałam najniższy jaki mogą nałożyć i oczywiście pkt też. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.