![]() |
#1981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Jestem w temacie sukienek, ponieważ idę na przyjęcie weselne.
Aussi najbezpieczniej: długa, prosta suknia. Teraz balowe bywają bardzo skromne. I o ich balowości świadczy czasami tylko długość. Do tego świecące dodatki, jak najbardziej wskazane- "sylwestrowa" w nazwie zobowiązuje ![]() Co polecacie w temacie sukienek na przyjęcie weselne? Przejrzałam prawie wszystko, niccccc nie znalazłam fajnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przez to nawet mi się nie chce wysilać na szukanie czegoś na tę okazję, założę coś z szafy, najpewniej jakąś długą sukienkę z zabudowanym przodem i odkrytymi plecami.
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Konto usunięte
|
Aussie, na szczęście masz trochę czasu.
Nigdy długiej kiecki nie miałam...Ani balowej. Nie mam też takiej potrzeby. W ogóle mam tylko jedną sukienkę ![]() Więc nie poradze, gdzie kupić, nie szukam, nie znam się. A, podobają mi się sukienki księżnej Kate. I królowej Letitzii . Nie wiem, czy pomoglam ![]() Ale popatrzcie, co Obama z siebie zrobila...Ona nie jest chudzinką jak królowa, ale ta sukienka z prześcieradła zrobila z niej kluchę ![]() Kawa |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Zadomowienie
|
No zwiewności to jej ta sukienka nie dodała
![]()
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
Hah, każda motywacja dobra jest
![]() Kiedyś ćwiczyłam regularnie, teraz tylko czasami sama w domu, nie mam w okolicy kursu Iyengar a ashatangi nie lubię. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Aussie - a musi to być sukienka koniecznie? Może kombinezon z jakimś obłędnym dekoltem? Moim zdaniem podstawowy wymóg to Twoje dobre samopoczucie. ...a jeśli to na wyjazd - to coś co nie zajmie pół walizki ![]() Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2016-07-05 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
Aussie, ja tez doradzam długą i dodatki
![]() ![]() ![]() U mnie tez wesele w październiku i kompletnie o tym nie mysle. nie moje ![]() Zaplanowalismy niespodziewanie remont, teraz spróbujemy szukac wykonawcy na początkowe sprawy...Co latem może być trudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyszła paczka z Zalando ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Wonder - i jak tam gatki się prezentują?
Kama - widzę że nowa energia po urlopie, tak trzymać... Jednak szkoda lata na remonty, co planujecie zmieniać? My także jesteśmy zaproszeni na wesele, myśl o kompletowaniu stosownej szaty mnie odstręcza... nie lubię zbytniego strojenia się, pewnie ostatecznie założę coś z przymróżeniem oka, albo męski garnitur + czerwone usta ![]() Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2016-07-05 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zadomowienie
|
Caffe, dobrze się prezentują, jestem zadowolona
![]() To widzę, że wszystkie jesteśmy strasznie zadowolone z powodu tego, że idziemy na wesele ![]()
![]() |
#1990 |
Konto usunięte
|
Możecie sobie popożyczać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Raczkowanie
|
Beata, to jest jakis pomysl z ta kiecka
![]() Wonder, chetnie sie przylacze do zwolenniczek wesel. Caffeine, czyli motywacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
á propos zakupów na Zalando... spodobała mi się ta sukienka:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
Ależ była burza u nas wczoraj. Kamlisa- podobno u ciebie w mieście ucierpiało na tym przywalone przez drzewo auto. Nie lubię takich intensywnych burz
![]() ![]() Caffe- fajna sukienka ale dla patyczaków. Bez obrazy ![]() ![]() Kawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() ![]() Miszu, a Ty kiedy wracasz z Wyszogrodu ? Daj znać co słychać ![]() Piję kawę i staram się pobudzić, bo coś dzisiaj mi strasznie długo ten rozruch idzie. Caffe, podoba mi się ta sukienka. I krój i kolor. Nosiłabym ![]() Chcesz kupić ?
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Wonder, nie lubię wesel. U mnie też leciutkie ochłodzenie, ale jest przyjemnie, na razie bez deszczu ![]() Cieszę się, że już środa, zawsze to bliżej do weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
U mnie ochłodzenie jest bardzo duże. Niebo całkowicie pokryte chmurami i wieje strasznie. Aby do lata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
U mnie, jak u Aussie, skoro w miare blisko
![]() Nie lubie remontów, rzadko przez nie przechodzę. wiem, ze konieczne, ze potem lepiej, czyściej...ale i tak nie lubie i unikam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w temacie kosmetyków mój ulubiony balsam do ciałą ( a miałam tony ![]() ![]() http://allegro.pl/biotherm-baume-cor...309987410.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-07-06 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
Aussie, do patyczaka mi daleko
![]() ![]() Wonder - kupiłabym, fajny jest ten kaptur i prążki... ale zastanawiam się czy nie jest zbyt przejrzysta, na zdjęciach tego nie widać, ale przy jasnych sukienkach to częsty problem - widać pod spodem inny kolor, linię rajstop - okropne i nie do zaakceptowania. ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Znacie kosmetyki Jāsön? Na bazie aloesu. Polecacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Zakorzenienie
|
fajny biustonosz, właśnie nosze
http://allegro.pl/freya-totally-tart...296275268.html Caffe, sukienka jest ładna, ale nie na mnie. taki krój faktycznie kojarzy mi się z Twiggi i bardzo szczupłymi modelkami, ze zgrabnymi nogami. ja bym wyglądała w niej zle i jeszcze gorzej, bo by zakrywała moje atuty, a podkreślała wady. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
Kama - to pozostaje mi jedynie zaplanowanie jakiejś diety
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Ten balsam Oil Therapy ma wszędzie świetne oceny ![]() Wczoraj otworzyłam rosyjskie masło do ciała EC Lab - fantastyczne http://www.sklep.bioarp.pl/pl/p/EO-L...silikonow/1622 ... i niedrogie, zważywszy na fajny skład. |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Zakorzenienie
|
w biedronce smaczne sa rolady z serem z Sokołowa - 2 duże, piecze się ok 45 minut, właśnie mam na obiad
![]() Caffe, nie lubie wydawac za dużo na balsamy do ciała, ale ten jest wart swojej ceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
Kama, wszędzie entuzjastyczne oceny, więc pewno wypróbuje jak mi gdzieś w ręce wpadnie
![]() ![]() ![]() Nie wiem jak oceny na KWC, pewno coś w stylu 'za taką cenę więcej nie kupie' - ja nie uważam że cena to główne kryterium, zresztą tanich i dobrych kosmetyków jest baaaardzo niewiele. |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
Minusem jest jego dostepnosc. Jest dość gesty, ale dobrze się rozsmarowuje i szybko wchłania. Skóra nie jest tłusta czy lepka, lecz zostaje lekki film i wyczuwalne nawilżenie, także po ilus godzinach. delikatny, morelowy zapach. po urlopie moja skora, choć nie wystawiana bezpośrednio na słonce - jest przesuszona, a ten balsam ja doprowadza do porządku. jest tez mleczko z biothermu, tez przyjemne, ale wole bogatszy balsam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Kama, lubię "konkretne" konsystencje
![]() U mnie dostępność bez problemu, zresztą droższe kosmetyki warto kupować online w międzynarodowych drogeriach - lepsze promocje, rabaty itd. A tych aloesowych kosmetyków nie miałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Konto usunięte
|
Zimno
![]() W dodatku dziwna pogoda..Słońce, bardzo silny wiatr, ściana deszczu...Cud, że parasolka przetrwała te porywy.... Przemokłam, przemarzłam. Głowa od wczoraj pęka, ani chybi Atena zaraz z niej wyskoczy ![]() Kawa zatem już chyba 5 dzisiaj... Wpadlam dziś do tk maxx, przymierzylam espadryle na koturnie, cudo, ![]() A szukając substytutu, trafiłam na taką stronę http://www.espadryle.pl/k31,espadryle-7-cm-koturn.html Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-07-06 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
Beata - jak wygodne, ładne i w promocji - to bierz buty bez zastanowienia.
Latem można szaleć z kolorami, zieleń super wygląda do fuksji, bieli, czerwieni, kwiecistych kiecek jak nosisz - tak naprawdę nic więcej nie musisz mieć zielonego, tylko buty. Moja siostra nosi zieleń często i super wygląda - ale ona jest blondi... Ja zielonej bluzki też bym nie założyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
Caffe, nie miałam nic z aloesem, ze skóra problematyczna jakos mi się kojarzy...
Rozpoczełam Resveraderm Sesdermy, bardzo przyjemne, ni to serum ni to emulsja... http://www.topestetic.pl/sesderma/re...FUwq0wodduUMGQ Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-07-06 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Gang Iren
|
Pochwalę się zakupem. Sweter nowy z firmy Next. Dałam 1f
![]() ![]()
#2009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sweterek nie w moim stylu, ale śliczną masz figurę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
sweter fajny na zimę
![]() No właśnie, Soso, bardzo przyjemny, niby lekki, a nawilżenie pięknie się trzyma, jak po solidnym kremie ![]() Zaczęłam dziś rzeź chomików ![]() ![]() ![]() Oczywiście nie skończyłam z porządkami ![]() Anyz, dasz jeszcze raz link do tych sportowych butów, które chwaliłas...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.