|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!
Jasne, zamówiłam te: http://www.aliexpress.com/item/125pc...650687136.html
Poprosiłam tylko żeby zamienił niebieskie na różowe
|
|
|
|
#1982 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!
Cytat:
![]() Cytat:
A reszta dziewczyn? Ile ? Jak gdziekolwiek słyszą ślub to od razu ceny dziwnie windują..... ![]() Hehe Cytat:
U Nas wreszcie garnitur/smoking zamówiony!
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;62093531]A propos mieszkania. Wiem, że niektórzy mają dużo gorszą sytuację od nas, bo muszą brać kredyty itp., ale też mam mimo wszystko problem. Rodzice zaproponowali nam dom z ogrodem i tarasem, ma świeżo wymienione okna, jest piec i woda, łazienka wymaga remontu w pierwszej kolejności , i ogólnie wszystko trzeba będzie odświeżyć. I mam dylemat, bo zaczęliśmy wykańczać mieszkanie w kamienicy w centrum miasta, drzwi w drzwi z rodzicami, zainwestowaliśmy już kupę kasy w tynki, prąd i wodę. I nie wiem co robić, zawsze marzyłam o dużym ogrodzie, a w centrum już miałam wizje pięknego apartamentu z wysokimi sufitami Dylematy... bądź tu mądry człowieku. Pewnie ktoś pomyśli że jestem nienormalna, ale już lepiej mi tutaj napisać, niż usłyszeć od koleżanek żebym nie żartowała z takimi problemami bo one mają gorsze...[COLOR="Silver"][/QUOTE] Ja osobiście wolała bym domek ale mieszkania tez maja duże plusy, nie musisz np się przejmować ogrodem, paleniem w piecu itp. Musisz rozważyć co Ci bardziej odpowiada ![]() Ja tez bym chciała juz urządzać ale niestety kasy brak juz na to ... chciałam chociaż do wesela zrobić drzwi i pomalować ale koszt około 5000
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2016-06-22 o 16:32 |
|
|
|
|
#1984 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Urządzanie gniazdek to studnia bez dna... nawet nie chce myśleć. Będziemy się z R. starać odrazu po ślubie o mieszkanie dla młodych, może uda się jakieś fundusze pozyskać. |
|
|
|
|
#1985 |
|
Japońska rzepa
|
Butterly musisz sobie odpowiedzieć co Ty byś wolała
Ja bym chciała jednak dalej od rodziców i dla mnie to bylby priorytet ![]() Ale zarówno mieszkanie w centrum jak i ogród kusi. Mi na dłuższą metę bardziej odpowiadałby dom, nie wiem,czy planujecie dzieci,ale to na pewno jest duuuże udogodnienie przy maluchu
|
#1986 |
|
Dostojna peema.
|
Butterfly, ja wolałabym dom, szczególnie jak piszesz, że to mieszkanie drzwi w drzwi z rodzicami xD
|
#1987 |
|
żona bez ogona
|
Dla mnie też mieszkanie drzwi w drzwi z rodzicami byłoby kiepską opcją
Pewnie nawet by nie pukali, tylko włazili jak do siebie
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna - dużo zdrowia
![]() Butterfly ciężko by się było zdecydować. Brałabym w ciemno mieszkanie, gdyby nie rodzice za drzwiami. Mnie na przykład wizja domu by nie ucieszyła, ale to zależy tylko od tego co Ty wolisz
|
|
|
|
#1989 |
|
żona bez ogona
|
W ogóle jedna moja sąsiadka tak robi, w moim domu rodzinnym, ja pitole
Jeszcze kiedyś walnęła takim tekstem: "co to?! zamknięte?!" ![]() Szkoda, że mój pies to tylko w pysku taki mocny i zamiast szczekać powinien ją capnąć w tyłek I to porządnie!
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłabym pewnie tak, że sprzedałabym to mieszkanie i kupiła inne
|
|
|
|
#1991 | ||
|
Zaszynszylowana
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Pomijając fakt, że nie jestem fanką domu, uważam że mnie czasowo i finansowo nie stać na jego utrzymanie tak jak bym chciała
![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Dziewczyny muszę wybrać czytania na mszy. Pomóżcie i doradźcie coś ![]() Spotkanie z księdzem w piątek o 8 rano, więc zostało mało czasu :P |
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1994 |
|
luckygirl
|
Piekna
Iza gratuluje ![]() Gratuluje wszystkich ddś ![]() Butterfly ja bym chyba wolala domek z ogrodkiem. A co do wlasnego gniazka to tak, studnia bez dna ![]() Dzisiaj nam przywiezli meble do kuchni, ale 4 pary drzwi pojechaly do reklamacji, blat tez od razu zareklamowalismy, bo byl porysowany i zapomnieli przywiezc cokoly. Ale wszystko juz osadzone. Piekarnik dziala. Jutro przychodzi gazownik podlaczyc nam plyte. Juz widze swiatelko w tunelu ![]() I dostalam info od spersonalizowanych wieszakow, ze dzisiaj nadali nasza przesylke Z decorisus tez dostalam @ ze zamowienie, a raczej koperty sa do odbioru, ale dzisiaj nie mialam czasu ich odebrac. Jutro podjade
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle,miałam jakieś zaćmienie i dziś złożyłam tacie życzenia z okazji dnia ojca... Był zdziwiony ale ładnie podziękował ha ha po 3 godzinach się zorientowałam,że to jutro....
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Co do boreliozy to miałam badania ale trzeba powtórzyć, stąd wizyta jutro w zakaznym. Reumatologia jest nastepna w kolejce po hematologii...
Czytam o tym urządzaniu i kupowaniu mieszkań i zastanawiam się kiedy nas będzie na to stać
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam wlasnie z makijazu probnego
jestem mega zadowolona, bo sama nie wiedzialam czego chce, ale teraz juz wiem,ze wlasnie to co mam dzisiaj na twarzy xD
|
|
#1998 |
|
Zadomowienie
|
nadrobiłam braki w klubie i na wątku ale się rozpisałyscie ale to dobrze
![]() ja mam dziś mega lenia odkąd mnie przenieśli w pracy w inne miejsce przychodzę masakrycznie wykończona
|
|
|
|
#1999 |
|
Konto usunięte
|
Piękna zdrowka
Ja w pracy, jutro udało mi sie przyłożyć i pójdę do pracy w sobote, a jutro z Tż do szpitala i mam nadzieje bedą dobre wieści tak sie mega stresuje A wieczorem przychodzi do nas ksiadz i tez mam jakos stresa co powie na papiery z Polski. |
|
|
|
#2000 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;62093531]A propos mieszkania. Wiem, że niektórzy mają dużo gorszą sytuację od nas, bo muszą brać kredyty itp., ale też mam mimo wszystko problem. Rodzice zaproponowali nam dom z ogrodem i tarasem, ma świeżo wymienione okna, jest piec i woda, łazienka wymaga remontu w pierwszej kolejności , i ogólnie wszystko trzeba będzie odświeżyć. I mam dylemat, bo zaczęliśmy wykańczać mieszkanie w kamienicy w centrum miasta, drzwi w drzwi z rodzicami, zainwestowaliśmy już kupę kasy w tynki, prąd i wodę. I nie wiem co robić, zawsze marzyłam o dużym ogrodzie, a w centrum już miałam wizje pięknego apartamentu z wysokimi sufitami
Dylematy... bądź tu mądry człowieku. Pewnie ktoś pomyśli że jestem nienormalna, ale już lepiej mi tutaj napisać, niż usłyszeć od koleżanek żebym nie żartowała z takimi problemami bo one mają gorsze...[/QUOTE]Ja marzę o apartamencie i o domu A tak serio uciekalabym od rodziców do domu
|
|
|
|
#2002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() byliśmy na zakupach za dużo ciekawych rzeczy nie było ale kupiłam spodenki, bluzkę, body, paletkę do konturowania ze sleeka, pędzelek i beautyblender ![]() edit: buterrfly brałabym dom, bo jednak nie chciałabym mieszkać tak blisko rodziców
Edytowane przez ann2016 Czas edycji: 2016-06-22 o 19:18 |
||
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie piękna zdrówka kochana
Jedziemy po obrusy. Mam dosc |
|
|
|
#2004 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dalej nie mam pudełeczek ![]() Piękna - dużo zdrowia! Butterfly wolałabym domek
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Pannamima w Ziko jest bioderma Rich za 24,90 stacjonarnie
|
|
|
|
#2006 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2007 |
|
żona
|
[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;62093531]A propos mieszkania. Wiem, że niektórzy mają dużo gorszą sytuację od nas, bo muszą brać kredyty itp., ale też mam mimo wszystko problem. Rodzice zaproponowali nam dom z ogrodem i tarasem, ma świeżo wymienione okna, jest piec i woda, łazienka wymaga remontu w pierwszej kolejności , i ogólnie wszystko trzeba będzie odświeżyć. I mam dylemat, bo zaczęliśmy wykańczać mieszkanie w kamienicy w centrum miasta, drzwi w drzwi z rodzicami, zainwestowaliśmy już kupę kasy w tynki, prąd i wodę. I nie wiem co robić, zawsze marzyłam o dużym ogrodzie, a w centrum już miałam wizje pięknego apartamentu z wysokimi sufitami
Dylematy... bądź tu mądry człowieku. Pewnie ktoś pomyśli że jestem nienormalna, ale już lepiej mi tutaj napisać, niż usłyszeć od koleżanek żebym nie żartowała z takimi problemami bo one mają gorsze...---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Trzymamy kciuki, żeby w końcu Cię zdiagnozowali i żeby nie wyszło nic złośliwego. Będzie dobrze, bądź dobrej myśli. Lecę do klubu.[/QUOTE] A nie myśleliście żeby wykończyć mieszkanie w kamienicy i wynajmować ją? Nawet wziąć kredyt na wykończenie.. ale później przypływ gotówki ![]() My tak mamy mieszkanie Tż.. Remontujemy je po ślubie, mamy super miejscówkę bo przy samym rynku więc kasa za wynajem SUPER a my spadamy na nowe mieszkanie Jeśli tego nie bierzecie pod uwagę to wybrałabym w 100% domek z ogrodem nawet bez zastanawiania
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Wracamy z moimi boskimi obrusami
Tz wyraził obawę czy na pewno wyjdzie to super |
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro robie próbne paznokcie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

Dylematy... bądź tu mądry człowieku. Pewnie ktoś pomyśli że jestem nienormalna, ale już lepiej mi tutaj napisać, niż usłyszeć od koleżanek żebym nie żartowała z takimi problemami bo one mają gorsze...[COLOR="Silver"]
Ja bym chciała jednak dalej od rodziców i dla mnie to bylby priorytet