|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV
Cytat:
za butki
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1984 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() No dziewczyny, dziś to już będzie wp... ![]() . Kiedy ja to nadrobię, siedzę już od jakiegoś czasu, a jestem na 60 stronie , a przecież i chałpę muszę ogarnąć i parę innych rzeczy .Ktoś - chyba neth - mnie pytał w jakich rozbiórkach biorę udział, Lancome Out, Flawerbomb i LM Patchouli Boheme. Zamówiłam w D. Lady Milion Prive - miniaturą siē dodaje, więc rozumiecie , wzięłam też podkład gerlē z minisami i breloki em. Box B. dotarł, ale nie mam czasu otworzyć, bo nadrabiam wątek ![]() Słusznie prawi Cytat:
![]() Pal licho licho szminka- usta i włosy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wracam do nadrabianie.
|
|
#1985 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() dobrze wiedzieć ze lubisz Visionnaire bo co jakiś czas mam jakieś miniatury tego a mi to nie pasuje wiec będę wiedzieć komu wysyłać Ewelinka za buty ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
skojarzyło mi się z tym: ![]() gratuluję zakupów i fajnie że wpadasz do nas |
||
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dor6 ![]() za zakupy
|
|
|
|
|
#1987 | |
|
Lady Dior
|
Cytat:
dzięki za komp.brawo za zakupy zazdroszczę guerlaina i breloka |
|
|
|
|
#1988 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Większość kotów chce mieć domek - niektóre sobie radzą na wolności czy jako koty wychodzące, ale jest spora grupa kociaków, które sobie nie poradzą w takich warunkach i one przy odrobinie szczęścia czekają w fundacji/schronisku na domek. Lepiej nie mieć możliwości wychodzenia ma dwór, niż siedzieć w klatce w schronisku czy na ulicy o głodzie.
|
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za box B i Perfumy z miniaturką |
|
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() - ja tam Cię zawsze zauważam, bo mnie fascynuje żaba z avka
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
idę wkoncu zmyć maseczkę, bo już twarzy nie czuje
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Miałam też kicię, która była "kanapowa", niewychodząca. Znalazłam ją maluteńką na ulicy wracając w nocy z imprezy Dożyła kilkunastu lat, ale myślę, że brak wolności nie był dla niej dobry. Zastanawiałam się nawet kiedyś, czy dobrze zrobiłam, że ją wzięłam. Młody ma kolegę, który przez nas chciał mocno kota. I dostał. Kot jednak mocno chciał wychodzić. Uciekał z balkonu, czyhał pod drzwiami na możliwość wyjścia. Kotek był u nich od maluszka. Skapitulowali. Zaczęli go regularnie wypuszczać. Niestety wpadł pod samochód Teraz mają kolejnego kotka. Zakładali, że absolutnie nie będzie wychodził. I niestety znowu biega wolno. Instynkt Nigdy nie wiemy jaki "egzemplarz" nam się trafi![]() Kończąc już temat powiem tylko tyle, że zawsze są argumenty za jak i przeciw. Każdy analizuje wiele czynników. Każdy też wie na co może sobie pozwolić. Najważniejsze, żeby nie krzywdzić i nie znudzić się zwierzakiem (znam i takich geniuszy )
|
|
|
|
|
#1993 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Moja kotka (ja ją przyniosłam z ulicy) zawsze mi towarzyszy gdy jestem w domu, jak mnie nie ma to o mnie pyta - pamięta do tej pory, że to ja ją zabrałam z ulicy, nakarmiłam, wygłaskałam. A była taka chuda, że aż jej kręgosłup terkotał. W ogóle to była do tego dosyć brzydka jak to zabiedzone kocie, a teraz jest super puchatą kulką Za to drugi jest duży jak na dachowca - bo to nasz pierwszy kot, znaleziony jako bardzo małe kocie i tata go faszerował od malucha, bo jakoś nie bardzo wierzył, że tylko co na opakowaniu zalecają to dla kotka wystarczy No i oczywiście to kot taty - cały czas na nim śpi wtulony i prawie nie odpuszcza go na krok. Koty są super
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I uwierz mi rasowce też mają fajne charaktery i też potrafią być cudym towarzyszem |
|
|
|
|
#1995 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1998 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1999 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piękne ten zestawCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2000 |
|
Kazar Lady
|
Jaka to różnica czy głaskam biedaka czy rodowód? Kocham zwierzęta i zawsze będą dla mnie wyżej niż niektórzy ludzie.
|
|
|
|
#2001 | |
|
Shopping Queen
|
Cytat:
Ja polecam Foreo Issa |
|
|
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W 100% popieram. Miałam kiedyś kotka i psiaka nierasowego. Biorąc zwierzaka rasowego wiemy więcej o jego charakterze, upodobaniach i potrzebach. Możemy ocenić, czy mamy możliwości te potrzeby zaspokoić, np. potrzebę towarzystwa lub długich spacerów. Biorąc zwierzaka nierasowego, po przejściach musimy być przygotowani na to, że dostosujemy się do jego potrzeb.
|
|
|
|
|
#2003 |
|
Raczkowanie
|
Odnośnie dachowców.
Mam kocice 9 letnią od małego. Która moim zdaniem nie odczuwa potrzeby poznania świata zewnętrznego. Przez 7 lat mieszkałam na niskim 1 piętrze(parter był z ogródkiem), spokojnie mogłaby zeskoczyć (gdyby była ciekawa) a w lato prawie cały czas siedziała na balkonie i obserwowała samoloty :P Siatek wtedy (jak i teraz) nie mam zamontowanych. Kiedy zabierałam ją na wycieczkę do lasu czy nad wodę w ustronne miejsce to był strach i wbijanie pazurów we mnie, już nie powiem że sypało się z niej tyle sierści że mi się już spacerku odechciało... Raz była tak zestresowana że schowała się pod fotel w samochodzie i nie chciała wyjść ![]() Natomiast kot (kocur) dachowiec od sąsiadki (z parteru z ogródkiem) cały czas chciał wychodzić na dwór. Niestety skończyło się to dla niego źle gdyż potrącił go samochód. Przyjaciółka ma 3 koty, również dachowce. W tym 2 (kotka, kocur) boją się wychodzić a 1 (kocur) uwielbia uciekać ![]() Pers od drugiej sąsiadki z niskiego parteru, również uwielbiał wychodzić. Myślę że nie ma reguły. Czy dachowiec, czy rasowy. Czy kocur czy kotka. Jak wychowasz tak masz.
|
|
|
|
#2004 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2005 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Ja tylko nie widzę sensu kupować kota, który specjalnie jest produkowany, bo komuś się zachciało, kiedy jest tyle niechcianych kociaków, które wcale nie są gorsze - jak komuś bardzo zależy na wyglądzie konkretnym czy charakterze, to wśród porzuconych maluchów też można znaleźć odpowiedniego |
|
|
|
|
#2006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mama zawsze wszystkich zauważy
. Żabkę TŻ mi wynalazł, mówi, że do mnie pasuje i w jakiś sposób symbolizuje .Cytat:
![]() Dla ciebie za wielkie serce. Kocham wszystkie zwierzaki, przygarnęte, wielorasowe, rasowe i z hodowli. Sama jednak z powodu alergii nie mam żadnego.
|
|
#2007 |
|
Kazar Lady
|
Dachowiec 😂 to rasa europejska. To jak je wychowany tak będzie. Mam takie i nie czują potrzeby wychodzenia z domu
![]() Mam też chore i niepełnosprawne oprócz czestszych wizyt u weta nie widzę różnicy. Każdy choruje. Ludzie też. |
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2009 |
|
Kazar Lady
|
Nie rozumiem o ci ci chodzi. Mam i takie i takie i nie widzę różnicy. Uważam że jak ktoś kocha zwierzęta to mu nie jest do tego potrzebny rodowód.
|
|
|
|
#2010 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Moje dachowe chcą wychodzić tylko latem i drzwi do domu muszą być obowiązkowo otwarte jak są na zewnątrz, bo one co chwile do domu przychodzą sprawdzić czy domek jest Jak zabrałam tydzień temu kotkę na rękach po fasolkę do ogrodu, to krzyczała, że chce do domu (zimno? bała się?) i jak ją postawiłam na ziemi, to od razu pobiegała do domu.A to dachowiec jest Chyba żaden kot nie jest szczęśliwy na dworze w temperaturze poniżej 15 stopni.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

za butki

, a przecież i chałpę muszę ogarnąć i parę innych rzeczy
, wzięłam też podkład gerlē
z minisami i breloki em. 

zazdroszczę guerlaina i breloka 

Teraz mają kolejnego kotka. Zakładali, że absolutnie nie będzie wychodził. I niestety znowu biega wolno. Instynkt
Nigdy nie wiemy jaki "egzemplarz" nam się trafi