![]() |
#2011 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Buziaczki dla Nikolki
![]() ![]() ![]() Niki a moze bys się nam ujawniła jak ty wyglądasz ?? ![]()
#2012 |
Zakorzenienie
|
Alien dziekujemy za buziaczki
![]() Oczywiście ujawnię się i wkleję kilka fotek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Zadomowienie
|
Niki dybym Cię spotkała z dziećmi na ulicy to w życiu bym nie powiedziała, ze masz dwójkę dzieci. Normalnie wyglądasz na 18 lat. Zdjęcia super fajne!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Zadomowienie
|
Niki a z czego by się tu śmiać, super babka z Ciebie
![]() Buziaczki dla Nataszy i Nikoli ![]()
#2015 |
Zakorzenienie
|
heh właśnie dużo ludzi mi mówi, że wyglądam jak "gówniara", może przez to że jestem taką chudziną, nic nie przytyłam po porodach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj nie miałam kiedy tu zadladnac, bo tak:
Wyszlam z Szymonkiem na spacer o 12 i zasnal mi i spal do 16 ![]() ![]() No wiec wszystkiego najleprzego dla Nikolki i Nataszki |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Zadomowienie
|
Buziaki dla Amelki z okazji 8 miesiączków. Sto lat kochanie!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Wtajemniczenie
|
Ja także przylaczam się do buziaczków i życzeń dla Amelki. Póki jeszcze nie ma roczku to raz 31 a raz 1
![]() Niki a na zdjęciu widac, że z ciebie to kolejna ladna mamusia w tym wątku i ładnie ci w rózowym. To teraz juz chyba wszystkie wiemy jak kazda z nas wygląda.
#2020 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz Wam dziękuję za wszystkie miłe słowa
![]() No i przede wszystkim ja także składam najserdeczniejsze życzonka Amelce ![]() Moni@ to zdjęcie było robione na zamku w Niepołomicach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewuszki
![]() nie denerwujcie, nie martwcie i nie bijcie ![]() Najlepsze zyczonka dla Wiktorci, Nataszki, Nikolki i Amelki ![]() ![]() ![]() wstąpiłam na chwilke aby was przeprosic za moją nie obecnosc, w listopadzie mam miec urlop wiec moze wtedy troszke wiecej sie poudzielam.... Pochwale sie tylko tym ze Agacia ma dwa ząbeczki i idzie jej trzeci, ze jej juz prawie wszystko (nawet kotlety mielone, a za danonkami po prostu przepada), no i co najwazniejsze- przestała brac inalacje, ale nie ma problemó z oddychaniem- moze jej przesżło, choc leki antyalergiczne nadal bierze.... pozdrawiam was wszystkie razem i kazda z osobna ![]() ![]() Iwonko- wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia ![]() ![]() poniewaz rzadko jestem to musze wkleic kilka zdjęc abyscie nie zapomniały mojej córuchny ![]()
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
jescze kilka
![]() miałam tyyyyyle napisac i tak sie zajełam wklejaniem zdjęc ze zapomniałam co chciałam napisac.... acha moja agacia pieknie robi ksi, kosi, papa, no i ostatnio nauczyła sie pokazywac jaka duuuuuza bedzie- podnosząc rączki do góry.... Agacia chyba pózno zacznie chodzic bo mimo ze za rączki pieknie chodzi to jednak jak sama stoi to kurczowowo sie trzyma- boi sie o swoja pupcie ![]() pozdrawiam ![]() ![]()
#2023 |
Zadomowienie
|
Witam, jestem styczniową mamusią 07
![]() Zaglądam do Was tu czasami i z zaciekawieniem obserwuję jak rozwijają się Wasze Maluszki. Porównuje od razu oczywiście jak duża będzie moja córeczka za rok. ![]() Juz kiedys Was pytałam jak to jest ze spaniem w pierwszych miesiącach , czy lepiej wstawić łóżeczko do sypialni (i wtedy oboje rodzice nie śpią), czy raczej wstawić łózeczko i dodatkowo jakieś spanie dla mamy do pokoju dziecinnego i spać tam z dzieckiem(wtedy przynajmniej jedna osoba będzie wyspana ). Mąż może wtedy posoedzieć z dzieckiem w dzień i ja będę się mogła może przespać. Jak myslicie? Mój facet oczywiście jest za opcją żebym spala z dzieckiem w drugim pokoju. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
Katesia Wrociła...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ![]() Ale co jest najwazniejsze on wszystko rozumie..Wyobrazcie sobie ze jak mu poloze sparpetki albo butki, bo bede go zaraz ubierac na spacer, to on nastawia nozke i sobie jakby chcial zakladac, tak dotyka bucikiem nozki... ![]() Niesamowita radosc obserwowac jak taki malenki czlowieczek dojrzewa.... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2026 |
Zakorzenienie
|
Najserdeczniejsze zyczonka dla Amelci, zdrówka, radości i samych pogodnych dni
|
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Rozeznanie
|
Spóźnione ale szczere, najserdeczniejsze życzonka dla naszej kochanej Amelki
![]()
#2028 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2029 |
Rozeznanie
|
Niki zgadzam sie z dziewczynami, wyglądzasz jak szesnastka
![]()
#2030 |
Zadomowienie
|
Fibian zgadzam się z humbak faceci to egoiści myślą tylko o swojej wygodzie
![]() My śpimy z Oliwką w jednym pokoju. Spóźnione buziaczki dla Amelki ![]() ![]()
#2031 |
Rozeznanie
|
Katesia Agacisko śliczne!!!!
![]()
#2032 |
Wtajemniczenie
|
Fibian ja juz wczesniej jak sie wtedy pytałas to ci napisałam jakie mam zdanie na temat spania.
Ja sobie nie wyobrazam, zeby takie malutkie dziecko spalo w osobnym pokoju bo przeciez ono sie budzi w nocy, trzeba je przebierac i karmic wiec wstawac do dziecka trzeba i tak wiec po co chodzic do drugiego pokoju. Jak sie twoja niunia urodzi to chyba wtedy najlepiej to sie wszystko okaze jak to wyjdzie. A faceci...wiekszosc to by wolała sie wyspac w drugim pokoju w nocy. Ale wierz mi, ze nie zawsze da sie w dzień odespać wiec najlepiej jest przekonac TŻ zeby przynajmniej raz w tyogdniu on brał nocki przy małej. Jak sie uda przekonac ![]() Katesia ![]() ![]()
#2033 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dziękuję za rady. Mój Tż rzeczywiście coś zaczyna kombinować. Mi tez się wydaje,że jak będę spała z dzieckiem w drugim pokoju to będę się czuła odseparowana. Z drugiej strony, on ma taki chrakter pracy,że może spać nawet do 11-12 i wtedy jak będę latać z dzieckiem w te i we wte od rana to sama będę się z tym źle czuła.
Może dobrym rozwiązaniem byłoby zostawienie łóżeczka w dziecinnym , a dostawienie koszyka do spania w sypialni ? Jakąś teraz fazę złapałam ,że zaczynam sięjuż martwićna zapas, a pewnie sytuacja sama się rozwiąże. Mam jeszcze jedno pytanie: stoję własnie przed problemem wyboru wózka.Napiszcie czy dla dziecka urodzonego w styczniu przyda się wózek głęboki , czy raczej nie ma to sensu? Do którego miesiąca woziłyscie maluszki w głębokim? |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moim zdaniem wersja głęboka w wózku napewno ci się przyda, w styczniu jest jeszcze zimno wiec idąc na spacer z dzidzią w gondoli to najlepsze wyjscie. Ewentualnie kup sobie dobrą spacerówkę z gondolą. Fibian dla ciebie ![]() ![]()
![]() |
#2035 |
Zadomowienie
|
Alienku dziękuję !
Myslałam o takim koszu z wikliny dla małych dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Wtajemniczenie
|
Taki kosz to chyba się na długo nie przyda i czy dzidzi bedzie w nim wygodnie ??
Lepiej te pieniazki przeznaczyc na dobry wozek ![]()
#2037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 |
Zadomowienie
|
Moni@ - tak też myślałam,że się jednak przyda. Chociaż niektórzy mówią ,że nie ma sensu kupować głębokiego skoro dziecko przyjdzie na świat w styczniu. Ja mysle o zakupie Chicco trio z gondola. Mam nadzieję,że to dobry wózek..
Wam już tylko mogę pozazdrościć - macie takie fajne dzieciaczki, możecie się już z nimi bawić |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
Fibian ja urodziłam 30 stycznia (prawie koniec zimy) i kupowałam głęboki wózek, przydał się bo luty i marzec to zimne miesiace i dzidziusiowi zawsze cieplej w takim głębokim wózku.
A co spania, to nie martw się na zapas, może Twoje dziecko bedzie grzecznym aniołkiem i będzie ładnie spało w nocy (mnie się to udało i moje dzieci przesypiały zawsze nocki), także może nie bedzie problemu z mężem, że dziecko go budzi itp... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki my już po pobycie na wsi. Było super,Amelcia szalała z wiejskim inwentarzem.
![]() Iwonka masz juz goraco,przeciez slub tuz,tuz................. Niki gdzie kupowalas to krzeselko,bo bardzo mi sie podoba i cena przystepna, a ma ono jakies funkcje. Katesia wreszcie się pojawiłaś. ![]() Dziewczynki już niedługo zarzucę Was aktualnymi zdjęciami,bo tż wczoraj zakupił aparat cyfrowy,tylko jest problem z kopiowaniem zdjęć do komputera,bo kabelek nie pasuje. Ale już niedługo zakupimy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.