|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Skimos masz fajna kobieca sylwetke
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego tak szybko polubiłam C&A. Ich rozmiarówka mnie nie dołuje.
|
|
|
|
#2014 |
|
Rozeznanie
|
W tej bialo - czrnej tunice wygladasz rewelacyjne, bardzo kobieco, super...
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe dzieki dziewczyny
Mnie ostatnio wzięło na sałatki, wcześniej grecką miałam (i zamiast kolacji sałatka, o! ), dziś owocowy deserek (pod spodem więcej truskawek jest ):
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaammmmmmm
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
skimos jaka urocza ta różowa
a w czarnej wygladasz bardzo ładnie <i nie widze u Ciebie kochana brzuchaaaaalaa takiego jak ja mam > )a tą sałatkę to ja już pochłonełam wzrokiem!!! ![]() a ja dziś pzrez 3 bite godziny łaziłam z mamą po rynku w poszukiwaniu sukienki ialbo czegoś na wesele <które o zgrozo jest w sobote o to już pojutrze bleeee normlanei wszędzie wiekszaki wieszaki wieszaki..ileż mozna... ale mierzyłam 46/ 48 u jedengo pierwszego pana to dał mi sukienki ze 3 ja zakładam od góry i mi na moich cycolindach sie zatrzymały eeeeeeeeee normlanie jeszcze zostałą tzrecia myśle sobie przymierze bedzie dobra i byłaaaa ahaa w snach za duze biodrzyychaaa<znaczy zadyy sadełko nad pośladami no wiecie o co mi chodzi co nie?? wieć poszłam daleji tak chodziłąm mierzyłam i spódnice i sukienki .tu mama mówi że dobrze , raz że nie i weź sie zdecyduj taka ona pomocna i zdecydowana.. bosz...jedna baba pokazuje mi komplet jak dla stareeej babcii i jeszcze szeerooki , jaaa taaa w to to wejde na pewno noi my z mamą w śmeich dla baby w oczy . bo bez pzresady że jestem xxl nie znaczy że bede nosić jakeiś "workowate ciuchy" n o i w końcu po przymierzeniu dokłądnie 7 sukienek i 5 spódnic zrezygnowana pzrechodizłą koła takeigo pana i patzre o spódniczka łądna jasna z brazowymy wykończeniami zmierzyłam 46 i była akurat!!: ( no teraz jakąś bluzeczkę i nuty trza kupac i wsiooewentualnie jak się jeszcze rozmyślę z tego to zakładam spódnicę długą biało czerwona która będzie robiła za sukienkę bez ramiaczek :P <wtedy całosć do kolan;. hehe i na to biała bluzkę z krótkim rekawkiem bez zapinania ) BIEDY CHYBA NIE BEDZIE ![]() no a na zdjecia się doczekata, zobaczyta , ocenita :P heheh buźka |
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny gdzie Wy znalazłyście te zieloną tunike w H&Mie? w Złotych Tarasach dzisiaj szukalam - nie mają, nawet o takiej nie słyszeli
w Arkadii tez ostatnio (w poniedziałek) szukałam, nie ma
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
kurde szkoda, ze u mnie ma c&a ;((( musze sie do warszawy wybrac. u siebie mam h&m, cubusa i vero moda, ew gc gdzie moge cos kupic :/ moze by sie jeszcze cos znalazlo nie wiem.. ale generanie wiem, ze w h&m zawsze sobie cos fajnego kupie i juz nie chodze po innych sklepach zwlaszcza ze w Plazie h&m jest najblizej
zachacze o "hama" i juz nie musze dalej lazic ;pa u mnie byla ostatnio rodzinka, ostatnio jak mnie widzielio bylam dzo szczuplejsza-mialam rozm40/42.. teraz mam 44-48 :/ pastwili sie nade mna jak ja to nie przytylam fajne to nie bylo
|
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Cmoksia ja ostatnio nawet widziałam tą tunikę czarną.
A od dziś ruszyły wyprzedaże w H&M! ![]() EDIT: Madziu Grunt to nie zamykac się w kole kompleksów i nie zmieniac się - bo przecież taka fajna z Ciebie kobita
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
ja już ją chce ale w Wawie nie mają już kombinuję jak koń pod górę
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Cmoksia a ty masz w biuście 110cm tak? Jutro bede w H&M (ponoc sie wyprzedaże zaczęły
) to mogę poszukac i zmierzyc
|
|
|
|
#2024 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
vStrasznie mi sie chce ogorkow, pomidorow, salaty i fety.Okropnie! Codziennie mysle jak jutro zjem znow salatke.A moj maz patrzy na mnie jak na wariatke bo on nie znosi takich swinstw!!he he![]() Madzia_g nie martw sie rodzinka.Ja tez tak mam.a kazdym razem jak jetem w Polsce wszyscy sie n ade mna pastwia.Ale boja sie juz cokolwiek powiedziec bo ja to grzeczna nie jestem.Ilez mozna komus mowic ze przytyl>? Sami niech popatrza w lustro! Co do zakupow to kupilam sobie trzy pary balerinek i fajne butki na wyprzedarzy z Clarksa .Jutro jak znajde sekunde to wstawie zdjecia.A teraz spadam .|Paaa |
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, teraz cudowna, niepowtarzalna i skromna Madziusia zasypie Was zdjęciami :P:P:P
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę ich nazbierałam
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
ale z Was leniuchy się porobiły, tylko gadanie i gadanie
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnia na dziś partia, trzeba iść spać
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
podam jeszcze link, w którym piszą o poszukiwaniu modelek plus size:
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/m...ane_65580.html
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam sałatkę grecką, czasem zamiast fety daje jajko i sos koperkowo-ziołowy z Knorra
![]() Co do moich zakupów to mama wyniuchała mi fajne lniane spodnie w ciuchu, kupiłam buty na grubym obcasie. Ale mi wydłużają nogi, po prostu ekstra!! Ciekawe czy sie w nich zabije na pierwszej dziurze ![]() Wiecie, przez ten upał to jadłabym tylko truskawki!! Czuję sie lekko
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sukienkę na wesele!
Wymaga niestety małych przeróbek w okolicach piersi bo jest tam na mnie za luźna No ale cóż, to rozmiar 50 o.OTeraz skombinować brązowe lub złote buciki, torebkę...biżuterię... i jeszcze jakąś marynareczkę... No i jakieś gatki wyszczuplające skombinować ![]() Poniżej fotka.
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
hej Laski! fajne zdjatka doszly do naszej galerii
![]() ja wczoraj bylam na zakupach, tradycyjnie w h&mie i kupilam dwie bluzeczki jestem zadowolona bo mimo zbednych kg mam fajne ciuchy i moge ladnie wygladac ![]() ps. synesthesia fajna sukienka
|
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Synesthesia super sukieneczka
W końcu! ![]() Co by Chilanes nie mówiła ze sama wkleja modę....
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
fajne fotki
ale ta kobieta w niebieskiej bluzce szczupla jest ;p
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
A bo ona ogólnie jest aktorką fajną, i raz jest szczuplutka a raz pulchniejsza
Te zdjęcie w czarno-złotawej sukience to też ona ta sama
|
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez chce byc raz pu;chniejsza i raz szcuplejsza!Teraz akurat wolalabym byc szczuplejsza
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie, że ta cała agencja maxi look mi w końcu łaskawie odpisała?
napisali tylko, że dobrze by było gdybym przysłała zdjęcia zarówno twarzy jak i całego ciałka ![]()
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie wyslalas?
nawet nie wiedzialam, ze to ta sama aktorka, ja tez wolalabym byc raz pulchniejsza raz szczuplejsza a scislej szczuplejsza ;p zalaczam swoje fotki tak o, bo wiem jak Wy wygladacie a Wy nie wiecie jak ja ;p to trzecie to wlasnie z wesela z moim TŻtem
|
|
|
|
#2040 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo lubie Sarę Ramirez (pani w niebieskim) i fakt, ona raz pulchniejsza raz szczuplejsza ale zawsze jest taką ponętna, że jakbym była facetem (albo lesbijką :P ) to bym się dostawała ślinotoku na jej widok :P Cytat:
Cytat:
![]() a ja witam po weekendzie spędzonym w połowie wgórach a w połowie w Krakowie. oczywiście nie mogłam się oprzeć i wpadłam do Galerii Krakowskiej a jeszcze teraz wszędzie wyprzedaże! No i wszystkie sklepy które mam tutaj mają chyba caly możliwy asortyment, a nie że ciągle czegoś brakuje itp :P więc naprawdę fajnie wpadłam na dłużej do C&A bo właściwie wszystko przecenione było (m.in. moja niebieska sukienka która kupiłam z myślą o ślubie z 69 na 49 zł :P eh.. za wcześnie kupiłam :P). no i wyszłam z czymś, oczywiście :P ale.. kupilam wreszcie spodnie, psuedo-dżinsy (pisze 10% elastanu i 90% bawełna), rurkowate, tzn obcisłe, takie w sam raz pod moje tuniki za 69 zł. rozmiar 46. dopinam sie w nim tak "uh-oh", ale 48 były dobre w zameczku, ale takie trochę zbyt luźnawe na udach i lydkach, więc doszlam do wniosku, że jak i tak planuję schudnać to wezmę te 46. na zdjęciach niewiele widać, ot, czarne, obcisłe spodnie, ale są wyygooodne takie fajne rozciągliwe, tzn nie krępują ruchów przy siadaniu, kucaniu itp Załącznik 1554966 Załącznik 1554967
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

a rozmiarki były chyba do XXL
Różowa - Cubus 30zł, czarno-biała C&A 47zł
a w czarnej wygladasz bardzo ładnie <i nie widze u Ciebie kochana brzuchaaaaalaa takiego jak ja mam
>
eeeeeeeeee normlanie jeszcze zostałą tzrecia myśle sobie przymierze bedzie dobra i byłaaaa ahaa w snach za duze biodrzyychaaa<znaczy zadyy sadełko nad pośladami no wiecie o co mi chodzi co nie??
bosz...
( no teraz jakąś bluzeczkę i nuty trza kupac i wsioo
ja już ją chce 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)