|
|
#2011 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXVI)
Pojęcia nie mam, czy podziała na mnie - zapytaj za kilka tygodni, dzisiaj kupiłam
![]() Idę to draństwo zmywać - zapach ma wyrazisty, ale mnie na szczęście pasuje. Może sobie Jaisalmera użyję, żeby pozostać w indyjskich klimatach? ![]() Ale, ale - odlewkę tylko mam i niedużo jej
|
|
|
|
#2012 |
|
Zadomowienie
|
Aniołku, świetny avatar
Też planowałam wybrac się na te targi, jednak siła wyższa ("pracowa" konkretnie )nie pozwoliła zebrac ekipy na wyjazd Może i lepiej, pewnie wróciłabym chora i skończyłoby się na kredycie na najbliższe 10 lat Ale i tak Ci zazdraszczam Ja zakochałam sie obecnie w kasku za 750 Euro i dłuuugo do mnie docierało, ze tego sobie raczej nie kupię ![]() Pachnę Fantasy Midnight i kremem Nivea Soft
|
#2013 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
W avatarze The Strokes - nie może być inaczej niż świetnie ![]() Fakt - to ma plusy (jeśli to sobie na siłę wmówić ). Ja tak sobie tłumaczyłam kiedy nie mogłam iść na Moto Bazar do Łodzi ![]() Ale nie pocieszę Cię chyba jeśli napiszę, że czuję przez skórę, że te Targi to będzie bomba ![]() Mój partner od motoru chce sobie kupić to najnowsze premierowe Kawasaki (którego nazwy oczywiście znowu zapomniałam), które zostanie pokazane po raz pierwszy właśnie tam i jestem ciekawa czy rzeczywiście do tego dojdzie ... ![]() A ja dla siebie poszukam kasku Cynamon. Cynamon jest wspaniały.
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Kingdom
![]() Ale czy to dobry pomysł był
|
|
|
|
#2015 | ||||
|
BAN stały
|
Męski, męski
Cytat:
A to gratuluję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe, czy to faktycznie takie cudo. Chociaż, sama pewnie nie kupię, bo podobno przyciemnia kolor włosów, a ja teraz w drugą stronę dążę ![]() Cytat:
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Szamponem do włosów "Czarna rzepa"
Masłem do ciała "Czarna Oliwka" Noc czarna za oknem ... Ach, żebym miała ze sobą Bvgari Black ... Czarno to widzę
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-02-11 o 22:53 |
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
na sen jaśmin i neroli body shop mmmmm
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Rozrzutnie (bo i na łydkach) balsamem Black Cashmere.
|
#2020 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dosłodziłam się wieczornie Brown
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
W koncu dostalam paczuche i wypachnilam sie Gucci Rush, ale mi fajnie
. Spokojnej nocy (przepraszam za prywate, ale chcialam prosic o wybaczenie osoby, ktore czekaja na wiadomosci ode mnie- jutro postaram sie nadrobic zaleglosci w korespondencji |
|
|
|
#2023 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
A co do naszej zmienności - ludzie, którzy znali mnie przez lata zwykle bardzo byli zadziwieni, kiedy widzieli mnie z dzieckiem. Nawet moja mama stwierdziła kiedyś, że przez całe życie byłam niecierpliwa i "pochopna" (jak Żwawiec u Tolkiena ) tylko po to chyba, żeby całą tę niewykorzystaną cierpliwość zachować dla dziecka. Ale rzeczywiście, mamy wiele twarzy i wcale niekoniecznie jest to gra. Profesjonalizm w pracy, waleczność w sporcie, beztroska w zabawie, ciepło w rodzinie... Chcę myśleć, że to wszystko prawda, nie rola. Cytat:
Takim prostym do zweryfikowania przykładem jest to, że większość ludzi do końca życia najbardziej lubi słuchać muzyki, która pokochali świeżym umysłem (i sercem) kiedy mieli po dwadzieścia lat. Nic w tym złego nie ma, ale po pierwsze to pokazuje, jak trudno nam pozostać otwartym na zmianę, kiedy już się w jakis sposób zadeklarujemy, a po drugie... Po drugie szkoda tracić tyle piękna... A motto na każda okazję sobie znajdę jakieś. Możliwie wzniosłe, możliwie powazne i możliwie trudne do zrealizowania. Potem się przejmuję. ![]() Przypomina mi się nieporozumienie z HP, które na forum oznacza Hypnotic Pioson, a mnie kojarzy się z Harrym Potterem albo drukarkami Hewlett-Packard. Podobnie AS kojarzy mi się z Andrzejem Sapkowskim. ![]() W tym kontekście budzi usmiech moje skojarzenie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tu gruchną kupę, tam gruchną dwie... ![]() Pachnę Night Aoud. Czemu ja go tak rzadko używam?! ![]() Aaaa... Wiem już czemu. Ta butelka...
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-02-11 o 23:35 |
|||||
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2025 |
|
never say no to panda
|
przymusowo pachnę Edenem, próbując ratować nędzne resztki płynu z potluczonej przez kocura butli
|
|
#2026 |
|
grozi wypollizowaniem
|
niedobry kotek
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję bardzo -------------- Na koniec niezbyt sympatycznego wieczoru New Haarlem. Jutro będzie lepiej, tylko pracowicie
|
|
#2028 | |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym, chciała też
ale jakoś się nie składa.Cytat:
Ja dziś Feminite du Bois z prostokąta , które jest tak śliwkowe, jak nigdy dotąd . Zmienili je? Nie pytam oczywiście o opakowanie... Dwoistą mam naturę
|
|
#2029 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Faktycznie skończyło się na Jaisalmerze, ale doprawionym Guciem PH. Mrrrrrrrrriiiii
Cytat:
Cytat:
Trochę zbocze z tematu - mam czasem wrażenie pewnego poszatkowania samej siebie, kiedy sobie uświadamiam, z iloma krańcowo różnymi osobami łapię kontakt. I wcale nie oznacza to gry, tylko pewne dostrajanie się do drugiej osoby i szukanie wspólnych pól, bez rezygnowania z reszty siebie, po prostu na chwilę odwieszam na kołek część zainteresowań. Kiedyś, dawno temu wyobraziłam sobie siebie i innych ludzi jako barwne, zazębiające się koła - z niektórymi zakresy nam się pokrywają bardziej, z innymi mniej, a z niektórymi wcale... ale z nikim w stu procentach. Heh, na pseudofilozofowanie mi się zebrało ![]() Sab, a co do muzyki, to u mnie chyba się to prawidło nie zgadza Tzn. im jestem starsza, tym chętniej łykam różne rzeczy, których wcześniej nie trawiłam (albo tak mi się wydawało). Ale może po prostu jestem w środku dzieciakiem i to dlatego ![]() Z kompletnie innej beczki: doszła przesyłka? Bo zaczynam się obawiać, że poczta zeżarła i nie wypluła ![]() Cytat:
)Nuxi - jest już FdB w wersji eksportowej? Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2009-02-12 o 00:10 |
|||
|
|
|
#2030 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale, ale... jest powód, by powrócić na wspólnozakupowe I to niekoniecznie w sprawie Edenu ![]() --- Chemiczna morela i resztki 0+
|
||
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na poważnie to bo marnotrawstwo przez kocią nieuwagę straszne. Aj kocie, kocie, cybrowy kocie, cały wizaż patrzy na Ciebie z wyrzutem w oku. Popraw się.Jestem karmelowym cynamonem czyli od szyi do stóp masło Farmony
|
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Pi.
Miłego czwartku. |
|
|
|
#2033 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() To straszne wstawać o tej porze do pracy ![]() A siedzieć o tej porze przed laptopem zamiast się szykować na autobus to chyba choroba? ![]() Dzisiaj będzie słodko-J'aime
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2034 |
|
BAN stały
|
OI we włosach i Vanille Exquise globalnie, no i tak gratisowe jeden psik belle de minuit na nadgarstek... jestem w słodkim niebie
|
|
|
|
#2035 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Jil Sander No. 4
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Heiress
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś też będzie na dzień Kenzo Amour Indian Holi flakon okropny, nie mam talentu do nakładania korka.
Mam co prawda ochotę na Nature Millenaire z Cinema, ale nie można mieć wszystkiego na raz
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Code
|
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Zagorsk i Gucci PH. Ale nie jestem pewna, czy one do siebie pasują
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
Z Lolitą kolejny dzień
Kurcze, czemu ja nie wzięłam 100 ml flachy ?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

), więc nie mogło być aż tak źle 

bo marnotrawstwo przez kocią nieuwagę straszne. Aj kocie, kocie, cybrowy kocie, cały wizaż patrzy na Ciebie z wyrzutem w oku. Popraw się.