* Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 13:16   #2011
edytcia
Zakorzenienie

Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III

Ja wczoraj miałam mielone - dałam świeżą bułkę namoczoną w mleku - i wyszły normalnie pyszne
Pokój Zosi normalny, ściany poobijane i już wymagające gładzi jakiejś czy czegoś więcej niż samej farby. Poczekam jak będą meble to wtedy.

Śniezynka dzięki A z tego kilograma to mi wyjdzie ciasta jak na ile pierogów???
Myślę, że jakaś maskotka zawsze jest w porządku z takiej okazji.

Edytowane przez edytcia
Czas edycji: 2010-02-10 o 13:19
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-10, 13:24   #2012
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka jak ja nie mialam bulki do mielonych to namaczalam bulke tarta, przez sitko i wyszly eleganckie.

Odnosnie pracy to sama cos szukam, ale ciezko, ciezko.... Chcialabym juz od sierpnia pracowac, ale co z tego wyjdzie, nie mam bladego pojecia... U mnie w gre wchodzi tylko pol dnia, bo o 13:00 bede musiala dziewczynki odebrac z przedszkoli.

Mojej Olivii pokoj tez wymaga troche pracy, ale jeszcze sie wstrzymuje, bo obie maluja wszedzie gdzie sie da. Sarenka swoje raczki odbija w kazdym mozliwym miejscu, wiec poki co nie ma sensu...

A Ikea uwielbiam, juz dawno nie bylam, musze sie kiedys wybrac...

To sie zdziwia dzisiaj dziewczyny, jak wejda na forum. Ruch sie zrobil, ze hoho.

Tak a propo co u Gosi Szymonek, Gosiuli ???? Monika tez cos zamilkla, Iwona, Djamelka ???? Co u Was dziewczyny ??????

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Edytcia zalezy jakie grube ciasto lubisz na pierogi. Ja lubie srednie, nie za cienkie nie za grube... Wychodzi na ok 60 pierogow.

Ta dziewczynka byla u Olivii na urodzinach i dala jej gre Piotrus Pan, majteczki z Barbie w takiej kosmetyczce jakby (10 szt. ), 2 bluzeczki i nie pamietam czy cos jeszcze...
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-10, 13:36   #2013
edytcia
Zakorzenienie

Śnieżynka no ja też lubię takie nie za grube, ale też nie za cienkie, 60 pierogów - to spoko. Teściowa co chwila podsyła wiejski twaróg, więc zrobię użytek w końcu inny niż sernik

Ładny prezent od tej dziewczynki No to też się będziesz głowić co jej kupić
Stary 2010-02-10, 13:40   #2014
Sniezynka21
Zakorzenienie

Ja jak skoncze w koncu te diete, to tez zrobie troszke pierogow, bo dawno nie jadlam. A sera mam w brud, z PL poprzywozilam.

No wlasnie caly czas sie zastanawiam co tej malej kupic. Pojade w sobote do miasta to cos sie pewnie znajdzie.
Stary 2010-02-10, 13:47   #2015
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka no to grubo ci z zebem pojechalo. Ja jakbym miala szukac pracy to tez w takich godzinach, ale narazie siedze cicho. Ja mialam osatnio dol bo znowu nam remont nie wypalil , ale potem sie pocieszylam ze za rok . Maly ruch jest ogolnie, zima itd a oplaty duze, wiec nie furczena na tz-ta. Jak pooplaca to juz mu oswiadczylam ze bedzie mi dawal tyg np 100f i bede okladac na nastepna zime zeby koszta potem byly mniejsze. No i tak jak napisalas, mi maly tez czasem pobrudzi sciany, teraz drugi szkodnik sie urodzi wiec chyba tak mialo byc . Gdzie ty masz dywan znaczy sie taki na panelach np na srodku pokoju czy na gorze? CO na urodziny nie wiem kup cos i wsio hehe, moze jakies puzzle , jakas bluzeczka , jakies pisaki takie typowo dziewczece , moze jakas ksiazeczka .Ciezko cos kupic jak sie dziecka nie zna, albo poprostu zapytaj jutro mame dziewczynki , na co ma parcie , czy koniki, czy ksieziczki, czy barbi , czy swinka pepe .... Moj np lubi toma i jerrego, pociagi, scooby doo , wiedzac to latwiej cos kupic.

Edycia mojego malego pokoj tez do roboty jest , mamy gladz ale chyba lewa reka kladziona przez praworecznego hehe Mam zamiar mu zrobic pokoj na bialo i na jedna sciane dac tapete , takie grafitti. Chyba kiedys pokazywalam. Ajj juz sie doczekac nie moge i jakis miekka jasna wykladzina. Bo ta tapeta kolorowa zeby mi nie zwariowal, a najlepiej to jakbym miala mozliwosc jakis graficiazy dorwac i im zlecic to na scianie, jakis fajny graf z akcentem pociagowym czy cos . W sumie to mam bagietke swieza haha juz sie moczy dodam troce tartej i wsio i tak z tego .. wiadomo co bedzie

Nie no ide prasowac .Dobrze ze to male ciuszki hehe .

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2010-02-10 o 13:48
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-10, 14:00   #2016
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka mama tej dziewczynki nie umie po niemiecku rozmawiac. Zawsze sie smiejemy, bo jak mnie widzi to nawija do mnie po jugoslawsku a ja ni w zab... Cos tam kupie, wybor jest.

Ja mam w pokoju u Olivii dywanik na srodku. Ale bylam ostatnio w weekend u kolezanki i ona ma wszedzie dywany i tam Sarah tak smigala.

Ja tez mam prasowanie, ale nie chce mi sie...

Teraz ide obiad przygotowac, bo niedlugo TZet bedzie z pracy.

Wieczorem pewnie zajrze, bo TZ idzie na trening.

Ooooo Gosiula, co u Ciebie ???
Stary 2010-02-10, 14:02   #2017
monka23
Zakorzenienie

Wiesz co mozesz jej kupic, np jakiegos laptopa dla dziewczynki , do nauki, albo http://www.argos.co.uk/static/Produc...er/3498444.htm albo http://www.argos.co.uk/static/Produc...7C14417819.htm albo to radio z kaseta i mikrofonem , nie wiem jak to sie nazywa http://www.argos.co.uk/static/Produc...7C14417732.htm http://www.argos.co.uk/static/Produc...7C14417732.htm

no mogla bym tak wklejac i wklejac wydaje mi sie ze ceny tez sa okey jak na prezent dla kolezanki, zawsze cos mozna dokupic jak sie czuje niedosyt

Sniezynka Ja mam wszedzie wykladziny, ale myslac juz o remnocie to gore tylko bede chciala w jakis miekkich wykaldzinach, zeby bylo cieplej jak sie z kompieli wejdzie i bardziej intymniej, a kiedys chcialam dac panele. Jednak zmienilam zdanie. Na jaki trening? ja prasuje na raty hahaha . aha co z ta hustawka to sie boje ze mi sie przyzwyczaji do bujania , do spania tam i bedzie klopot a te chustawki chyba do 9 kg sa. Wydaje mi sie to zbedne u mnie , jakies takie przeczucie mam aHA a bujaczka znalazlam do 18 kg , No i gratulacje dla panny leniwej Sarenki , pewnie ulzylo ci , no i fajnie taka podjarka z pierwszych krokow hehe

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2010-02-10 o 14:07
Stary 2010-02-10, 14:19   #2018
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

No wkoncu sie cos dzieje

Djamelka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:cmo k:

Śniezynka palisz?ja tez jakos trudno mi sie zabrac do rzuceniazawsze mowie ze to ostatnia paczka a i tak kupuje kolejnaa teraz fajki poszly w gore nie?srednio o 90groszymoje juz teraz kosztuja 9.20zł a tzta marlborasy 10.75ale to nie jest argument zeby rzucic

Ostatnio rozgladamy sie za nowym autem,nasz stary prawie 20letni samochod juz swoje przejechal i sluzyl nam 5lat bez zadnej awariiaz zal sie go pozbycchcemy kupic terenowy poniewaz do nas jest polna i wyboista droga to taki bedzie najlepszymyslimy na Mitsubishi Pajero lub Toyota Land Cruiserte dwa najlepiej sie prezentuja wsrod terenowych,w sumie jak tak siedze na motoryzacji to duzo jest fajnych autek a ceny fiu,fiumam nadzieje ze w najblizszym miesiacu bedziemy posiadaczami fajnego autkaja sie najbardziej ciesze bo jezdze praktycznie wiecej od tztaon to sie buja głownie busem

A tak wszystko po staremu,nic mi sie nie chce a @ dostalam juz sie skonczyl

a gdzie reszta bab?????
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-10, 19:59   #2019
djamelka
Rozeznanie

Czesc laski!!!Dzieki za zyczenia i pamiec

Ja jakas taka rozleniwiona ze pisac nawet mi sie nie chce-jutro napisze wiecej
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-10, 20:48   #2020
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Djamelko szczęścia, miłości i wszelkiej pomyślności z okazji urodzin

Edycia spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinowe, zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń. No i wymarzonej pracy

Mam duże zaległości, staram sie zaglądać ale na pisanie albo nie mam czasu albo sił. Teraz akurat jestem przeziębiona, TŻ też, cieknie nam z nosów że hoho. Aluta to ma już chyba permanentny katar Jak już mam wrażenie że sie kończy jeden to kolejny sie zaczyna Norma.Codziennie przed snem ją naświetlamy, mam nadzieję że coś to daje.

Śnieżynko za kogo przebierasz Olivkę? Alunia podobno super bawiła sie na balu, ona i jeszcze jedna dziewczynka były kotkami a reszta dam to same księżniczki i wróżki Podobno było bardzo fajnie. Ala też akurat dziś dostała zaproszenie na urodziny do koleżanki z grupy, na wtorek Nie są jakimiś psiapsiółkami, ale lubimy sie z jej mamą. Też muszę ją podpytać co Agatka lubi. Bo to już taki wiek, ze zainteresowania są ściśle sprecyzowane
Gratulki dla Sarenki, dobrze, ze nie jest z niej taki pędziwiatr. Ala to szaleniec, czuję ze jeszcze nie raz rozbije nos

Monka mam "Język niemowląt" tylko w wersji książkowej. Nie wiem kto ma w wersji elektronicznej

Edycia jak Zosia? Faktycznie nieciekawa sprawa z tym uczuleniem... Ala też miała kedyś wysypkę po antybiotyku, ale taką bardzo delikatną, prawie niewidoczną, nie sądzę aby było to uczulenie. A zwymiotowała tylko po jednym - Zinnat, jest okropnie gorzki.

Musze iść pazury pomalować, a nie chce mi sie okrutnie. W ogóle to wymyślanie w co sie ubrać już mnie dobija. Kupiłam mnóstwo nowych ciuchów do pracy a ciągle mam za mało

Edytowane przez Doridee
Czas edycji: 2010-02-10 o 20:49
Doridee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-10, 23:43   #2021
monka23
Zakorzenienie

Monika a ile palicie dziennie po paczce? u nas jak palilismy to dziennie po paczce sie kupowalo i szlo ponad 10f na faje, nie palimy teraz i jakos nie czuje ze zyskalismy na kieszeni. Choc od jakiegos czasu codziennie od tz-ta biore 10 f i oszczedzam sobie na.... , albo wydaje na szmaty o ktorych on nie wie hehe.
Fajnie ze autko kupujecie, zwlaszcza duze, bo duza rodzinka wiec sie jakos pomiescic musicie. Nowsze auto to zawsze lepszy komfort, ja tez lubie duze auta , mam kilka ulubionych modeli , z malych to mesio mi sie podoba Tak oczami wyobrazni widze siebie za 20 lat w fajnym malym mesiu , ja i bagaznik wypchany zakupami haha mam cos z glowa ale uwielbiam zakupy. No ale zabezpieczacie sie czy nie?

Doidee jak sie w pracy odnalazlac , pewnie fajowo co ? jak bys w domu dluzej siedziala to ocipiala bys. Tylko czasu mniej co? i trzeba dobrze dzien organizowac zeby na wszysko starczylo. Nie wiem czemu ale myslalam ze masz ta wersja no nic zamowie , a moze kupie tutaj w koncu trzeba cos zaczac czytac.

Ja wstalam o 19 i spac mi sie niechce a musze o 7 wstac bo na anglika bujam, takze juz widze zombi z rana po kilku godzinach spania.

Zancia zyjesz ?

Jedne pracoholiczki drugie dzieci narobily ii nie ma komu pisac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 11:26   #2022
Sniezynka21
Zakorzenienie

Doridee przebralam Olivie za Princesse, dasz wiare ???? Tylko dlatego, ze mialam fajna sukienke na te okazje, a ze pasowala to wybor byl prosty. Wczoraj wieczorem nakrecilam jej papiloty i dzisiaj miala cala glowe loczkow, pomalowalam ja i wygladala naprawde super. Podejrzewam, ze u nas w przedszkolu tez beda same ksiezniczki, jak bylam mala odprowadzic to jedna dziewczynke widzialam- wlasnie ksiezniczke...
Odnosnie ciuchow to ja tez zawsze uwazam, ze mam stanowczo za malo.

Monika pale, pale. Srednio 7-10 dziennie.

Dzisiaj bujam do tego chirurga, az mnie trzesie na sama mysl...
Stary 2010-02-11, 14:57   #2023
MONIKA1850
Zakorzenienie

Nie pale od dzisnie spalilam ani jednego chociaz mam taka chec zeby zajaraca palilam tak ok.10-12 dziennieczasem dochodzilo do paczkiale jak patrze na moja cere to chce mi sie wycszara,jakas taka staralykam capivit a+e od tygodnia zobacze co bedzie za efektchodzi mi glownie o cere i paznokcie,bralam juz silice-beznadzieja,paznokcie rozdwajaja mi sie jak nieweim,potem belisse-masakra,wysyp pryszczy na policzkachmyslal am ze sie wykoncze bo zamiast poprawy to bylo jeszcze gorzej,poczytalam troche o tym capivicie,ma duzo dobrych opinizobaczymy rezultaty za kilka tygodni

Monka-zabiezpieczamy sie a jaktemat kolejnego dziecka skonczony,teraz dzieci sa odchowane,trzeba skorzystac w koncu z zyciarozmawialismy z tztem i zmieniamy swoje dotychczasowe zycie na bardziej rozrywkowesiedziala m w domu z pieluchami ponad 10lat,teraz chce miec czas dla siebie i tztanawet tesciowa o dziwo kaze nam sie rozerwac,gdzies wyjsc,mowi ze dzieci przypilnuje wiec jest luzikostatnio mam z nia super kontakt-zero spięc

O taki samochod chyba kupimy
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5755613

albo taki :

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11432354

Jeden ogladalismy na gratce byl wart 55tys a samo naglosnienie bylo warte 60klockowczyli cenniejsze niz cale auto
Stary 2010-02-11, 15:39   #2024
monka23
Zakorzenienie

Dziewczny wklejcie zdjecia dzieciakow z balow

Sniezynka o ktorej bujasz? juz po ? wspolczuje ale jak mus to mus, uspia cie i nic nie poczujesz potem na tapsach posmigasz i bedziesz miec zglowy .

Monika hehe ciekawe czy dasz rade z fajami, ja wlasnie rzucalam miedzy innymi ze wzgledu na cere, zmarszczki no i ciaze wiadomo. Tesciowa mowi dobrze , a dzieciaki masz juz na tyle duze ze nie ma roboty przy nich , macie racje teraz szalejcie no bo kiedy bedziecie .

Ja jestem w trakcie kolejnego prasowania , ludu zwariuje , i jeszcze mnie 2 prania czekaja i jedno schnie hahaha ocipiecje .
Stary 2010-02-11, 19:23   #2025
djamelka
Rozeznanie

Monika, autko piekne,cos takiego chcielismy tez do czasu az dowiedzielismy sie ze jedna opona bedzie nas potem kosztowala 400euro,troche za drogie wydatki jak na nasza kieszen.
Dasz rade z papierosami,ja tez palilam i rzucilam ,wiec i ty dasz rade.

Monka jak tam sie czujesz wielorybku????

Sniezynka chyba cos ominelamCo robilas u chirurga?

Moj Kevin jutro ma zabawe w przedszkolu ,przebrany bedzie za Pawer cos tam(jakis tam wojownik z bajki)
Moje dzieciaki w poniedzialek zaczynaja ferie,bedzie wesolo w domciu
Stary 2010-02-12, 08:24   #2026
MONIKA1850
Zakorzenienie

Drugi dzien bez fajekprawda ze zraz oszaleje tak mnie ciagnie ale nie-postanowilam sobie,no i na szczescie boli mnie gardloa jak boli to fajeczki nie smakujawiec zbaczymy jak dlugo wytrzymam

Djamelka kuzwa tez to wiemy ogolnie czesci sa drogie do tych samochodow ale moj tz teraz nie mysli o niczym innym tylko o auciemoze siedziec przed kompem pol dnia i szukac tego wymarzonegowiesz to bedzie nasz taki pierwszy porzadny samochod,bo jak juz pisalam mamy starego opla co ma 19lati chociaz byl tani w eksploatacji(zero wydatkow przez piec lat na naprawy)to juz nie prezentuje sie tak jak kiedys

Nasze dzieci tez zaczynaja od dzis ferie
Stary 2010-02-12, 08:56   #2027
monka23
Zakorzenienie

Witka

Amelka bez zmian bez zmian mogla bym zaspiewac A JA ROSNE I ROSNE CZASEM RANO ZIMA I NA WIOSNE hehe . O ludzie ale bedziesz miec czad z tyloma dziecmi w domu . Siedzisz sama caly dzien? twoj tz o ktorej konczy? rodzinke masz to pewnie czesto sie widzicie? he?

Monika a te czesci takie drogie bo to japoniec nie? ogolnie sie mowi ze czesci do japonca sa strasznie drogie. Moj tz to identyko jak twoj tez siedzi i wybiera, w miare przystepnej cenie, nas interesuje volksvagen touareq i jeep grand cherokee. Gratki za fajki ciekawe czy dasz rade, a nie wspomagasz sie gumami nicoret? mientowe sa odlotowe , ale uzalezniaja i mi strasznie samowaly, ja po fajce je wcinalam . Moj tz dalej je je , juz niemam sily mu mowic zeby je rzucil , ile to lat . Musze mu ulimatum dac bo tak sie nie da.

Moj tz u nas w miasteczkyu w gazecie jest, pod tytulem jaki jestes romantyczny . Czub sie chwali ze za mlodu mial na raz kilkq panien i kupowal im kwiatki, ale obecnie jest zonaty i kupi zonie kwiatki, Choc wolalby ja zabrac gdzies zeby zaszalec , ale zona monika jest w ciazy i sie nie da hahahaha ladnie pojchal .

Ide malego do przedszkola wyslac

Sniezynka zyjesz?

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2010-02-12 o 09:07
Stary 2010-02-12, 09:39   #2028
djamelka
Rozeznanie

hIhihi Monka ale twoj tz filemonek-kak on sie znalazl w tej gazecie?Przypadniem?

Na feriach nie bede sama bo jak pisalam jest u mnie kuzynka z pl i moj tz pracuje mniej wiecej od 6h do 10h wiec nie odczuwam mojej gromadki-przypada jedno dziecko na jednego
Ja w sumie poszlabym juz do pracy ,ale na czarno nie moge znalesc a jak pojde tak to zasilek strace ze nie oplaci mi sie.Mam juz dosc siedzenia w domu.
Stary 2010-02-12, 09:55   #2029
monka23
Zakorzenienie

Amelka on to wszedzie gdzies sie wkreci, pewnie przyszli z gazety do niego a ten im makaon nakrecil, powiedzialam mu , ze szkoda ze nie powiedzial ze kupi zonie mesia albo naszyjnik zloty hehe nie mial by sie jak wykrecic bo bym poszla do gazety i powiedziala ze slowa nie dotrzymal, a za kwiatkami nie przepadam. Kuzynka ile ma lat? bo cos pisalas ze od wakacji u ciebie siedzi czy mi sie cos pokickalo. Ja wlasnie czekam na papiery o maciezynski czy mi przyznaja . Juz musisz wysiedziec az maly do przedszkola pojdzie i bedziesz miec spokoj. Przekichane to siedzenie . Ja narazie mam lenia i brak sil takze mi pasi , no ale po porodzie wroce do normalnosci wiec pewnie bedzie mnie nosic.
Stary 2010-02-12, 09:57   #2030
MONIKA1850
Zakorzenienie

Monka a co twoj tz taki slawny??ze wywiady w gazetach udziela

niewiem czy to japonce-zapytam tzta bo on jest obcykanyja wiem tylko ze ma byc dieselek,manual skrzynia,3,2 poj zeby mial kopa i full opcja-wszystkie mozliwe gadzetywtedy to bedzie radoscte o ktorych piszesz tez fajne-zwlaszcza jepp ale ten po 2005roku co ma nowa bude fajny jest

Co robicie w walentynki?????ja jeszcze nieweim?
Stary 2010-02-12, 10:08   #2031
monka23
Zakorzenienie

Monika jeszcze 3 osoby przepytali czyli taka sonda , to mala miejscowosc wszyscy sie znaja, jeden sklep z kebabem wiec jakos tak wyszlo, a moj tz wygadany , nic sie nie wstydzi i pierdzieli czasem od rzeczy . My bujamy do kina , funduje bilety bo od tz-ta juz dostalam prezent wiec musze sie z deka zrewanzowac , nie bede musiala myslec co mu kupic . Nie wiem zas co mu na urodziny kupic .
Stary 2010-02-12, 11:20   #2032
edytcia
Zakorzenienie

U nas lepiej choć Zosia dalej kaszle.
Za to wzięło mnie trochę - mam katar, drapie w gardle, boli głowa i jeszcze takie jakby zawroty mam

My w walentynki penie nic nie robimy - nie obchodzimy szczególnie tego "święta".

monka kup tż-towi model tego jego wymarzonego samochodu
Stary 2010-02-12, 11:21   #2033
MONIKA1850
Zakorzenienie

A pisalam juz wam że robie pazurkiżelowe-kupilam zestaw do robienia na allegro i juz kilku osobom robilamwyszly calkiem fajnie jak na poczatki

a u nas znowu pada snieg
Stary 2010-02-12, 11:46   #2034
monka23
Zakorzenienie

Edycia ja wychodze z zalozenia ze z kazdej okazji trzeba korzystac , czy to obdarowac czyms czy spedzic czas , chocby i walentynek , oczywiscie o ile jest okazja. Taaa juz mu strugam wymarzone auto , ciekawe za co hehe . jakbym byla nadziana sucza to pewnie bym mu takie prezenty robila . Moze wyskoczycie do kina , a z mala ktos zostanie , potem jakas pizza i zwasze to 5 min tylko dla was, a moze jakis koncert jest? bo lubicie chodzic, ego pamietam.

Monika znaczy sie doraabiasz sobie? jak ci idzie to rob , zawsze to okazja do nawachania sie chemikali , a tak serio to fajnie. U nas wczoraj padale cale 3 min a potem zaswiecilo slonko i po sniegu .
Stary 2010-02-12, 11:59   #2035
MONIKA1850
Zakorzenienie

Monka nie dorabiamzaczelam robic w sumie z mysla o sobie zeby nigdzie nie chodzic i przesiadywac godzinami,kupilam zestaw za 250zł na allegro i kilka tutoriali przeczytalam,obejrzalam instrukcje na yt i za pierwszym razem wyszlo nieciekawie ale za czwartym superpotem nawinely sie siory tzta moja siora i tak sie zaczelo
Stary 2010-02-12, 12:16   #2036
edytcia
Zakorzenienie

monka idziemy jutro na koncert, ale to bardzie z okazji imienin tż-ta Zosia będzie spałą u mojej siostry, ale za to dojdzie jeszcze dwójka dzieciaków, więc ze spokojnej niedzieli raczej nici
Eeeee.... mi chodziło o taki zabawkowy model auta

Monika powiedz Daria ma serio już 111cm zrostu, jakoś mi to siedzi ciągle.
Zaczęłaś pazurki, zrobisz sobie jakiś kursik za tysiaka i będziesz miała już klientów i dodatkową kaskę.
Stary 2010-02-12, 12:24   #2037
MONIKA1850
Zakorzenienie

Edytcia tak Daria ma dokładnie tyle 111cmwszyscy mowia ze na swoj wiek jest wysokaja mam 175cm,tzt prawie 190 wiec ma po kim byc dlugazreszta Weronika ma 11lat i 164cm,nosi juz damska rozmiarowke ciuchow tj.34(XS) i buty w rozm.38,Bartosz ma 134cm a ma 6lat wiec duzi sa wszyscy

Etam,nie chodzi mi o zarabianie na tym a juz napewno nie bede robic zadnych kursow za takie pieniadzegdybym rzeczywiscie miala robic to zarobkowo to moze i tak ale dla siebiei rodziny moze kilka znajomych nie wartozreszta mam dosc robotydzis tak mam troche lzej jakos tak swiatecznie hehemusze jakis obiad wyczaic
Stary 2010-02-12, 12:55   #2038
monka23
Zakorzenienie

EADYCIA aaaaaaaaaaaaaaa takie autko no tak , ja glupia bym sie wyplacila za prawdziwe hehe. Chyba mu jakas bluze kupie albo koszule . Widzisz widzisz jaki ja mam dar z koncertem hehe czulam to w moczu . Na co smigacie?

Monika wysocy jestescie hehe musze mojego dzidka zmierzyc ile ma . Tez bym nie placila za taki kurs, szkoda haju pozatym pelno jest kobiet, kosmetyczek , wyrosly jak grzyby po deszczu. Ale jak ktos lubi sie w to bawic bo zawsze to cos. Ja robie krupnik, pierwszy raz ciekawe czy mi wyjdzie, maly lubi .

ja ide prasowac , kolejne szmaty sie piora , zwariuje .
Stary 2010-02-12, 13:07   #2039
MONIKA1850
Zakorzenienie

Ło matkopoczytajcie alez sie usmialamnormalnie do łez,perypetie mysi-pysi i jej misia

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120324
Stary 2010-02-12, 15:10   #2040
monka23
Zakorzenienie

Monika przeczytalam troche i dalam sobie spokoj .

Robie krupnik ze skrzydelek, mialam w zamrazalce, ale jak sie to gotuje teraz to zajechalo mi jakos, smierdzi moze te skrzydelka za dlugo byly w zamrazalce i sa juz stare . Jak tz wroci to zaniucha jak mu zajedzie to wylewam ja do kibla . Czy te skrzydelka jak sie gotuje to smierdza , ale to bezsensu , wylewam to zeby malego nie otruc.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości