![]() |
#2011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Ja wczoraj miałam mielone - dałam świeżą bułkę namoczoną w mleku - i wyszły normalnie pyszne
![]() Pokój Zosi normalny, ściany poobijane i już wymagające gładzi jakiejś czy czegoś więcej niż samej farby. Poczekam jak będą meble to wtedy. Śniezynka dzięki ![]() Myślę, że jakaś maskotka zawsze jest w porządku z takiej okazji. Edytowane przez edytcia Czas edycji: 2010-02-10 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
Monka jak ja nie mialam bulki do mielonych to namaczalam bulke tarta, przez sitko i wyszly eleganckie.
Odnosnie pracy to sama cos szukam, ale ciezko, ciezko.... Chcialabym juz od sierpnia pracowac, ale co z tego wyjdzie, nie mam bladego pojecia... U mnie w gre wchodzi tylko pol dnia, bo o 13:00 bede musiala dziewczynki odebrac z przedszkoli. Mojej Olivii pokoj tez wymaga troche pracy, ale jeszcze sie wstrzymuje, bo obie maluja wszedzie gdzie sie da. Sarenka swoje raczki odbija w kazdym mozliwym miejscu, wiec poki co nie ma sensu... A Ikea uwielbiam, juz dawno nie bylam, musze sie kiedys wybrac... To sie zdziwia dzisiaj dziewczyny, jak wejda na forum. Ruch sie zrobil, ze hoho. Tak a propo co u Gosi Szymonek, Gosiuli ???? Monika tez cos zamilkla, Iwona, Djamelka ???? Co u Was dziewczyny ?????? ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Edytcia zalezy jakie grube ciasto lubisz na pierogi. Ja lubie srednie, nie za cienkie nie za grube... Wychodzi na ok 60 pierogow. Ta dziewczynka byla u Olivii na urodzinach i dala jej gre Piotrus Pan, majteczki z Barbie w takiej kosmetyczce jakby (10 szt. ), 2 bluzeczki i nie pamietam czy cos jeszcze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2013 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynka no ja też lubię takie nie za grube, ale też nie za cienkie, 60 pierogów - to spoko. Teściowa co chwila podsyła wiejski twaróg, więc zrobię użytek w końcu inny niż sernik
![]() Ładny prezent od tej dziewczynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2014 |
Zakorzenienie
|
Ja jak skoncze w koncu te diete, to tez zrobie troszke pierogow, bo dawno nie jadlam. A sera mam w brud, z PL poprzywozilam.
No wlasnie caly czas sie zastanawiam co tej malej kupic. Pojade w sobote do miasta to cos sie pewnie znajdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no to grubo ci z zebem pojechalo. Ja jakbym miala szukac pracy to tez w takich godzinach, ale narazie siedze cicho. Ja mialam osatnio dol bo znowu nam remont nie wypalil
![]() ![]() ![]() Edycia mojego malego pokoj tez do roboty jest , mamy gladz ale chyba lewa reka kladziona przez praworecznego hehe Mam zamiar mu zrobic pokoj na bialo i na jedna sciane dac tapete , takie grafitti. Chyba kiedys pokazywalam. Ajj juz sie doczekac nie moge ![]() ![]() Nie no ide prasowac ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2010-02-10 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
Monka mama tej dziewczynki nie umie po niemiecku rozmawiac. Zawsze sie smiejemy, bo jak mnie widzi to nawija do mnie po jugoslawsku a ja ni w zab... Cos tam kupie, wybor jest.
Ja mam w pokoju u Olivii dywanik na srodku. Ale bylam ostatnio w weekend u kolezanki i ona ma wszedzie dywany i tam Sarah tak smigala. Ja tez mam prasowanie, ale nie chce mi sie... Teraz ide obiad przygotowac, bo niedlugo TZet bedzie z pracy. Wieczorem pewnie zajrze, bo TZ idzie na trening. Ooooo Gosiula, co u Ciebie ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co mozesz jej kupic, np jakiegos laptopa dla dziewczynki , do nauki, albo http://www.argos.co.uk/static/Produc...er/3498444.htm albo http://www.argos.co.uk/static/Produc...7C14417819.htm albo to radio z kaseta i mikrofonem , nie wiem jak to sie nazywa http://www.argos.co.uk/static/Produc...7C14417732.htm http://www.argos.co.uk/static/Produc...7C14417732.htm
no mogla bym tak wklejac i wklejac ![]() ![]() Sniezynka Ja mam wszedzie wykladziny, ale myslac juz o remnocie to gore tylko bede chciala w jakis miekkich wykaldzinach, zeby bylo cieplej jak sie z kompieli wejdzie i bardziej intymniej, a kiedys chcialam dac panele. Jednak zmienilam zdanie. Na jaki trening? ja prasuje na raty hahaha . aha co z ta hustawka to sie boje ze mi sie przyzwyczaji do bujania , do spania tam i bedzie klopot a te chustawki chyba do 9 kg sa. Wydaje mi sie to zbedne u mnie , jakies takie przeczucie mam aHA a bujaczka znalazlam do 18 kg , No i gratulacje dla panny leniwej Sarenki , pewnie ulzylo ci , no i fajnie taka podjarka z pierwszych krokow hehe Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2010-02-10 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2018 |
Zakorzenienie
|
No wkoncu sie cos dzieje
![]() Djamelka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek ![]() ![]() Śniezynka palisz?ja tez jakos trudno mi sie zabrac do rzucenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio rozgladamy sie za nowym autem,nasz stary prawie 20letni samochod juz swoje przejechal i sluzyl nam 5lat bez zadnej awarii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak wszystko po staremu,nic mi sie nie chce a @ dostalam juz sie skonczyl ![]() a gdzie reszta bab????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
Rozeznanie
|
Czesc laski!!!Dzieki za zyczenia i pamiec
![]() Ja jakas taka rozleniwiona ze pisac nawet mi sie nie chce ![]() ![]()
![]() |
#2020 |
Zakorzenienie
|
Djamelko szczęścia, miłości i wszelkiej pomyślności z okazji urodzin
![]() ![]() Edycia spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinowe, zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń. No i wymarzonej pracy ![]() ![]() ![]() Mam duże zaległości, staram sie zaglądać ale na pisanie albo nie mam czasu albo sił. Teraz akurat jestem przeziębiona, TŻ też, cieknie nam z nosów że hoho. Aluta to ma już chyba permanentny katar ![]() ![]() Śnieżynko za kogo przebierasz Olivkę? Alunia podobno super bawiła sie na balu, ona i jeszcze jedna dziewczynka były kotkami a reszta dam to same księżniczki i wróżki ![]() ![]() ![]() Gratulki dla Sarenki, dobrze, ze nie jest z niej taki pędziwiatr. Ala to szaleniec, czuję ze jeszcze nie raz rozbije nos ![]() Monka mam "Język niemowląt" tylko w wersji książkowej. Nie wiem kto ma w wersji elektronicznej ![]() Edycia jak Zosia? Faktycznie nieciekawa sprawa z tym uczuleniem... Ala też miała kedyś wysypkę po antybiotyku, ale taką bardzo delikatną, prawie niewidoczną, nie sądzę aby było to uczulenie. A zwymiotowała tylko po jednym - Zinnat, jest okropnie gorzki. Musze iść pazury pomalować, a nie chce mi sie okrutnie. W ogóle to wymyślanie w co sie ubrać już mnie dobija. Kupiłam mnóstwo nowych ciuchów do pracy a ciągle mam za mało ![]()
Alicja ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2010-02-10 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2021 |
Zakorzenienie
|
Monika a ile palicie dziennie po paczce? u nas jak palilismy to dziennie po paczce sie kupowalo i szlo ponad 10f na faje, nie palimy teraz i jakos nie czuje ze zyskalismy na kieszeni. Choc od jakiegos czasu codziennie od tz-ta biore 10 f i oszczedzam sobie na....
![]() Fajnie ze autko kupujecie, zwlaszcza duze, bo duza rodzinka ![]() ![]() Doidee jak sie w pracy odnalazlac , pewnie fajowo co ![]() ![]() ![]() Ja wstalam o 19 i spac mi sie niechce ![]() Zancia zyjesz ? Jedne pracoholiczki drugie dzieci narobily ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
Doridee przebralam Olivie za Princesse, dasz wiare ???? Tylko dlatego, ze mialam fajna sukienke na te okazje, a ze pasowala to wybor byl prosty. Wczoraj wieczorem nakrecilam jej papiloty i dzisiaj miala cala glowe loczkow, pomalowalam ja i wygladala naprawde super. Podejrzewam, ze u nas w przedszkolu tez beda same ksiezniczki, jak bylam mala odprowadzic to jedna dziewczynke widzialam- wlasnie ksiezniczke...
Odnosnie ciuchow to ja tez zawsze uwazam, ze mam stanowczo za malo. Monika pale, pale. Srednio 7-10 dziennie. Dzisiaj bujam do tego chirurga, az mnie trzesie na sama mysl... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2023 |
Zakorzenienie
|
Nie pale od dzis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monka-zabiezpieczamy sie a jak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O taki samochod chyba kupimy http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5755613 albo taki : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11432354 Jeden ogladalismy na gratce byl wart 55tys a samo naglosnienie bylo warte 60klockow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
Dziewczny wklejcie zdjecia dzieciakow z balow
![]() Sniezynka o ktorej bujasz? juz po ? wspolczuje ale jak mus to mus, uspia cie i nic nie poczujesz potem na tapsach posmigasz i bedziesz miec zglowy . Monika hehe ciekawe czy dasz rade z fajami, ja wlasnie rzucalam miedzy innymi ze wzgledu na cere, zmarszczki no i ciaze wiadomo. Tesciowa mowi dobrze , a dzieciaki masz juz na tyle duze ze nie ma roboty przy nich , macie racje teraz szalejcie no bo kiedy bedziecie ![]() Ja jestem w trakcie kolejnego prasowania , ludu zwariuje , i jeszcze mnie 2 prania czekaja i jedno schnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2025 |
Rozeznanie
|
Monika
![]() Dasz rade z papierosami,ja tez palilam i rzucilam ,wiec i ty dasz rade. Monka jak tam sie czujesz wielorybku???? ![]() Sniezynka chyba cos ominelam ![]() Moj Kevin jutro ma zabawe w przedszkolu ,przebrany bedzie za Pawer cos tam ![]() Moje dzieciaki w poniedzialek zaczynaja ferie ![]() ![]()
![]() |
#2026 |
Zakorzenienie
|
Drugi dzien bez fajek
![]() ![]() ![]() ![]() Djamelka kuzwa tez to wiemy ogolnie czesci sa drogie do tych samochodow ale moj tz teraz nie mysli o niczym innym tylko o aucie ![]() ![]() ![]() ![]() Nasze dzieci tez zaczynaja od dzis ferie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
Witka
Amelka bez zmian bez zmian mogla bym zaspiewac A JA ROSNE I ROSNE CZASEM RANO ZIMA I NA WIOSNE hehe . O ludzie ale bedziesz miec czad z tyloma dziecmi w domu ![]() Monika a te czesci takie drogie bo to japoniec nie? ogolnie sie mowi ze czesci do japonca sa strasznie drogie. Moj tz to identyko jak twoj ![]() ![]() ![]() Moj tz u nas w miasteczkyu w gazecie jest, pod tytulem jaki jestes romantyczny ![]() ![]() Ide malego do przedszkola wyslac ![]() Sniezynka zyjesz? Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2010-02-12 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
Rozeznanie
|
hIhihi Monka ale twoj tz filemonek-kak on sie znalazl w tej gazecie?Przypadniem?
![]() Na feriach nie bede sama bo jak pisalam jest u mnie kuzynka z pl i moj tz pracuje mniej wiecej od 6h do 10h wiec nie odczuwam mojej gromadki-przypada jedno dziecko na jednego ![]() Ja w sumie poszlabym juz do pracy ,ale na czarno nie moge znalesc a jak pojde tak to zasilek strace ze nie oplaci mi sie.Mam juz dosc siedzenia w domu.
![]() |
#2029 |
Zakorzenienie
|
Amelka on to wszedzie gdzies sie wkreci, pewnie przyszli z gazety do niego a ten im makaon nakrecil, powiedzialam mu , ze szkoda ze nie powiedzial ze kupi zonie mesia albo naszyjnik zloty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2030 |
Zakorzenienie
|
Monka a co twoj tz taki slawny??ze wywiady w gazetach udziela
![]() niewiem czy to japonce-zapytam tzta bo on jest obcykany ![]() ![]() ![]() ![]() Co robicie w walentynki?????ja jeszcze nieweim? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
Monika jeszcze 3 osoby przepytali czyli taka sonda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
U nas lepiej choć Zosia dalej kaszle.
Za to wzięło mnie trochę - mam katar, drapie w gardle, boli głowa i jeszcze takie jakby zawroty mam ![]() My w walentynki penie nic nie robimy - nie obchodzimy szczególnie tego "święta". monka kup tż-towi model tego jego wymarzonego samochodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2033 |
Zakorzenienie
|
A pisalam juz wam że robie pazurki
![]() ![]() ![]() a u nas znowu pada snieg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
Edycia ja wychodze z zalozenia ze z kazdej okazji trzeba korzystac , czy to obdarowac czyms czy spedzic czas , chocby i walentynek , oczywiscie o ile jest okazja. Taaa juz mu strugam wymarzone auto
![]() ![]() ![]() Monika znaczy sie doraabiasz sobie? jak ci idzie to rob , zawsze to okazja do nawachania sie chemikali ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2035 |
Zakorzenienie
|
Monka nie dorabiam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
monka idziemy jutro na koncert, ale to bardzie z okazji imienin tż-ta
![]() ![]() ![]() Eeeee.... mi chodziło o taki zabawkowy model auta ![]() ![]() Monika powiedz Daria ma serio już 111cm zrostu, jakoś mi to siedzi ciągle. Zaczęłaś pazurki, zrobisz sobie jakiś kursik za tysiaka i będziesz miała już klientów i dodatkową kaskę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2037 |
Zakorzenienie
|
Edytcia tak Daria ma dokładnie tyle 111cm
![]() ![]() ![]() ![]() Etam,nie chodzi mi o zarabianie na tym a juz napewno nie bede robic zadnych kursow za takie pieniadze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2038 |
Zakorzenienie
|
EADYCIA aaaaaaaaaaaaaaa takie autko
![]() ![]() Monika wysocy jestescie hehe musze mojego dzidka zmierzyc ile ma ![]() ja ide prasowac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
Ło matko
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120324 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
Monika przeczytalam troche i dalam sobie spokoj
![]() Robie krupnik ze skrzydelek, mialam w zamrazalce, ale jak sie to gotuje teraz to zajechalo mi jakos, smierdzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.