|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
Ufffff.... dopiero wróciłam z delegacji i witam weekendowo.
![]()
![]() |
![]() |
#2012 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
blacksheepe - to drzewo to jakaś abstrakcja ;]
![]() |
![]() |
#2013 |
Wtajemniczenie
|
Mojej mamie usunęli tę przepuklinę plus jeden kręg. Jak się Twój mąż czuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2014 |
Wtajemniczenie
|
dziergacie jak wściekłe
![]() blacksheepe ![]() ![]() aniko pokazuj piesę! ![]() Szpiegu ja też chcę zdjęciaaaaa! chorym życzę zdrowia, smutnym słoneczka, wszystkim stawiam kawę/herbatę wedle potrzeb i wymagań, przesyłam uściski i wracam do pisania ![]()
![]() |
#2015 | ||
Zakorzenienie
|
Adriana, no to moze maila daj?:P
![]() |
![]() |
#2016 |
BAN stały
|
byłam...
skierowanie do neurochirurga mam i zero odwagi na takie spotkanie.. no przecież jak usłyszę,że mam mieć operację to mnie wyniosą.. zanim urodziłam modliłam się,żeby móc naturalnie bez żadnych usypiań i tym podobnych na szczęście się udało.. dziś przepisała mi pani Dr. Nimesyl Aga znasz to? ![]() ja po kolejnej dawce apapu czuję,że odjeżdżam..jestem zamulona idę się położyć przede wszystkim to mi snu brakuje od wczoraj no i też ciepło się zrobiło a ja w bluzeczce- mogło mi wygwizdać ten kręgosłup i jakiś stan zapalny jest. Moherzątko już śpi, słoneczko moje kochane herbatki się napiję bardzo chętnie chyba nawet czas coś zjeść dzięki za ciepłe myśli ![]() Malla a drzewo jest odjechane, biedactwo się zaplątało w płot... ale rośnie - to śliwka jest ![]() Ani wróciłaś już z piesą??? ależ jestem ciekawa jak się masz...i jak nowy członek rodziny się czuje u Was Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-04-29 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Nie depcze krokusów
|
blacksheepe - a czemu się tak boisz operacji?
![]() |
![]() |
#2018 |
Zakorzenienie
|
Znów nie było prądu i winda wysiadła
![]() Już z powrotem nie dałabym rady wnieść, więc wtachałam małego w nosidle, a wózek został na korytarzu na dole i tylko się stresowałam, coby nikt go nie buchnął, zanim TŻ wróci z pracy i go wniesie. No, ale na szczęście spokojnie czekał na TŻ ![]() aniko- hop, hop, chwal się piesom ![]() black- odpoczywaj! I nie bój się operacji, wiem, że latwo mówić, ale zobaczysz, że po niej będziesz się śmiała z tego strachu, jak poczujesz tę ulgę ![]() Chłop pojechał do marketu na zakupy na weekend i pisze sms, że sobie długo na niego poczekam, bo utknął w mega kolejce, a o wędlinach to mogę zapomnieć, bo by się nawet nie dopchał do stoiska. Miałam nadzieję, że wszyscy na zakupy rzucą się dopiero jutro Widocznie więcej osób tak pomyślało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
BAN stały
|
boję się ponieważ mój organizm nie toleruje żadnych leków, wszystko mnie uczula
właśnie wypiłam saszetkę nimesylu i czekam... Szpieg mi gdzieś zniknęła na momencik i nie wiem czy doczekam powrotu, bo po zażytych apapach - zasypiam na siedząco poza tym ja zwyczajnie za słaba psychicznie jestem, boja mam że się nie obudzę ![]() a my dziś ze Szpiegiem plotkowałyśmy przez telefon ![]() i słyszałam jak kurzy fajurę gdzieś na ławeczce hihi tak daleko mieszkamy, ale super,że możemy się usłyszeć dwie klachule się zgadały ![]() spacer z Moherzątkiem mi uniemożliwił kontynuację rozmowy ![]() ręce zajęte łapaniem małej i fotografowaniem Impersona Ty się oszczędzaj bo wiesz...kręgosłup posłuszny jest...do czasu.. JA Ci to piszę... Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-04-29 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2020 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Black
![]() Ani, gdzie ten psio? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2021 |
BAN stały
|
nic poza apapem nie zażywam
a alkoholi nie piję żadnych... zapomniałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2022 |
Nie depcze krokusów
|
blacksheepe - przed zabiegiem można podać małą dawkę leku w celach testowych...
![]() |
![]() |
#2023 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
BAN stały
|
idę się położyć, jestem pół przytomna z braku snu no i bólu...
mam nadzieję,że jutro poradzę sobie rano bez płaczu przy poruszaniu nogami śpijcie dobrze Dziewczyny ![]() Szpieguniu zasnę za moment, pewnie pojechałaś do sklepu.. zamelduję się jutro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2025 |
Wtajemniczenie
|
black
![]() Śpij dobrze i odezwij się na skajpie jak będziesz miała chwilę ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2026 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() oficjalnie przedstawiam Wam Lenkę, mix boxera, ma rok, to ona wybrala mnie...gdy odchodzilam od jej kojca wyla w nieboglosy, usiadlam na krawezniku i tak sie na nia gapilam, a ona na mnie..dobre killanascie minut potem gdy przemieszczalam sie miedzy kojcami slyszalam jej wycie-takie przerazliwe ,nie pozostawila mi wyboru ... tryska energia- istny wulkan-zboj...probuje sie z moim kotem..a teraz spi smacznie wykąpana..podaje lapke..nie piszczy..zobaczymy jak bedzie w nocy... takie szybkie zdjecia ciezko jej zdjecie zrobic bylo bo non stop franca w ruchu ![]() chcialam bratu mmsa wyslac to godzine za nia po ogrodzie latalam z telefonem Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-04-29 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2027 |
Wtajemniczenie
|
jak kochana i cudna piesaaaaa!
![]() ![]()
![]() |
#2028 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() spać nie umiem ale dobrze,ze przylazłam piękna piesa!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2029 |
Zakorzenienie
|
odziedziczyla po mnie "kordelke"
![]() ![]() i jednoczesnie ciesze sie ze mam juz Lenke..oby byla z nami bardzo dlugo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2030 |
BAN stały
|
![]() i ma swoją piesę wyczekaną! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
Cześć Lenka, Moherowa psinko
![]() ![]() black- idź do wyra, może uda Ci się zasnąć ![]() Co do oszczędzania kręgosłupa, to niestety jestem Matka-Polka ![]() Uciekam do wyra, póki mały śpi, bo pewnie zrobi mi pobudkę za jakieś 2 godziny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2032 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Lenki rulez |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2033 |
Zakorzenienie
|
tak sie juz wabila..
Dobrej i w miare dlugiej nocki Imperko dla calej rodzinki Aga Lenki "rzondzom ![]() Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-04-29 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2034 |
BAN stały
|
Ani czy Ty aby czytasz Lence jakie ma powitanie huczne w Moherowym zakątku??
![]() no niesamowite ![]() dobra na mnie czas... kolorowych życzę Wam snów ![]() Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-04-29 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2035 | ||
Zakorzenienie
|
Aniko, psina cudna.
Black, niestety przy A. nawet ciezko sie czasem pozegnac, bo cholernik jest... wrrr... No mowie "zaraz, bo musze napisac ze wychodze/pozegnac sie/zmienic status" to ten nie, nie da mi, bedzie mnie poganial chcial ode mnie tysiaca rzeczy a poza tym to zacznie krzyczec, ze czemu mu natychmiast nie poswiecam calej uwagi. A swoja droga to orange podpale chyba...
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-04-29 o 23:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2036 |
BAN stały
|
bry!
melduję: 4:44 czasu tyskiego usłyszałam: mlemle dostałam smoczkiem w głowę, poruszyłam palcami u nóg i czuję,że MAM nogi ![]() nimesil rzeczywiście złagodził ból, podreptałam do kuchni po mlemle(bebiko) no i wysiorpałam właśnie szklaneczkę leku. Szpieguniu ilości czasu niepoliczalne, jakie my tu spędzamy to i tak więcej jak to czego chce Twój A. domyśliłam się, że codzienność wymaga Twojej obecności a nie pytlowanie dziś nowy dzień ![]() yy orange? czyżby chodziło o to,że dodzwonić się do mnie nie można? ![]() ![]() Ada dzięki...za wsparcie-cuda działasz- poproszę o jeszcze! co się robi o 5:46? bo ja tu w piżamie siedzę..no szaleństwo jakieś.. moje Moherzątko z kredkami w kojcu siedzi i pisze po książeczce ![]() a ja nie wiem czy dobrze widzę... dobrego dnia kobietki ![]() ps. dostałam wieczorem sms, z informacją,że panowie chcieliby bardzo żebym im gotowała tylko się wstydzą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2037 |
Zakorzenienie
|
bry....
boli mnie łeb |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 |
BAN stały
|
![]() ![]() skończyłam właśnie myć podłogi...ależ mam zadyszkę.. napiszę Ci coś na gg Ani |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2039 | ||
Zakorzenienie
|
Kto widzial zebym 3 czy 4 dni pod rzad wstala przed 8?! Dzizas.
Cycki mnie bola... zrobi mi ktos masaz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Black jak sie czujesz? Ani jak noc pierwsza? Bounty wszedl nam pierwszej nocy na lozko i plakal. Snilo mi sie ze ktos dzisiaj rodzil... A zas jak o orange chodzi... no to po prostu... ech za duzo bluzgow.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-04-30 o 07:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |
BAN stały
|
czuję się fizycznie lepiej, bo ból się zmniejszył natomiast nadal go odczuwam
za to jestem jakaś taka...nie wiem jakby mi serce chciało wyskoczyć arytmię mam kurka.. jakieś skutki uboczne albo co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.