|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
A co do Liona. Sama nie wiesz czemu... i to jest wlasnie to ![]() Cytat:
staram sie jak najlepiej wykorzystac z nim czas poki jeszcze jest blisko.Cytat:
![]() Aaa pytalyscie czy bede sie widziec z TZ. Nie
|
|
#2012 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem już czy na to czekam... z jednej strony tak, ale z drugiej... jesli nie zmieni tego i owego, to ma ode mnie krzyżyk na drogę do anglii, bo ja już chyba nie mam siły się dla niego starać w sytuacji, w której on ciągle kocha swoją byłą, która 4 lata temu go zdradziła i zaszła w ciążę z innym... historia się powtarza, prawda MorireAmore? a ja nie będę walczyć z bezcielesnym wspomnieniem, bo to jest z góry skazane na niepowodzenie.
|
#2013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja tęsknię za TŻcikiem...ajjj Już jutro się widzimy, w końcu Jak ja się mogę na niego złościć jak on mi przysyła smsy,że nie może się doczekać kiedy mnie zobaczy
|
|
#2014 |
|
Rozeznanie
|
Foremko
sama siebie się boję . hihihii Behind toż Cię wzięło z tą miłością Ale cieszę się , że tak ladnie wszystko się rozwija a ja dziś miałam masakrę w pracy ;/ besio co porabiasz ?
|
#2015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2016 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja nawet nie potrafię sobie wyobrazić, jakby to było gdyby mój Tż chciał wyjechać. Chyba rzuciłabym wszystko i poleciała za nim ![]() Ja w ogóle ciężko znoszę takie rozstania na dłużej... ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
Baw się dobrze kochana ![]() A co do tego co powiedziała Twoja mama, to myślę że nie powinnaś tak bardzo brać tego do serca. To taka matczyna troska. Przecież mama nie może obiektywnie stwierdzić kto tak na prawdę jest bardziej zaangażowany Wiadomo, że martwi się o swoją córcię![]() A ja dzisiaj szykuję się na imprezkę pożegnalną z moimi znajomymi, ostatnią przed ich wyjazdem... W piątek prawdopodobnie jak dobrze wszystko pójdzie odprowadzimy ich jeszcze na lotnisko. Oj czuję, że się rozkleję Już wczoraj się rozkleiłam na babskim wypadzie z A. Ach...
Edytowane przez asiaczek_ Czas edycji: 2010-07-21 o 09:47 |
||
|
|
|
#2017 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Ja też źle znosze rozstania, co chyba widać haha ![]() Nie potrafiłabym być z kimś, kto pracuje w delegacji lub musi często wyjeżdżać na kilka dni. M. wyjeżdża narazie rekreacyjnie (w późniejszym etapie jeździlibyśmy razem), a już mnie skręca ![]() Ojjj wczoraj byłam baaardzo blisko skorzystania z Waszej pomocy, ale wytrzymałam Nienawidze takiej ciszy, ale mam wrażenie że on teraz testuje moją cierpliwość Wogóle od soboty jestem w domu i ostro piszę. Jutro mam spotkanie z promotorem, brakuje mi jeszcze wstępu, zakończenia i jednego podrozdziału. I muszę to obrobić pod względem formy. Jeśli nie zdążę dziś, to myślę, że jak za tydzień to poprawię, to nic się nie stanie Ale mam takie poczucie, że zdążyłam... Szok będzie dopiero, jak odda mi to do poprawki Behind zabujana na maxa To, że się tak zaangażowałaś jest ok, ponieważ K. też się zaangażował, jeśli nawet nie bardziej od Ciebie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2018 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny...
W końcu mam normalny internet, bo strasznie mi szwankował więc rzadko zaglądałam. Dopadło mnie zapalenie ucha, chyba oszaleję Straszny ból od wczoraj, dziś TŻ pojechał po leki, zaraz wróci, oby szybko minęło, nikomu tej choroby nie życzę Poza tym TŻ wyjeżdża codziennie do pracy, wraca często późno w nocy, kiedy ja już śpię... Ale widzę go codziennie, i nie wyobrażam sobie żeby teraz gdzieś pojechał na dłuższy wyjazd, chyba bym się zapłakała... ![]() Dobry przykład- przedwczoraj odwoziłam siostrzeńca bo przyjechał do mnie na dwa dni. I postanowiłam zostać jedną nockę w rodzinnym domu. TŻ nas odwiózł, a gdy tylko odjechał dostałam smsa "Czuję się jakbym Cię na wakacje odwoził, jakoś dziwnie mi będzie bez Ciebie... " ,chociaż chodziło tylko o jedną noc ![]() Nie zapeszając, bardzo dobrze jest między nami, oby tak dalej, i Wam, dziewczyny, rówież takiej radości życzę
|
#2019 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A teraz,kiedy powinnam mieć okres(tylko,że akurat przesunęłam)to chodzę naładowana jak bomba![]() Cytat:
Cytat:
Nie daj się ![]() Cytat:
Cytat:
Może nawet dobrze,że M. teraz wyjechał..możesz..a przynajmniej musisz się trochę nad tym skupić ![]() Cytat:
oby tak dobrze było cały czas
|
|
#2020 |
|
Wtajemniczenie
|
Morire- ja wczoraj cały wieczór w łóżeczku spędziłam zdychając, Lion robi postępy, ale nie chcę zapeszać, więc nic więcej nie powiem. Ja nadal trwam przy nie odzywaniu się
![]() Uciekam do gotowania i sprzątania. Miłego dnia
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#2021 |
|
Rozeznanie
|
Besio Trwaj
trzymam kciuki . . . hehe mój dalej walczy i zapiera się pazurami , kocur wstrętny ![]() behind nie , masakra z ludzmi duzzo ich ostatniio . . .
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Tż wraca w piatek...ale nieiwem czy wyjedziemy na wczasy bo K nie dostal wyplaty...
|
|
|
|
#2023 |
|
Wtajemniczenie
|
Morire- normalnie padłam jak ostatnią część przeczytałam
Ale powiem Ci, że na Lionki ponoć działa takie ciepło zimno w które same się bawią A tak wogóle to dziewczyny zastanawiałam się co z tym naszym zlotem się zrobił?? Miałyśmy się kiedyś spotkać i jakoś tak wszystko przycichło:P ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- A czy nie najważniejsze, że wraca i nawet jeśli spędzicie ten czas w domku czy gdzieś blisko, a nie na jakimś wyjeździe, to będzie super? Trochę pozytywnego myślenia, ważne że wy będziecie razem!
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tylko trudno wytlumaczyc to dzieciom... |
|
|
|
|
#2025 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny skutecznie zniechęcacie mnie do lewków
Już wiem kogo się wystrzegać...anulciak i z dziećmi dasz radę, ale ja i tak myślę, że jeszcze wszystko będzie super, Tż dostanie wypłatę i pojedziecie na wczasy
|
|
#2026 |
|
Rozeznanie
|
Besio Bo on się broni tej "miłości" jak nie wiem co haha
nie no, żartuje . . . jest jakoś , ale szału nie ma . . . dziś kolega zaprosił mnie na wesele 30 stego , nad jeziorem zgodziłam się od razu , zapytał czy pojdę z nim jeszcze na jedno , a jest ono dzień po tym pierwszym zbankrutuje na sukienki i fryzjerów . Kochana ja już pisałam o spotkaniu . ale przecież nie bede natręt Jestem chętna na 100000 % aby Was poznać ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- noo i standardowo buziak dla Mag a nataluśka może gdzieś na wakacjach wypoczywa bo zabije jak będzie inaczej a ona milczy nam Tu aaa przypomniała mi się agniejska (nie wiem czy dobrze napisałam nick) co tam kochana ?
|
#2027 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem tak w*****ona ze to jakies nieporozumienie!!! moj poje**ny byly do mnie wlasnie dzwonil (ostatnio pisze na gg ale ignoruje itp) i ON JEST CHORY PSYCHICZNIE!!! wkreca sobie jakies loty ze ja jestem nieszczesliwa przez moja chorobe :O:O:O:O:O i tylko ON moze mnie uszczelsiwic i to zmienic!! gdzie ja jestem szczesliwa osoba!!!!! jaaaaaaaaaaa
wybaczcie moja irytacje i taki post, ze dlugo sie nie odzywam i nie odwoluje do Waszych postow ale jestem teraz tak wkurzona ze nie mysle racjonalnie! nie potrzebnie tylko wytwarza moje przeciwciala i pogarsza sie moj stan przez niego!!!!!!!!!!!!!!! ;(
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
czy będąc w związku ze starszym mężczyzną Wasi bliscy (głownie rodzice) mieli problem z jego akceptacją? |
|
|
|
#2029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Morire - to sie wybawisz na weselichach ![]() besio - ja tam jestem na spotkanie nadal chętna ![]() anulciak - najważniejsze,że się zobaczycie i będziecie blisko..nieważne gdzie ![]() A my z K. dziś szukaliśmy prezentu dla moich rodziców na 25lecie ślubu. Potem skoczyliśmy do komisów poszukać mi autka ![]() Upały mnie wykończą..jeszcze jutro i chłodniej ma się zrobić...oby..
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-07-21 o 23:15 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2030 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ja niestety nie spotkam sie z wami bo w niedziele jade do gdanska i we wtorek na oddzial do szpitala. ale mam nadzieje ze wyslecie mi foty jakies czy cos .. albo zorganizujemy pozniej nowe spotkanie jak stane na nogi
|
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Musisz się szybciutko wykurować, nie ma inne opcjiZapomniałam się pochwalić,że kupiłam w Tesco świetną tunikę, na którą już dawno polowałam Na początku była za 61 zł, a teraz...niecałe 20 Do tego wiklinowa torebeczka za dyszkę
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-07-22 o 07:08 |
||
|
|
|
#2032 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no chyba nie bede odbierac juz bo dzis znow rano dzwonil uuu jakie zakupki, a jaka to tunika? niecale 20zl!! jeeej pokarz sie w niej
|
|
#2033 |
|
Wtajemniczenie
|
Behind- pokaż tuniczkę
Nie ma to jak upolować coś na co od dłuższego czasu miałyśmy ochotę. Małgosia- pozytywne myślenie i jedziesz do przodu, musi być dobrze. A co do kolesia nie odp. i nie daj się zaczepić, może głucha cisza da mu do myślenia. Maguś- co tam u Ciebie?? Morire- Baw się kochana super I bardzo dobrze, że się zgodziłaś, przynajmniej się pobawisz i spędzisz miło czas. A że kolega Cię zaprosił od razu na kolejne to ja się nie dziwię, bo gdzie on drugą taką cudowną by znalazł?? kitkulka- na początku czasem bywa ciężko, szczególnie gdy albo Ty jesteś bardzo młoda, albo on duuuużo starszy. To jednak w rodzinie pojawiają się pewne wątpliwości, ale potem mijają przeważnie jeśli wszyscy widzą wasze szczęście. Tak więc początki bywają trudne, ale nie ma co się nimi sugerować, bo potem zazwyczaj wszystko jest już ok. ![]() Serpentine- jak tam praca? Skończona? Aivilo- gdzie się podziewasz? Co tam u Ciebie? Ja dzisiaj spotykam się z kolegą na winko, więc idę chociaż trochę ogarnąć chatę, bo od kiedy wróciłam to wszędzie panuje nieład artystyczny
Edytowane przez besio Czas edycji: 2010-07-22 o 11:45 Powód: literówka |
|
|
|
#2034 | |
|
Raczkowanie
|
Behind pokażesz? Aż mnie kusi by iść na zakupy, mam taką ochotę coś sobie sprawić
Ale nie ma kasiory :/ Za urodowo sobie odbije - jutro paznokietki, za tydzień mega fryzjer (nie farbowałam włosów od października 2008 ) ![]() Małgosiu współczuje Ci. Ja się męczyłam pół roku z telefonami od byłego, ostatnio jeszcze dzwonił w kwietniu (1,5 roku od rozstania!). Sprawa prawie się skończyła na policji. Jeśli masz drugi numer, to tamtego nie odbieraj! Po co się niepotrzebnie zamartwiać... A ze zdrówkiem będzie dobrze, niedługo wszystkie razem się spotkamy ![]() A spotkać się chcę z Wami bardzo! Morire aaa Ty szczęściaro To się wybawisz na weseliskach ![]() Cytat:
Praca napisana tak byle by była, boję się, że będzie dużo poprawek. Ale z drugiej strony liczę na to, że promotor nie będzie zbytniej uwagi przykładał do treści Za to z M. tak średnio. Teraz to ja się oddalam, zaczynam tracić wiarę w pomyślność tego związku, w to czy On mnie pokocha, czy choć odrobinę mu na mnie zależy. Wczoraj fajnie nam się rozmawiało, a gdy chciałam, by na pożegnanie powiedział mi coś miłego, to krzyknął cześć i się rozłączył Besio to życzę udanego wieczoru z winkiem Ja dziś po pracy idę z koleżankami na piwko
|
|
|
#2035 |
|
Rozeznanie
|
behind 25 lat razem to łady staż
tez sie wybawicie Zakochana Kobieto Besio z kolegą z wielką grzywą i pazurami ? mniam uwielbiam winko , w sumie to każdy alkohol mi smakuje haha![]() serpentine mam nadzieje , że dojedziecie do ładu ze sobą a ja piszę juz tu 10 raz jestem w pracy i za każdym razem jak juz mam kończyć to wchodzi klient a martusia na wizażu nie ma to jak dobry pracownik
|
#2036 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak zrobię zdj to na pewno pokażę ![]() Widzę,że szykuje się miły wieczór ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A zaręczli sie po miesiącu znajomości ![]() Uciekam się szykować i lecę na spotkanie z K. Zabiera mnie na imieninowe lody
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-07-22 o 14:26 |
|||||||
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() Czasem rzeczywiście bywa ciężko, gdy rodzice wiedzą lepiej jak będzie wyglądało moje/nasze szczęście, a nie widzą, że szczęście jest już obok mnie
|
|
|
|
#2038 |
|
Raczkowanie
|
Behind wszystkiego NAJ-lepszego kochana!
![]() Dziewczynki, mam pytanko, może Wy mi coś podpowiecie? ![]() Nie mam pojęcia co możemy kupić naszym znajomym na prezent pożegnalny. Jutro odprowadzamy ich na lotnisko i chcieliśmy przygotować jakąś małą niespodziankę. Nie chcemy, żeby było to coś wielkiego, ot taki mały drobiazg, który by im o nas przypominał. A kompletnie nie mam pomysłu
|
|
|
|
#2039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja nigdy nie potrafię się zaangażowac i stale mi to się wypomina, że jestem za zimna, zbyt bardzo zdystanowana, olewacka i nie zaangażowana.---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() Ale ja jestem w bardzo luźnej relacji, nie zaangażowałam się wiec pewnie traktują mojego pseudo tż jako kolejnego znajomego. (mój pseudo tż na pewno nie powinien tego przeczytać, bo wtedy już zdecydowanie i definitywnie stwierdzi, że nie traktuję go poważnie )
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ze wazne ze razem i to juz jutro
![]() Powiem wam jedno jestem w koncu szczesliwa ![]() A wlasnie zajrzalam w kalendarz i w niedziele K ma imieninki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

Ale to jest po prostu jeszcze za świeże i w ogóle się tego nie spodziewałam. Wczoraj przeżyłam szok
staram sie jak najlepiej wykorzystac z nim czas poki jeszcze jest blisko.

Już jutro się widzimy, w końcu
Jak ja się mogę na niego złościć jak on mi przysyła smsy,że nie może się doczekać kiedy mnie zobaczy