Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-20, 01:04   #2011
foremka001
Rozeznanie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Cytat:
Napisane przez besio Pokaż wiadomość
Foremka- jak już mówiłam wyślę zdjęcia po powrocie do Wawy, bo tutaj nie mam możliwości, bo ten komputer ledwo chodzi. A co do przystojniaków to jakoś nie mam ochoty na nikogo od czasu gdy piszę z Lionem. Sama nie wiem czemu, ale koleś strasznie mnie intryguje.
Faktycznie, pisalas, ze fotki po powrocie. Zapomnialam

A co do Liona. Sama nie wiesz czemu... i to jest wlasnie to

Cytat:
Napisane przez asiaczek_ Pokaż wiadomość
Oj na pewno! Tylko, że to niestety nie jest to samo... Wiem, że strasznie marudzę, jakbym straciła ich na zawsze Ale to jest po prostu jeszcze za świeże i w ogóle się tego nie spodziewałam. Wczoraj przeżyłam szok
Ja tez niedawno przezylam szok, gdy moj TZ oznajmil mi, ze wraca za granice staram sie jak najlepiej wykorzystac z nim czas poki jeszcze jest blisko.

Cytat:
Napisane przez MorireAmore Pokaż wiadomość
Foremka Kochana seks seks i seks uh

ale boli mnie to , bo jesteśmy takie fajne , a oni są tacy ślepi Pamiętaj ! Lepiej już nie trafią Gamonie heheh
Morire, Ty niedlugo staniesz sie niebezpieczna

Aaa pytalyscie czy bede sie widziec z TZ. Nie tylko na skype w miare mozliwosci
Stary 2010-07-20, 08:03   #2012
arianrhod
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
no ładnie..musisz być twarda i nie okazywać,że czekasz aż do Ciebie przyleci
nie wiem już czy na to czekam... z jednej strony tak, ale z drugiej... jesli nie zmieni tego i owego, to ma ode mnie krzyżyk na drogę do anglii, bo ja już chyba nie mam siły się dla niego starać w sytuacji, w której on ciągle kocha swoją byłą, która 4 lata temu go zdradziła i zaszła w ciążę z innym... historia się powtarza, prawda MorireAmore? a ja nie będę walczyć z bezcielesnym wspomnieniem, bo to jest z góry skazane na niepowodzenie.
Stary 2010-07-20, 22:23   #2013
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foremka001 Pokaż wiadomość
Ja tez niedawno przezylam szok, gdy moj TZ oznajmil mi, ze wraca za granice staram sie jak najlepiej wykorzystac z nim czas poki jeszcze jest blisko.
3 miesiące szybko zlecą i znów będziecie razem
Cytat:
Napisane przez arianrhod
bo ja już chyba nie mam siły się dla niego starać w sytuacji, w której on ciągle kocha swoją byłą, która 4 lata temu go zdradziła i zaszła w ciążę z innym....
To radzę od razu dać sobie z nim spokój.. Szkoda Twojego zaangażowania..

A ja tęsknię za TŻcikiem...ajjj Już jutro się widzimy, w końcu Jak ja się mogę na niego złościć jak on mi przysyła smsy,że nie może się doczekać kiedy mnie zobaczy
Stary 2010-07-20, 22:55   #2014
MorireAmore
Rozeznanie

Foremko sama siebie się boję . hihihii
Behind toż Cię wzięło z tą miłością Ale cieszę się , że tak ladnie wszystko się rozwija

a ja dziś miałam masakrę w pracy ;/

besio
co porabiasz ?

Be nice, I could be your nurse someday.

MorireAmore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 23:08   #2015
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MorireAmore Pokaż wiadomość
Behind toż Cię wzięło z tą miłością Ale cieszę się , że tak ladnie wszystko się rozwija
Ostatnio sama się zastanawiam czy nie wrzucić trochę na luz..mama mi marudzi,że za bardzo się zaangażowałam i rzuca aluzjami,że bardziej niż K..i że na tym stracę..Ale tak naprawdę to on do mnie wydzwania, kiedy się spotkamy etc. Źle mi z tym jej gadaniem. Wiem,że chce dla mnie dobrze..ale co ja mogę zrobić
Cytat:
Napisane przez MorireAmore
a ja dziś miałam masakrę w pracy ;/
coś konkretnego czy ogólna masakra?
Stary 2010-07-21, 09:46   #2016
asiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez foremka001 Pokaż wiadomość
Oj wierzę
Ja nawet nie potrafię sobie wyobrazić, jakby to było gdyby mój Tż chciał wyjechać. Chyba rzuciłabym wszystko i poleciała za nim
Ja w ogóle ciężko znoszę takie rozstania na dłużej...

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
A ja tęsknię za TŻcikiem...ajjj Już jutro się widzimy, w końcu Jak ja się mogę na niego złościć jak on mi przysyła smsy,że nie może się doczekać kiedy mnie zobaczy
No to czeka Cię upragniony i wyczekany weekendzik
Baw się dobrze kochana
A co do tego co powiedziała Twoja mama, to myślę że nie powinnaś tak bardzo brać tego do serca. To taka matczyna troska. Przecież mama nie może obiektywnie stwierdzić kto tak na prawdę jest bardziej zaangażowany Wiadomo, że martwi się o swoją córcię

A ja dzisiaj szykuję się na imprezkę pożegnalną z moimi znajomymi, ostatnią przed ich wyjazdem... W piątek prawdopodobnie jak dobrze wszystko pójdzie odprowadzimy ich jeszcze na lotnisko. Oj czuję, że się rozkleję Już wczoraj się rozkleiłam na babskim wypadzie z A. Ach...

Edytowane przez asiaczek_
Czas edycji: 2010-07-21 o 09:47
asiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 09:49   #2017
Serpentine
Raczkowanie

Cześć Dziewczynki

Ja też źle znosze rozstania, co chyba widać haha
Nie potrafiłabym być z kimś, kto pracuje w delegacji lub musi często wyjeżdżać na kilka dni.
M. wyjeżdża narazie rekreacyjnie (w późniejszym etapie jeździlibyśmy razem), a już mnie skręca
Ojjj wczoraj byłam baaardzo blisko skorzystania z Waszej pomocy, ale wytrzymałam Nienawidze takiej ciszy, ale mam wrażenie że on teraz testuje moją cierpliwość

Wogóle od soboty jestem w domu i ostro piszę. Jutro mam spotkanie z promotorem, brakuje mi jeszcze wstępu, zakończenia i jednego podrozdziału. I muszę to obrobić pod względem formy. Jeśli nie zdążę dziś, to myślę, że jak za tydzień to poprawię, to nic się nie stanie Ale mam takie poczucie, że zdążyłam... Szok będzie dopiero, jak odda mi to do poprawki

Behind zabujana na maxa To, że się tak zaangażowałaś jest ok, ponieważ K. też się zaangażował, jeśli nawet nie bardziej od Ciebie
Serpentine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 09:54   #2018
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Hej dziewczyny...
W końcu mam normalny internet, bo strasznie mi szwankował więc rzadko zaglądałam.
Dopadło mnie zapalenie ucha, chyba oszaleję Straszny ból od wczoraj, dziś TŻ pojechał po leki, zaraz wróci, oby szybko minęło, nikomu tej choroby nie życzę

Poza tym TŻ wyjeżdża codziennie do pracy, wraca często późno w nocy, kiedy ja już śpię... Ale widzę go codziennie, i nie wyobrażam sobie żeby teraz gdzieś pojechał na dłuższy wyjazd, chyba bym się zapłakała...

Dobry przykład- przedwczoraj odwoziłam siostrzeńca bo przyjechał do mnie na dwa dni. I postanowiłam zostać jedną nockę w rodzinnym domu. TŻ nas odwiózł, a gdy tylko odjechał dostałam smsa "Czuję się jakbym Cię na wakacje odwoził, jakoś dziwnie mi będzie bez Ciebie... " ,chociaż chodziło tylko o jedną noc
Nie zapeszając, bardzo dobrze jest między nami, oby tak dalej, i Wam, dziewczyny, rówież takiej radości życzę

malenka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 11:33   #2019
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek_ Pokaż wiadomość
No to czeka Cię upragniony i wyczekany weekendzik
Baw się dobrze kochana
Jeszcze 2 dni
Cytat:
Napisane przez asiaczek_
A co do tego co powiedziała Twoja mama, to myślę że nie powinnaś tak bardzo brać tego do serca. To taka matczyna troska. Przecież mama nie może obiektywnie stwierdzić kto tak na prawdę jest bardziej zaangażowany Wiadomo, że martwi się o swoją córcię
Wiem wiem..ale to mnie tak denerwuje A teraz,kiedy powinnam mieć okres(tylko,że akurat przesunęłam)to chodzę naładowana jak bomba
Cytat:
Napisane przez asiaczek_
A ja dzisiaj szykuję się na imprezkę pożegnalną z moimi znajomymi, ostatnią przed ich wyjazdem... W piątek prawdopodobnie jak dobrze wszystko pójdzie odprowadzimy ich jeszcze na lotnisko. Oj czuję, że się rozkleję Już wczoraj się rozkleiłam na babskim wypadzie z A. Ach...
Zawsze jest przykro w takich momentach..Ale pożegnajcie ich tak żeby dłuuugo to pamiętali
Cytat:
Napisane przez Serpentine
Ja też źle znosze rozstania, co chyba widać haha
Nie potrafiłabym być z kimś, kto pracuje w delegacji lub musi często wyjeżdżać na kilka dni.
M. wyjeżdża narazie rekreacyjnie (w późniejszym etapie jeździlibyśmy razem), a już mnie skręca
Ojjj wczoraj byłam baaardzo blisko skorzystania z Waszej pomocy, ale wytrzymałam Nienawidze takiej ciszy, ale mam wrażenie że on teraz testuje moją cierpliwość
Niech testuje,hihi Nie daj się
Cytat:
Behind zabujana na maxa To, że się tak zaangażowałaś jest ok, ponieważ K. też się zaangażował, jeśli nawet nie bardziej od Ciebie
zdecydowanie więcej czułości dostaję od niego w postaci gestów, słow..niż on ode mnie
Cytat:
Wogóle od soboty jestem w domu i ostro piszę. Jutro mam spotkanie z promotorem, brakuje mi jeszcze wstępu, zakończenia i jednego podrozdziału. I muszę to obrobić pod względem formy. Jeśli nie zdążę dziś, to myślę, że jak za tydzień to poprawię, to nic się nie stanie Ale mam takie poczucie, że zdążyłam... Szok będzie dopiero, jak odda mi to do poprawki
To już blisko do końca Może nawet dobrze,że M. teraz wyjechał..możesz..a przynajmniej musisz się trochę nad tym skupić
Cytat:
Napisane przez malenka146
Dobry przykład- przedwczoraj odwoziłam siostrzeńca bo przyjechał do mnie na dwa dni. I postanowiłam zostać jedną nockę w rodzinnym domu. TŻ nas odwiózł, a gdy tylko odjechał dostałam smsa "Czuję się jakbym Cię na wakacje odwoził, jakoś dziwnie mi będzie bez Ciebie... " ,chociaż chodziło tylko o jedną noc
Nie zapeszając, bardzo dobrze jest między nami, oby tak dalej, i Wam, dziewczyny, rówież takiej radości życzę
ojj jak słodko oby tak dobrze było cały czas
Stary 2010-07-21, 11:57   #2020
besio
Wtajemniczenie

Morire- ja wczoraj cały wieczór w łóżeczku spędziłam zdychając, Lion robi postępy, ale nie chcę zapeszać, więc nic więcej nie powiem. Ja nadal trwam przy nie odzywaniu się
Uciekam do gotowania i sprzątania. Miłego dnia
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
besio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 20:01   #2021
MorireAmore
Rozeznanie

Besio Trwaj trzymam kciuki . . . hehe mój dalej walczy i zapiera się pazurami , kocur wstrętny
behind nie , masakra z ludzmi duzzo ich ostatniio . . .

Stary 2010-07-21, 20:09   #2022
anulciak85
Zakorzenienie

Hej Tż wraca w piatek...ale nieiwem czy wyjedziemy na wczasy bo K nie dostal wyplaty...
Stary 2010-07-21, 20:12   #2023
besio
Wtajemniczenie

Morire- normalnie padłam jak ostatnią część przeczytałam Ale powiem Ci, że na Lionki ponoć działa takie ciepło zimno w które same się bawią

A tak wogóle to dziewczyny zastanawiałam się co z tym naszym zlotem się zrobił?? Miałyśmy się kiedyś spotkać i jakoś tak wszystko przycichło:P

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Hej Tż wraca w piatek...ale nieiwem czy wyjedziemy na wczasy bo K nie dostal wyplaty...
A czy nie najważniejsze, że wraca i nawet jeśli spędzicie ten czas w domku czy gdzieś blisko, a nie na jakimś wyjeździe, to będzie super? Trochę pozytywnego myślenia, ważne że wy będziecie razem!
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
Stary 2010-07-21, 20:16   #2024
anulciak85
Zakorzenienie

Cytat:

A czy nie najważniejsze, że wraca i nawet jeśli spędzicie ten czas w domku czy gdzieś blisko, a nie na jakimś wyjeździe, to będzie super? Trochę pozytywnego myślenia, ważne że wy będziecie razem!

Tak tylko trudno wytlumaczyc to dzieciom...
Stary 2010-07-21, 21:21   #2025
Serpentine
Raczkowanie

Dziewczyny skutecznie zniechęcacie mnie do lewków Już wiem kogo się wystrzegać...

anulciak i z dziećmi dasz radę, ale ja i tak myślę, że jeszcze wszystko będzie super, Tż dostanie wypłatę i pojedziecie na wczasy
Stary 2010-07-21, 21:30   #2026
MorireAmore
Rozeznanie

Besio Bo on się broni tej "miłości" jak nie wiem co haha nie no, żartuje . . . jest jakoś , ale szału nie ma . . . dziś kolega zaprosił mnie na wesele 30 stego , nad jeziorem zgodziłam się od razu , zapytał czy pojdę z nim jeszcze na jedno , a jest ono dzień po tym pierwszym zbankrutuje na sukienki i fryzjerów .

Kochana ja już pisałam o spotkaniu . ale przecież nie bede natręt Jestem chętna na 100000 % aby Was poznać

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

noo i standardowo buziak dla Mag

a nataluśka może gdzieś na wakacjach wypoczywa bo zabije jak będzie inaczej a ona milczy nam Tu

aaa przypomniała mi się agniejska (nie wiem czy dobrze napisałam nick) co tam kochana ?

Stary 2010-07-21, 22:23   #2027
malgoskagc
Raczkowanie

Angry Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Dziewczyny jestem tak w*****ona ze to jakies nieporozumienie!!! moj poje**ny byly do mnie wlasnie dzwonil (ostatnio pisze na gg ale ignoruje itp) i ON JEST CHORY PSYCHICZNIE!!! wkreca sobie jakies loty ze ja jestem nieszczesliwa przez moja chorobe :O:O:O:O:O i tylko ON moze mnie uszczelsiwic i to zmienic!! gdzie ja jestem szczesliwa osoba!!!!! jaaaaaaaaaaa
wybaczcie moja irytacje i taki post, ze dlugo sie nie odzywam i nie odwoluje do Waszych postow ale jestem teraz tak wkurzona ze nie mysle racjonalnie! nie potrzebnie tylko wytwarza moje przeciwciala i pogarsza sie moj stan przez niego!!!!!!!!!!!!!!!
;(
Stary 2010-07-21, 23:02   #2028
kitkulka
Zakorzenienie

Dziewczyny,
czy będąc w związku ze starszym mężczyzną Wasi bliscy (głownie rodzice) mieli problem z jego akceptacją?
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 23:09   #2029
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgoskagc Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem tak w*****ona ze to jakies nieporozumienie!!! moj poje**ny byly do mnie wlasnie dzwonil (ostatnio pisze na gg ale ignoruje itp) i ON JEST CHORY PSYCHICZNIE!!! wkreca sobie jakies loty ze ja jestem nieszczesliwa przez moja chorobe :O:O:O:O:O i tylko ON moze mnie uszczelsiwic i to zmienic!! gdzie ja jestem szczesliwa osoba!!!!! jaaaaaaaaaaa
wybaczcie moja irytacje i taki post, ze dlugo sie nie odzywam i nie odwoluje do Waszych postow ale jestem teraz tak wkurzona ze nie mysle racjonalnie! nie potrzebnie tylko wytwarza moje przeciwciala i pogarsza sie moj stan przez niego!!!!!!!!!!!!!!!
;(
o kurcze..to może zmień nr tel...bez sensu dla niego jednego,ale jeśli masz mieć dzięki temu spokój to może to lepsze wyjście..i co mu w ogóle przyszło do głowy
Cytat:
Napisane przez kitkulka
Dziewczyny,
czy będąc w związku ze starszym mężczyzną Wasi bliscy (głownie rodzice) mieli problem z jego akceptacją?
tak bardzo często bywa..

Morire - to sie wybawisz na weselichach

besio - ja tam jestem na spotkanie nadal chętna

anulciak - najważniejsze,że się zobaczycie i będziecie blisko..nieważne gdzie

A my z K. dziś szukaliśmy prezentu dla moich rodziców na 25lecie ślubu. Potem skoczyliśmy do komisów poszukać mi autka
Upały mnie wykończą..jeszcze jutro i chłodniej ma się zrobić...oby..

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2010-07-21 o 23:15
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 23:21   #2030
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
U mnie tak bylo

Cytat:
o kurcze..to może zmień nr tel...bez sensu dla niego jednego,ale jeśli masz mieć dzięki temu spokój to może to lepsze wyjście..i co mu w ogóle przyszło do głowy
no mam nowy nr i mu nowego nie podalam ale stary mam jeszcze wazny do konca wrzesnia i on dzwonil na stary :/ porazka

ja niestety nie spotkam sie z wami bo w niedziele jade do gdanska i we wtorek na oddzial do szpitala. ale mam nadzieje ze wyslecie mi foty jakies czy cos .. albo zorganizujemy pozniej nowe spotkanie jak stane na nogi
Stary 2010-07-21, 23:28   #2031
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
no mam nowy nr i mu nowego nie podalam ale stary mam jeszcze wazny do konca wrzesnia i on dzwonil na stary :/ porazka
następnym razem w ogóle nie odbieraj..szkoda Twoje zdrowia..
Cytat:
Napisane przez malgoskagc
ja niestety nie spotkam sie z wami bo w niedziele jade do gdanska i we wtorek na oddzial do szpitala. ale mam nadzieje ze wyslecie mi foty jakies czy cos .. albo zorganizujemy pozniej nowe spotkanie jak stane na nogi
Zawsze możemy na Ciebie zaczekać Musisz się szybciutko wykurować, nie ma inne opcji

Zapomniałam się pochwalić,że kupiłam w Tesco świetną tunikę, na którą już dawno polowałam Na początku była za 61 zł, a teraz...niecałe 20 Do tego wiklinowa torebeczka za dyszkę

Czas edycji: 2010-07-22 o 07:08
Stary 2010-07-22, 10:33   #2032
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
następnym razem w ogóle nie odbieraj..szkoda Twoje zdrowia..

Zawsze możemy na Ciebie zaczekać Musisz się szybciutko wykurować, nie ma inne opcji

Zapomniałam się pochwalić,że kupiłam w Tesco świetną tunikę, na którą już dawno polowałam Na początku była za 61 zł, a teraz...niecałe 20 Do tego wiklinowa torebeczka za dyszkę
ale nie wiem ile mi zajmnie powracanie do zdrowia bo moge miec problemy z poruszaniem, nie chce snuc czarnych wizji :P staram sie myslec pozytywnie ale po prostu nie wiadomo jak to bedzie.

no chyba nie bede odbierac juz bo dzis znow rano dzwonil

uuu jakie zakupki, a jaka to tunika? niecale 20zl!! jeeej pokarz sie w niej
Stary 2010-07-22, 11:44   #2033
besio
Wtajemniczenie

Behind- pokaż tuniczkę Nie ma to jak upolować coś na co od dłuższego czasu miałyśmy ochotę.
Małgosia- pozytywne myślenie i jedziesz do przodu, musi być dobrze. A co do kolesia nie odp. i nie daj się zaczepić, może głucha cisza da mu do myślenia.
Maguś- co tam u Ciebie??
Morire- Baw się kochana super I bardzo dobrze, że się zgodziłaś, przynajmniej się pobawisz i spędzisz miło czas. A że kolega Cię zaprosił od razu na kolejne to ja się nie dziwię, bo gdzie on drugą taką cudowną by znalazł??
kitkulka- na początku czasem bywa ciężko, szczególnie gdy albo Ty jesteś bardzo młoda, albo on duuuużo starszy. To jednak w rodzinie pojawiają się pewne wątpliwości, ale potem mijają przeważnie jeśli wszyscy widzą wasze szczęście. Tak więc początki bywają trudne, ale nie ma co się nimi sugerować, bo potem zazwyczaj wszystko jest już ok.
Serpentine- jak tam praca? Skończona?
Aivilo- gdzie się podziewasz? Co tam u Ciebie?
Ja dzisiaj spotykam się z kolegą na winko, więc idę chociaż trochę ogarnąć chatę, bo od kiedy wróciłam to wszędzie panuje nieład artystyczny

Edytowane przez besio
Czas edycji: 2010-07-22 o 11:45 Powód: literówka
Stary 2010-07-22, 12:09   #2034
Serpentine
Raczkowanie

Behind pokażesz? Aż mnie kusi by iść na zakupy, mam taką ochotę coś sobie sprawić Ale nie ma kasiory :/ Za urodowo sobie odbije - jutro paznokietki, za tydzień mega fryzjer (nie farbowałam włosów od października 2008)

Małgosiu współczuje Ci. Ja się męczyłam pół roku z telefonami od byłego, ostatnio jeszcze dzwonił w kwietniu (1,5 roku od rozstania!). Sprawa prawie się skończyła na policji. Jeśli masz drugi numer, to tamtego nie odbieraj! Po co się niepotrzebnie zamartwiać... A ze zdrówkiem będzie dobrze, niedługo wszystkie razem się spotkamy

A spotkać się chcę z Wami bardzo!

Morire aaa Ty szczęściaro To się wybawisz na weseliskach

Cytat:
Serpentine- jak tam praca? Skończona?

Ja dzisiaj spotykam się z kolegą na winko, więc idę chociaż trochę ogarnąć chatę, bo od kiedy wróciłam to wszędzie panuje nieład artystyczny
Właśnie wróciłam od promotora Praca napisana tak byle by była, boję się, że będzie dużo poprawek. Ale z drugiej strony liczę na to, że promotor nie będzie zbytniej uwagi przykładał do treści

Za to z M. tak średnio. Teraz to ja się oddalam, zaczynam tracić wiarę w pomyślność tego związku, w to czy On mnie pokocha, czy choć odrobinę mu na mnie zależy. Wczoraj fajnie nam się rozmawiało, a gdy chciałam, by na pożegnanie powiedział mi coś miłego, to krzyknął cześć i się rozłączył Yhh.

Besio to życzę udanego wieczoru z winkiem
Ja dziś po pracy idę z koleżankami na piwko
Stary 2010-07-22, 12:37   #2035
MorireAmore
Rozeznanie

behind 25 lat razem to łady staż tez sie wybawicie Zakochana Kobieto
Besio z kolegą z wielką grzywą i pazurami ? mniam uwielbiam winko , w sumie to każdy alkohol mi smakuje haha

serpentine mam nadzieje , że dojedziecie do ładu ze sobą

a ja piszę juz tu 10 raz jestem w pracy i za każdym razem jak juz mam kończyć to wchodzi klient a martusia na wizażu

nie ma to jak dobry pracownik

Stary 2010-07-22, 14:25   #2036
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
ale nie wiem ile mi zajmnie powracanie do zdrowia bo moge miec problemy z poruszaniem, nie chce snuc czarnych wizji :P staram sie myslec pozytywnie ale po prostu nie wiadomo jak to bedzie.
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok
Cytat:
no chyba nie bede odbierac juz bo dzis znow rano dzwonil
nie odbieraj..po co masz się niepotrzebnie denerwować..
Cytat:
uuu jakie zakupki, a jaka to tunika? niecale 20zl!! jeeej pokarz sie w niej
Czekałam aż przecenią i się doczekałam
Cytat:
Napisane przez besio
Behind- pokaż tuniczkę Nie ma to jak upolować coś na co od dłuższego czasu miałyśmy ochotę.
Oj taaaak Jak zrobię zdj to na pewno pokażę

Widzę,że szykuje się miły wieczór
Cytat:
Behind pokażesz? Aż mnie kusi by iść na zakupy, mam taką ochotę coś sobie sprawić Ale nie ma kasiory :/ Za urodowo sobie odbije - jutro paznokietki, za tydzień mega fryzjer (nie farbowałam włosów od października 2008)
u mnie tez kiepsko z kasą..ale torebeczka i tunika to w ramach prezentu imieninowego od rodziców
Cytat:
Za to z M. tak średnio. Teraz to ja się oddalam, zaczynam tracić wiarę w pomyślność tego związku, w to czy On mnie pokocha, czy choć odrobinę mu na mnie zależy. Wczoraj fajnie nam się rozmawiało, a gdy chciałam, by na pożegnanie powiedział mi coś miłego, to krzyknął cześć i się rozłączył Yhh.
Nie nastawiaj się od razu negatywnie..Po prostu spróbuj zachować mały dystans do tego wszystkiego..choć to niełatwe..i będzie ok
Cytat:
Napisane przez MorireAmore
behind 25 lat razem to łady staż tez sie wybawicie Zakochana Kobieto
Ćwierc wieku A zaręczli sie po miesiącu znajomości

Uciekam się szykować i lecę na spotkanie z K. Zabiera mnie na imieninowe lody

Czas edycji: 2010-07-22 o 14:26
Stary 2010-07-22, 14:30   #2037
kitkulka
Zakorzenienie

Dzięki za odpowiedzi
Czasem rzeczywiście bywa ciężko, gdy rodzice wiedzą lepiej jak będzie wyglądało moje/nasze szczęście, a nie widzą, że szczęście jest już obok mnie
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 16:22   #2038
asiaczek_
Raczkowanie

Behind wszystkiego NAJ-lepszego kochana!

Dziewczynki, mam pytanko, może Wy mi coś podpowiecie?
Nie mam pojęcia co możemy kupić naszym znajomym na prezent pożegnalny. Jutro odprowadzamy ich na lotnisko i chcieliśmy przygotować jakąś małą niespodziankę. Nie chcemy, żeby było to coś wielkiego, ot taki mały drobiazg, który by im o nas przypominał. A kompletnie nie mam pomysłu
asiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 16:57   #2039
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio sama się zastanawiam czy nie wrzucić trochę na luz..mama mi marudzi,że za bardzo się zaangażowałam i rzuca aluzjami,że bardziej niż K..i że na tym stracę..Ale tak naprawdę to on do mnie wydzwania, kiedy się spotkamy etc. Źle mi z tym jej gadaniem. Wiem,że chce dla mnie dobrze..ale co ja mogę zrobić

coś konkretnego czy ogólna masakra?
Jeśli jesteś zaangażowana za bardzo, to możesz mi oddać trochę tego zaangażowania Bo ja nigdy nie potrafię się zaangażowac i stale mi to się wypomina, że jestem za zimna, zbyt bardzo zdystanowana, olewacka i nie zaangażowana.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
Ja jestem dużą dziewczynką, wiec rodzice godzą się z moimi wyborami
Ale ja jestem w bardzo luźnej relacji, nie zaangażowałam się wiec pewnie traktują mojego pseudo tż jako kolejnego znajomego.
(mój pseudo tż na pewno nie powinien tego przeczytać, bo wtedy już zdecydowanie i definitywnie stwierdzi, że nie traktuję go poważnie)
Stary 2010-07-22, 17:50   #2040
anulciak85
Zakorzenienie

Wiem ze wazne ze razem i to juz jutro
Powiem wam jedno jestem w koncu szczesliwa
A wlasnie zajrzalam w kalendarz i w niedziele K ma imieninki

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości