|
|
#2011 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
powinno być raczej wysoka a nie wielka, prawda?
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, czepiasz się
![]() Dżoana jak na zajęciach?? Hmmm...ale czy Ty nie miałaś wrócić dopiero o 21?? Czy to miało być kiedyś indziej??
|
|
|
|
#2014 | |
|
Raczkowanie
|
Mnie jeszcze nigdy nie wk***
jak na razie ![]() Cytat:
![]() Ja nie jestem takim maluchem, nawet jak dla Ciebie, niższa jestem ale nie aż taka mała, mój wzrost zaliczany jest do wysokich
|
|
|
|
|
#2016 |
|
Raczkowanie
|
Ja się czepiam?
Ja? Jaaaa???? Wiem Lubię czepiać się ![]() Jestem tuż za Tobą na tym wątku ![]() Mam 173 cm Nie tak mało, już mogę startowac na Tap Madl
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
nie wierzę
ideałów nie ma, niestety
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam, i tak jesteś krasnalka
|
#2019 |
|
Raczkowanie
|
Nie mówię, że jest ideałem bo sama bym w to nie uwierzyła
![]() Ale jeszcze mnie jakoś wyjątkowo nie zdenerwował. Znamy się dopiero rok i 2 miesiące więc to pewnie kwestia czasu jak mnie wkurzy
|
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nie zawsze można myśleć tylko o sobie. Ty może lubisz, ale my nie lubimy czepialskich. A to, że lubisz się czepiać to widać w 70% Twoich postów. Szkoda...bo można by było inaczej...tym bardziej, że czepiasz się o głupoty
![]() No to wszystko jasne. Za krótki staż na kłótnie. Jakbyście się już zaczęli kłócić to byłoby źle. Tym bardziej, że z tego co widać większą część czasu spędzasz w pracy, więc praktycznie się nie widzicie. |
|
|
|
#2023 |
|
Raczkowanie
|
![]() No to teraz te, które mają po 160 cm powinny się obrazić |
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
A co jest obraźliwego w krasnalach? Małe jest piękne
. A Ty jak się obrażasz o takie głupoty to pomyśl sobie, że to nie było do Ciebie! I koniec problemów.
|
|
|
|
#2025 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czasami w jednym tygodniu 6 dni a w następnym tylko 1 ![]() Ja się nie obrażam za takie głupoty bo jak sama piszesz to są głupoty. Czy tak trudno jest zauważyć, ze to był żart? Nawet emoty stawiam żeby nie było to odebrane poważnie. Wy tez tak żartujecie i jakoś wtedy jest ok. Nie wiem o co Ci w ogóle chodzi, że tak naskoczyłaś na mnie
|
||
|
|
|
#2027 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, żartowałaś tak samo jak ja żartowałam z obrażaniem się i w ogóle z tym wszystkim
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale nie
Może kiedyś bym się oburzyła i w ogóle, ale teraz mi to wsio. Polubiłam jak do mnie się mówi: 'mała', jeszcze czasami 'mysza'. Serio to lubię xD I tak mi teraz brakuje koleżanki na uczelni, która zawsze mnie witała 'cześć mała' :X A co do włosów to no. Ja mam ni to ciemny blond, ni jasny brąz. Takie mysie- stąd się wzięła ta mysza. Ale przeokropnie podoba mi się rudy a. szkoda pieniędzy na farbę b. szkoda włosów. A na ich punkcie mam fobie, więc no
|
|
|
|
#2030 |
|
Raczkowanie
|
Tak sobie czytam i czytam i powiem wam, ze krasnale maja latwiej ze znalezieniem faceta
Ja np preferuje mezczyzn wyzszych od mojej osoby I zgadzam sie - male jest piekne! Ja niestety w domu takiego skarbka nie mam. Ogladam sobie zdjecia i mnie krew zalewa ![]() Co do czepiania sie - uwielbiam takich ludzi bo sama KOCHAM sie czepiac, a najlepiej jak ktos rownoczesnie czepia sie mnie i mozna sie wymieniac ripostami... No wtedy to jestem w niebie
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Dlaczego nie zainwestujesz w małe futerko? Chomiczki są kochane, słodkie, milusie i w ogóle przecudowne .
|
|
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od tego czasu przestałam chodzić do fryzjera |
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Loczki
![]() Niby nic trudnego. Była lokówka i wszystko, a tu psikus Siedziałam trzy godziny u fryzjera, a potem godzinę zajęło doprowadzenie tego do ładu xD
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam na studniówkę koka z loczków, bo wtedy to było modne
. Każda miała coś takiego . Tylko, że ja z natury mam kręcone włosy i podatne na wszystkie wydziwianki, więc mi się trzymało .
|
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi zrobiła lokówką. Rozprostowało się. Zrobiła drugi raz z toną lakieru. Rozprostowało się. Polakierowała, zrobiła loczki, polakierowała. Wyprostowało się. Przerzuciła się na prostownice i nią mi loczki chciała zrobić. Zrobiła. Wyprostowały się. Jak zużyła na mnie dwie puszki lakieru dopiero wtedy loczki się trzymały. Koło północy zaczęły się prostować. A o szóstej wstawałam na zbiórkę WOŚP. I czapki nie mogłam założyć, bo mi się włosy skręciły chyba za każde potraktowanie ich lokówką |
|
|
|
|
#2039 |
|
Wtajemniczenie
|
no juz jestem
lekarz dal mi jakies leki na to kołowanie, ale oczywiscie przyczyn moze byc milion. stres, przepracowanie, wirus itp. kazał brać leki i jak nie przejdzie, to wrócic do lekarza i bedziemy myslec. ![]() i na dodatek nie odostalismy kredytu na samochód. ech wszystko to popieprzone
|
#2040 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam 2 psy, pracuje, ucze sie, pomagam w SOS... Czasu dla chomiczka mialabym malo. A mialam juz chomisie, a ostatnio 5 szczurow i wiem, ze one rowniez potrzebuja kontaktu z wlascicielem. Z reszta - chomiczek nie moglby swobodnie poruszac sie po pokoju tak jak moje szczury, bo przeprowadzilam sie i psy sa ciagle ze mna (psy + chomis = ) Pozostaje mi ogladac zdjecia i czekac na dzien az bede mogla sobie na malutka kuleczke pozwolic ![]() Cytat:
![]() ![]() Smutne, ale codziennie przynosi tez mase radosci ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
Trzymaj sie cieplutko i wierz ze bedzie dobrze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.

) Pozostaje mi ogladac zdjecia i czekac na dzien az bede mogla sobie na malutka kuleczke pozwolic