Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-09, 21:12   #2011
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Ja wczoraj w Naturze dostałam oczopląsu przy tych szminkach Catrice, jak tylko się odkuję finansowo to kupię chyba z 5, inne kosmetyki też mnie trzymały przy szafie dłuższą chwilę. Poza tym że poszłam tylko po lakier I wear my sunglasses at night to resztki zdrowego rozsądku powstrzymały mnie przed kupnem lakieru Apropos Apricot (swoją drogą muszę po niego wrócić ), pędzelka do eyelinera i brązowego (w sumie prawie czarnego z mini drobinkami, idealny kolor ) linera w słoiczku. Podobała mi się też jedna poczwórna paletka cieni, na róże nawet nie patrzyłam.
Oj mnie też kusi Catrice Zwlaszcza szminki High Shine i cienie (szczególnie poczwórne) . Nie mówiąc już o Kobo, mają cudowne kolory

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość

A ja kupiłam korektor pod oczy Bell, zachwalany m.in. przez Magję Jak na razie jestem zadowolona, choć trwałością nie grzeszy
I zamówiłam trochę rzeczy z lusha w zeszłym tygodniu Ale na tym koniec!
Ten Mineralny? Jaki masz odcień? Ja mam 2 i jest ciut za ciemna, chyba, że użyję samoopalacza Poza tym faktycznie trochę mało trwały i kryjący...

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
A tak poza tym to się przeprowadzam Wracam do śródmieścia, pewnie za pół roku znów wrócę na mokotów Znalazłam 2 pokojowe mieszkanie, gdzie mieszka fajna, takie sprawia wrażenie, dziewczyna. No i cena praktycznie taka sama jaką płacę tutaj, tylko internet bezprzewodowy będę musiała sobie kupić.
)
Super, a w jakie rejony?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 22:20   #2012
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
jest też jakiś nowy żel i żel-peeling Palmolive w zestawie z perełką na szyję
zaciekawiły mnie, ciekawe czy sprzedają je nie w komplecie
Ojejej, ale śliczne kuleczki
Cytat:
A tak poza tym to się przeprowadzam Wracam do śródmieścia, pewnie za pół roku znów wrócę na mokotów Znalazłam 2 pokojowe mieszkanie, gdzie mieszka fajna, takie sprawia wrażenie, dziewczyna. No i cena praktycznie taka sama jaką płacę tutaj, tylko internet bezprzewodowy będę musiała sobie kupić.
A tutaj przyznam szczerze denerwuje mnie już kolejka do wszystkiego. do pralki, do patelni, do łazienki..
razem ze mną są 4 osoby i zaczęło mnie to irytować
Też bym chciała mieć taki motorek do zmian w życiu
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Oj mnie też kusi Catrice Zwlaszcza szminki High Shine i cienie (szczególnie poczwórne) . Nie mówiąc już o Kobo, mają cudowne kolory
Ja na razie się oparłam Kobo (cieniom) ale pewnie niedługo to potrwa

Byłam na rolkach, a jutro na uczelnię. Trzeba się ostro wziąć za siebie wreszcie

PS. wkleiłam aktualizację kolorówki, nie bijcie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 22:52   #2013
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Odnośnie zakupów - zapomniałam przyznać się do wczorajszego napadu na SP Kupiłam wodę Iwostin, masko-peeling Uriage i deo Roc, gąbkę Syrena i zalotkę... Na usprawiedliwienie mam, że wszystko potrzebne, wszystko z listy i wszystko (poza zalotką) w promocji

Stary 2011-05-09, 23:14   #2014
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie zakupów - zapomniałam przyznać się do wczorajszego napadu na SP Kupiłam wodę Iwostin, masko-peeling Uriage i deo Roc, gąbkę Syrena i zalotkę... Na usprawiedliwienie mam, że wszystko potrzebne, wszystko z listy i wszystko (poza zalotką) w promocji
grzecznie

A ja się jeszcze nie pochwaliłam prezentem- dostałam od koleżanki prawdziwą wodę różaną z Bułgarii, całą butlę

Fajnie, 1/3 maja za nami, a u mnie tylko jedno szaleństwo
Stary 2011-05-10, 05:52   #2015
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Oj mnie też kusi Catrice
I mnie Wczoraj byłam w pobliżu galerii, gdzie jest Natura z Catrice, ale nie mogłam zajrzeć, bo byłam służbowo załatwiać coś w okolicy.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A ja się jeszcze nie pochwaliłam prezentem- dostałam od koleżanki prawdziwą wodę różaną z Bułgarii, całą butlę
O, jak będziesz jej używać?

Muszę dziś zadzwonić do konsultantki, bo przyszły moje zamówienia. Może po pracy odbiorę.

Widziałam wczoraj reklamę tuszu MF FLE Fusion, trochę mnie kusi...
Stary 2011-05-10, 08:14   #2016
Hosenka*
Zakorzenienie

Kupiłam sobie wczoraj puder mineralny sypki Catrice, a wieczorem odebrałam przesyłke od Bell,w którym były m.in 3 pudry Paczka tak wypasiona że szok

Rzyrafko: które Kobo Cię kuszą? Macałąm takie podwójne szaro-turkusowe. Jakie jedwabiste I napigmentowane Ale jednak odłozyłam.

Chyba odpuszczamy kupno mieszkania z TŻ
Możliwe, że będziemy się budować

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:21   #2017
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Mc Donaldzie w ZT Nie podeszłam, bo zauważyłam Cię jak już byłam przy kasie a potem Wy już poszliście Nie żebym była jakaś nieśmiała

Właśnie w GM bywam najczęściej i już mi się opatrzyły wszystkie buty w Ryłko, więc jak ostatnio wpadłam do ZT to od razu rzuciło mi się w oczy kilka modeli, których nie ma i nie było w GM. Na Marszałkowskiej nigdy nie byłam, ale faktycznie w GM jest największy sklep, z kolei największy wybór rozmiarów jest np w Promenadzie, czyli mniej uczęszczanym sklepie.
wydało się, jaka jest moja przedślubna dieta

Ja jestem w GM rzadko, właściwie to wszędzie bywam rzadko więc podobał mi się co drugi but Ale i tak największy wybór butów i w ogóle ubrań jest zawsze w Białymstoku

Cytat:
Ten Mineralny? Jaki masz odcień? Ja mam 2 i jest ciut za ciemna, chyba, że użyję samoopalacza Poza tym faktycznie trochę mało trwały i kryjący...
mineralny, ale mam 1, jest bardzo jasny i to właściwie odcień idealny dla mnie - mam jeszcze starą Helenkę 2 - jest dla mnie za ciemna, za żółta i podkreśla mi zmarszczki, więc Bell jest dużo lepszy, bo nie robi zmarszczek tylko powoli znika.
Cytat:
ooo, będę miała co później robić

a ja wczoraj kupiłam czajnik jest taki śliczny, w życiu mi się tak czajnik nie podobał, ale ten jest czerwony metaliczny
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 08:54   #2018
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
fajnie ja też chyba wolałabym dom większa swoboda, cisza, można siedzieć na dworze i naprawdę odpoczywać no i lepsze, bo nie płacisz czynszu co miesiąc, co jest trochę jakby się wynajmowało ciągle swoje własne mieszkanie tylko to chyba kosztowna inwestycja? zwłaszcza ziemia, której ceny ciągle rosną, no ale pewnie taniej niż gotowy dom i plac (choć ja się nie znam )

nie widziałam wczoraj tego pudru do włosów w SP, a w moim Rossmannie w ogóle nie ma produktów Got to be
wczoraj ścięłam włosy do ramion i przydałoby mi się coś na objętość - mimo że lżejsze ciągle będą ją tracić
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2011-05-10 o 08:55
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:30   #2019
Hosenka*
Zakorzenienie

Organza: mieszkanie i dom mają swoje plusy i minusy. Wynajem na dłuższą mete zupełnie odpada, bo lepiej zamiast odstępnego 500-600 zł (jak u mnie w mieście) spłacać tyle kredytu i już inwestować w mieszkanie i robić je tak się chce. W bloku w którym mieszkam są mieszkania właśnościowe, wiec nie płacimy czynszu i coraz więcej takich mieszkań jest u nas.

W bloku nie interesują Cię takie rzeczy jak odśnieżanie w zimie, grzanie, ciepła woda, czy koszenie trawnika, ale za to z kolei w bloku się płaci. Coś za coś.
Jeśli chodzi o finanse, to mając działkę koszt wychodzi bardzo podobny. U mnie w mieście "używane" mieszkania o pow ok 60-70m kosztują 250-270 tys, a za tyle domek się juz wybuduje a i zostanie na wykończenie i przynajmniej część wyposażenia.
Nie majac działki trzeba doliczyc ok 80 - 90 tys, nawet więcej sie zdarza na jej zakup (zalezy rzecz jasna od lokalizacji i powierzchni, a za tyle można kupić u nas działki pod miastem o pow ok 10 arów).
TŻ może dostać od ojca właśnie o powierzchni 10 arów, wiec dlatego to rozważamy, zwłaszcza, że tyle ile dalibyśmy za mieszkanie możemy dać na dom.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-05-10 o 09:32
Stary 2011-05-10, 09:38   #2020
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Hmm nic mi się nigdy takiego nie zdarzyło a korzystałam trochę, z tym, że głównie do przeglądania stron.
Tylko ja miałam tego playa na kartę, bo potrzebny mi był na 2 czy 3 m-ce i nie chciałam abonamentu.
Byłam zadowolona, bo dość szybki był, nie rozłączał się ani nic, nie miałam z nim problemów.
Aha, no ja bym sobie wzięła na abonament ale nie wiem jaki ten transfer. Lubię słuchać radyjka on-line I nie wiem czy te 5 GB mi starczy, czy brac np. 19

Cytat:

Super, a w jakie rejony?
Generalnie tam, gdzie byłam na początku, ale bliżej okopowej.

Cytat:
Też bym chciała mieć taki motorek do zmian w życiu
Czy ja wiem, czy to motorek. Ja bym chciała mieć już jakoś ustabilizowane zycie chyba. (chyba, bo tak mam czasami a potem mi przechodzi wiecie ;> mąż, dziecko..)

Cytat:
ha! ty utracjuszu!

Muszę Wam powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z tego pudru brązującego Art Deco. Bardzo fajnie wygląda na twarzy, jest trwały, można nim modelować.

A jutro idę do fryzjera

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:47   #2021
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Organza: mieszkanie i dom mają swoje plusy i minusy. Wynajem na dłuższą mete zupełnie odpada, bo lepiej zamiast odstępnego 500-600 zł (jak u mnie w mieście) spłacać tyle kredytu i już inwestować w mieszkanie i robić je tak się chce. W bloku w którym mieszkam są mieszkania właśnościowe, wiec nie płacimy czynszu i coraz więcej takich mieszkań jest u nas.

W bloku nie interesują Cię takie rzeczy jak odśnieżanie w zimie, grzanie, ciepła woda, czy koszenie trawnika, ale za to z kolei w bloku się płaci. Coś za coś.
Jeśli chodzi o finanse, to mając działkę koszt wychodzi bardzo podobny. U mnie w mieście "używane" mieszkania o pow ok 60-70m kosztują 250-270 tys, a za tyle domek się juz wybuduje a i zostanie na wykończenie i przynajmniej część wyposażenia.
Nie majac działki trzeba doliczyc ok 80 - 90 tys, nawet więcej sie zdarza na jej zakup (zalezy rzecz jasna od lokalizacji i powierzchni, a za tyle można kupić u nas działki pod miastem o pow ok 10 arów).
TŻ może dostać od ojca właśnie o powierzchni 10 arów, wiec dlatego to rozważamy, zwłaszcza, że tyle ile dalibyśmy za mieszkanie możemy dać na dom.
ee, no ja mówię o własnościowym, przynajmniej w Warszawie się płaci za użytkowanie lokalu (czy jak to się zwie) bez względu na to czy jest spółdzielcze czy własnościowe.. + wszelkie opłaty jak światło, gaz etc. - norma tak to bardzo tanie byłoby mieszkanie w bloku, a jest średnio

kurczę, żeby u nas były mieszkania w takich cenach, marzenie

jest tak jak mówisz, wszystko ma dobre i złe strony, Wy wiecie najlepiej co wam odpowiada i jak wypada finansowo
Double with me?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 10:18   #2022
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
ee, no ja mówię o własnościowym, przynajmniej w Warszawie się płaci za użytkowanie lokalu (czy jak to się zwie) bez względu na to czy jest spółdzielcze czy własnościowe.. + wszelkie opłaty jak światło, gaz etc. - norma tak to bardzo tanie byłoby mieszkanie w bloku, a jest średnio

kurczę, żeby u nas były mieszkania w takich cenach, marzenie

jest tak jak mówisz, wszystko ma dobre i złe strony, Wy wiecie najlepiej co wam odpowiada i jak wypada finansowo
No tak, płaci się w blokach, ale nie jest to czynsz, tylko np. fundusz remontowy i tego typu opłaty. Tak jak pisałam, coś za coś - albo płacisz w bloku i masz spokój, albo nie płacisz a robisz w domu i wokół niego sam.

Te ceny mieszkań które podałam to ceny starych mieszkań, choć są i takie powyżej 300 tys. O nowych nawet nie myślę

Tak patrze na projekty i jednak w cenie mieszkania nie wybudujemy, a na pewno juz nie taki jakiego typu mi sie podobają

Instagram

Stary 2011-05-10, 10:32   #2023
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Hoho, fajnie Chociaż z drugiej strony domyślam się, że przy budowie jest o wiele więcej załatwiania, samych pozwoleń itp.

Cytat:
nie widziałam wczoraj tego pudru do włosów w SP, a w moim Rossmannie w ogóle nie ma produktów Got to be
Ja może dziś skoczę do mojego Ross. to zerknę czy są te pudry

Co do internetu - bosiak ja bym Ci delikatnie odradzała Play. Akurat szefostwo posiadało ten na abonament i mieli ciągle problemy a to z sygnałem a to modem padł (prezesowi chyba ze 3 razy w ciągu kilku miesięcy). Ileż to ja się nadzwoniłam na tę infolinię, bo ciągle coś się działo Prezesowi też raz czy dwa przyszedł SMS, że mu się limit skończył a on nic nie ściągał żeby mógł go przekroczyć, więc też chodziłam ja z tym załatwiać do salonu.
Stary 2011-05-10, 10:43   #2024
bossy
Zakorzenienie

Isa oki dzięki musze jeszcze pogadac z kilkoma osobami, ktore sie znaja, na ten temat

.supergirls just fly.
Stary 2011-05-10, 10:52   #2025
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hoho, fajnie Chociaż z drugiej strony domyślam się, że przy budowie jest o wiele więcej załatwiania, samych pozwoleń itp.
No tak, ale tym zajmują się biura projektowe.

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 13:11   #2026
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Aha, no ja bym sobie wzięła na abonament ale nie wiem jaki ten transfer. Lubię słuchać radyjka on-line I nie wiem czy te 5 GB mi starczy, czy brac np. 19
TŻ miał 5GB w Play, wszystko śmigało i transfer nie do przekroczenia, jeżeli nie ściągasz dużych plików.

Dziewczyny nie wiecie gdzie można kupić taką taśmę do odzieży co to ma podtrzymywać sukienki bez ramiączek? Bo dzisiaj doszłam do wniosku że nie ufam mojej kiecce na sobotę, ostatnio miałam z mniej elastycznego materiału, czułam się pewniej, a i tak musiałam podciągać co chwilę w tańcu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 13:24   #2027
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Te ceny mieszkań które podałam to ceny starych mieszkań, choć są i takie powyżej 300 tys. O nowych nawet nie myślę
no tak tak, dla mnie nawet ceny na wtórnym rynku też są kosmiczne
Cytat:
Dziewczyny nie wiecie gdzie można kupić taką taśmę do odzieży co to ma podtrzymywać sukienki bez ramiączek? Bo dzisiaj doszłam do wniosku że nie ufam mojej kiecce na sobotę, ostatnio miałam z mniej elastycznego materiału, czułam się pewniej, a i tak musiałam podciągać co chwilę w tańcu.
pewnie w pierwszej lepszej pasmanterii
Double with me?
Stary 2011-05-10, 15:35   #2028
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ miał 5GB w Play, wszystko śmigało i transfer nie do przekroczenia, jeżeli nie ściągasz dużych plików.
ja się zastanawiam czy mi to wystarczy bo lubię słuchać ciągle radia przez net, youtube i oglądam filmy. kolega mówi,który się na tym zna, że może być problem, nie tylko z limitem ale i z prędkością. generalnie myślę o opcji 14 lub 19 gb. odpowiednio ceny to 59 i 79 zł, przy czym przy tym 14 gb jest prędkość do 2mbit a 19 do 4 mbit....

.supergirls just fly.
Stary 2011-05-10, 16:16   #2029
isa666
Zakorzenienie

Odebrałam od konsultantki zamówienie: błyszczyk Glazewear Shine odcień Tickled pink (ładny, brudny różyk) i z Oriflame krem do ciała z fioletowej serii Swedish Spa (idzie do zapasów póki nie zużyję jakiegoś smarowidła).
Jutro może zrobię napad na Rossmana i może jutro przyjdą moje perfumy też.
No, poszalałam trochę kosmetycznie w tym tygodniu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 17:59   #2030
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
O, jak będziesz jej używać?

Widziałam wczoraj reklamę tuszu MF FLE Fusion, trochę mnie kusi...
Jak toniku, genialnie odświeża, tak jakby schładza na chwilę skórę

też widziałam, ale nie wiem czy się będzie bardzo różnił od klasyka...?
Cytat:
a wieczorem odebrałam przesyłke od Bell,w którym były m.in 3 pudry Paczka tak wypasiona że szok

Rzyrafko: które Kobo Cię kuszą? Macałąm takie podwójne szaro-turkusowe. Jakie jedwabiste I napigmentowane Ale jednak odłozyłam.

Ojaa, cyknij na szybko fotę Bellkom

perłowe- turkus, jasny niebieski i fiolet najbardziej

Ja też bym wolała dom. Teraz jak babcia u nas mieszka, to się zrobiła cała lista brakujących rzeczy i w ogóle brak szeregu przystosowań
Cytat:
ooo, będę miała co później robić

a ja wczoraj kupiłam czajnik jest taki śliczny, w życiu mi się tak czajnik nie podobał, ale ten jest czerwony metaliczny

Jejku, jak ja bym chciała zajmować się już takimi rzeczami
Cytat:
wczoraj ścięłam włosy do ramion i przydałoby mi się coś na objętość - mimo że lżejsze ciągle będą ją tracić
mi od wczoraj chodzi po głowie jakiś bob
Cytat:
Czy ja wiem, czy to motorek. Ja bym chciała mieć już jakoś ustabilizowane zycie chyba. (chyba, bo tak mam czasami a potem mi przechodzi wiecie ;> mąż, dziecko..)

A jutro idę do fryzjera
Ja to bym chciała móc mieć nadzieję na takei rzeczy- w sensie właściwego połówka

co robisz z włosami?
Cytat:
Odebrałam od konsultantki zamówienie: błyszczyk Glazewear Shine odcień Tickled pink (ładny, brudny różyk) i z Oriflame krem do ciała z fioletowej serii Swedish Spa (idzie do zapasów póki nie zużyję jakiegoś smarowidła).
Jutro może zrobię napad na Rossmana i może jutro przyjdą moje perfumy też.
No, poszalałam trochę kosmetycznie w tym tygodniu
Ja co katalog wybijam sobie z głowy wszystkie serie Swedish Spa, a teraz jeszcze ta nowa doszła
Stary 2011-05-10, 22:34   #2031
bossy
Zakorzenienie

Cytat:

Ja to bym chciała móc mieć nadzieję na takei rzeczy- w sensie właściwego połówka
no to też... a póki co nic...

Cytat:
co robisz z włosami?
wiesz co chcę je ściąć. obecnie mam do ramion jakoś. a chcę ściąć krócej, podoba mi się jak ma sylwia gliwa i natalia kukulska obecnie. że przy uchu z jednej strony prosto i krócej, a tam gdzie zaczesują dłużej.

.supergirls just fly.
Stary 2011-05-11, 07:31   #2032
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
też widziałam, ale nie wiem czy się będzie bardzo różnił od klasyka...?

Ja co katalog wybijam sobie z głowy wszystkie serie Swedish Spa, a teraz jeszcze ta nowa doszła
Klasyk był fajny, ale szybko się osypywał, zwłaszcza gdy było mokro na dworze.
Jestem na kupnie tuszu właśnie i chyba zaryzykuję z tym nowym FLE, ewentualnie wezmę Architekta, bo chyba mi się mój ulubiony VECB Maybelline zaczyna nudzić

Użyłam wczoraj trochę tego kremu z SS dla przetestowania zapachu, ale powiem szczerze, że szału nie ma. Zapach jest świeży, ciężko go do czegoś porównać. Dość szybko się ulatnia ze skóry.

Z nowych katalogów zamówiłam krem do twarzy Optimals z Ori (dotleniający czy jakoś tak, chcę go na noc stosować), a z Avonu samoopalacz. Mam nadzieję, że będzie w miarę dobry.
Stary 2011-05-11, 07:51   #2033
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
grzecznie
Dobrze, że nie grzesznie

Kiedy odwiedzisz Warszawe? Ostatnio obieeecałaś

Cytat:

Generalnie tam, gdzie byłam na początku, ale bliżej okopowej.
Fajnie, szkoda, że się wyniosłam w Centrum, miałybyśmy do siebie rzut beretem

Cytat:
ha! ty utracjuszu!
Niestety wczoraj wzięłam nową gazetkę Rossmannową i kuszą mnie kolejne rzeczy, więc marnie widzę mój odwyk, oj marnie

Wzięłam też Biedronkową gazetkę urodową (to chyba coś nowego?) i tam też są świetne promocje, np. 3-pak żeli Luksja za 9.99 lub tusz 2000Cal MF za 24.99zł.... gdyby któraś była zainteresowana

Cytat:
wiesz co chcę je ściąć. obecnie mam do ramion jakoś. a chcę ściąć krócej, podoba mi się jak ma sylwia gliwa i natalia kukulska obecnie. że przy uchu z jednej strony prosto i krócej, a tam gdzie zaczesują dłużej.
Właśnie dokładnie taka fryzura chodzi mi od jakiś kilku tygodni po głowie, ale dawno nie miałam dłuższych włosów i chyba chce jeszcze trochę je pozapuszczać .

Stary 2011-05-11, 08:55   #2034
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:

Jejku, jak ja bym chciała zajmować się już takimi rzeczami
No i wczoraj nie miałam czasu obejrzeć Twoich kosmetyków, może dziś się uda
Ja nigdy nie marzyłam o kupowaniu rzeczy do domu, ale TŻ mnie zaraził, bo znalazł sklep, w którym są bardzo ładne rzeczy i nawet mnie "wzięło"
Cytat:
Kiedy odwiedzisz Warszawe? Ostatnio obieeecałaś

Właśnie, rzyrafka do Warszawy! Najlepiej za miesiąc, jak już ja też będę

A gdzie teraz mieszkasz, tam gdzie ostatnio "po tamtej stronie"??

A ja wczoraj byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy, sama bym się nie wybrała, bo się bałam, ale mam suszyła mi głowę od bardzo dawna, więc uległam... i jestem zadowolona Zrobiła mi kilka zabiegów, na koniec położyła algi (ale super) i dziś właściwie wyglądam jak człowiek musiałam lekko zakorektorować nos, bo jest zaróżowiony, ale delikatnie.

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Jeszcze zapomniałam: rzyrafko, bossy, mam nadzieję, że się nie przejmujecie bardzo "połówkami", tylko tak sobie ponarzekałyście fajne z Was dziewczyny, więc na pewno sami się znajdą. o
Ja póki co łapię się czasem na myśli, że skoro jest tak cudownie, wszystko się układa, nikt nie choruje, jestem szczęśliwa itd. to jak to wszystko runie, to spadnę naprawdę z wysoka i będzie boleć... Bo ludziom dzieje się tyle strasznych rzeczy, więc mnie też coś spotka... ech. Chyba jestem czarnowidzem

Ale mi się super dzień zaczął, mam najchłodniejszy pokój w biurze, w dodatku nie ma dziś dwóch kolegów z pokoju, więc siedzę sama, tak jakoś przyjemnie, bo jak gdzieś dzwonię to się jeszcze lekko stresuję, że mnie słyszą, a tak mam spokój
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2011-05-11 o 08:58
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:14   #2035
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
I tam W tramwaj i sru
Cytat:
Właśnie dokładnie taka fryzura chodzi mi od jakiś kilku tygodni po głowie, ale dawno nie miałam dłuższych włosów i chyba chce jeszcze trochę je pozapuszczać .
Generalnie mi się podoba ta długość, podoba mi się jak okala twarz Ale mam ochotę na coś bardziej "ułożonego". No zobaczymy co z tego wyjdzie Idę dzisiaj po pracy.

Cytat:
Jeszcze zapomniałam: rzyrafko, bossy, mam nadzieję, że się nie przejmujecie bardzo "połówkami", tylko tak sobie ponarzekałyście fajne z Was dziewczyny, więc na pewno sami się znajdą. o
Ja póki co łapię się czasem na myśli, że skoro jest tak cudownie, wszystko się układa, nikt nie choruje, jestem szczęśliwa itd. to jak to wszystko runie, to spadnę naprawdę z wysoka i będzie boleć... Bo ludziom dzieje się tyle strasznych rzeczy, więc mnie też coś spotka... ech. Chyba jestem czarnowidzem
Generalnie nie, ale czasem tak jest, że wiesz..

.supergirls just fly.
Stary 2011-05-11, 10:37   #2036
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
pewnie w pierwszej lepszej pasmanterii
No okazuje się, że wcale nie, obeszłam wczoraj 3 i nie było na szczęście dzisiaj mnie wzięło coś żeby wstąpić do małego sklepiku z bielizną w drodze do domu i tam były takie plasterki. Oby dały radę

Ćwiczyłam też na całego siłę woli, żeby nie wejść do drogerii gdzie mają Essence i nie kupić któregoś z lakierów C&G, które chodzą mi po głowie. Udało się na szczęście.

Wracam do pisania, bo połowy jeszcze nie mam a deadline się zbliża.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 11:04   #2037
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

A gdzie teraz mieszkasz, tam gdzie ostatnio "po tamtej stronie"?

Ale mi się super dzień zaczął, mam najchłodniejszy pokój w biurze, w dodatku nie ma dziś dwóch kolegów z pokoju, więc siedzę sama, tak jakoś przyjemnie, bo jak gdzieś dzwonię to się jeszcze lekko stresuję, że mnie słyszą, a tak mam spokój
Tak Kiedyś jeździłaś w moje okolice do pracy o ile pamiętam

Mi się w ogóle super zaczął maj

Cytat:

Generalnie mi się podoba ta długość, podoba mi się jak okala twarz Ale mam ochotę na coś bardziej "ułożonego". No zobaczymy co z tego wyjdzie Idę dzisiaj po pracy.
To opisz koniecznie wrazenia i co z tego wyszło

A ja jadę na Mazury w ten weekend Pogoda zapowiada się rewelacyjnie i rozważam, czy by nie przedłużyć sobie tego weekendu do poniedziałku lub wtorku Właśnie ogarniam wszelkie rzeczy organizacyjne i wyszło na to, że do lata jestem totalnie nieprzygotowana Przydałyby mi się ze 2 pary letnich butów, takich na codzień, kostium kąpielowy, filtry, jakieś spodenki do kolan ... I marzy mi się jeszcze z jedna sukienka letnia

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2011-05-11 o 11:06

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 11:38   #2038
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać jak trochę pozużywasz bo też mnie ciekawi ta seria Tylko za nim będę mogła sobie kupić jakiś krem to minie jeszcze kilka miesięcy ....
Kremem odżywczym jestem rozczarowana. Niby jest do suchej skóry a u mnie wchłonił się błyskawicznie do matu i czułam lekkie ściągnięcie skóry. Krem odżywczy powiniem być, moim zdaniem, bardziej bogaty...
Już się z nim rozstałam nie tęsknię, szukam czegoś innego.

Cytat:
Dziewczyny, któraś z Was pisała, że ma ten puder do włosów Got2be (Estello, chyba Ty go masz jak dobrze pamiętam?). Czy da się go stosować tak tylko na grzywkę, żeby od czoła się nie robiła oklapnięta? Stosuje się go na suche czy wilgotne włosy?
Będę wdzięczna za wszelkie info
Skusiłam się na ten puder i dopiero testuję, najpierw nakładałam na ręcę i potem wcierałam we włosy. Efekt nie był jakiś bardzo spektakularny. Dziś sypnę prosto na włosy Czytałam, że nie powinno się go aplikować na mokre włosy bo bardzo poskleja.

Cytat:

Nowe, zaduże pudełko, szybko się wypełni

Cytat:
wydało się, jaka jest moja przedślubna dieta

Ja jestem w GM rzadko, właściwie to wszędzie bywam rzadko więc podobał mi się co drugi but Ale i tak największy wybór butów i w ogóle ubrań jest zawsze w Białymstoku

To nastepnym razem, oprócz zakupów kosmetycznych i ciuchowych, obowiązkowo wizyta w Macu

A wiesz, że zamknęli nam jedynego TBSa Miałam nadzieję, że tylko gdzieś go przenieśli ale nigdzie nie widać...

Cytat:
Ja ścinałam(trochę ponad miesiąc temu) to miałam podobnie to Kukulskiej, tylko ze 2 cm dłużej. Cierpiwie czekam aż odrosna mi jeszcze 2-3 cm bo taka długość bardziej mi sie podoba.

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Przydałyby mi się ze 2 pary letnich butów, takich na codzień, kostium kąpielowy, filtry, jakieś spodenki do kolan ... I marzy mi się jeszcze z jedna sukienka letnia
Mam niemalże identyczną listę(butów mi akurat ostatnio nie brakuje). Z filtrów szukam czegoś do ciała, niedrogiego i co ważniejsze: o bardzo lekkiej konsystencji. Polecicie coś?
Stary 2011-05-11, 15:12   #2039
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zmarzłam w biurze, bo już nie grzeją a od słońca nie nagrzało się dostatecznie. Zresztą moje biuro jest w przyziemiu i jest raczej umiarkowanie ciepło póki co

Cytat:
Przydałyby mi się ze 2 pary letnich butów, takich na codzień, kostium kąpielowy, filtry, jakieś spodenki do kolan ... I marzy mi się jeszcze z jedna sukienka letnia
Też chcę jakieś letnie buty, sandałki albo rzymianki. Na płaskiej podeszwie żeby wygodnie było latać po mieście Sukienkę też bym chętnie jakąś przygarnęła.

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Skusiłam się na ten puder i dopiero testuję, najpierw nakładałam na ręcę i potem wcierałam we włosy. Efekt nie był jakiś bardzo spektakularny. Dziś sypnę prosto na włosy Czytałam, że nie powinno się go aplikować na mokre włosy bo bardzo poskleja.
Dzięki za opinię o pudrze. Chyba się zdecyduję na zakup o ile jest w moim Ross
Stary 2011-05-11, 16:07   #2040
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0276.jpg (55,2 KB, 55 załadowań)

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości