|
|
#2011 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX
jest duże prawdopodobienstwo
![]() co innego rzeczy kupione na wyprzedaż sprzedawane drozej na all gdyz są chodliwe...ale jesli nie ma okresu wyprzedazy to juz inna bajka
|
#2012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Ale też nie wiem skąd one się biorą. W sumie to chyba wystarczy z metek w środku poodklejać wszystkie naklejki i będzie ok. Ale sama nie wiem
|
|
#2013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Odwiedziłam dziś na szybko Zarę w ramach zakupów na wyjazd wakacyjny za tydzień
szukałam głównie dla Małej ciuszków.Przy okazji nabyłam długą spódnicę i fioletową sukienkę. Wzięłam je bez mierzenia i chyba pójdą do wymiany lub zwrotu Wklejam zdjęcia spódnicy, sukienki i ciuszków dla córci bo tu akurat strzeliłam w dziesiątkę Sukienka %79 zł Spódnica % 49 zł |
|
|
|
#2015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze tylko,że się nie wykłócał tylko od razu spisał oświadczenie,przepraszał itp.Maggi,pięknie wyglądasz!!! Mamusia z klasą
Edytowane przez paradiso Czas edycji: 2011-07-27 o 14:31 |
|
|
|
|
#2016 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, nie oszukujmy się, ale nikt by ich nie sprzedawał taniej niż zapłacił...zniżka pracownicza to 15% a nie 40% czy 50% jak czasami jest na aukcjach..
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2018 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2021 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak znajdę jakąś fajną wycieczkę na dniach i polecę to mi radość wróci...bo inaczej kiepsko to widzę
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod pachami też odstaje i te plecy wiszą. Gdybym zebrała ją trochę w ramionach i podniosła do góry to wtedy leży dobrze ale bez krawcowej nie dam rady Wstawiam kolejne zdjęcie (choć jest koszmarne ). To normalne, że się tak układa ten tył?
|
|
|
|
|
#2024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I uczciwie kupiona na wyprzedaży była...
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... i co teraz? oddać czy zostawić i przerabiać u krawcowej?
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
to zależy od stopnia chcenia jej
jeśli ci na niej bardzo zależy to dać do krawcowej i zrobić tak by leżała idealnie
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba Ty takiej szukalas.... http://allegro.pl/sukienka-firmy-zar...739313614.html |
|
|
|
|
#2030 |
|
BAN stały
|
Przepraszam, że nie na temat ale jestem nowa i dopiero "rozgryzam wizaż"
![]() Jestem też miłośniczką ZARY. Mam spódniczkę ale chciałam z niej zrezygnować czy któraś z Was byłaby chętna? Spódniczka w załączeniu. |
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miał być koniec zakupów
|
|
#2032 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A gdzie miałaś te plastikowe piszczałki? Zara ma problem z zabezpieczeniami w butach i w torebkach - potrafią sie uaktywniać po kilku miesiącach
|
|
#2033 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
noszę xs, wzięłam s i jest ok
|
||
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
ok to w takim razie oddaję ją. nie zachwyciła mnie aż tak bardzo by za wszelką cenę ją zatrzymać... chyba, że któraś z Was jest zainteresowana to PW.
spada mi chęć na ciuchowe szaleństwa... a to dlatego, że jutro negocjujemy cenę mieszkania w którym się zakochaliśmy i w związku z tym czeka nas ogromny kredyt. do czasu kiedy nie sprzedamy naszego obecnego mieszkania nie będzie zakupowego szalenstwa bo rata kredytu plus opłaty pochłonie ogromną cześć naszych dochodów. a raczej męża dochodów bo ja nie pracuję. wszystkie oszczędności wpłacamy za konto wkładu własnego do kredytu. ale warto bo nowe mieszkanie jest przepiękne! w tym miesiącu zaplanowalam tylko marynarkę zarową chociaż znając siebie i tak coś jeszcze dokupię
Edytowane przez julka910 Czas edycji: 2011-07-27 o 15:18 |
|
|
|
#2035 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Watpie zebys ja gdzies upolowala..stara kolekcja. Cytat:
Cytat:
Ja bylam dzisiaj w zarze ale kurde...mialam tylko 30 min a kolejki straszne wiec nie zdarzylam niczego dobrze poprzymierzac. Ale podoba mi sie sporo rzeczy. Marynarka z czarnymi klapami jest chyba w takiej samej rozmiarowce jak ta fuksjowa ze studio. S na mnie wisiala a zazwyczaj ledwo sie w nia wciskam. I jakas taka zbyt elegancka. Podobala mi sie za to taka za 359zl granatowa z podszewka w czerowne gwiazdki- bardzo wysmuklala. Kaftanikowy srebrny sweterek rzeczywiscie dziwnie lezy ale jest taaaki ladny...nie wiem co z nim teraz zrobie. Wpadlo mi w oko kilka rzeczy ktorych chyba nie ma na stronie- sukienki: 1 bordowa ale bardzo elegancka o prostym kroju, a 2 jest chyba na wzor takiej bialo czarnej z poprzedniej kolekcji z dluzszym rekawem Jest czarno bordowa. Bardzo elegancka ale juz ja widze z panterka Byl fajny nowy sliski pasiak granatowo czarny...naprawde duzo rzeczy mi sie podoba. Ale wszystko jest takie eleganckie przez ta kolorystyke. Zastanawiam sie jak to przelamac ![]() Paryzanko byly 2 sochowe marynarki ale M. Ide zaraz na warsztaty sushi (wreszcie sie czegos naucze ) i potem po drodze mam browar wiec chyba dokoncze moj nieudany wypad i sprawdze dokladnie w jakim byly stanie i tam gdzie ide na te warsztaty (SPOT) jest butik w ktorym sprzedaja meliski i inne ciuchy- w elle o nim pisali. Jestem ciekawa co tam maja
|
|
#2037 |
|
Raczkowanie
|
Hej, witam się gdyż to mój pierwszy post w tym wątku
Chciałam dać znać dziewczynom z Krakowa, które szukały tych zielonych spodni, które Gabi1234 ostatnio pokazywała na zdjęciach, widziałam je dzisiaj w Galerii Krakowskiej, wiszą 2 pary (M i L) po lewej stronie od głównego wejścia wciśnięte w pozostałości rzeczy wyprzedażowych |
|
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetny materiał ma ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
z przodu elegancja francja za to
|
||
|
|
|
#2039 |
|
Zadomowienie
|
Mogę się przyłączyć do Was, podczytuję od jakiegoś czasu już ale jakoś nigdy nie pisałam
![]() Kojarzycie może te sukienki z nowej kolekci?? Widziałyście je na żywo? Ciekawi mnie z czego są wykonane czy bardzo cieniutkie są czy z grubszego materiału? Niestety do Zary obecnie mam daleko i nie mam jak pojechać
|
|
|
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
Mogę się dołączyć do wątku? podczytuję od jakiegoś czasu już
![]() Mam pytanko o te dwie sukienki z załącznika, widziałyście może je na żywo? Ciekawi mnie z jakiego materiału są wykonane czy z cieniutkiego czy trochę grubszego? Niestety do Zary mam daleko i nie mam jak pojechać sprawdzić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

szukałam głównie dla Małej ciuszków.
facet wjechał mi w tył (ja już nie mam siły na tych ludzi jak jeżdżą - tłumaczył się że nie wyhamował bo wysyłał smsa....dość że uczciwy chociaż i baaardzo przepraszał) na szczęście lekko zderzak uszkodzony ale zawsze to coś
Dobrze tylko,że się nie wykłócał tylko od razu spisał oświadczenie,przepraszał itp.