|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TZta daleko mam ale sama rade sobie dam ! ZNO cz.XXVI
wrocilam
![]() Cytat:
![]() sukienke pamietam bo juz pokazywalas
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
szczerze to ja watpie ze to jest choroba
zgadzam sie z dziewczynami sam fakt ze chcial sie zabic a rodzina z tym nic nie zrobila daje duuuuuuuuuzo do myslenia ale Ty zrobisz jak uwazasz z nim ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
aaaa ona fb nie ma , ma tylko nk i widac tylko zdj profilowe
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
na fb Ci podalam dane bo ja nie mam nk wiec nie mam jak Ci linka dac
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Mogla sobie wiecej " * $ ^ ~ " dac przy danych osobowych
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- kurde mam tylko 2 funty a butelka wina kosztuje 6
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo bo ona jest taka F@jNiUtKK@ ze musi miec duzo bajerkow ![]() jakiego znajomego ? ![]() oj
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tam z wioski ode mnie ![]() Tz wszystkie drobne (tzn dla mnie to wcale nie takie drobne bo nawet po 50p) wrzuca do takiej torebki a jak ma pelna to wymienia na grube (tu jest taka maszyna) i chcialam stamtad wyszperac ale ostatnio wymienilimy i nie ma bu Ide sie kapac i ogladac film, dokucza mi bol brzucha od @
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem, no ale każdemu zdarzają się gorsze chwile
![]() Muszę to przemyśleć, poukładać. |
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
komus sie zachcialo kapac w tym momencie co mi i byl szybszy
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam, moze uda mi sie was nadrpbic ale watpie, umieramz bolu - cholerny zab sie odezwal
|
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Dobra, to kto jeszcze chce coś pod choinkę od ciotki thename?
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam, posppiesznie ale wiem co sie dzieje
![]() Odnosnie samobojcow - ten kto poczul sie na krawedzi i zycie chce konczyc nie mowi o tym, nie zali sie i tak dalej tylko planuje swoj koniec tak by nikt tego nie zauwazyl bo wie ze ktos moze mu przeszkodzic, probowac ratowac a to nie jest pozadane. Samobojcy nie chca dramatow, umieraja po cichu i samotnie. Dramaty i cyrki samobojcze odtsawiaja emocjonalni szantazysci i ci ktorzy chca byc uratowanie - podswiadomie bo im sie wydaje oczywiscie ze chca umrzec. Niektorzy robia taka szopke by sprawdzic czy zonie zalezy, by wymusic cos tam i tak dalej. Znam prawdziwych samobijcow ktorych odratowano i osobe ktorej nikt zdazyc nie dal rady i takich pajacow od dramatow. Jakby ktos watpil to sluze przykladami by udowodnic sluznosc swojej tezy w lutym moj kuzyn Filip otworzyl wszystkie zyly na dloniach i sie wykrwawil, nikt tego nie przewidywal, moja kolezanka tmiesiac temu w dmiu otwarcia swojego sklepu poderznela sobie gardlo tak wiec mam dowody te i jeszcze kilka. Co do sukni slubnej - ja tez mialam wymarzona a ze mialam 1 dzien by znalezc suknie i w kazdym sklepie z sukniami pukali mi w glowe i mowili ze nie jestem powazna, ze sie spiesze i tak dalej to kupilam pierwsza pasujaca w kolorze jak najbardziej bialym ze sklepu z sukienkami balowymi i jakos wyszlo I tak wszyscy sie zachwycali i tak ja bylam tak przejeta ze o sukni nie myslalam - a kazda panna mloda jest wydarzeniem dla bliskich i obcych wiec nie ma po co szalec Jak bede brac koscielny to se walne tiul i krynoliny i bede jak ksiezna Diana Boli mnie zab Edytowane przez norka27 Czas edycji: 2011-12-02 o 20:16 |
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny esemes: "Wiesz siedziałem dzisiaj przez cały dzień z nożem w ręku ale nie znalazłem na to odwagi, a przy tym już nikt by mnie nie uratował"
NIE ZES.RAJ SIĘ! DENERWUJE MNIE! ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Zabijecie mnie za to co powiem, ale jak chce to niech to zrobi, raz a dobrze i mnie nie męczy! ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Zwariuje za moment! Sugeruje mi, że jak się spotkamy to przy mnie to zrobi. ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Zwariuje za moment! Wychodzę na spacer, nawiedzę Was później. |
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Thename poradze ci cos i to pewnie zaskutkuje bo u mnie zaskutkowalo. Wyslij mu sms - nudzi mnie to, fantazjuj dalej ale juz be ze mnie, wylaczam telefon - i go wylacz. Gwarantuje ci ze nic sobie nie zrobi. Moj eks - ten walniety o ktorym pisalam wczesnie co mi psa porwal - wydzwanial, pisal nasylal znajomych ze sie tnie szklem, ze se wlosy wyrywa, ze sie glodzi - nawet wymyslil historyjke z rakiem
W tej chwili jest lekarzem w Bydzi wiec wiesz bujdy i pi..erdoly to sa. Gwarantuje ci, samobojcy nie odgrazaja sie, planuja takie rzeczy w samotnosci bo chca umrzec i nie chca by ktos im w tym przeszkodzil.---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- powoli zaczyna mnie mulic po tym drnie, jeszcze jeden dla pewnosci i de spac. Nie wyrobie dluzej - moze jak zasne i sie wyspie to jutro bedzie lepiej? Wyniki mojego rezonansu magnetycznego byly dziwne bo poprzedni wykazal tyle szkod ze kwalifikowalam sie na operacje a ten ze mam zwyrodnienia tylko, brakowalo tylko by mi lekarz powiedzial ze se uroilam to bym go zabila chyba. Ale koles kumaty i znajacy sie na rzeczy powiedzial ze rezonans czasem nie pokazuje wszystkiego i zapytal sie czy chce operacje i ze mnie otworza i jak nie bedzie nic powaznego to mnie zamkna a jak bedzie to co on mysli to beda grzebac dalej. I mam termin 29 lutego. TZ juz wie i bedzie mial wolne by mnie do szpitala zawiezc i zabrac do domu bo po takim cudzie wypuszczaja tego samego dnia. I zadzwonili do mnie by mnie poinformowac ze we wtorke mam przyjechac raz jeszcze bo podejrzewaja ze bol ramienia moze byc powiazany ze zwyrodnieniami kregoslupa. To zobaczymy co we wtorek powiedza. Boli mnie zab, to juz jest nudne |
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nigdy nie bylam u dentysty
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
to masz szczescie Wampirku, ciesz sie. A moze choziac kontroknie bys poszla - bo nagle moze sie okazac ze masz jakiegos bakcyla
Ja dopiero w Norwegi odkrylam jakie mam problemy bo w Polsce nikt sie nie pofatygowal soprawdzic dokladnie co sie dzieje i teraz lecze sie. Zostal mi ostatni zab do wyleczenia a zaczelam dokladnie rok temu. Kosztowalo mnie to mniej wiecej co calkiem nowe, porzadne auto ale nie zostawie tego na przyszlosc bo w przyszlosci czekalo by mnie juz tylko wyrywanie a wole zeby miec ![]() Co Wampik porabia? ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- uwielbiam klimat tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=SDTZ7iX4vTQ tak mi sie zajefajnie jechalo dzisiaj przy tym, nozka opadla na pedal gazu, do okola snieg i mroz i zadnego auta przede mna - marzenie
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedział coś w stylu, że dopiero sobie uświadomił, co stracił, na co mu odpowiedziałam, że stracił i to jego problem. i powtórka. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Może pomyślicie, że jestem egoistką, ale już mnie to jakoś nie rusza, ot. |
|
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Thename naprawde wylacz telefon, odetnij go i daj sobie dzien wytchnienia bo nie warto. sama widzisz ze koles ma nie rowno pod sufitem, nie marnuj soboe tygodni tak pieknych przed swietami. A jak bedzie ci zle to pisz do nas, my cie utulimy i wycalujemy
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jego życie, nie doceniał co miał, stracił, jego problem. Piosenka też mi się kojarzy z tym samym. Z jazdą samochodem zimą! |
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Norka wspolczuje zęba chociaż mnie chyba nigdy nie bolał porządnie
kasuje to co miałam ale jestem szczesliwa ogolnie mimo ze TŻ mi aferke mała zrobił ale juz dobrze
Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2011-12-02 o 21:24 |
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
piosenka jest zaj..ebiscie relaksujaca jak dla mnie jak po zalaeniu jakiegos relaksacza w srodku lata w pedzacym aucie z przyjaciolmi w srodku, uwielbiam taki rytmik
![]() tak trzymaj dziewczyno - jestem z ciebie dumna a tego kwiatu pol swiatu, poczekaj tylko a samo przypelznie i nie bedziesz mogla sie opedzic Np na mnie teraz leci o wiele wiecej facetow niz kilka lat temu a tu cycki nie tak sprezyste jak dawniej, na twarzy rysy czasu sie pojawiaja a kolesie szaleja moze to obraczka ich kreci i fakt ze jestem juz zajeta - albo po prostu jestem za☠☠☠ista
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Kociczka gratulacje. fajnie ze ci sie udalo.
dentysta wlozyl lekarstwo do kanalu robionego wiele lat temu przez innego dentyste i teraz zaczyna sie zatruwanie na nowo a to jest bol ktorego chyba opisac sie nie da. Organizm sie broni na zasadzie - wyrwij sama, usun ognisko bolu
|
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rytm typowy do auta ![]() a trzy czwarte g. warte, haha. jutro chce przyjechać, powiedziałam, że nie ma po co, powiedział, że i tak przyjedzie, powodzenia mu. ale jestem chamska w stosunku co do niego, aż mi go szkoda czasami. |
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz mi co to za lekarz jest, nie chcę do niego trafić ![]() thename, a co z Ciebie za hojny gwiazdor?
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Moj chirurg to taki fajny niemiec - kiedys musial byc mega przystojny
wiecie co mi sie teraz marzy - bo se wypilam i mi slodko jakos tak po tych piosenkowych klimatach walnac sie na jednej z dzikich plaz Curacao, bialym, sieplym piasku nad turkusowa woda w zupelnej ciszy przy szumie fal i posluchac tej piosenki popijajac pinakolade ze swiezym sokiem z kokosa
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
ale sie ciesze nawet nie wiecie .jakis dzis zaciesz mam bo ladne ocenki,ta zalatwiona sprawa, TŻ niby afere zrobil ale ogolnie jest ok i go kocham , juz odliczam dni bo za jakies 17 dni wyjazd !! i w ogole jakos tak sie ciesze dzis ![]() Cytat:
to on jest chamski wobec Ciebie i okazuje Ci brak szacunku dziecinnymi gierkami i szantazami.badz silna i skup sie na sobie. idz na impreze,kawe,zakupy cokolwiek byle nie siedziec i nie myslec i sie jeszcze do tego obwiniac bezsensownie! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

zgadzam sie z dziewczynami 

ale sie ciesze nawet nie wiecie .jakis dzis zaciesz mam bo ladne ocenki,ta zalatwiona sprawa, TŻ niby afere zrobil ale ogolnie jest ok i go kocham , juz odliczam dni bo za jakies 17 dni wyjazd !! i w ogole jakos tak sie ciesze dzis