|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2012 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jak go oceniasz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2014 |
Raczkowanie
|
hehe
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
Jak już wcześniej pisałam, kiedy byłam w lloret nie miałam skończonych 16 lat (z resztą w Rimini też nie) a tam bardzo tego przestrzegali i nie chodziłam na dyskoteki. Jednak mimo to z Lloret mam dużo lepsze wspomnienia. 100000% bardziej polecam Lloret.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2016 |
Raczkowanie
|
Noo ja własnie tez jadę sama . ; D aa nie oriętujecie się może z jakiego biura z Krakowa do Rimini najlepiej .?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2017 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dyskoteki oczywiście nie do pobicia. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2018 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
No ja to właśnie piszę z Ameryki. Na lato wybieram się do Polski na całe wakacje odwiedzić rodzinę, ale też bym w tym czasie chciała pojechać do mojego wymarzonego miejsca: do Włoch! Już chwilę próbuje się zorjentować ofertami na obozy, ale dopiero pare biur ich podaje. Ale z tego co wyczytałam, myśle teraz o OK Tours. Myśle że termin 06.07-16.07 w hotelu Stella d'Italia pasuje mi najlepiej, ale jeszcze muszę się dokładnie dowiedzieć jak tam z biletami i z tym wszystkim. Te dziewczyny które dokładnie tam były, możecie powiedzieć czy to jest dobry wybór? Czy niektóre terminy są lepsze niż inne, ze względu na ilość ludzi i takie coś? Odpiszcie. (: Może nawet byś my się zebrały razem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
Raczkowanie
|
Noo ja raczej 1.08 wcześniej się nie da .. [praca..] ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2020 |
Raczkowanie
|
kingusieczka: dlaczego chcesz jechać do stella ditalia..?? ja tez myslalam o tym terminie ale chcialam jechac do villa enea.. w tym roku koncze 18 lat a w tym hotelu przedzial wiekowy ma byc 16-18 bo takie osoby beda moglo chodzic na dyskoteki we Włoszech..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2021 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale podobno w Viserbie są serwowane najlepsze lody w Rimini. to tak na marginesie. ![]() myślę, że w każdy termin jest dobry. ludzi nigdy tam nie brakuje. ;D na pewno warto byłoby trafić na ładną pogodę, ale tego już przewidzieć się nie da. ; d |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2022 | |
Raczkowanie
|
Czekoladka: No widzisz, dopiero zauważyłam to na tej stronie. To by się zostało w Villa Enea. (: Ja już mam skończone 16 lat, tylko że nie wiem jak to będzie, bo mama raczej nie chcę mnie puścić tam samą. Mówi że tylko pojade jak moja kuzynka też pojedzie, a ona ma dopiero 14. (Nie rozumię jej, bo co młodsza dziewczyna może zrobić aby było "bezpieczniej"?
![]() No ale dowiem się jeszcze, ale jak coś do już lepiej do Villa Enea. ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
No ale i tak by trzeba było pojechać na te lody. <3 W ogóle wszystkie jedzenie w Polsce i całej Europie wole od tego Amerykańskiego żarcia. Łe. ![]() No i tak jak ty mówisz, z pogodą to nigdy nie wiadomo. Ale będe trzymać kciuki! Edytowane przez kingusieczka Czas edycji: 2011-02-02 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2023 |
Przyczajenie
|
Hej, ja jadę z przyjaciółkami 14.07 - 24.07 do Villa Enea, więc jeśli pasuje komuś termin to dawajcie z Nami! ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
bez sensu jechać z młodszą kuzynką...to jest imprezowa miejscowość i raczej większość w tym celu jedzie..będziecie chodzić na dyskoteki, a ona co sama zostawać będzie ..lepiej wybrać Grecję czy Bułgarię gdzie z wejściem na dyskoteki nie będzie miała problemu ..
![]() |
#2025 |
Raczkowanie
|
Justine: No właśnie wiem. :/ Ja też bym pojechała w tym celu, ale nie wiem jak to będzie. Ale też widze że byłas w Grecji, to jak ci się tam podobało? Ja też myślałam o Grecji zanim dowiedziałam się o Rimini.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2026 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2027 |
Raczkowanie
|
Sieeema
![]() Ja w tym roku też myślałam o tym, żeby pojechać do Rimmini. Dwa lata temu byłam w Lloret, rok temu odpuściłam, ale teraz znowu gdzieś wyruszam. Zastanawiam się co do biura podróży, bo chyba kiedyś mi mignęło przed oczami, że Funclub nie organizuje wyjazdów na Rimmini, a innego biura podróży nie znam, a naprawdę mi zależy, żeby był pełen luz, tak jak to było w Lloret... Polecacie coś?
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
hmm..ja byłam w miejscowości Paralia..imprezowe miasteczko coś typu Rimini
![]() ogólnie to fajnie, dobra ekipa..wyluzowani wychowawcy czego chcieć więcej..jednak Lloret w Hiszpanii jest najlepsze <3 tylko, że z dyskotekami by też problem miała przekonaj rodziców..powiedz im, że tam raczej starsi jadą.. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- SorbetMalinowy..byłaś ? nie sądzę, żeby ją wpuścili, bo do najlepszych jest właśnie od 16, dużo osób o tym pisało ale sama nie byłam, więc nie potwierdzam..ani nie zaprzeczam ![]()
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2011-02-03 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Byłam. Bez problemu wpuszczali młodszych, nikt tego nawet nie sprawdzał nigdzie. Sama nie miałam skończonych 16. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2030 |
Zakorzenienie
|
no to, albo Ci się udało..albo nie wiem
![]() ale z tego co czytałam to większość pisze, że wstęp na dyskoteki w Lloret i Rimini jest od 16, być może nie do wszystkich, bądź teraz się coś zmieniło..
![]() |
#2031 |
Raczkowanie
|
Hej jestem tu nowa
![]() Jedzie może ktoś z biura ok_Tours do hotelu villa enea ?? Nie mogę znaleźć zdjęć z tego hotelu, jak macie jakieś to podajcie linka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2032 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2033 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2034 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2035 |
Raczkowanie
|
Wszystko zależy od tego na ile lat się wygląda. ; d
Legitymacji nie sprawdzą, więc wpuszczają ludzi na oko. Po prostu szacują sobie wiek imprezowicza po wyglądzie. ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2037 |
Raczkowanie
|
Doradźcie mi które biuro lepsze OK-TOURS czy BUT bo jest probem .
![]() Mianowicie BUT nie wystawił jeszcze oferty a bardzo liczę że wkrótce się pojawi Problem nr.2 to jest taki że jestem z KRK a z OK-TOURS nie ma wyjazdu do Rimini . ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że z BUTa akurat wyjazd z Krakowa jest możliwy. ; ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2039 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |
Przyczajenie
|
my z kumpelą też mamy na oku Rimini <3
są to dwie oferty, jedna właśnie do Villi Enea, a druga do Stella D`Italia i mam zapytanie, był ktoś w Stella D`Italia??? Jak było? Jak dojazd na dyskoteki? ![]() Mamy zamiar jechać z Kielc... Ale raczej termin drugi czyli 6.07-17.07 ![]() Edytowane przez pelagiacandy Czas edycji: 2011-02-03 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.