|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
cacajuate, ja się coraz lepiej czuję, a teraz Ty niedomagasz
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2012 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny...
macie jakieś piosenki co dają wam Powera? przygotowuje playliste do biegania bo już cieplej się robi ![]() podpowiedziałybyście mi coś ![]()
#2013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2014 |
Zakorzenienie
|
od jakiegos czasu na FB jest akcja Biegowa Lista Przebojow, co tydzien jest wybierany Przeboj Tygodnia, piosenek juz jest kilkanascie, do tego pelno piosenek zgloszonych, na pewno cos da sie dopasowac pod siebie
![]() Tekila, o, musze posluchac, moj iPod pamieta jeszcze rok 2010 ![]() ![]()
#2015 |
Zadomowienie
|
ja nic nie ´piore ani nie czyszcze. Duzy brud sam odpada, a maly mi nie przeszkadza :P
Ismen, chyba cos jest na rzeczy z tym, co pisalas. Rozciagnelam sie wczoraj i bylo duuuzo lepiej. Niestety, jezdze do pracy na rowerze i po dziesiejszym pedalowaniu rano znowu mnie boli ![]()
#2016 |
Raczkowanie
|
Kolejny bieg zaliczony
![]() ![]() A tu koleżanki sporo km pokonują z tego, co podczytuję wątek :P i ja mam nadzieję, ze niedługo dogonię ![]() Jeśli już oswajam się z bieganiem, kiedy moment na pomyślenie o prawidłowym kroku, zwiększenie tempa, no generalnie jak już sobie co drugi dzień jestem w stanie biegać 30 min to co teraz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie wróciłam do domu. dzisiaj tylko 5km, nie mam czasu na więcej, muszę wracać do pracy. matko, ale jestem głodna po tej przebieżce...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2018 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Zadomowienie
|
Doszlam do wniosku, ze mnie bola kolana od kregoslupa. Bola mnie plecy i mi konczyny dretwieja we snie. Pewnie nawal pracy i siedzenie przy kompie
![]()
#2020 |
Zakorzenienie
|
Bylismy dzisiaj na biegu walentynkowym. Biegł tylko malż, ja chwilowo mam przerwę w bieganiu
![]() Pogoda dopisała, atmosfera imprezy super wieć mi jako kibicowi się nie nudzilo. Cacujuate jak noga? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam też taką robotę że po 10h przy kompie, później dzieciaki. Plecy w sumie w spokoju, ale z nogami mam czasami problemy ale to z żyłami. Jutro idę do fizjoterapeuty niech mnie wymasuje ![]() Dzisiaj byłam pobiegać miało być wybieganko a skończyłam na 12 km, bo jakaś wymęczona byłam, od początku źle mi się biegło ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2022 |
Zadomowienie
|
pl_madzia, basen odpada, nie mam czasu jezdzic i drogi jest. Poza tym srednio lubie. Wole juz standardowe silowe na plecy.
Mandragorrka Kolano ok, masazystka potwierdzila, ze to od kregoslupa i wykryla jako bonus przykurcz w udzie. Juz wsio ok. Dzis bylam biegac w moich sandalach po raz pierwszy. Czuje sie jakby mnie oklamywano cale zycie, jakbym odkryla lek na raka, ktorym okazalo sie...jedzenie trawy. Biegalo sie super, na prawde. Az nie wierze. Zrobilam 5km, na poczatek zeby sie nie silowac.
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja lubię nazwę Twojego bloga. taka motywująca ![]()
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
cacajuate, podziwiam za bieganie w sandałkach, mnie by chyba szlag trafił, ale Ty chyba lubisz minimalistyczne obuwie prawda???
Byłam z moimi plecami u fizjo i się podłamałam, tzn teraz już lepiej ale w piątek jak byłam to wyszłam niemal z płaczem, ogółem powiedział że pleców się wyleczyć nie da, że jak długo będę biegać tak długo będą mnie boleć i jedyne wyjście, żeby jako tako funkcjonować to minimum raz w tygodniu rehabilitacja. Minimum. I że lepiej się przyzwyczaić do tego bólu, a jak mi strzelą tak jak ostatnio, że nie mogłam chodzić to od razu do niego na masaż, maście i proszki przeciwbólowe. Że to wszystko wina trenowania przez tyle lat płotków i obciążania głównie jednej strony pleców. Nosz qrwa, mam 26 lat i takie kwiatki. Nie pytałam, czym to się może skończyć, póki co mam zamiar biegać. Jeszcze idę do ortopedy za tydzień w poniedziałek ale od jakiegoś czasu wierzę bardziej fizjoterapeutom niż lekarzom.
#2025 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Zadomowienie
|
Tekila- haha dobre, motywuj sie
![]() LadyWhisper - tak , ja biegam tylko w minimalistycznych butach, chociaz sporo z serii Brooks Pure tru minimalisci nigdy nie nazwaliby minimalnymi. Dolaczam sie do polecania jogi, polecilabym tez wzmocnienie miesni core (plecy, boki, brzuch) U nas dzis piekna pogoda. Krece sie po miescie i co znalazlam, Guia Especial o stanie Veracruz z pelnym opisem piramid, w ktorych bedziemy biegac! Mamy cala sobote przed maratonem na zwiedzanie , bring it awwwn !!! ImageUploadedByWizaz Forum1392057862.967676.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez cacajuate Czas edycji: 2014-02-10 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Konto usunięte
|
ale fajosko, u mnie jesień pełną gębą, pada i ciemnica, dobrze, że według mojego planu bieganie przypada jutro ;-) a dziś trochę aerobów ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
serio joga? Taka....niepozorna???
![]() Można taką jogę "dywanową" w domu, czy lepiej na zajęcia???
#2029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2030 |
Zadomowienie
|
Ale jaki przyjemny...
#2031 |
Zakorzenienie
|
Hej co tu taka cisza? Biegacie i nie macie czasu na wizaz?
![]() Bylismy dzisiaj na biegu charytatywnym. Krótki dystans - 5 km, piękna pogoda, bardzo przyjazna atmosfera, do tego pyszna grochówka dla wszystkich i nieograniczona ilość herbaty ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
mandragorrka, czyżby bieg z naturą?
![]() ![]() 5km, grochówka i herbata ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- a dzisiaj mnie mega wkurzył gościu z bbl i ja mu pokażę, że potrafię biegać, ja mu pomażę jutro ![]()
#2033 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj biegłam w Trzemesznie. Ciężko mi było, bo mało ostatnio biegam. Taką z moim tz mieliśmy rocznicę ślubu, teraz zamiast świętować jesteśmy wypompowani totalnie
![]()
![]() |
#2034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do Kato na bieg z natura jakoś nam nie po drodze. Co Ci powiedział chłop? Pl_madzia przynajmniej Wasze wypompowanie jest skutkiem czegoś fajnego ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Zakorzenienie
|
najpierw mi walnal tekstem, ze zle mi sie biega, bo za bardzo sie obzeralam przez ostatni tydzien, potem, ze zbyt ambitne cele sobie ustawiam na dzisiejszy bieg
![]() no, prawie mi sie udalo, chcialam te 5km pobiec po 4.30/km, ale troche braklo, z mojej winy, to byl moj pierwszy bieg w takiej imprezie i ustawilam sie w takim miejscu, ze ![]() ![]() jutro ortopeda, czimta kciuki ![]() cacajuate, jak Twoje kolano? ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- a w ramach dobrego biegu maz mi kupil nowe buty do biegania ![]()
#2036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już się w tym roku nie ścigam, tak na spokojnie biegam. Pochwal się butami ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Wtajemniczenie
|
5km
#2038 |
Zadomowienie
|
LadyWhisper, moje kolano juz dawno ok, przyczyna byla w kregoslubie i przykurczu miesnia. BTW ja najlepiej biegam i robie zyciowki po 3-4 tygodniach nicnierobienia i obzerania sie jak prosie. Wszystkie tak zrobilam, 10k, 21k i 42k takze tego :P
#2039 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, doradźcie mi
![]() ![]() Moje pytanie dotyczy odzieży do biegania w temperaturze ok. 10 stopni C. Czasami jest jeszcze chłodnawo i chciałabym dobrać sobie jakąś odzież termoaktywną. Celuję narazie w Kalenji, bowiem na chwilę obecną nie chcę wydawać dużo kasy na pierwszy strój biegowy ![]() Możecie mi doradzić, co wybrać spośród takiego zasobu: http://www.decathlon.pl/C-614008-kobieta ? Mam problem i nie wiem od czego zacząć ![]() Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.