![]() |
#2011 |
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie ciąży cz. 2
malosympatyczna wydaje mi sie ze pewne skoro beta po 10 dniach po ins wyszla ujemna to nie mam na co liczyć. Bylam dzisiaj na MRI przysadki w zwiazku z wysoka prolatyna, mialam ta wizyte mieć za tydzień gdy będę pewna ze nie jestem w ciąży jednak sie pogmatwalo i musialam tam jechac dzisiaj, a skoro beta zero to juz nic nas nie zabije
![]() teraz postaram sie jakoś wyleczyć z infekcji, moze antybiotyk który biore na pęcherz przy okazji wyleczy bakterie. Kupilam lacibios femine i inne tego typu badziewia i będę sie jakoś reperować żeby jakoś mnie dopuścili do laparo. trzymam kciuki za majówki ciężarówki ![]()
Spełniona mama, zakochana żona, szczęśliwa kobieta. ![]() Edytowane przez tabaska25 Czas edycji: 2014-05-23 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Rozeznanie
|
Tabaska głowa do góry
![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- małosympatyczna czyli możesz być majówką? ![]() I nanka Ty też! |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() lecz się kochana, i ogłaszaj nam pozytywne wieści za miesiąc ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() ale reakcja pani doktor bardzo mi się podobała. od razu żadnych leków, tylko na tydzień do łóżka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zadomowienie
|
zrobilam test na dobicie dzisiaj. Negatyw
![]()
#2016 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Rozeznanie
|
Zwalniam listę majową. Zaczęłam plamić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Rozeznanie
|
Moje starania poszły sie walić wylądowałam w szpitalu na operacji jelita jestem pokrojona i nie mam co myślec o staraniu przez najbliższe 3-4 miesiące
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cicci ,Tabaska przykro mi
#2019 |
Rozeznanie
|
nanka ale pecha mialas... w ogole ten watek jest jakis pechowy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem wściekła, że przegapiliśmy tę owulkę ![]() ![]() Jak tam nasze zaciążone się miewają? ![]()
![]() |
#2022 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym u mnie ok dziś się zaczął 9tc ![]() ![]()
02.09.2012 My ![]() ![]() Edytowane przez kosta6 Czas edycji: 2014-05-27 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny bardzo wam współczuję
![]() nanka zdrowiej ![]() U mnie w miarę ok...wczoraj widziałam serduszko ![]() ![]()
#2024 |
Zadomowienie
|
nanka30 przykro mi i zdrowka zycze, ja nie wiem co my wszystkie takie chorowite, ja sobie z jednym poradze to zaraz wychodzi co innego. Dzis przyjdzie@ bol brzucha juz jest także w nocy lub rano juz będzie;/ moze skończmy juz sie wszystkie tu nakręcać i oderwijmy myśli od staran i samo przyjdzie. Nie wiem juz co myslec ani robić... Czas tak szybko ucieka, a z miesiąca na miesiąc zamiast lepiej to jest gorzej
#2025 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dla podniesienia Was na duchu! Staraliśmy się z moim mężem o dziecko 3 lata, w zeszłym roku poroniłam i dłuto to przeżywałam. Potem zaczęłam się poddawać i ostatnie dwa miesiące odpuściłam. Ostatnią @ miałam 24 kwietnia i w zeszłym tygodniu źle się poczułam na słońcu, coś mnie tknęło zrobiłam test , pierwszy od roku a tam 2 kreski, wczoraj poszłam na betę i wyszła 47,1 mlU/mL a @ spóźnia mi się dopiero tydzień. Nie wiem czy to dobry wynik, ale liczę że tym razem się uda. Tak więc dziewczyny wierzcie i działajcie a wynik zaskoczy Was w najmniej oczekiwanym momencie !
#2027 |
Rozeznanie
|
Jestem po rozmowie z ginem. Jeśli wszystko dobrze pójdzie to już w przyszłym miesiącu będę miała pierwsze IUI.
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- nati16 nie da się o tym nie myśleć. Jak latasz co dwa dni do lekarza a z każdym miesiącem już ci się nawet płakać nie chce kiedy widzisz, że przyszedł okres i zastanawiasz się co z tobą nie tak ![]() Ja też wierzę, że w końcu każdej z nas się uda. Trzymam kciuki za Ciebie, aby się ciąża dobrze rozwijała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny dawno nie odzwyalam się ale jakoś odłożyłam plany powiększania rodziny....Natomiast w tym mies. postanowiłam się testować na owulke by bardziej trafić...cykle mam zazwyczaj 30dniowe, pierwszy test zrobiłam 12dc- druga kreska słabiutka, dziś jest 14 dc a kreska nadal taka sama. Obserwując sluź niewiele mogę wywnioskować (napewno nie jest białka kurzego), zostały mi dwa dni testowania, więc czy wynik LH może zmienić się tak diametralnie z dnia na dzień? Czuje że kasa poszła w błoto. Umówiona jestem wstępnie na wizytę priv do innego ginekologa (ponoć cud nie lekarz).
|
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Zadomowienie
|
cicci trzymam kciuki za IUI.
waga ja tez robilam testy owu i u mnie byly one przez kilka dni pozytywne. Później sie dowiedzialam ze to jeden z objawów pcos
#2030 |
Rozeznanie
|
Ja jestem na diecie juz do końca życia w związku z operacja wiec schudne moze wtedy starania będą bardziej owocne jak zacznę sie zdrowo odżywiać
#2031 |
Raczkowanie
|
odgrzebuję "nasz" wątek z drugiej strony... chociaż wcale się nie dziwię, że spadł nisko, bo chybawiększość z nas dopadło przygnebienie z powodu niepowodzeń. ja jeszcze wczoraj się łudziłam, dziś rano już przestałam
![]() nie zważając na utrzymujące się nadal problemy z gardłem, z którego powodu trafiłam na zwolnienie oraz na fakt, iż łykam metformax pochłonęłam dziś pół pudełka lodów... |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Rozeznanie
|
malosympatyczna no własnie nikt już tu nie pisze.
tabaska powtarzasz IUI? nanka dość poważnie brzmi to o czym piszesz... A ciężarówki przestały się odzywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Rozeznanie
|
Mamy depresje i dlatego to wszystko
#2034 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Podczytuję Was cały czas i myślę że nati ma rację, też odpuściłam ten cykl w którym zaszłam bo miałam wypadek, szpital, szwy, prześwietlenia i nie myślałam nawet o tym, skupiłam się na bólu i przemyśleniach o tym co się stało, dlaczego tak się stało.. Wiem, że jeśli chodzi się co drugi dzień do gina to nie da sie nie myśleć o tym, sama próbowałam i nie udawało mi się. Ale myślę że dobrze by niektórym z Was było zrobić 3-6mcy przerwy żeby dać odpocząć psychice i się nie zadręczać i żyć tylko tym. Ja popadałam w depresje i zaczęło to bardzo wpływać na moje kontakty z mężem, każdy seks wymuszony, dokładnie obliczony który dzień, zero spontana, namiętności. Teraz widzę że on to też przeżywał ale na swój sposób. Nie piszę tu za często, bo nie chcę Wam sprawić przykrości, a wiem jak "bolały" mnie każde wieści dziewczyn piszących że są II kreseczki, cieszyłam się ale w głębi sobie myślałam "dlaczego to nie ja?" zazdrościłam każdej z osobna... Jeśli chodzi o testy owulacyjne to mi też wychodziły kilka dni z rzędu pozytywnie, ale brałam pod uwagę ten na którym była najbardziej wyraźna krecha. Moja ginka twierdzi że testy to pic na wodę, kiedyś przeprowadzała doświadczenie na mężczyznach, z użyciem ich i wyszło że kilku z nich miała owulację ![]() 3mam kciuki ![]()
#2035 |
Zakorzenienie
|
A nie myślałaś o jakieś psychoterapii?
![]() ![]() ![]()
#2036 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2037 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ile ja bym dala zeby byc w ciazy... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2039 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
My sie musimy zbadac obydwoje ale jeszcze nei wiem na co bo dopiero w pyszlym tygodniu moj gin mi da caly protokol. Dobrze przy antybiotykach jest brac jakies leki oslonowe. Ja juz przy kazdym antybiotyku tak robie. Tez mialam przeboje z pecherzem w poprzednim cyklu a z apteki wyszlam nei tylko z antybiotykami alé kazalam sobie dac jakis probiotyk. ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Ja nie mam depresji tylko jestem wsciekla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Rozeznanie
|
Ja tez opadam z sił ciagle coś ile człowiek da radę wytrzymać
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.