Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-26, 12:17   #2011
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Poka¿ wiadomo¶æ
W tym roku w Jelitkowie, wcze¶niej na Stogach
Jelitkowa nie cierpiê strasznie gêsto i od "brudnej" strony , za to kocham Stogi i wszystko w stronê Krynicy, zawsze mia³am wra¿enie ¿e jest sporo czy¶ciej no i bursztynu wyrzuca od groma a w stronê Sopotu mniej ...Szkoda ¿e tyle pla¿y Stogów zabrali na budowê tego portu, Przedtem tam by³o jeszcze piêkniej.
Strasznie têskniê za Gdañskiem

No i pojecha³am sobie, do d*py na raki 17 stopni i chmury, ja lubiê ch³ód ale bez przesady

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Gratulacje, ¶wietnie wyniki, siê nale¿±.

Dziêkujê, trud podwójny czasami bo niektórzy nie za bardzo dobrze patrz± na kobietê - technika informatyki

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
Ja ju¿ po rowerze i chyba zaraz znowu zacznê rundkê,bo wkrêci³am siê w serial
W³a¶nie wstawi³am kurczaka i mam jak±¶ godzinkê do przygotowania ziemniaków tak wiêc jaaaadeee

O mam pytanie jak my¶licie pasowa³aby mi taka fryzurka? Oczywi¶cie chodzi o ¶ciêcie,bo nie farbuje w³osów.

Za³±cznik 5719707
Musia³aby¶ mi daæ zdjêcie jak masz twarz w taki sposób ustawiony jak ta dziewczyna, spróbujê zrobiæ w programie i Ci wy¶lê to sama ocenisz Tylko nie obiecujê cudów bo jam jest samouk kompletny ale co¶ tam umiem [nie martwcie siê, na wizaz siê nie "odchudzam" programami ]

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Wow, w ponad miesi±c schud³a¶ ju¿ 12 kg, wielkie gratulacje, po zdjêciach widaæ spoooor± ró¿nice

Jaki serial Cie tak wci±gn±³? Moje wszystkie siê pokoñczy³y, szukam jakiego¶ nowego fajnego serialu
Hej, my¶la³am dzi¶ w³a¶nie gdzie¶ siê podzia³a Dziêkujê, póki co d±¿ê do takiej sylwetki jak Ty masz Jeszcze mi spoooro brakuje

Jakie seriale lubisz? Ja znam dosyæ du¿o, jestem na³ogowym serialopo¿eraczem! [przy tym pozera³am te¿ ró¿ne rzeczy ]

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-26, 12:35   #2012
izula1987
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 178

Cytat:
Witam w naszych szeregach i mam nadziejê ¿e z nami uda Ci siê zgubiæ zbêdne kilogramy

Przy okazji co to za chlebek który ma tylko dwa sk³adniki, wodê i m±kê, jaka firma?
To jest pieczywo z lidla, ale niemieckiego, bo aktualnie przebywam w Niemczech.
W³a¶nie skoñczy³am trening i czuje, ¿e siê ca³a rozp³ywam muszê wzi±æ prysznic, bo m±¿ bêdzie mnie omija³ szerokim ³ukiem
II ¶niadanie : jab³ko i woooooda
Na obiad bêd± pulpeciki wo³owe bez sosu z kasza jêczmienn± i surówk± z marchwi z chrzanem pychota
izula1987 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-26, 12:38   #2013
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Wspó³czujê tej obrony, cieszê siê ¿e mam ju¿ szko³ê za sob±

U mnie póki co ³adnie, jak bêdzie tak fajnie w po³udnie to ruszê siê na pla¿ê
U mnie pada od 9.oo i nie przestaje
Cytat:
Napisane przez Fragolka Poka¿ wiadomo¶æ

Przede mn± trzeci dzieñ pracy. Mam tam tyle ruchu, ¿e chyba nie bêdê æwiczyæ w domu A do pracy doje¿d¿am rowerem, wiêc chyba starczy
Ruchu nigdy za wiele nie spoczywaj na laurach!

Cytat:

O mam pytanie jak my¶licie pasowa³aby mi taka fryzurka? Oczywi¶cie chodzi o ¶ciêcie,bo nie farbuje w³osów.

Za³±cznik 5719707
Te¿ mi siê podoba taka fryzura, ale pomy¶la³am ¿eby wstawiæ swoj± twarz na wizaz w dziale fryzury co¶ by mi doradzili.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-26, 12:44   #2014
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
Jelitkowa nie cierpiê strasznie gêsto i od "brudnej" strony , za to kocham Stogi i wszystko w stronê Krynicy, zawsze mia³am wra¿enie ¿e jest sporo czy¶ciej no i bursztynu wyrzuca od groma a w stronê Sopotu mniej ...Szkoda ¿e tyle pla¿y Stogów zabrali na budowê tego portu, Przedtem tam by³o jeszcze piêkniej.
Strasznie têskniê za Gdañskiem

Hej, my¶la³am dzi¶ w³a¶nie gdzie¶ siê podzia³a Dziêkujê, póki co d±¿ê do takiej sylwetki jak Ty masz Jeszcze mi spoooro brakuje

Jakie seriale lubisz? Ja znam dosyæ du¿o, jestem na³ogowym serialopo¿eraczem! [przy tym pozera³am te¿ ró¿ne rzeczy ]
Te¿ du¿o bardziej wolê stogi od jelitkowa, ale mimo ¿e mieszkam w Gdañsku to jako¶ nigdy nie mam czasu wybraæ siê na pla¿ê nadrobie jak bedzie w koñcu pogoda

Ja ostatnio ma³o czasu mam na neta, przeprowadzam siê na koniec miesi±ca, wiêc pakowanie mi poch³ania kupe czasu, plus wcze¶niej szuka³am pokoju (znalaz³am ¶liczny pokój w fajnej cenie wiêc jestem mega zadowolona ), do tego by³am na wyje¼edzie, od 10 lipca urlop 2 tygodnie to wyje¿d¿am w Polske i jako¶ tak ma³o czasu na wiza¿ zostaje, ale staram siê jednak je¶æ zdrowo i nied³ugo wracam do biegania i æwiczeñ jak uporzadkuje sprawy z przeprowadzk± zwi±zane

Mimo ¿e wagê mam ni¿sz± to np w pasie mam 83/84 cm, wiêc tylko 2 cm mniej ni¿ Ty, wiêc my¶lê ¿e szybko takim tempem uzyskasz wymarzon± figurê

Co do seriali uwielbiam ró¿ne gatunki, teraz na bie¿±co by³am z Gr± o tron, a tak to obejrza³am m.in. Gotowe na wszystko, Revenge, Plotkara, Pamiêtniki Wampirów, True Blood (obecnie siê zacz±³ nowy sezon), PLL, Breaking Bad i pewnie o jakim¶ zapomnia³a obecnie ale mo¿esz napisaæ jakie Ty obejrza³a¶ i polecasz
Przypomnia³o mi siê ¿e obejrza³am w domu jeszcze True Detective i taki klimat seriali bardzo mi siê podoba, jaka¶ zagadka, tajemnica, itp zaczê³am House Of Cards, ale sposób narracji mnie denerwuje

Edytowane przez pretty_girl19892
Czas edycji: 2014-06-26 o 12:49
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-26, 12:47   #2015
201607111017
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 624

aamidale Do Jelitkowa mam zdecydowanie bli¿ej, bo na Stogi jecha³am 2,5 godziny w jedn± stronê... (nie mia³am jeszcze prawa jazdy). Tam faktycznie by³o mniej ludzi, bo i od centrum dalej No i pla¿a zdecydowanie szersza Morze mniej spokojnie, wiêc czêsto czerwona flaga by³a. No i niedaleko pla¿a nuddystów

A Jelitkowo i Brze¼no to podobno "wizytówki miasta". Ja jakbym mia³a i¶æ na pla¿ing to na pewno nie tam. Mnóstwo ludzi, dzieci, m³odzie¿y, a w wodzie t³ok... W tym roku wybory prezydenckie w mie¶cie i straszna nagonka na ca³e "pla¿owe ¶rodowisko", a z roku na rok coraz gorzej. Ludzi coraz wiêcej, a obszar strze¿ony coraz mniejszy. W tym roku np na ca³e Jelitkowo jest jedno stanowisko z 3 ratownikami. Ma 100 metrów szeroko¶ci. Full wypas
201607111017 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-26, 12:52   #2016
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
Musia³aby¶ mi daæ zdjêcie jak masz twarz w taki sposób ustawiony jak ta dziewczyna, spróbujê zrobiæ w programie i Ci wy¶lê to sama ocenisz Tylko nie obiecujê cudów bo jam jest samouk kompletny ale co¶ tam umiem [nie martwcie siê, na wizaz siê nie "odchudzam" programami ]

jak tylko T¯ wróci z pracy to poproszê,aby cykn±³ mi zdjêcie i Ci prze¶le.
Dziêkujê
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-26, 13:22   #2017
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Te¿ du¿o bardziej wolê stogi od jelitkowa, ale mimo ¿e mieszkam w Gdañsku to jako¶ nigdy nie mam czasu wybraæ siê na pla¿ê nadrobie jak bedzie w koñcu pogoda

Ja ostatnio ma³o czasu mam na neta, przeprowadzam siê na koniec miesi±ca, wiêc pakowanie mi poch³ania kupe czasu, plus wcze¶niej szuka³am pokoju (znalaz³am ¶liczny pokój w fajnej cenie wiêc jestem mega zadowolona ), do tego by³am na wyje¼edzie, od 10 lipca urlop 2 tygodnie to wyje¿d¿am w Polske i jako¶ tak ma³o czasu na wiza¿ zostaje, ale staram siê jednak je¶æ zdrowo i nied³ugo wracam do biegania i æwiczeñ jak uporzadkuje sprawy z przeprowadzk± zwi±zane

Mimo ¿e wagê mam ni¿sz± to np w pasie mam 83/84 cm, wiêc tylko 2 cm mniej ni¿ Ty, wiêc my¶lê ¿e szybko takim tempem uzyskasz wymarzon± figurê

Co do seriali uwielbiam ró¿ne gatunki, teraz na bie¿±co by³am z Gr± o tron, a tak to obejrza³am m.in. Gotowe na wszystko, Revenge, Plotkara, Pamiêtniki Wampirów, True Blood (obecnie siê zacz±³ nowy sezon), PLL, Breaking Bad i pewnie o jakim¶ zapomnia³a obecnie ale mo¿esz napisaæ jakie Ty obejrza³a¶ i polecasz
Przypomnia³o mi siê ¿e obejrza³am w domu jeszcze True Detective i taki klimat seriali bardzo mi siê podoba, jaka¶ zagadka, tajemnica, itp zaczê³am House Of Cards, ale sposób narracji mnie denerwuje
Ale Ty nózie masz o wiele cieñsze wiesz, u mnie problemem s± w³a¶nie uda, ramiona - poza tym ja od dziecka jestem ogromnie atletyczna, umiê¶niona - wiêc u mnie schudn±æ nie problem, ale utrzymaæ potem wagê...to bêdzie mêczarnia Ale dam radê, muszê byæ zdrowa i mieæ prawid³ow± wagê

Co do seriali to mój ulubiony serial ever to Damages - jedn± z g³ównych ról gra Glenn Close. Serial mimo ¿e momentami siê d³u¿y jest naprawde ¶wietny i mocny
Potem jest Trawka - Weeds. Do pi±tego sezonu polecam z czystym sumieniem, ¶wietne teksty i genialna fabu³a. Po 5 sezonie nie ka¿demu siê podoba.
poza tym scrubs,
supernatural [do 4 sezonu, potem kiszka],
wszyscy nienawidz± Chrisa,
Drop dead diva,
Good wife,
South park [jestem uosobieniem cartmana ],
Mentalista je¶li lubisz zagadki i tajemniczych dojrza³ych blondynów , Biuro,
Californication
Ally Mcbeal
Suburgatory
Switched at birth
Mam na imiê Earl

To chyba zdecydowana czo³ówka, ale pewnie co¶ pominê³am

Gra o Tron jest dla mnie stanowczo zbyt brutalna

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
aamidale Do Jelitkowa mam zdecydowanie bli¿ej, bo na Stogi jecha³am 2,5 godziny w jedn± stronê... (nie mia³am jeszcze prawa jazdy). Tam faktycznie by³o mniej ludzi, bo i od centrum dalej No i pla¿a zdecydowanie szersza Morze mniej spokojnie, wiêc czêsto czerwona flaga by³a. No i niedaleko pla¿a nuddystów

A Jelitkowo i Brze¼no to podobno "wizytówki miasta". Ja jakbym mia³a i¶æ na pla¿ing to na pewno nie tam. Mnóstwo ludzi, dzieci, m³odzie¿y, a w wodzie t³ok... W tym roku wybory prezydenckie w mie¶cie i straszna nagonka na ca³e "pla¿owe ¶rodowisko", a z roku na rok coraz gorzej. Ludzi coraz wiêcej, a obszar strze¿ony coraz mniejszy. W tym roku np na ca³e Jelitkowo jest jedno stanowisko z 3 ratownikami. Ma 100 metrów szeroko¶ci. Full wypas
O rany co oni z tym Gdañskiem robi±... Wizytówkê miasta powinni zrobiæ z tych rezerwatów co maj± pod nosem, a Sobieszewo zapewne dalej autonomiczne i dumne - i z jednej strony bardzo dobrze, przynajmniej pusto, czysto i nie ³aduj± siê z ulepszaniem. Nie mam pojêcia czy w³±czyli je do Gd czy nie, ale powinni nad tym pracowaæ, bo to s± tereny bardzo cenne. A jelitkowo i brze¼no to ponoæ od czasów Polski Ludowej miejsca tloczne, g³o¶nie i brudne

Jelitkowo i Brze¼no raz ¿e t³oczne dwa ¿e woda bardziej ograniczona - z jednej port, potem Gdynia - znów port, Hel - cyrkulacja wody mniejsza, mimo ¿e siê wydaje ¿e to nic to ró¿nicê widaæ chocby gdy sinica wychodzi

No ja na pla¿ê nudystów nie, ale na niestrze¿on± jak najbardziej, uwielbiam niespokojne morze, zabawê z falami - przy brzegu oczywi¶cie, nie jestem wariatk± Tego mi najbardziej brakuje, fal i zbierania bursztynu. Chcia³abym kiedy¶ uczestniczyæ w po³awianiu bursztynu, ale nie w konkursie tylko tak "normalnie"...ech...marze nia ¶ciêtej g³owy

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:

jak tylko T¯ wróci z pracy to poproszê,aby cykn±³ mi zdjêcie i Ci prze¶le.
Dziêkujê
Nie ma sprawy, ja dzi¶ mam mnóstwo czasu, zaraz idê sobie zrobiæ salon SPA w ³azience bêdzie peeling i odm³adzanie pyska te¿ bêdzie

27.02.2012
Stary 2014-06-26, 13:36   #2018
201607111017
Konto usuniête

No na Sobieszewie i Orle ci sami ratownicy Tylko nikt tam nie chce pracowaæ... 1. Straaasznie daleko od centrum i ciêzki dojazd komunikacj± miejsk±, 2. Du¿o topielców

Ja lubiê Stogi, bo maj± ¶wietn± ratownicz± bazê :P Prysznice i w ogóle... Nawet przenocowaæ siê da³o. A w Jelitkowie blaszany kontener i jedna umywalka z zimn± wod±.
Stary 2014-06-26, 13:39   #2019
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Ale Ty nózie masz o wiele cieñsze wiesz, u mnie problemem s± w³a¶nie uda, ramiona - poza tym ja od dziecka jestem ogromnie atletyczna, umiê¶niona - wiêc u mnie schudn±æ nie problem, ale utrzymaæ potem wagê...to bêdzie mêczarnia Ale dam radê, muszê byæ zdrowa i mieæ prawid³ow± wagê

Co do seriali to mój ulubiony serial ever to Damages - jedn± z g³ównych ról gra Glenn Close. Serial mimo ¿e momentami siê d³u¿y jest naprawde ¶wietny i mocny
Potem jest Trawka - Weeds. Do pi±tego sezonu polecam z czystym sumieniem, ¶wietne teksty i genialna fabu³a. Po 5 sezonie nie ka¿demu siê podoba.
poza tym scrubs,
supernatural [do 4 sezonu, potem kiszka],
wszyscy nienawidz± Chrisa,
Drop dead diva,
Good wife,
South park [jestem uosobieniem cartmana ],
Mentalista je¶li lubisz zagadki i tajemniczych dojrza³ych blondynów , Biuro,
Californication
Ally Mcbeal
Suburgatory
Switched at birth
Mam na imiê Earl

To chyba zdecydowana czo³ówka, ale pewnie co¶ pominê³am

Gra o Tron jest dla mnie stanowczo zbyt brutalna
O widzisz, zapomnia³am o kilku serialach które jednak ogl±da³am.
Widzia³am Scrubs i Trawkê wszystkie sezony, uwielbiam do tego widzia³am te¿ How I Met Your Mother, tu tylko wczesniejsze sezony super, im dalej tym gorzej niestety.

Przyjrzê siê temu Damages i Supernatural, bo do tego drugiego mnie ci±gnie jako¶ ca³y czas, ale s³ysza³am ¿e czasem jest do¶æ straszny
Dziêki za propozycje od sierpnia mam nadziejê ¿e bêdê mieæ rowerek stacjonarny w pokoju wiêc co wieczór po pracy wpadnie 40-60 min peda³owania do serialu
Gra o tron brutalna, ale uwielbiam ten serial muszê siê za ksi±¿ki teraz wzi±c, podobno jeszcze lepsze, wiadomo jak to ksi±¿ki!

A ile masz cm w bicepsie i udzie? Zobacze ile ja mam po 21 i dam znaæ
Stary 2014-06-26, 13:52   #2020
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

No to i ja siê pochwale serialowym sza³em
Na bie¿±co:
-TVD
-GOT
-Arrow
-TWD

Obejrzane(polecam):
-BB
-Dexter
- Prison break
-Arcjiwum X
-Dr.House
a z polskich mój ulubiony to Magda.M

wiêcej grzechów nie pamiêtam
Stary 2014-06-26, 13:54   #2021
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Na bie¿±co:
-TVD
-GOT
-Arrow
-TWD

Obejrzane(polecam):
-BB
-Dexter
- Prison break
-Arcjiwum X
-Dr.House

Proszê rozwin±æ drugi zaznaczony skrót serialu pierwszy to rozumiem ¿e masz na mysli The Vampire Diaries ale drugiego nie kojarze chyba
Stary 2014-06-26, 14:22   #2022
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
No na Sobieszewie i Orle ci sami ratownicy Tylko nikt tam nie chce pracowaæ... 1. Straaasznie daleko od centrum i ciêzki dojazd komunikacj± miejsk±, 2. Du¿o topielców

Ja lubiê Stogi, bo maj± ¶wietn± ratownicz± bazê :P Prysznice i w ogóle... Nawet przenocowaæ siê da³o. A w Jelitkowie blaszany kontener i jedna umywalka z zimn± wod±.

Na serio? :O znaczy wiem ¿e tam ró¿ne rzeczy wyp³ywaj± na tych pla¿ach [osobi¶cie widzia³am martw± owcê i siedzenie z PKP...] ale topielce mnie przerazi³y...

Nooo widzia³am te bazy - Jelitkowo do Stogów nie ma siê w ogóle co porównywaæ

Dojechaæ ciê¿ko, ale ja wolê wstawaæ o 5 nad ranem we wakacje ni¿ siê kisiæ miêdzy pla¿owiczami

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
O widzisz, zapomnia³am o kilku serialach które jednak ogl±da³am.
Widzia³am Scrubs i Trawkê wszystkie sezony, uwielbiam do tego widzia³am te¿ How I Met Your Mother, tu tylko wczesniejsze sezony super, im dalej tym gorzej niestety.

Przyjrzê siê temu Damages i Supernatural, bo do tego drugiego mnie ci±gnie jako¶ ca³y czas, ale s³ysza³am ¿e czasem jest do¶æ straszny
Dziêki za propozycje od sierpnia mam nadziejê ¿e bêdê mieæ rowerek stacjonarny w pokoju wiêc co wieczór po pracy wpadnie 40-60 min peda³owania do serialu
Gra o tron brutalna, ale uwielbiam ten serial muszê siê za ksi±¿ki teraz wzi±c, podobno jeszcze lepsze, wiadomo jak to ksi±¿ki!

How i Met na pocz±tku fajne, potem zno¶ne a koñcówka wo³a o pomstê do nieba.
Supernatural bywa przera¿aj±cy, ale historie s± ¶wietnie napisane - no i naprawdê przystojny aktor tam gra, mimo ¿e mam gust raczej ciê¿ki to Jensen Ackles mi przypad³ do gustu, ma genialn± mimikê twarzy
jak masz g³o¶ny rower to koniecznie zainwestuj w bezprzewodowe s³uchawki - inaczej szlag Ciê trafi
Mnie Gra o Tron nie podesz³a totalnie, jako nastolatka za du¿o ogl±da³am brutalnych filmów i osi±gnê³am moment, gdzie przemoc i flaki na ekranie mnie dra¿ni±

Hmm, rêkê zawsze mierzy³am nie w bicepsie, tylko bli¿ej ³okcia zaraz sprawdzê tylko obeschnê nieco bo jestem ¶wie¿o po peelingu

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Na bie¿±co:
-TVD
-GOT
-Arrow
-TWD

Obejrzane(polecam):
-BB
-Dexter
- Prison break
-Arcjiwum X
-Dr.House

Z tego tylko Housa i Dexia znam, ale jak wy¿ej - przemocy do¶æ Trochê têskniê bo uwielbia³am zagadki w fabule, przyznam natomiast ¿e g³ównego bohatera ledwie by³am w stanie prze³kn±æ - dra¿ni³ mnie nieziemsko

Co do Housa to jak w przypadku himym - koncowka wo³a o pomstê do nieba!

27.02.2012
Stary 2014-06-26, 14:35   #2023
201607111017
Konto usuniête

aamidale No có¿, uroki otwartego morza...

Wszyscy narzekaj± na syf w wodzie, a nie ma nawet publicznych toalet na pla¿y... S± toitoie (nie wiem czy oni je w ogóle wymieniaj± podczas sezonu) za które trzeba zap³aciæ 2 z³ote, albo restauracyjne za 5... Ja wiem, ¿e to nie jest jaka¶ wygórowana kwota, ale jednak...
Stary 2014-06-26, 14:40   #2024
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Proszê rozwin±æ drugi zaznaczony skrót serialu pierwszy to rozumiem ¿e masz na mysli The Vampire Diaries ale drugiego nie kojarze chyba
Tak zgadza siê A pozycja nr 2 to The Walking Dead polskie t³umaczenie ¯ywe trupy

Ja raz w Miêdzyzdrojach by³am gapiem podczas wyci±gania topielca na brzeg-nikt pla¿owiczów nie przegoni³,nikt nie kaza³ odej¶æ,obok trupa p³ywali ludzie po tej akcji odechcia³o nam siê pla¿owania i wakacjonowania do koñca pobytu.
Stary 2014-06-26, 15:03   #2025
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
aamidale No có¿, uroki otwartego morza...

Wszyscy narzekaj± na syf w wodzie, a nie ma nawet publicznych toalet na pla¿y... S± toitoie (nie wiem czy oni je w ogóle wymieniaj± podczas sezonu) za które trzeba zap³aciæ 2 z³ote, albo restauracyjne za 5... Ja wiem, ¿e to nie jest jaka¶ wygórowana kwota, ale jednak...
Syf w wodzie to raczej od tego co sobie statki wylewaj± do morza, ludzie do wody sikali i sikaæ bêd±

Arogancja ¿±daæ dwóch z³otych za skorzystanie z toalety.

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Tak zgadza siê A pozycja nr 2 to The Walking Dead polskie t³umaczenie ¯ywe trupy

Ja raz w Miêdzyzdrojach by³am gapiem podczas wyci±gania topielca na brzeg-nikt pla¿owiczów nie przegoni³,nikt nie kaza³ odej¶æ,obok trupa p³ywali ludzie po tej akcji odechcia³o nam siê pla¿owania i wakacjonowania do koñca pobytu.
Straszycie mnie wszystkie, ja uwielbiam p³ywaæ Potrafiê op³yn±æ jezioro dooko³a... jakbym napotka³a topielca to by³yby dwa

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:

Teraz mierzy³am inne miejsca, a co tydzien mierzê pod bicepsem i udo blizej kolana, nie wiem w zasadzie dlaczego
zeby nie bylo jutro jak sie pomierze ze oszukuje czy co¶

Udo na jego ¶rodku 64

w bicu mam 38 Mogê zostaæ strongmenem

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-06-26 o 15:05
Stary 2014-06-26, 17:21   #2026
ArcymoneQ
Rozeznanie

Dziewczyny nie bêdê pisaæ, bo znowu musia³abym poruszyæ temat mojej te¶ciowej, idê siê po³o¿yæ i troszkê uspokoiæ . Zostawiam tabelkê - ryba miruna i ziemniaki pieczone w piekarniku, ale tego nie ma na stronie. No i kolacja jest o 16.oo a podwieczorek o 17.30.
PS. Pijê w³a¶nie herbatkê zielon±!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (48,3 KB, 5 za³adowañ)

Stary 2014-06-26, 18:19   #2027
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:

How i Met na pocz±tku fajne, potem zno¶ne a koñcówka wo³a o pomstê do nieba.
Supernatural bywa przera¿aj±cy, ale historie s± ¶wietnie napisane - no i naprawdê przystojny aktor tam gra, mimo ¿e mam gust raczej ciê¿ki to Jensen Ackles mi przypad³ do gustu, ma genialn± mimikê twarzy
jak masz g³o¶ny rower to koniecznie zainwestuj w bezprzewodowe s³uchawki - inaczej szlag Ciê trafi
Mnie Gra o Tron nie podesz³a totalnie, jako nastolatka za du¿o ogl±da³am brutalnych filmów i osi±gnê³am moment, gdzie przemoc i flaki na ekranie mnie dra¿ni±

Hmm, rêkê zawsze mierzy³am nie w bicepsie, tylko bli¿ej ³okcia zaraz sprawdzê tylko obeschnê nieco bo jestem ¶wie¿o po peelingu

Teraz mierzy³am inne miejsca, a co tydzien mierzê pod bicepsem i udo blizej kolana, nie wiem w zasadzie dlaczego
zeby nie bylo jutro jak sie pomierze ze oszukuje czy co¶

Udo na jego ¶rodku 64

w bicu mam 38 Mogê zostaæ strongmenem
Rower bêdê mia³a (o ile mi T¯ po¿yczy ) bardzo cichutki wiêc serial wrêcz wskazany przy tym ¿eby nie pa¶æ z nudy

Ja siê pomierzê dzi¶ mo¿e jeszcze po pracy to dam znaæ jak to u mnie wygl±da, tylko musisz mi napisac gdzie dok³adnie udo mierzysz? bo napisa³a¶ ¿e bli¿ej kolana a pó¼niej ¿e na ¶rodku, ja w sumie zawsze mierzy³am wszystko w najszerszym miejscu ¿eby widzieæ ile tego mam

Cytat:

Ja raz w Miêdzyzdrojach by³am gap

Aaaa, to kojarze ogl±da³am nawet pierwszy sezon, drugi zaczê³am ale jako¶ nie wci±gn±³ mnie na tylê zeby przy nim zostac

ArcymoneQ trzymaj siê tam i nie przejmuj wredn± te¶ciow± jak bêdziesz chcia³a siê wygadaæ to pisz ¶mia³o, pomo¿emy Ci na ni± ponarzekaæ
I widzê ¿e w Twoich jad³ospisach strasznie ziemniaki Ci wêgle podbijaj± (ponad 60 gram), naprawde a¿ 350 gram zjadasz? Ile to wychodzi ziemniaków?
Stary 2014-06-26, 18:28   #2028
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
I widzê ¿e w Twoich jad³ospisach strasznie ziemniaki Ci wêgle podbijaj± (ponad 60 gram), naprawde a¿ 350 gram zjadasz? Ile to wychodzi ziemniaków?
4 ziemniaki wpisujê, chod¼ nie koniecznie wychodzi tyle... ale wolê zawy¿yæ ni¿ podawaæ mniej.
Zreszt± zobacz sama http://www.ilewazy.pl/ziemniak-ugotowany

Stary 2014-06-26, 18:38   #2029
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Rower bêdê mia³a (o ile mi T¯ po¿yczy ) bardzo cichutki wiêc serial wrêcz wskazany przy tym ¿eby nie pa¶æ z nudy

Ja siê pomierzê dzi¶ mo¿e jeszcze po pracy to dam znaæ jak to u mnie wygl±da, tylko musisz mi napisac gdzie dok³adnie udo mierzysz? bo napisa³a¶ ¿e bli¿ej kolana a pó¼niej ¿e na ¶rodku, ja w sumie zawsze mierzy³am wszystko w najszerszym miejscu ¿eby widzieæ ile tego mam

Aaaa, to kojarze ogl±da³am nawet pierwszy sezon, drugi zaczê³am ale jako¶ nie wci±gn±³ mnie na tylê zeby przy nim zostac

ArcymoneQ trzymaj siê tam i nie przejmuj wredn± te¶ciow± jak bêdziesz chcia³a siê wygadaæ to pisz ¶mia³o, pomo¿emy Ci na ni± ponarzekaæ
Poda³am Ci na ¶rodku a co tydzieñ do pomiarów mierzê przy kolanie
Zupe³nie na samym ¶rodku uda zmierzy³±m

27.02.2012

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-26, 18:52   #2030
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny nie bêdê pisaæ, bo znowu musia³abym poruszyæ temat mojej te¶ciowej, idê siê po³o¿yæ i troszkê uspokoiæ . Zostawiam tabelkê - ryba miruna i ziemniaki pieczone w piekarniku, ale tego nie ma na stronie. No i kolacja jest o 16.oo a podwieczorek o 17.30.
³±czymy siê z Tob±

Cytat:
Poda³am Ci na ¶rodku a co tydzieñ do pomiarów mierzê przy kolanie
Zupe³nie na samym ¶rodku uda zmierzy³±m
Ja mierze zawsze prawie równo z pachwin±
Wa¿ne aby mierzyæ ca³y czas w tym samym miejscu i oby cm lecia³y
Stary 2014-06-26, 19:02   #2031
201607111017
Konto usuniête

Dzisiejszy jad³ospis

10:00- 2 kromki chleba z twaro¿kiem (twaróg wymieszany z gêstym jogurtem naturalnym) i pomidorem,
12:30- 80 gram twarogu z 1 brzoskwini± i 1 bananem,
15:30- 4 kotlety z fasoli (puszka fasoli, 1 cebula, 1 jajko, przyprawy) + 1 pomidor+ 3 ogórki ma³osolne,
20:00- 2 kromki chleba z serem feta i 3 oliwkami zielonymi.

Kotlety z fasoli by³y przepyszne! Niestety, s³abo je zblendowa³am i gdzieniegdzie by³y ca³e ziarna fasoli. Przez to trochê siê rozpad³y
Stary 2014-06-26, 19:10   #2032
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
³±czymy siê z Tob±

Ja mierze zawsze prawie równo z pachwin±
Wa¿ne aby mierzyæ ca³y czas w tym samym miejscu i oby cm lecia³y
No w tym samym siê co tydzieñ mierzê, my¶la³am ¿e to tak trzeba nie w najszerszym.. teraz to juz za pozno na zmianê bo sie zdo³ujê

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Dzisiejszy jad³ospis

10:00- 2 kromki chleba z twaro¿kiem (twaróg wymieszany z gêstym jogurtem naturalnym) i pomidorem,
12:30- 80 gram twarogu z 1 brzoskwini± i 1 bananem,
15:30- 4 kotlety z fasoli (puszka fasoli, 1 cebula, 1 jajko, przyprawy) + 1 pomidor+ 3 ogórki ma³osolne,
20:00- 2 kromki chleba z serem feta i 3 oliwkami zielonymi.

Kotlety z fasoli by³y przepyszne! Niestety, s³abo je zblendowa³am i gdzieniegdzie by³y ca³e ziarna fasoli. Przez to trochê siê rozpad³y

Fasola mnie przera¿a ilo¶ci± wêgli
http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...Bonduelle.html

Ja siê uzale¿ni³am od ³ososia...codziennie jem przynajmniej 100 g... w tym miesi±cu wyda³am tyle pieniedzy na jedzenie ze chyba taniej by bylo rozmieniaæ na dziesi±tki i pojadaæ z cynamonem

27.02.2012
Stary 2014-06-26, 19:31   #2033
201607111017
Konto usuniête

No có¿, ja nie jem miêsa, wiêc muszê jako¶ dostarczaæ sobie bia³ko Spróbujê zrobiæ te¿ takie kotleciki, ale z ciecierzyc± i curry
Stary 2014-06-26, 19:49   #2034
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
No có¿, ja nie jem miêsa, wiêc muszê jako¶ dostarczaæ sobie bia³ko Spróbujê zrobiæ te¿ takie kotleciki, ale z ciecierzyc± i curry

Sorki, jeszcze zapominam ze nie jesz Spoko, ja tylko tak napisa³am; ¿eby¶ nie my¶la³a ¿e ja z walcz±cych miêso¿erców. Wiem ¿e siê roi w necie od ludzi co narzucaj± swoje zdanie

27.02.2012
Stary 2014-06-26, 20:04   #2035
201607111017
Konto usuniête

W ogóle nie odebra³am tego negatywnie Mi fasola krzywdy nie robi, wrêcz przeciwnie
Stary 2014-06-26, 20:12   #2036
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
W ogóle nie odebra³am tego negatywnie Mi fasola krzywdy nie robi, wrêcz przeciwnie
Uffff to spoko
Czasem jak przegl±da³am sobie komentarze na kwejk.pl albo innych tego typu masówkach to zauwa¿a³am tak± tendencjê, ¿e jak kto¶ ma swoje racje inne ni¿ reszta to ta reszta próbuje go najpierw przekonaæ a jak siê nie uda - po¿reæ. Dlatego taka wyczulona jestem bo bardzo bym nie chcia³a nawet przypadkiem propagowaæ tego typu zachowañ.

Ja za fasol± nie przepadam, mój narzeczony uwielbia i niby nie tyje, ale jego tu nie bêdê przyrównywaæ bo to jest po³ykacz serów, majonezów, makaronów o figurze modelki

27.02.2012
Stary 2014-06-26, 20:20   #2037
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

mamdwaoka A mog³aby¶ podaæ przepis na te kotlety? Z bobu te¿ da siê zrobiæ? Ja mogê siê podzieliæ przepisem na kotlety z jajek-chyba,¿e nie jesz
ok laski bêdziecie krzyczeæ wypi³am du¿± szklankê pepsi z lodem i zagryz³am 3 cukierkami podczas robienia bukietu z cukierków (dla klientki ) musss zozole

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-26, 20:40   #2038
201607111017
Konto usuniête

bebemwls Nie ma co podawaæ :P 3 sk³adniki

Podsma¿on± cebulkê, fasolê bez zalewy i przyprawy wed³ug ochoty wrzucam do blendera. Nie na g³adk± masê, ale te¿ nie za grubo, bo siê rozpadn±. Mo¿na dorzuciæ jajko. Dzisiaj doda³am te¿ kawa³ki sera feta
My¶lê, ze z bobu te¿ wyjd± Mo¿na cebulkê zamieniæ na szczypiorek, koperek, natkê... Naprawdê, wszystko mo¿na wrzuciæ

Ja kupi³am dzisiaj now± lodówkê. Dali mi tyle coca-coli ile litrów ma ch³odziarka
Stary 2014-06-26, 20:52   #2039
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
bebemwls Nie ma co podawaæ :P 3 sk³adniki

Podsma¿on± cebulkê, fasolê bez zalewy i przyprawy wed³ug ochoty wrzucam do blendera. Nie na g³adk± masê, ale te¿ nie za grubo, bo siê rozpadn±. Mo¿na dorzuciæ jajko. Dzisiaj doda³am te¿ kawa³ki sera feta
My¶lê, ze z bobu te¿ wyjd± Mo¿na cebulkê zamieniæ na szczypiorek, koperek, natkê... Naprawdê, wszystko mo¿na wrzuciæ

Ja kupi³am dzisiaj now± lodówkê. Dali mi tyle coca-coli ile litrów ma ch³odziarka
Dziêkujê za opis przygotowania na pewno wypróbuje
Ooo ta promocja jest super my jak dwa lata temu kupowali¶my lodówkê w Avans to te¿ dostalismy zapas na ca³e wakacyjne grillowanie
Stary 2014-06-26, 21:35   #2040
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Napisane przez izula1987 Poka¿ wiadomo¶æ
To jest pieczywo z lidla, ale niemieckiego, bo aktualnie przebywam w Niemczech.
W³a¶nie skoñczy³am trening i czuje, ¿e siê ca³a rozp³ywam muszê wzi±æ prysznic, bo m±¿ bêdzie mnie omija³ szerokim ³ukiem
II ¶niadanie : jab³ko i woooooda
Na obiad bêd± pulpeciki wo³owe bez sosu z kasza jêczmienn± i surówk± z marchwi z chrzanem pychota
jab³ko nie jest posi³kiem.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Jak ja Ciê dobrze rozumiem, tylko ¿e u mnie dokazuje moja mamusia. Te¶ciowa mieszka ponad 300 km ode mnie.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

U mnie dzisiaj szalony dzieñ.
Menu
owsianka z truskawkami
serek ziarnisty z pomidorem
jogurt z truskawkami
leczo
2 plasterki wêdliny
1/2 kg bobu
1/2 kg czere¶ni

Ju¿ siê bojê wle¼æ jutro na wagê.
Chyba moja dieta posz³a na urlop.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Wrzuci³am zdjêcie do klubu. Jak kto¶ ma ochotê obejrzeæ brzuch wielko¶ci przero¶niêtego arbuza, zapraszam.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.