![]() |
#2011 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Jelitkowa nie cierpiê
![]() ![]() ![]() ![]() Strasznie têskniê za Gdañskiem ![]() ![]() No i pojecha³am sobie, do d*py na raki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Dziêkujê, trud podwójny czasami bo niektórzy nie za bardzo dobrze patrz± na kobietê - technika informatyki ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakie seriale lubisz? Ja znam dosyæ du¿o, jestem na³ogowym serialopo¿eraczem! [przy tym pozera³am te¿ ró¿ne rzeczy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Cytat:
W³a¶nie skoñczy³am trening i czuje, ¿e siê ca³a rozp³ywam ![]() ![]() II ¶niadanie : jab³ko i woooooda ![]() Na obiad bêd± pulpeciki wo³owe bez sosu z kasza jêczmienn± i surówk± z marchwi z chrzanem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio ma³o czasu mam na neta, przeprowadzam siê na koniec miesi±ca, wiêc pakowanie mi poch³ania kupe czasu, plus wcze¶niej szuka³am pokoju (znalaz³am ¶liczny pokój w fajnej cenie wiêc jestem mega zadowolona ![]() ![]() Mimo ¿e wagê mam ni¿sz± to np w pasie mam 83/84 cm, wiêc tylko 2 cm mniej ni¿ Ty, wiêc my¶lê ¿e szybko takim tempem uzyskasz wymarzon± figurê ![]() Co do seriali ![]() ![]() Przypomnia³o mi siê ¿e obejrza³am w domu jeszcze True Detective i taki klimat seriali bardzo mi siê podoba, jaka¶ zagadka, tajemnica, itp ![]() Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2014-06-26 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 624
|
aamidale Do Jelitkowa mam zdecydowanie bli¿ej, bo na Stogi jecha³am 2,5 godziny w jedn± stronê... (nie mia³am jeszcze prawa jazdy). Tam faktycznie by³o mniej ludzi, bo i od centrum dalej
![]() ![]() ![]() A Jelitkowo i Brze¼no to podobno "wizytówki miasta". Ja jakbym mia³a i¶æ na pla¿ing to na pewno nie tam. Mnóstwo ludzi, dzieci, m³odzie¿y, a w wodzie t³ok... W tym roku wybory prezydenckie w mie¶cie i straszna nagonka na ca³e "pla¿owe ¶rodowisko", a z roku na rok coraz gorzej. Ludzi coraz wiêcej, a obszar strze¿ony coraz mniejszy. W tym roku np na ca³e Jelitkowo jest jedno stanowisko z 3 ratownikami. Ma 100 metrów szeroko¶ci. Full wypas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jak tylko T¯ wróci z pracy to poproszê,aby cykn±³ mi zdjêcie i Ci prze¶le. Dziêkujê ![]() ![]()
![]() |
#2017 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do seriali to mój ulubiony serial ever to Damages - jedn± z g³ównych ról gra Glenn Close. Serial mimo ¿e momentami siê d³u¿y jest naprawde ¶wietny i mocny ![]() Potem jest Trawka - Weeds. Do pi±tego sezonu polecam z czystym sumieniem, ¶wietne teksty i genialna fabu³a. Po 5 sezonie nie ka¿demu siê podoba. poza tym scrubs, supernatural [do 4 sezonu, potem kiszka ![]() wszyscy nienawidz± Chrisa, Drop dead diva, Good wife, South park [jestem uosobieniem cartmana ![]() Mentalista je¶li lubisz zagadki i tajemniczych dojrza³ych blondynów ![]() Californication Ally Mcbeal Suburgatory Switched at birth Mam na imiê Earl To chyba zdecydowana czo³ówka, ale pewnie co¶ pominê³am ![]() Gra o Tron jest dla mnie stanowczo zbyt brutalna ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]() Jelitkowo i Brze¼no raz ¿e t³oczne dwa ¿e woda bardziej ograniczona - z jednej port, potem Gdynia - znów port, Hel - cyrkulacja wody mniejsza, mimo ¿e siê wydaje ¿e to nic to ró¿nicê widaæ chocby gdy sinica wychodzi ![]() No ja na pla¿ê nudystów nie, ale na niestrze¿on± jak najbardziej, uwielbiam niespokojne morze, zabawê z falami - przy brzegu oczywi¶cie, nie jestem wariatk± ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Konto usuniête
|
No na Sobieszewie i Orle ci sami ratownicy
![]() ![]() Ja lubiê Stogi, bo maj± ¶wietn± ratownicz± bazê :P Prysznice i w ogóle... Nawet przenocowaæ siê da³o. A w Jelitkowie blaszany kontener i jedna umywalka z zimn± wod±. |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzia³am Scrubs i Trawkê wszystkie sezony, uwielbiam ![]() Przyjrzê siê temu Damages i Supernatural, bo do tego drugiego mnie ci±gnie jako¶ ca³y czas, ale s³ysza³am ¿e czasem jest do¶æ straszny ![]() Dziêki za propozycje ![]() ![]() Gra o tron brutalna, ale uwielbiam ten serial ![]() A ile masz cm w bicepsie i udzie? Zobacze ile ja mam po 21 i dam znaæ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Raczkowanie
|
No to i ja siê pochwale serialowym sza³em
![]() Na bie¿±co: -TVD -GOT -Arrow -TWD Obejrzane(polecam): -BB -Dexter - Prison break -Arcjiwum X -Dr.House a z polskich mój ulubiony to Magda.M ![]() wiêcej grzechów nie pamiêtam ![]()
#2021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Na serio? :O znaczy wiem ¿e tam ró¿ne rzeczy wyp³ywaj± na tych pla¿ach [osobi¶cie widzia³am martw± owcê i siedzenie z PKP...] ale topielce mnie przerazi³y... Nooo widzia³am te bazy - Jelitkowo do Stogów nie ma siê w ogóle co porównywaæ ![]() Dojechaæ ciê¿ko, ale ja wolê wstawaæ o 5 nad ranem we wakacje ni¿ siê kisiæ miêdzy pla¿owiczami ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Supernatural bywa przera¿aj±cy, ale historie s± ¶wietnie napisane - no i naprawdê przystojny aktor tam gra, mimo ¿e mam gust raczej ciê¿ki to Jensen Ackles mi przypad³ do gustu, ma genialn± mimikê twarzy ![]() jak masz g³o¶ny rower to koniecznie zainwestuj w bezprzewodowe s³uchawki - inaczej szlag Ciê trafi ![]() Mnie Gra o Tron nie podesz³a totalnie, jako nastolatka za du¿o ogl±da³am brutalnych filmów i osi±gnê³am moment, gdzie przemoc i flaki na ekranie mnie dra¿ni± ![]() Hmm, rêkê zawsze mierzy³am nie w bicepsie, tylko bli¿ej ³okcia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do Housa to jak w przypadku himym - koncowka wo³a o pomstê do nieba!
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Konto usuniête
|
aamidale No có¿, uroki otwartego morza...
Wszyscy narzekaj± na syf w wodzie, a nie ma nawet publicznych toalet na pla¿y... S± toitoie (nie wiem czy oni je w ogóle wymieniaj± podczas sezonu) za które trzeba zap³aciæ 2 z³ote, albo restauracyjne za 5... Ja wiem, ¿e to nie jest jaka¶ wygórowana kwota, ale jednak... |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja raz w Miêdzyzdrojach by³am gapiem podczas wyci±gania topielca na brzeg-nikt pla¿owiczów nie przegoni³,nikt nie kaza³ odej¶æ,obok trupa p³ywali ludzie ![]()
![]() |
#2025 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Arogancja ¿±daæ dwóch z³otych za skorzystanie z toalety. ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
Teraz mierzy³am inne miejsca, a co tydzien mierzê pod bicepsem i udo blizej kolana, nie wiem w zasadzie dlaczego ![]() ![]() Udo na jego ¶rodku 64 w bicu mam 38 ![]() ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-06-26 o 15:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie bêdê pisaæ, bo znowu musia³abym poruszyæ temat mojej te¶ciowej, idê siê po³o¿yæ i troszkê uspokoiæ
![]() ![]() PS. Pijê w³a¶nie herbatkê zielon±! |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja siê pomierzê dzi¶ mo¿e jeszcze po pracy to dam znaæ jak to u mnie wygl±da, tylko musisz mi napisac gdzie dok³adnie udo mierzysz? ![]() ![]() Cytat:
Aaaa, to kojarze ![]() ![]() ArcymoneQ trzymaj siê tam i nie przejmuj wredn± te¶ciow± ![]() ![]() I widzê ¿e w Twoich jad³ospisach strasznie ziemniaki Ci wêgle podbijaj± (ponad 60 gram), naprawde a¿ 350 gram zjadasz? Ile to wychodzi ziemniaków? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zreszt± zobacz sama http://www.ilewazy.pl/ziemniak-ugotowany |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2029 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zupe³nie na samym ¶rodku uda zmierzy³±m ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2030 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wa¿ne aby mierzyæ ca³y czas w tym samym miejscu i oby cm lecia³y ![]()
![]() |
#2031 |
Konto usuniête
|
Dzisiejszy jad³ospis
![]() 10:00- 2 kromki chleba z twaro¿kiem (twaróg wymieszany z gêstym jogurtem naturalnym) i pomidorem, 12:30- 80 gram twarogu z 1 brzoskwini± i 1 bananem, 15:30- 4 kotlety z fasoli (puszka fasoli, 1 cebula, 1 jajko, przyprawy) + 1 pomidor+ 3 ogórki ma³osolne, 20:00- 2 kromki chleba z serem feta i 3 oliwkami zielonymi. Kotlety z fasoli by³y przepyszne! Niestety, s³abo je zblendowa³am i gdzieniegdzie by³y ca³e ziarna fasoli. Przez to trochê siê rozpad³y ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Fasola mnie przera¿a ilo¶ci± wêgli ![]() http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...Bonduelle.html Ja siê uzale¿ni³am od ³ososia...codziennie jem przynajmniej 100 g... w tym miesi±cu wyda³am tyle pieniedzy na jedzenie ze chyba taniej by bylo rozmieniaæ na dziesi±tki i pojadaæ z cynamonem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Konto usuniête
|
No có¿, ja nie jem miêsa, wiêc muszê jako¶ dostarczaæ sobie bia³ko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sorki, jeszcze zapominam ze nie jesz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Konto usuniête
|
W ogóle nie odebra³am tego negatywnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czasem jak przegl±da³am sobie komentarze na kwejk.pl albo innych tego typu masówkach to zauwa¿a³am tak± tendencjê, ¿e jak kto¶ ma swoje racje inne ni¿ reszta to ta reszta próbuje go najpierw przekonaæ a jak siê nie uda - po¿reæ. Dlatego taka wyczulona jestem bo bardzo bym nie chcia³a nawet przypadkiem propagowaæ tego typu zachowañ. Ja za fasol± nie przepadam, mój narzeczony uwielbia i niby nie tyje, ale jego tu nie bêdê przyrównywaæ bo to jest po³ykacz serów, majonezów, makaronów o figurze modelki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Raczkowanie
|
mamdwaoka A mog³aby¶ podaæ przepis na te kotlety? Z bobu te¿ da siê zrobiæ? Ja mogê siê podzieliæ przepisem na kotlety z jajek-chyba,¿e nie jesz
![]() ok laski bêdziecie krzyczeæ wypi³am du¿± szklankê pepsi z lodem i zagryz³am 3 cukierkami podczas robienia bukietu z cukierków (dla klientki ) musss zozole ![]()
![]() |
#2038 |
Konto usuniête
|
bebemwls Nie ma co podawaæ :P 3 sk³adniki
![]() Podsma¿on± cebulkê, fasolê bez zalewy i przyprawy wed³ug ochoty wrzucam do blendera. Nie na g³adk± masê, ale te¿ nie za grubo, bo siê rozpadn±. Mo¿na dorzuciæ jajko. Dzisiaj doda³am te¿ kawa³ki sera feta ![]() My¶lê, ze z bobu te¿ wyjd± ![]() ![]() Ja kupi³am dzisiaj now± lodówkê. Dali mi tyle coca-coli ile litrów ma ch³odziarka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ooo ta promocja jest super my jak dwa lata temu kupowali¶my lodówkê w Avans to te¿ dostalismy zapas na ca³e wakacyjne grillowanie ![]()
![]() |
#2040 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- U mnie dzisiaj szalony dzieñ. Menu owsianka z truskawkami serek ziarnisty z pomidorem jogurt z truskawkami leczo 2 plasterki wêdliny 1/2 kg bobu 1/2 kg czere¶ni Ju¿ siê bojê wle¼æ jutro na wagê. Chyba moja dieta posz³a na urlop. ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Wrzuci³am zdjêcie do klubu. Jak kto¶ ma ochotê obejrzeæ brzuch wielko¶ci przero¶niêtego arbuza, zapraszam.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.