O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-20, 17:28   #2011
_Kluska_
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

hej

Ewciu jaki sen byłabym szczęśliwa gdyby się ziscił
a może polski bus..?

Ziajka u nas chyba raczej słabo idzie jedzenie kupiłam dziś kaszkę manną, może będzie lepiej.
chociaż dziś tż karmił i chyba lepiej było.

Arletko ja też mam jak piszesz, niedobra jestem strasznie. haha ale z podlewania teścia się uśmiałam

Kami słów brak

rano miałam słaby nastrój ale dzięki wysiłkom tż już lepiej. chyba hormony mi wariują bo już 8tyg chyba bez @, muszę iść do dr. a jak przeczytałam o śnie Ewy poleciały i łzy. no ewidentnie coś mi wali na dekiel.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 17:52   #2012
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Hej!

Gianka, wracaj, wracaj kochana Coś zorganizujemy Buziaki dla Natki, niech dzielnie znosi skok

Ruda, ale sen!!! Cudny! Cudownyyy Kluska, dobrze prawi - polski bus i ogień !!

Arletko, no, no... Ci powiem, Twoj tz ma u mnie plusa I to winko wieczorem

Kluska, a co to za spadek nastroju :głasiu: Gina koniecznie odwiedź

Kami, no zero wyczucie widzę u teściowej

A ja mam tak dość tz dzisaj , że najchetniej to bym sama na to wesele pojechala albo jego na księżyc wysłała Wkurza mnie jak nie wiem co!!! Idę sie przejsć, bo jeszcze mu za duż o powiem
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 18:09   #2013
arletka1313
Zakorzenienie

dziewczyny czy wywoływałyscie zdjecia przez neta???

mysia a co,nagadaj mu!!!jak zasłuzył to czemu nie??? jutro masz to wesele?zazdroszcze bo tez bym sie chetnie pobawiła

a juz sie umówiłam z siorka na winko na niedziele

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

kluska dziwna sprawa z @...moze po porodzie bedzie nam szalało???
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 18:12   #2014
mysia1986
Zakorzenienie

Arletko, tak jutro mam wesele.
Siedze na ławce na dworzu. Tak mnie wkur^wia, ze mam ochotę po pysku lać Ma niesamowitę zapędy do dyrygowania mną, pacan jeden! Będzie mi mówił co mam robić a czego nie! Nie mnie w pocałuje!
Marcel <3

Stary 2014-06-20, 18:15   #2015
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Arletko, tak jutro mam wesele.
Siedze na ławce na dworzu. Tak mnie wkur^wia, ze mam ochotę po pysku lać Ma niesamowitę zapędy do dyrygowania mną, pacan jeden! Będzie mi mówił co mam robić a czego nie! Nie mnie w pocałuje!
O fajki poszło?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 18:30   #2016
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
O fajki poszło?
Przy nim nie pale, nie chce wysłuchiwać.

On tak ma, lubi narzucać innym swoje zdanie, i czasami wydaję wręcz rozkazy. Wkur^wiał mnie dzisiaj i dalej to robi. Miałam urlop, chciałam trochę odpocząć a i tak - poszłam na pocztę, do pralni odebrać JEGO garnitur, do rossmanna, na zakupy jedzeniowe. Ogarnełam mieszkanie - a ten ciągle tylko dzwonil, zrób to, zrób tamto, tego jeszcze nie zrobiłaś?! Masz wolne, możesz to i tamto zrobić. No ja je^bie!!! Co ja jego służba jestem?!!
Marcel <3

Stary 2014-06-20, 18:47   #2017
Lila_27
Zakorzenienie

Mysiu TŻowi należy się porządne lanie Nie denerwuj się kochana, złość piękności szkodzi jak mówi moja babcia

Arletko ja wywoływałam, kupiłam pakiet na allegro 19 zł za 100 zdjęć i są ok
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 18:49   #2018
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Przy nim nie pale, nie chce wysłuchiwać.

On tak ma, lubi narzucać innym swoje zdanie, i czasami wydaję wręcz rozkazy. Wkur^wiał mnie dzisiaj i dalej to robi. Miałam urlop, chciałam trochę odpocząć a i tak - poszłam na pocztę, do pralni odebrać JEGO garnitur, do rossmanna, na zakupy jedzeniowe. Ogarnełam mieszkanie - a ten ciągle tylko dzwonil, zrób to, zrób tamto, tego jeszcze nie zrobiłaś?! Masz wolne, możesz to i tamto zrobić. No ja je^bie!!! Co ja jego służba jestem?!!
Nie dziwie że się wkurzyłaś.Powiedz mu że masz dość rozkazów,sama wiesz co masz robić.

Stary 2014-06-20, 19:08   #2019
89migotka
Zakorzenienie

Hej

Mysiu TŻ należy się lanie ma taką idealną żonkę i tylko na rękach powinien nosić, a nie rozkazy dawać

Arletko ja wywoływałam zdjęcia przez neta, a dokładnie to na all

Ruda jak mamy takie sny to raczej musi to być nasze marzenie DO SPEŁNIENIA!!!

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 19:40   #2020
_Kluska_
Zakorzenienie

oj Mysiu i ja się nie dziwię powiedz mu, że forum komisyjnie stwierdziło, że należy się wp^^^dol

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-06-20, 19:54   #2021
HelloKejt
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
HelloKejt, no tak jak dziewczyny pisały. Nie ma co, bo człowiek wariuje. Wiem coś o tym, kupiłam za jednym zamachem chyba z 60 testów na all, i bardzo szybko poszły, bo robiłam już nałogowo, codziennie Uda się, na każdego przychodzi czas

idę spać, chyba sobie Jaśkę do łózka wezmę. Jest drapieżna, ciągnie za nos i usta
Ja tez juz duzo testów zrobilam, z nadzieją, że bedą 2 kreseczki :P a dziś byłam u kosmetyczki zrobić hybrydkę i od razu mam lepszy humor
HelloKejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 20:38   #2022
Lila_27
Zakorzenienie

My już po kąpieli i lulamy sobie
A ja spadam pod prysznic i zjeść coś Mam w planach zrobić jeszcze porządki w szafie, bo nie ma kiedy
Mały miał dzisiaj tylko jedną akcję histerii, ale tak się darł jak chyba nigdy Coś strasznego, nie mogłam uspokoić, jakby się czegoś strasznie przestraszył ... Minęło po pół godzinie i już był radosny i gaworzył ... Dziecko to niesamowita istota

Spadam, wejdę może jeszcze później jak TŻ pozwoli, bo twierdzi, że za dużo czasu na wizażu siedzę i gadam z obcymi babami Powiedziałam mu, że to są moje wirtualne przyjaciółki,a nie jakieś obce baby i że na pewno się kiedyś wszystkie spotkamy

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez HelloKejt Pokaż wiadomość
Ja tez juz duzo testów zrobilam, z nadzieją, że bedą 2 kreseczki :P a dziś byłam u kosmetyczki zrobić hybrydkę i od razu mam lepszy humor
Kreseczek na pewno się doczekasz To dopiero 2 miesiące, więc spokojnie

Stary 2014-06-20, 21:05   #2023
Gianna M
Zakorzenienie

Dziewczyny ale mi milo ja tez tesknilam do was strasznie!

Lila brawo dla Natanka , ale masz grzecznego synusia

Mysia no tz dzis poszedl po calosci, ale mu sie wzielo co on:/ zycze ci jutro udanej zabawy

Ewciu wiedzma nawet chyba raz Natki na rekach nie miala ciagle tylko Laila ale juz mam to w dupie niech spie.prza na szczaw babcia za dyche.Najbardziej mnie wk.ur*** ze ja i karo wszystko robimy inaczej i jej rady i pouczenia mnie denerwuja bo nie ma racji i sadza 4mies dziecko a na widok tego mi sie cos robi wiec juz nawet sie nie odzywam puszczam mimo uszu i sama wiem co dla Natusi najlepsze.Mam nadzieje ze tz uda sie do was przyjechac na 2tyg

Yss kciuki za wizyte;*

Kejt hybrydki to super sposob na poprawe humoru

Ziajka Kubula tez zabki i jak sprawnie oby szybko wyszly

Dziewczyny moja corcia dostala dzis pierwsza butle mm na noc a ja ja karmilam i ryczalam

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 21:13   #2024
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale mi milo ja tez tesknilam do was strasznie!

Lila brawo dla Natanka , ale masz grzecznego synusia

Mysia no tz dzis poszedl po calosci, ale mu sie wzielo co on:/ zycze ci jutro udanej zabawy

Ewciu wiedzma nawet chyba raz Natki na rekach nie miala ciagle tylko Laila ale juz mam to w dupie niech spie.prza na szczaw babcia za dyche.Najbardziej mnie wk.ur*** ze ja i karo wszystko robimy inaczej i jej rady i pouczenia mnie denerwuja bo nie ma racji i sadza 4mies dziecko a na widok tego mi sie cos robi wiec juz nawet sie nie odzywam puszczam mimo uszu i sama wiem co dla Natusi najlepsze.Mam nadzieje ze tz uda sie do was przyjechac na 2tyg

Yss kciuki za wizyte;*

Kejt hybrydki to super sposob na poprawe humoru

Ziajka Kubula tez zabki i jak sprawnie oby szybko wyszly

Dziewczyny moja corcia dostala dzis pierwsza butle mm na noc a ja ja karmilam i ryczalam

Nie przejmuj się teściową,głupia i tyle

Czemu musisz dokarmiać?

Stary 2014-06-20, 21:18   #2025
mysia1986
Zakorzenienie

Gianna Ty jesteś matką i Ty wiesz co najlepsze dla Twojego dziecka.

Dalej nie chce mi sie z nim gadać, a ten to kanapki mi zrobił, to wody do wanny nalał, to piwo do szklanki wlała no baran jeden i tyle! Dopóki nie zrozumie o co mi chodziło to będę Go zlewała. Co mi po tych wszystkich miłych gestach skoro traktuje mnie jak służbę
Marcel <3

Stary 2014-06-20, 21:25   #2026
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Kurde coś chyba w tym roku wiedźmy i tż'ty mają trudny okres

Mysia coś dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=DA9hnnICnHY
Stary 2014-06-20, 21:29   #2027
mysia1986
Zakorzenienie

Coffee - trafiłaś w sedno! Dokładnie tak mam teraz!
Marcel <3

Stary 2014-06-20, 21:31   #2028
CoffeeHeaven
Zadomowienie

To git! mnie to zawsze poprawia humor
Stary 2014-06-20, 21:34   #2029
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Jestem i ja biegania nie było ale Młody dał mi czadu-ja go tulę (tak zasypia przytulony na kolanach) a on :"Mamo fuu" -że kupka śmierdziała Byłam dzisiaj w mieście i wpadłam do C&A bo jest nawet -50% na ubrania i kupiłam 10par stopek za 19zł i koszulkę za17zł a w pepco asymetryczną (z tyłu dłuższą)spódnicę za15ł-habrową właśnie się pierze

Gianka czyli że już w domku jesteście ? jak my za Tobą tęskniłyśmy Karo córka ma na imię Laila? Kurde piękne imię no sadzać 4miesięczne dziecko ? Wiesz co? jakoś krótko po powrocie ze szpitala (po porodzie) miałam kryzys że nie będę kp i dałam mm-on doił jak szalony a mi gile leciały po pas i powiedziałam-nie ma mowy o mmi dałam radęKostuś mówi "Asia" bo moją siostrę na skypie woła

Klusia,Mysia żeby to takie łatwe było

Klusia no nie mów że płakałaśja się przyznam że mi się rano łezka zakręciłam jak pomyślałam o nas wszystkich na jednym spotkaniu jak się tulimy i witamy i jedna drugą przekrzykuje

Mysia powiedz mu żeby zjadł Snicersa bo zaczyna strasznie gwizadorzyć-nie znoszę jak ktoś mną rządzi

Ziajka no jest siniak i Kostuś pokazuje na niego i mówi :"Mama bach" Kosta na początku słoiczkowania to jak widział że otwieram to już darł puchę na całego i wołał :"AAAAAAAAAA" a teraz to jak czasem jeszcze mu daję bo nie mam np drugiego dania to leci w str mikrofali i pokazuje że mam tam wstawić nie grzeję ich już we wodzie(a długo to robiłam),moje koleżanki grzały w mikrofali i dzieciakom nic nie jest z resztą nie dajmy się zwariować

HelloKejt ja już ponad rok mam hybrydy i nie wiem czy potrafiłabym bez nich funkcjonować jaki kolorek masz?

Lila mój raz powiedział "obce baby"jak mu powiedziałam że pomogłyście mi w trudnych chwilach jak byłam sama w ciąży i po porodzie to teraz mówi "jak tam Twoje psiapsółki" No Natanek dzisiaj chłopak na medal

Arletka jesteś Janem Chrzcicielem bo ochrzciłaś Teścia aaaa dobrze mu taaaaak

Dziewczyny wiecie jak Kostek dużo gadapotrafi powiedzieć np. "mama,tata,ma,auto,bumbum " że tata pojechał autem ,mówi:Asia,Ola,mama,tata, baba,babuś,dziadzia,pić,a m,eeś i wiele innych słów-moje dziecko dorasta

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Coffe dobre ale wiesz co? jak Mysi ślubny się będzie rządził co ma robić to powinna mu puścić to http://www.youtube.com/watch?v=DsengxZ9KlY
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 21:38   #2030
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość

Coffe dobre ale wiesz co? jak Mysi ślubny się będzie rządził co ma robić to powinna mu puścić to http://www.youtube.com/watch?v=DsengxZ9KlY
za☠☠☠iaszcze to jest
Stary 2014-06-20, 21:42   #2031
Gianna M
Zakorzenienie

Ewciu wola Asia matko chyba bym sie poryczala jakbym to uslyszala alez on rosnie jutro wracamy do domku.

Mysiu dobrze robisz twarda badz

Iza musze ja dokarmiac bo ona sie juz wiecej dopomina mam wrazenie ze cycek jej nie starcza:/ i na noc musze podleczyc swoje pozostalisci po porodzie wiec wole dac butle jak biore leki;(

Dziewczynki ide z tz film ogladac bo mam obiecane dzis full romantic wieczor nawet mam warke radler 0% oj poszaleje dzis a jutro nasza 10rocznica bycia razem mamy w planach obiad na miescie i moze potem lody ale zobaczymy jak nasza coreczka bedzie sie sprawowac.
Spokojnej nocy, buziaki

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 21:44   #2032
mysia1986
Zakorzenienie

Ruda, dobry filmik!! wyśle mu to zaraz mailem - w poniedziałek rano w pracy sobie otworzy i posłucha
Brawa dla Naszego Kostusia za nowe umiejetności

My z Kluską ostatnio zastanawiałyśmy sie gdzie na mapie jest dla Nas wszystkich środek i gdzie trzeba zorganizować naszą imprezę - mi to lotto szczerze powiedziawszy - wszędzie dojadę
Marcel <3

Stary 2014-06-20, 21:53   #2033
Lila_27
Zakorzenienie

Jaki Kostello kochany jest, ja nie kogę się doczekać kiedy mój szkrabik taki będzie

Też pomyślałam, że Laila piękne imię

Właśnie oglądam zdjęcia małego i wybieram do wywołania, kurczę jak On urósł przez te prawie 11 tygodni dzisiaj był taki kochany, ciągle się uśmiechał do mamusi i gaworzył, a jak śmiesznie się skupia jak coś gada i jakie miny robi No nie mogę, kocham do szaleństwa, czasem już nie daję rady, ale i tak to dla mnie największe szczęście, że Go mam

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Gianka to wszystkiego najlepszego z okazji pięknej rocznicy Mam nadzieję, że Natka będzie jutro grzeczna jak aniołek

Jak Natek skończy 3 miesiące to chyba też zacznę dokarmiać mm, coraz bardziej się do tego przygotowuję psychicznie, bo zmęczona już jestem i coraz gorzej wyglądam, oczy podkrążone z niewsypania, niedługo tylko skóra i kości zostaną ..

Stary 2014-06-20, 22:03   #2034
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Lila ty i tak już to co najlepsze dałaś Skarbowi więc teraz po myśl o sobie Nawet się nie obejrzysz a będziesz pisać ze Młody coś odstawił

Mysia ale mu ładnie byś pojechaławiesz jak coś jak TŻ będzie w domu i zgadamy się wszystkie to możemy kiedyś się spotkać

Gianka 10lat ja jestem z TŻem 7rok ale w tym roku w rocznicę będziemy już małżeństwem Udanego wieczoru

Dzisiaj się widziałam z moim fotografem ślubnym i wybrałam piękne albumy na zdjęcia-skórzane ze złotymi okuciami wyglądają jak stare książki za sesję plenerową,zdjęcia na ślubie(skończy po oczepinach) i 3 albumy zapłacimy 1700zł ale to jest warte tej ceny

Klusia,Agabi???Basia??? Rossa(podglądałaś wczoraj lub przedwczoraj)??? Mu???
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-20, 22:07   #2035
Lila_27
Zakorzenienie

Ruda jak piszesz o przygotowaniach ślubnych to aż mi się łezka kręci w oku, już w sierpniu będą 3 lata po ślubie, a jakby to było wczoraj
My w listopadzie będziemy mieć 7 rocznicę poznania

Wrzuciłam nowe zdjęcia mojego sweetaska

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Idę do TŻa bo marudzi Miłej nocki

Stary 2014-06-20, 22:07   #2036
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość

Mysia ale mu ładnie byś pojechaławiesz jak coś jak TŻ będzie w domu i zgadamy się wszystkie to możemy kiedyś się spotkać
No włąsnie o tym myślałam Że jak Twój będzie w domu to można sie spotkać

Spadam chyba, piwko pije ale oczy mi sie zamykają. Jutro to wesele , musimy tam dojechać bo ono w Mławie, w niedziele poprawiny i pewnie dopiero pod wieczór wrócimy
Marcel <3

Stary 2014-06-20, 22:13   #2037
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Ruda jak piszesz o przygotowaniach ślubnych to aż mi się łezka kręci w oku, już w sierpniu będą 3 lata po ślubie, a jakby to było wczoraj
My w listopadzie będziemy mieć 7 rocznicę poznania

Wrzuciłam nowe zdjęcia mojego sweetaska

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Idę do TŻa bo marudzi Miłej nocki

Już lecę oglądać Bąbelka
Cytat:
No włąsnie o tym myślałam Że jak Twój będzie w domu to można sie spotkać

Spadam chyba, piwko pije ale oczy mi sie zamykają. Jutro to wesele , musimy tam dojechać bo ono w Mławie, w niedziele poprawiny i pewnie dopiero pod wieczór wrócimy

Kurde ale zanim my się wszystkie zjednoczymy to trochę czasu minie no nic-jakoś damy radę. Udanej imprezy Kochana-bawcie się dobrze
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-20, 22:19   #2038
_Kluska_
Zakorzenienie

jejuśku ile Wy piszecie

Gianka

Mysiu teraz ja siedzę na ławce i łapię spokojniejszy oddech bo ten mądry zaczął wymyślać zeby wymienić rolety w ost pokoju (tam się tylko suszy pranie i on ćwiczy ale twierdzi, że złe kupiłam bo za mocno mu przy ćwiczeniach świeci)

wczoraj z teściowa się pożar ł, no co ona wymyśla to już szok. jak byliśmy na wakacjach był tam tz brat cioteczny z ktorym tż jest poklocony. tz widział go na plaży, ja wtedy byłam na spacerze a potem widzielismy jego auto. teściowa ciągle się pyta czy ja tego brata też widziałam- już któryś raz "a M z nim nie rozmawiała? " czyli że niby ja gdzieś potajemnie go spotkałam i gadałam pyta o to chyba 4 raz i tz sie w☠☠☠☠i w koncu i nawrzeszczal na matkę ze o co jej chodzi i żeby sobie jakieś zajęcie znalazła zamiast wymyślać. jutro mamy jechac do babci tz ale on nie chce mamie mowic zeby nue przyjechala- i znow bedzie wojna.
jestem jednak za tym zeby jej powiedziec, przyjedzie i bedzie spokój na jakiś czas. ale on nie słucha

dobra spadam bo jeszcze kwiatki czekaja

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-06-20 o 22:26
Stary 2014-06-20, 22:26   #2039
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
jejuśku ile Wy piszecie

Gianka

Mysiu teraz ja siedzę na ławce i łapię spokojniejszy oddech bo ten mądry zaczął wymyślać zeby wymienić rolety w ist pokoju (tam się tylko suszy pranie i on ćwiczy ale twierdzi, że złe kupiłam bo za mocno mu przy ćwiczeniach świeci)

wczoraj z teściowa się pożar ł, no co ona wymyśla to już szok. jak byliśmy na wakacjach był tam tz brat cioteczny z ktorymvtż jest poklocony. tz widział go na plaży, ja wtedy byłam na soacerze a potem widzielismy jego auto. teściowa ciągle się pyta czy ja tego brata też widziałam- już któryś raz "a M z nim nie rozmawiała? " czyli że niby ja gdzieś potajemnie go spotkałam i gadałam pyta o to chyba 4 raz i tz sie w☠☠☠☠il w koncu i nawrzeszczal na matkę ze o co jej chodzi i żeby sobie jakieś zajęcie znalazła zamiast wymyślać. jutro mamy jechac do babci tz ale on nie chce mamievmowic zeby nue przyjechala- i znow bedzie wojna.
jestem jednak zactym zeby jej powiedziec, przyjedzie i bedzie spokój na jakiś czas. ale on nie słucha

Klusia ta Twoja Teściowa jest na serio nienormalna skoro nawet własny Syn z nią gadać nie chce no i oczywiście całe zło tego świata to TYniemożliwa jest
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-20, 22:30   #2040
agabiwro
Wtajemniczenie

hej,

my dzisiaj cały czas na powietrzu. Jaśmina prawie cały dzien przespała i zjadał 150ml z kleikiem

tez się dotleniłam maksymalnie...idę spać

AHA, żeby nie było...wszystko nadrobiłam

lofka

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości