![]() |
#2011 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sweet jakie śliczne te ciuszki ![]() ![]() Zazdroszcząc teściowej ![]() ![]()
Na ziemi pojawił się cud... Edytowane przez LolaMontez Czas edycji: 2014-09-25 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciuszki wiedziałam, że będą na pewno śliczne, ale teściowa przeszła samą siebie hehe bo pasiaki bialo-granat. i sukieneczka są superanckie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Raczkowanie
|
Nadal mie koge cytowac
![]() Ela powodzenia na wizycie ![]() Zanetdziekuje ![]() Indra no niby pracuje, ale w domu to mnie wlasiwie Tz ze wszystkiego wyrecza a ja nadal nie mam czasu sie troba do szpitala zajac, mysle, ze to polaczenie zmeczenia materialu, sytuacja w ktorej sie znajduje i odrobina (ale tylko odrobina ![]() ![]() Kasia wlsnie to samo sobie wmawiam caly czas, ze przeciez w koncu to weszystko jakos ogarne, mam jeszcze tyyyyyle czasu ![]() Powodzenia na egzaminie ![]() Sloneczko gratuluje 36 tygodnia i kolejnego miesiaca ![]() ![]() Beige dziekuje ![]() ![]() To Ty przynajmniej o ta jedna partie ciuszkow wypranych jeste juz blizej niz dalej ![]() Goniass dziekuje ![]() Kiarapowodzenia na wizycie i z przeprowadzka ![]() Sielsianna gratuluje kolejnego tygodnia ![]() ![]() Kasia na obiad mam dzisaj zupe krem z kalafiora i brokula ![]() Little wspolczuje pobytu w szpitalu i tych wszyskich nieprzyjemnosci ![]() Ciuszki slodkie ![]() Co do polskiej sluzby zdrowia to ja, odkad moja mama ma z nia doczynienia, odnosze wrazenie, ze dosc duzo sie zmienilo odkad z PL wyjechalam, okazalo sie, ze moja mama w szpitalach poprostu miala szczescie i do tej pory trafiala na learzy z powolania, kompetentni, sympatyczni z ludzkim podejscie do pacjenta, za to w osiedlowej przychodni (mimo tego, ze lekarze w szpitalu jasno dali do zrozumienia, ze lekarz pierwszego kontaktu zawalil sprawe i nie zainteresowal sie odpowiednio przewleklym zapaleniem pluc u mojej mamy, ktore trwalo ponad rok ![]() ![]() ![]() Anetka trzymam kciuki, zeby to jednak nie byly wody ![]() Eclariss trzymam kciuki za Ciebie i maluszka, oby zechcial wytrwac conajmniej do 37 tygodnia ![]() Futbolowa jesi moje pytanie jest glupie to z gory przepraszam (nie znam za badzo polskich realiow), nie mozesz sie gdzies/do kogos zglosic, zeby pomogli Ci wyegzekwowac te pieniadze od tych wydawnic?przeciez to Twoja wlasnsc! Frau no przynajmniej piczucie humoru maten kandydat, a to cecha nie zaczesto spotykana wsrod politykow ![]() Manieczka, aleska zdrowka dla was ![]() Kostka w takim razie witaj w klubie ociagajacych sie z przygotowaniami ![]() Little mam to samo z wstawaniem, ja do tego jeszcze z poduszka spie, wiec zanim sie z niej odkrece, wygramole z lozka to conajmniej 5 minut mija a wyglada to przekomicznie ![]() Ok, udalo mi sie nadrobic, udalo mi sie tez nie zasnac dzisaj popoludniu, a teraz jeszcze sprobuje cos w domu porobic, jesli checi mnie nie opuszcza to wyjdzie na to, ze bede miala calkiem produtywny dzien ![]() Edytowane przez Rosalie01 Czas edycji: 2014-09-25 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2015 |
Zadomowienie
|
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
niesamowite! tak lekkich porodów nam życzę ![]()
#2016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- A u mnie na obiad kasza gryczana z cebulka i pol litra kefiru ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Sweet ale piękne ubranka, no będzie mała księżniczka jak nic ![]() Ja się tak najadłam obiadu, że zaraz pęknę... a młoda ma czkawkę i się rozpycha i wszystko boli w środku, już nie wiem czy z przejedzenia czy od jej kopów... ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Ela jak po wizycie??? Anetka daj znać koniecznie po wizycie na IP! Słuchajcie, a czy te reklamy na wizażu można jakoś powyłączać? Bo mi co rusz wyskakują jakieś ruszające się reklamy, a to kremów, a to czegoś tam i to też mam wrażenie, że mi spowalnia lapka...
![]() |
#2018 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sweet - bedzie ksiezniczka, ja to sie chyba ciesze, ze bedzie chlopak bo bym zwariowala od tych ciuszow dziewczecych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja prasowałam dalej ciuszki, ale straciłam wenę. Nie mam sił. Muszę się położyć i odpocząć. Może jutro będzie lepszy dzień ![]() A mąż od wczoraj mnie pyta czy już torbę spakowałam ![]()
![]() |
#2021 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
Ela, ciekawa jestem wagi Twojej małej,w koncu mamy ten sam tc, to bedzie porównanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- aaa mam wynik GBS ujemny ![]()
![]() |
#2024 |
Wtajemniczenie
|
Czekoladka
![]() ![]() ![]()
#2025 |
Zakorzenienie
|
no oby
![]() bo przy tamtym porodzie to byla masakra .....popekaly mi zyly i dostawalam domiesniowo antybiotyk , nie dosc ze mialam sine rece to jeszcze dupa sina
![]() |
#2026 |
Wtajemniczenie
|
czekoladka gratki! zazdroszczę
![]() ![]() Ale sobie awatar machnęłam ![]() ![]()
#2027 |
Zakorzenienie
|
Czekoladka no to super, ze wynik ujemny
![]()
#2028 |
Wtajemniczenie
|
A czemu tak? To przy tamtym porodzie dostawałaś antybiotyk na tego paciorkowca?
#2029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny avek ![]()
![]() |
#2030 |
Zakorzenienie
|
Nie poznalam Cie
![]() Czekoladka - super to masz przynajmniej z glowy Silesiana - jedno co mam wszystko male wyprane i wyprasowane i poukladane przynajmniej ogolnie ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2014-09-25 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Zadomowienie
|
Jestem z powrotem
![]() Skończyłam szycie ![]() Gonia oj nie byłoby tak źle... na pewno dałabyś radę uszyć ![]() Silesiana podoba mi sie Twój pomysł z doszyciem wypełnienia do bawełny ![]() Kostka ja w rezultacie przestebnowałam tak jak na załączonym zdjęciu (wyszło mi 10cm od brzegu) Szybkawolna super meble ![]() Futbolowa współczuję dylematu z byłymi pracodawcami... ale jeśli mogę COŚ Ci zasugerować to jedynie tyle, że chyba powinnaś teraz przede wszystkim zadbać o własny interes i interes Twojego jeszcze nienarodzonego maluszka... bo jesli Ty o to nie zadbasz to nikt nie zadba !!! Ela współczuję żylaka ![]() ![]() Sweet ciuszki mega ![]() ![]() Anetka KONIECZNIE daj znać co u Ciebie !!! Trzymam kciuki aby to nie były wody tylko mocz !!!! Eclaris dobrze że już w domku. Regeneruj siły !! Kasiu zdecydowanie bardziej mi pasuje Twój obecny avatar ![]() Frau takie leniuchowanie to fajna sprawa.... każdemu się raz na jakiś czas nalezy !!! ![]() Żanet pytałas swojego gina o te skurcze, że Ci się napina jedynie dół brzuszka??? Cos Ci powiedział? Bo ja mam tak samo jak Ty... czasem napina/twardnieje mi się cały brzuszek ale częściej tylko dół i ciekawi mi o co kaman.... Kostka, Silesiana - mogę Wam podac rekę - ja też jeszcze w lesie z wyprawką i szykowaniem ![]() Manieczka, Czekoladka pięknie Wam idzie z tym prasowaniem ![]() ![]() ![]()
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-09-25 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
Paulina ojjjj nie dam rady Tobie poprasowac
![]() ![]() Ale super rozek ![]() ![]()
#2033 |
Wtajemniczenie
|
Paulina super ten rożek
![]()
#2034 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Zadomowienie
|
Wróć !!!!!
Ten rożek na zdjęciu jest tylko poglądowy dla Kostki (pokazuje jak przeszyłam bebechy ![]() Zaraz wrzucę ten który dziś spłodziłam ![]()
#2036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2037 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ciuszki cudeńka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ela ten żylak po porodzie może zniknąć, a może okłady z rivanolu? ( nie wiem czy można w ciąży ale skoro po porodzie można to może i teraz też) Kasia ale zmieniasz avatarki ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie za sto punktów, bo wkurza mnie to strasznie, może któraś z Was będzie się orientować o co chodzi..
W mozilli normalnie jak chciałam napisać np. pies i pogrubić to słowo to naciskałam to pogrubione B w edytorze i od razu się pogrubiało, a teraz w tej operze, jak chcę pogrubić tekst to robi się [B]pies [B} i mnie to wkurza ![]()
#2039 | |
Zadomowienie
|
Dostałam następne zdjęcia z sesji :-D
kurcze dziewczyny świetna sprawa, polecam Wam naprawde, ekstra pamiątka będzie. jak nie u fotografa to zaangazujcie Tż-tów czy kogoś tam poróbcie sobie fajne zdjęcia! ja o mały włos bym to kompletnie olała gdyby nie moja znajoma, a jak patrze na te zdjęcdia juz mi sie łezk w oku kręci a co dopiero za parę lat ![]() Anetka i co tam? nie zapomnij się odezwać! ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
[B ]tekst[/B ]
18.08.2012 - zaobrączkowana ![]() lipiec 2013 (9/10tc) ![]() Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami ![]() Edytowane przez benetta Czas edycji: 2014-09-25 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.