|
|
#2011 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Kama,
ty to masz jakieś szczęście do tych kosmetyków w tkmaxx...Ja nawet jak chodzę w dniu dostawy - ponoć - to jakoś niczego ciekawego nie znajduję...Albo jest w wygniecionym pudełku i ze zniszczoną folią...Do kitu. A takich otwieranych nie kupie, widziałam, jak jakaś idiotka otwierała krem czy balsam do ciala i go sobie testowała To już ludzkie pojecie przechodzi...Torebka wpadła mi w oko, gdy tylko się pojawiła...Ale jakoś nie mogłam jej przyporządkować żadnym ciuchom/butom. Poczekam na wyprzedaż, może wtedy łatwiej mi pójdzie ![]() Choć nadal nie potrzebuję żadnej torebki, niestety... Juka, czytam tego ostatniego Miniera Nie gaś światła. Hm, paskudny seryjny psychopatyczny popapraniec zawitał do Puszczy Białowieskiej. Ojej. Dobrze, że mieszkam na drugim końcu Polski Niestety, odległość miedzy częściami zbyt długa, a przydałoby się pamiętać, co było w drugiej...Trochę mi pomogło http://lubimyczytac.pl/autor/62394/bernard-minier ale aż tak dokładnych streszczeń tam nie zamieszczają... I przeczytałam Wołanie kukułki, Rowling pod pseudonimem. Fajnie się czyta, podoba mi się niekoniecznie przystojny główny bohater po ostrych przejściach i pokazanie, jak media reagują na śmierć książkowej celebrytki... Na Jedwabnika czekam, kolejka długa... W ogóle, ktoś zabrał wiosnę, chłodnawo dzisiaj, nie wzięłam rękawiczek, zmarzłam... |
|
|
|
#2012 |
|
Zadomowienie
|
Beata, siostro w czytaniu, właśnie czytam Wołanie kukułki
Fajnie się czyta, ale niezbyt szybko. Ma to ten plus, że książka starczy mi na dłużej Też lubię głównego bohatera, coraz bardziej ![]() Kupiłam dżinsy w Zarze........wymuszające jeżdżenie na orbitreku . Inaczej będę w nich wyglądała, jak kluska Wróciłam od fryzjera. Wparowałam do domu przekonana, że wyglądam, jak Halle Berry, ale okazało się, że wyglądam jak ........papuga. Tak skojarzyła się moja nowa fryzura mojej starszej córce. Przyznała jednak, że fryzura odejmuje mi ładnych parę lat. Ja jestem bardzo zadowolona i jeśli chodzi o porównania, trzymam się upracie pierwszej wersji. ![]() Kama, fajna torebka Miszka, kupiłam botki Venzia, ten sam kolor, który Ty kupiłaś. Są boskie. Jeszcze tylko szpilki kupię i będę w pełni ustatysfakcjonowana. Aaaaaa i w ostatniej chwili przypomniało mi się, że za dwa dni kończy mi się kupon na 40 zł w Dauglasie i kupiłam maseczkę Eris. ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Moje spodnie http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/je...9p2367368.html |
|
|
|
#2013 |
|
Konto usunięte
|
Juka,
pogratulować, ze możesz nosić taki fason ![]() Ja preferuje takie http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...0p2498542.html tylko na mnie chyba są ciut dłuższe ![]() Pochowałam dzisiaj swetry i parę innych zimowych rzeczy, przy okazji musiałam wyjąć te na sezon wiosna/lato...Po przejrzeniu pobieżnym doszła mi nowa kategoria odzieży - RzeczyKtórychNieNoszęAleN iePotrafięSieIchPozbyć:ro tfl: Bo może jednak kiedyś się przydadzą |
|
|
|
#2014 |
|
Zadomowienie
|
Tak się zastanawiam, czy u mnie rzeczy z tej kategorii nie zajmują najwięcej miejsca w szafie.
Jak próbuję się czegoś pozbyć, to pojawia się pytanie: a co, jak za jakiś czas właśnie to będę chciała założyć, a już nie będę tego miała ? I ciuch ponownie ląduje w szafie. Mam podobne spodnie, tylko czarne i z ciut węższymi nogawkami. Fajnie do szpilek i białej koszuli wyglądają. Te buty dziś mierzyłam http://badura.pl/products,czolenka,49099,2219-69-373, ale nie było na mnie rozmiaru. Jak będą m się śniły przez trzy noce, to zamówię internetowo. |
|
|
|
#2015 |
|
Gang Iren
|
Juka fajne spodnie! Też takie lubię
"Wołanie kukułki" coś mi mówi, chyba mam to na czytniku. Ja wczoraj przeczytałam to i bardzo polecam: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/51509...ukiwaniu-sensu
|
#2016 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny pokazcie swoje spodnie z Zary w innej formie
U mnie sie nie wyswietlaja, od razu przekierowuje na tutejsza zare
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zadomowienie
|
A ja kupiłam dziś córce Szukając Alaski. Chciałam zobaczyć co to takiego, zaczęłam czytać w samochodzie i wciągnęła mnie bardzo. Ponieważ to książka wyczekana przez córkę, umówiłyśmy się, że ja czytam, jak on nie czyta. Teraz wyszła ze znajomymi, więc książka dla mnie.
Szykuje mi się też kolejny romans z panem Szackim, bo kupiłam Uwikłanie. Uwielbiam mieć co czytać. ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
Ale, jak to zrobić ? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2018 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
juka boskie te spodnie... chciałabym mieć taką figurę zeby takie założyć...
może za jakieś 10kg..... ![]() i buty tez boskie....ale tez nie dla mnie ![]() wolę takie oglądać na innych... ja preferuję tylko baleriny
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
cos mi się pokićkało z powiększeniem na wizażu, mikroskopijne takie literki
![]() Uklika, jak chcesz to bierz, ale górna 8 znieczula się bardzo dobrze, w odróżnieniu od dolnej, tak naprawdę poza znieczuleniem nic Ci nie jest potrzebne. no chyba ze dla testów ![]() Właśnie, z nowotworami bywa tak, ze się badamy - a nagle coś znajdują... Uklika, serum Pauli podoba mi się, całego nie zużyłam, bo stosowałam 2 razy w tygodniu, wykoncze jesienią łagodne złuszczanie bez podraznien. łagodne ale intensywne ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Beti, tez mam gros takich rzeczy Teoria mówi, ze wywalamy to, czego rok nie nosiłyśmy. ale ciuch jest w dobrym stanie, modny, podoba mi się...tylko się nie trafiło go nałożyć ![]() Mając wybór - dżinsy Juki, ale ciut mniej przylegające W spodniach Beti wyglądam gorzej ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- no i czemu mi zdublowało wypowiedz wysyłaną raz...?! ale wizaz błąd pokazał, litery już wróciły do normy... Zakomputerowałąm się ostatnio, czuje głęboki wstyd, bo nie mam się zym chwalić z książek. Musze się poprawić
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-03-28 o 19:57 |
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
a to ja się mogę książkowo pochwalić
![]() przebrnęłam przez wszystkie trzy częsci Greya (dosłownie przebrnęłam bo jak jeszcze druga była w miarę ok tak trzecia wg mnie przypominała harlequina... ale skończylam) teraz z kolei wzięłam się za Stephanie Plum... wczoraj skończyłam pierwszą częśc, dzisiaj zaczęłam drugą... fajnie mi się ją czyta, taka lekka lektura... pomijam ze w międzyczasie zaczęłam i leży niedokończony Zafon i "Igrzyska śmierci"
|
|
#2022 |
|
Zadomowienie
|
Juka - którą fryzurę Halle Berry nazwali Twoi bliscy papugą? Świetnie jak dobrze się w niej czujesz, a podwójnie świetnie, że odmładza
![]() Gosia - Frankl to klasyka, mam tę pozycję na liście wśród takich, które koniecznie muszę przeczytać, dobrze, że mi o niej przypomniałaś |
|
|
|
#2023 |
|
Zadomowienie
|
Tę aktualną, tzn. tak mi się wydaje, że taką ma teraz - krótka, z "nastroszoną" górą.
|
|
|
|
#2024 |
|
Konto usunięte
|
Kama,
kiedyś była mowa o dwóch latach ![]() Ale przeczytałam w Paryskim szyku, że to głupota...Bo wywalić należy rzeczy za małe , za duże, zbyt zmechacone itd, itp...Ja sporo nienoszonych przerzucam do kategorii domowych,ale niektórych jednak na "po domu" mi szkoda... Aska, Igrzyska dość młodzieżowe, ale mi sie calośc bardzo dobrze czytało. I dwie pierwsze części nieźle ogladało. Ostatniej nie widziałam, bo to dzielenie filmu na ileś kawałków mnie wkurza... Dawno mi się nie zdarzyło, żebym po książce nie mogła zasnąć...Pewnie nie tylko książka, cóż. Nie wiem więc, czy polecać tego Miniera, opisy zaszczuwania jednej z bohaterek bardzo sugestywne..W każdym razie wstawałam kilka razy i sprawdzałam, czy na pewno drzwi są na oba zamki zamknięte A myślałam, ze po skandynawskich kryminałach niewiele rzeczy jest w stanie mnie zaskoczyć, w ksiażce czy filmie...W każdym razie, spać nie mogłam, w tiwi niczego nie było i żadnego lekkiego serialu po ręką...Skończyłam na kilku odcinkach Forever, kryminał, ale niezbyt ciężki...Co się dzieje z cytowaniem?!? Bo ja nie mogę cytować... Uklika, ja mam takie spodnie. Ten tandetny pasek mogli sobie darować... |
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
dobry....
kawy.... poza tym ktoś mi ukradł godzinę snu.... Beata ja filmu "Igrzyska..." jeszcze nie obejrzałam mimo, że leży sobie gdzieś na dysku obie częścisłyszałam ze ta najnowsza niczego nie urywa więc nie wiem czy się skusze na obejrzenie ![]() kurcze muszę się pozbyc drugiego podbróbka bo zauważylam, ze francowaty się pojawia.... nie mam pomysłu jak myślicie ze są jakieś specyfiki które go jakoś ujędrnią i nie będzie chomikowaty?
|
|
#2026 |
|
Zadomowienie
|
Kawa to konieczność, mimo, że budziłam się nie patrząc na zegarek
![]() Johasia - w sieci znajdziesz mnóstwo rad na temat drugiego podbródka - zapobieganie i walka. Od makijażu, ćwiczeń (na youtube znajdziesz filmiki instruktażowe) po zabiegi kosmetyczne i medycyny estetycznej, mniej i bardziej inwazyjne. Tu znalazłam zebrane prawie wszystko: http://q-institute.pl/wszystkie-znan...ugi-podbrodek/ Prognozy na Święta niestety nie nastrajają zbyt optymistycznie - ma się pojawić od 1 kwietnia deszcz ze śniegiem, silny wiatr. Ja nie chcę! Ja chcę słonka
|
|
|
|
#2027 |
|
Gang Iren
|
Coś mi się gdzieś kiedyś obiło, że na drugi podbródek to cwiczenia szyi i masaż się stosuje. Że to tak samo jak z innymi partiami ciała tłuszcz się tam odkłada i tak samo trzeba go spalić z tego miejsca.
|
#2028 |
|
Konto usunięte
|
U mnie też pada...
I padać będzie. Czy ja wspominałam kiedyś o kaloszach?!? I pogoda na święta mrozi krew w żyłach, niespecjalnie ciepło i deszcz, a słońce na niebie koło 10 kwietnia ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytować nie mogę, edytować też, bo wszystko znika ![]() Co się dzieje?!? |
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
no kurcze...własnie tez nie da sie u mnie cytować....
dzięki dziewczyny, ćwiczyć i masować zaczęłam z tydz temu więc nie spodziewam się efektów od ręki... u mnie pogoda na tyle fajna, że chyba pojedziemy gdzieś za miasto pochodzić... ja mam w planie po południu rower ale ile mi wyjdzie z planów to sie okaże....
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Johaska, najprościej - opierasz język na podniebieniu i dociskasz, czujesz, jak ci się mięsnie pod broda napinają. można wszędzie i zawsze, choć długo się tak nie utrzyma
![]() Ja wczoraj wyszłam z wizażu zdegustowana, bo mi dublowalo wypowiedzi. dziś tego nie widać,ale jak zobaczyłam siebie 3-4 razy to się podłamałam, ze za smiecenie wątku mnie zbanują ![]() Pada. Niech żyje wiosna...Siadłam dziś do pisania kartke świątecznych i zonk - nie mam Tzn mam, ale pare tylko. na gwiazdkę - na 2 lata zapasy, na Wielkanoc wszystkie 5 No i jutro musze dokupić i dopisać...Ale tez sięgnęłam po czytanie ![]() http://merlin.pl/Epopeja-Legendy-fan...B50859448D.LB5 opowiadania ze znanych cyklów fantasy. polecam Hobb zwłaszcza - też niesamowity opis ucieczki z podziemnego miasta, zalewanego błotem...
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Nam też ktoś ukradł godzinę. Przez to wszystko i kościół śniadanie jedliśmy o godz 13
Za oknem wariactwo pogodowe co 5 min inna pogoda- słońce, deszcz, słońce, deszcz... Co do świąt to jednak ciągle mam nadzieję, że może jakiś bardziej przyjazny front nadciągnie i będzie słońce ![]() Kamlisa- ja też nie mam szczęścia do Tkmaxa
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do tk maxa zaglądam ze 3 razy w roku
|
#2033 |
|
Konto usunięte
|
Johasiu tu jest niezły masaż
https://www.youtube.com/watch?v=73KAKkloF0Q |
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
pada śnieg
Wielkie płaty, zaraz się rozpuszcza, miesza z deszczem...Paskudnie...
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Kama... śnieg
kurka wodna mam nadzieję ze do mnie nie dojdzie bo pochowałam zimową garderobę....
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pada deszcz i wieje, że ho ho. Paskudnie
Budziłam się w nocy przez wiatr i deszcz. Kawa konieczna dzisiaj.
|
|
|
|
#2037 |
|
Rozeznanie
|
Kawa. Dzien dobry
aussie u mnie identycznie. Dzis kalosze wspominane przez Beate na prawde by sie przydaly. Jak fajnie, ze zmiana czasu samopoczucie na lepsze zmienila. Za oknem leje a na twarzy usmiech wielki jak banan. Tyle miesiecy slonca i swiatla przed nami yeah !
|
|
|
|
#2038 |
|
Zadomowienie
|
I jak tu nie przyznać racji mojemu mężowi, gdy stwierdził, że ostatnio częściej mamy śnieg na Wielkanoc niż na Boże Narodzenie ...
|
|
|
|
#2039 |
|
Rozeznanie
|
Oj prawda prawda dircikowa.
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Ja nawet nie wiem jakie sa prognozy u mnie na Swieta. Podawane w TV sa tak niewiarygodne az sie zastanawiamy z Tz jak to mozliwe aby nie umieli przewidziec pogody na 2-3 dni. Sprawdzalnosc rzedu 10-20%w dobie dzisiejszej technologii. W glowie sie nie miesci. |
|
|
|
#2040 |
|
Gang Iren
|
Dziewczyny
![]()
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

- to jakoś niczego ciekawego nie znajduję...Albo jest w wygniecionym pudełku i ze zniszczoną folią...Do kitu. A takich otwieranych nie kupie, widziałam, jak jakaś idiotka otwierała krem czy balsam do ciala i go sobie testowała
To już ludzkie pojecie przechodzi...

. Inaczej będę w nich wyglądała, jak kluska 
U mnie sie nie wyswietlaja, od razu przekierowuje na tutejsza zare

myślicie ze są jakieś specyfiki które go jakoś ujędrnią i nie będzie chomikowaty?

Za oknem wariactwo pogodowe co 5 min inna pogoda- słońce, deszcz, słońce, deszcz... Co do świąt to jednak ciągle mam nadzieję, że może jakiś bardziej przyjazny front nadciągnie i będzie słońce