DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-24, 14:33   #2011
baloo
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

WLOCLAWEK:

polecam dr Litwinskiego: swietne wyposarzenie gabinetu, konkretny i cierpliwy jesli chodzi o pytania pacjentek. w zastepstwie moge polecic dr Kwiatkowska (info o kazdym mozna znalesc na necie)

ZAKOPANE:
potrzebny byl mi lekarz w Zakopanem. wygooglowalam dr M Widere - goraco polecam, chociaz moze niektore dziewczyny 'zrazic' bezposrednie podejscie do klientek: otoz pan doktor ma specyficzne poczucie humoru, ale jak dla mnie w sam raz poniewaz w ogole nie czulam sie skrempowana. poswiecil mi praktycznie cala godzine, przyjal w dniu wolnym od pracy, cena 100zl w tym USG i cytologia. o panu doktorze rowniez duzo pozytywnych opinii on-line.
baloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 19:40   #2012
rapifen
Zakorzenienie

Gdynia dr Mirosław Skóra
przyjmuje w przychodni na rozewskiej, na fundusz zdrowia
Profesjonalne podejście, bezstronny, krótki i rzeczowy, nie odbiegał od tematu, nie zadawał dziwnych pytań i nie wprowadzał w zakłopotanie. Bardzo polecam, przy nim czuje się że przyszło się do lekarza a nie do 'wujka dobra rada' który narzuca swoje poglądy na kwestie niezwiązane z antykoncepcją oraz sprawami związanymi
rapifen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 21:39   #2013
Candy86
Raczkowanie

dr Balcerzak , Łódź, Salve... ktos moze cos powiedziec o tej Pani ??
Candy86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 19:12   #2014
caameroon
Rozeznanie

GG do caameroon

KRAKÓW
Cytat:
Napisane przez misiasia007 Pokaż wiadomość
Kraków.
Już wcześniej pojawiało się nazwisko pani dr Springwald
Polecam, bardzo przyjazny lekarz!
Zgadzam się.. Poszłam do niej na moją pierwszą wizyte i nie żałuje Pani dość młoda, czułam się bardziej jak na spotkaniu z koleżanka niż jak u lekarza ginekologa Zrobiła za mną dokładny wywiad (ostatnia miesiączka, długość cykli, moje i w rodzinie choroby, czy przychodze z jakimś problemem itp) Samo badanie ginekologiczne trwało chwilunie i było zupełnie bezbolesne Zbadała mi też piersi.. Wyjaśniła dokładnie jakie badania krwi powinnam zrobić w celu określenia poziomu hormonów, krzepliwości itd.. (po to właściwie poszłam- problemy z cerą).. Za drugim razem zrobiła mi USG ginekologiczne, wtrakcie wszystko pokazywała na monitorku, dostałam nawet zdjęcia mojego "wnętrza".. Wizyta bardzo sympatyczna

" ..bo życie trzeba przeżyć, a nie przeczekać! "
caameroon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 22:14   #2015
koxaine
Raczkowanie

Talking Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

WARSZAWA

doktor Stanisław Matkowski

przyjmuje w każdy czwartek w NZOZ Medokin na ul. ZWM 12 (obok SGGW, 100metrów od metra Stokłosy)
koszt wizyty 65zł dla studentek 10% zniżki, cytologia 35zł

poza tym pan doktor pracuje w szpitalu ginekologicznym na Inflanckiej.

Od siebie powiem, że jest to świetny specjalista, bardzo sympatyczny człowiek, ze wspaniałym podejściem do pacjentki. Przed badaniem robi dokładny wywiad ad. dolegliwości, cykli itd.itp. Można się o wszystko zapytać i być pewnym, że pan doktor odpowie. Nie robi niczego na odwal, nie żałuje czasu dla pacjentek, czasem przez to są 15-20minutowe opóźnienia, ale to na prawdę mała niedogodność, za takie zaangażowanie lekarza z powołania, jakim pan doktor niewątpliwie jest

Podczas badania tłumaczy co robi i jest bardzo delikatny (prosi, żeby w razie ewentualnego bólu od razu mówić) chociaż mnie na szczęście nic nie bolało.
W Medokinie ładnie i czysto, gabinet też ok, wszystko jednorazowego użytku.

Jednym słowem POLECAM z całego serca wszystkim dziewczynom na pierwszą wizytę - gdy raz pójdziecie, na pewno wrócicie Z tego co wiem pan doktor cieszy się również ogromną sympatią pań ciężarnych i przyznam szczerze, że wcale mnie to nie dziwi

Strona NZOZ MEDOKIN: http://www.medokin.pl/

Jak ktoś będzie chciał więcej info w miarę możliwości odpowiem.
Stary 2009-02-27, 14:13   #2016
pajka26
Raczkowanie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

KATOWICE, BYTOM, JAWORZNO
Hej
przeszlam przez wielu lekarzy i mogę z czystym sumieniem polecic dr Macieja Okólskiego. Sympatyczny, zawsze ma czas dla pacjentki , odpowiada rzeczowo na wszystkie pytania , służy radą. Nie liczy się dla niego kasa tak jak dla większości lekarzy.POLECAM.
pajka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 22:14   #2017
malutka1588
Raczkowanie

WARSZAWA - WOLA
Witam!
prosze o polecenie mi lekarza,ale koniecznie musi byc to kobieta na terenie Warszawy,najlepiej na Woli,bede bardzo wdzieczna
Stary 2009-02-28, 18:49   #2018
arachnea
Rozeznanie

Toruń: Aleksander Skop

Edytowane przez arachnea
Czas edycji: 2010-03-20 o 14:59
arachnea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 17:04   #2019
squeak1989
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny
Może poleci mi ktoś jakąś miłą i kompetentną panią ginekolog z Katowic najlepiej z centrum medycznego Graniczna. prosiłabym też o kilka informacji, kiedy przyjmuje, czy prywatnie, koszt wizyty itp.
z gory dziekuje

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74019731
squeak1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 21:15   #2020
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
Napisane przez squeak1989 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Może poleci mi ktoś jakąś miłą i kompetentną panią ginekolog z Katowic najlepiej z centrum medycznego Graniczna. prosiłabym też o kilka informacji, kiedy przyjmuje, czy prywatnie, koszt wizyty itp.
z gory dziekuje
opcja: Przeszukaj ten wątek
nie gryzie...

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 03:31   #2021
koxaine
Raczkowanie

przeszukaj wątek pod kątem Warszawy, na pewno będzie ktoś z Woli..

Cytat:
Napisane przez malutka1588 Pokaż wiadomość
WARSZAWA - WOLA
Witam!
prosze o polecenie mi lekarza,ale koniecznie musi byc to kobieta na terenie Warszawy,najlepiej na Woli,bede bardzo wdzieczna
Stary 2009-03-03, 11:23   #2022
tancerka212
Zakorzenienie

Lublin
pani doktor Jolanta Osińska- Stępień. Bardzo miła, delikatna kobieta. Wszystko mówi, o wszystko wypytuje więc samemu nie trzeba przemowy szykować zeby cisza nie nastała w gabinecie. Przyjmuje w luxmedzie na radziwiłłowskiej 5. można zarezerwować sobie wizytę przez internet na stronie luxmedu i wyniki np cytologii też przez internet sobie odczytac. Można i osobiście ale jest opcja załatwienia wszystkiego bez ruszania się z domu więc czemu nie skorzystac
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 13:16   #2023
Ania8605
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez magduska100 Pokaż wiadomość
KIELCE

Ja mogę z czystym sumieniem polecić panią doktor Ewę Szczurkowską - Mirecką.
Przyjmuje na ul. Śląskiej 10 we wtorki i piątki od 16 do 18
tel. do gabinetu 041 369-28-04
tel. na komórkę mogę podać, ale nie na forum.
Koszt wizyty 60 zł.
Jest naprawdę bardzo dokładna i o takiego lekarza mi właśnie chodziło. Pracuje również w szpitalu na Czarnowie. Ja ją właśnie zauważyłam w szpitalu kiedy chodziłam do mojej siostry w odwiedziny po urodzeniu dzidziusia
Spodobało mi się to, że interesuje się kobietami po porodzie i dlatego też zdecydowałam się na nią.
Pani doktor Szczurkowska zbadała mi na wizycie piersi i skierowała mnie na usg piersi, ponieważ miałam guza. Również zrobiła mi dwa razy usg dopochowowe. Zleca mi również regularnie badanie krwi i cytologie. Wszystko ze względu na to że biorę tabletki antykoncepcyjne. Chodzę do niej już 3 lata. I również kiedy będę kiedyś w ciąży to również zdecyduje się na nią.
Wcześniej chodziłam do doktora Chamerskiego, rzeczywiście na pierwszej wizycie poświęcił mi dużo czasu, zbadał mi piersi, ciśnienie krwi i zważył ponieważ chciałam aby przepisał mi tabletki. Niestety przepisał mi tabletki o dużej zawartości hormonu - Stediril. Ale już na drugiej wizycie się zawiodłam, trwała bardzo krótko.
Później chodziłam do doktor Małgorzaty Orłowskiej. Jest miła i sympatyczna, ale jak dla mnie zbyt mało dokładna. Nie chciała mi zrobić usg jajników choć mnie bolały, nigdy nie zrobiła mi badania piersi.
Można prosić namiar na Panią Orłowską? Najlepiej telefon.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Ania8605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 12:38   #2024
squeak1989
Zakorzenienie

Mogłabym prosić o jakieś dokładniejsze informacje na temat Pani doktor Kośmider-Piechuty w Katowicach? Gdzie przyjmuje,moze jakis nr telefonu. z góry dzięki

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74019731

Edytowane przez squeak1989
Czas edycji: 2009-03-04 o 13:31
squeak1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 14:09   #2025
czystytlen
Raczkowanie

WROCŁAW
ul. Gliniana 40

Pani nazywa się Preeti Agrawal. Przyjmuje prywatnie. Robi wszystkie badania, nawet nie muszę się upominać, torbiela wyleczyła mi lekami ziołowymi a nie kazała faszerować się antykoncepcją. Kuzynkę świetnie przeprowadziła przez ciąże chociaż nie miała dobrych wyników. Zwraca dużą uwagę na to jak się ktoś odżywia i czy uprawia sporty. Polecam
czystytlen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 14:20   #2026
kretencja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czystytlen Pokaż wiadomość
WROCŁAW
ul. Gliniana 40

Pani nazywa się Preeti Agrawal. Przyjmuje prywatnie. Robi wszystkie badania, nawet nie muszę się upominać, torbiela wyleczyła mi lekami ziołowymi a nie kazała faszerować się antykoncepcją. Kuzynkę świetnie przeprowadziła przez ciąże chociaż nie miała dobrych wyników. Zwraca dużą uwagę na to jak się ktoś odżywia i czy uprawia sporty. Polecam

Nie jestem z Wrocławia, ale tak z ciekawości... Bo ta pani jest bardzo znana. Ile płacisz?

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 20:27   #2027
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Lublin
pani doktor Jolanta Osińska- Stępień. Bardzo miła, delikatna kobieta. Wszystko mówi, o wszystko wypytuje więc samemu nie trzeba przemowy szykować zeby cisza nie nastała w gabinecie. Przyjmuje w luxmedzie na radziwiłłowskiej 5. można zarezerwować sobie wizytę przez internet na stronie luxmedu i wyniki np cytologii też przez internet sobie odczytac. Można i osobiście ale jest opcja załatwienia wszystkiego bez ruszania się z domu więc czemu nie skorzystac
Potwierdzam, pani doktor jest bardzo sympatyczna. Tancerka212, a miałaś u niej badane piersi?
Stary 2009-03-05, 17:43   #2028
ElettroVoce
Raczkowanie

elbląg, dr Chlebowska
bardzo miła, kompetentna, bada b. delikatnie, można z nią rzeczowo porozmawiać - udziela wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie, nawet błahe pytania. mimo że przyjmuje prywatnie, to niestety są do niej zawsze spore kolejki
ElettroVoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-07, 20:15   #2029
agaar
Przyczajenie

.

Edytowane przez agaar
Czas edycji: 2009-03-18 o 14:58
agaar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 17:05   #2030
Beti263
Przyczajenie

Bytom

Elżbieta Stańkowska ul. Strzelców Bytomskich 196/12

Naprawdę bardzo miła.Gdy byłam tam pierwszy raz wytłumaczyła mi wszystko i odpowiedziałan na kazde moje pytania.Była też bardzo ,,delikatna,,
Beti263 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 17:35   #2031
saleminka8
Przyczajenie

znacie kogoś z Rudy Śląskiej, Zabrza ?
Potrzebuje sprawdzonego lekarza,którego rola nie kończy się na "dzień dobry" wpisaniu do karty pacjenta czegoś i zbadaniu.
Jestem po 2 poronieniach i szukam spacjalisty,a ni konowała który mi ostatnio powiedział "nie Pani pierwsza i nie ostatnia"
saleminka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 20:54   #2032
pajka26
Raczkowanie

Shatin- powiem Ci tak ja tez mam problemy z @ bo mam je nieregularne i niestety trądzik jest jedną częścią. Chodziłam do dermatoloogów i niestety każdy mówił, że przy nieregularnych cyklach to normalne
pajka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 19:03   #2033
mourie
Zakorzenienie

ŁÓDŹ

Polecam wspominaną już w wątku dr. Joannę Gruszczyńską-Walczak
www.joannagruszczynska-walczak.ginweb.pl

Jest bardzo delikatna, sympatyczna, słucha pacjenta, nie naciąga na koszty - jeśli jakiś zabieg będzie konieczny to o tym powie i wytłumaczy dlaczego, a nie szuka pretekstu by zarobić dodatkowe pieniądze (co kilkukrotnie mi się zdarzyło u innych lekarzy...)
Doskonale potrafi dobrać leki do choroby, wszystko dokładnie tłumaczy, nie śpieszy się, a na fotelu nie czuje się skrępowania.
W dodatku w cenie 70zł wizyty jest wliczone USG (za które inni lekarze doliczają sobie od 50zł w górę) i dokładne badanie piersi.

Jestem bardzo zadowoloną pacjentką, dlatego polecam ją innym
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 19:08   #2034
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Napisane przez koxaine Pokaż wiadomość

WARSZAWA

doktor Stanisław Matkowski
tez mogę z czystym sumieniem polecić pana doktora. wywiad, badania, profesjonalizm, a nawet skierowanie na usg piersi do szpitala na inflanckiej (bezpłatne)

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 19:24   #2035
kretencja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
ŁÓDŹ

Polecam wspominaną już w wątku dr. Joannę Gruszczyńską-Walczak
www.joannagruszczynska-walczak.ginweb.pl

Jest bardzo delikatna, sympatyczna, słucha pacjenta, nie naciąga na koszty - jeśli jakiś zabieg będzie konieczny to o tym powie i wytłumaczy dlaczego, a nie szuka pretekstu by zarobić dodatkowe pieniądze (co kilkukrotnie mi się zdarzyło u innych lekarzy...)
Doskonale potrafi dobrać leki do choroby, wszystko dokładnie tłumaczy, nie śpieszy się, a na fotelu nie czuje się skrępowania.
W dodatku w cenie 70zł wizyty jest wliczone USG (za które inni lekarze doliczają sobie od 50zł w górę) i dokładne badanie piersi.

Jestem bardzo zadowoloną pacjentką, dlatego polecam ją innym
Nie miałam przyjemności wizytować się u Pani Gruszczyńskiej-Walczak, jednak słyszałam o niej baaardzo dużo dobrego. Wszystko to co powyżej potwierdza niezależnie od siebie kilka osób

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 19:59   #2036
marcepanowo
Przyczajenie

z warszawy polecam dr. Janine Dandelska.
przyjmuje w CM Damiana.
marcepanowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 18:47   #2037
rea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monaliza1986 Pokaż wiadomość
Poznań

W Poznaniu na Piatkowie w przychodni marysienka jest Swietny ginekolog....delikatny... ..wesoły.....no i bada!!!!!!( co sie coraz zadzier zdarza lekarzom).......pozdro

przyjmuje we wtorki i środy, na zapisy....podpisana umowa z NFZ.
doc. dr hab. med. Sławomir GRACZYK

POZDRO
A jak długo trzeba czekać na wizyte?
rea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 12:26   #2038
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Ja osobiście, po na razie pierwszej wizycie mogę smiało polecic doktora Zbigniewa Wasilewskiego
Przyjmuje w Bydgoszczy na Osowej Górze, ulica Wielorybia 38;
telefon to Pana doktora: 349 07 33
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 15:04   #2039
olenialenia
Raczkowanie

Red face Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Częstochowa i jej okolice

osobiście polecam lekarza Ginekolog-Położnik Marek Minkner
(podpisana umowa z NFZ - prywtanie także przyjmuje, jednak jak powiedział "nie ma u mnie różnicy czy prywatnie czy na kasę chorych" zawsze jest taki sam )
ma super podejście do pacjentek, jest miły, wyrozumiały i delikatny - można z Nim porozmawiać naprawdę na każdy temat doradzi pomoże - przebada!!! dobrze oceni stan zdrowia itp.
prowadził ciążę mojej siostry - bardzo zadowolona
osobiście nie widzi mi się aby zmieniać ginekologa

Kiedyś chodziłam do Pani ginekolog Dybalska oraz do Pani ginekolog Muskała - niby OK ... jednak , kobiety nie miały podejścia do młodych pacjentek moja pierwsza wizyta u jednej z Pań (nie pamiętam już której) zakończyła sie płaczem później niby wszystko OK jednak nie były zbyt miłe w końcu zrezygnowałam!!!

Teraz jestem bardzo zadowolona z Pana Minknera nawet moją mamę namówiłam na wizytę u Niego a to już jest SUKCES

"Całuj mnie w nosek, bo to Twój nosek to już 5 lat RaZeM (03.12.2004) PMŻ

Edytowane przez olenialenia
Czas edycji: 2009-03-13 o 15:07
olenialenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 16:01   #2040
mente_captus
Raczkowanie

GG do mente_captus

Warszawa

Pani dr. E. Jóźwiak. Przyjmuje w normalnej publicznej przychodni na Dąbrowszczaków. (Praga północ).

Byłam zadowolona już po pierwszej wizycie, jednak nie chciałam zapeszać. Dziś jestem po n-tej i z czystym sumieniem POLECAM.
Pani dr odpowiada z cierpliwością na wszystkie moje pytania (niekiedy durne, ale wole się upewnić, niż polegać na tym, że coś kiedyś o czymś gdzieś słyszałam. Jest miła, uśmiechnięta. W czasie badania mówi o "pierdołach", co sprawia, że atmosfera jest jeszcze przyjemniejsza, bo przestaje się myśleć o krępującym leżeniu na fotelu gin.
Dr Jóźwiak sama zaproponowała mi cytologię, mimo, że właściwie nie jestem jeszcze objęta tym programem, który oferuje ją za darmo. Zawsze, kiedy idę do niej po receptę na tabletki nie tylko mi ją wypisuje, ale także mnie bada (podobno niektórzy publiczni lekarze nie mają tego w zwyczaju).
Na koniec raz jeszcze - idąc do dr. Jóźwiak nie czuję się jak w publicznej przychodni. Mogłaby mieć tylko jakiś lepszy parawan w gabinecie. No, ale mi to nie przeszkadza :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości