|
|
#2011 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
WLOCLAWEK:
polecam dr Litwinskiego: swietne wyposarzenie gabinetu, konkretny i cierpliwy jesli chodzi o pytania pacjentek. w zastepstwie moge polecic dr Kwiatkowska (info o kazdym mozna znalesc na necie) ZAKOPANE: potrzebny byl mi lekarz w Zakopanem. wygooglowalam dr M Widere - goraco polecam, chociaz moze niektore dziewczyny 'zrazic' bezposrednie podejscie do klientek: otoz pan doktor ma specyficzne poczucie humoru, ale jak dla mnie w sam raz poniewaz w ogole nie czulam sie skrempowana. poswiecil mi praktycznie cala godzine, przyjal w dniu wolnym od pracy, cena 100zl w tym USG i cytologia. o panu doktorze rowniez duzo pozytywnych opinii on-line. |
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Gdynia dr Mirosław Skóra
przyjmuje w przychodni na rozewskiej, na fundusz zdrowia ![]() Profesjonalne podejście, bezstronny, krótki i rzeczowy, nie odbiegał od tematu, nie zadawał dziwnych pytań i nie wprowadzał w zakłopotanie. Bardzo polecam, przy nim czuje się że przyszło się do lekarza a nie do 'wujka dobra rada' który narzuca swoje poglądy na kwestie niezwiązane z antykoncepcją oraz sprawami związanymi
|
|
|
|
#2013 |
|
Raczkowanie
|
dr Balcerzak , Łódź, Salve... ktos moze cos powiedziec o tej Pani ??
|
|
|
|
#2014 | |
|
Rozeznanie
|
KRAKÓW
Cytat:
Pani dość młoda, czułam się bardziej jak na spotkaniu z koleżanka niż jak u lekarza ginekologa Zbadała mi też piersi.. Wyjaśniła dokładnie jakie badania krwi powinnam zrobić w celu określenia poziomu hormonów, krzepliwości itd.. (po to właściwie poszłam- problemy z cerą).. Za drugim razem zrobiła mi USG ginekologiczne, wtrakcie wszystko pokazywała na monitorku, dostałam nawet zdjęcia mojego "wnętrza".. Wizyta bardzo sympatyczna
|
|
#2015 |
|
Raczkowanie
|
WARSZAWA doktor Stanisław Matkowski przyjmuje w każdy czwartek w NZOZ Medokin na ul. ZWM 12 (obok SGGW, 100metrów od metra Stokłosy) koszt wizyty 65zł dla studentek 10% zniżki, cytologia 35zł poza tym pan doktor pracuje w szpitalu ginekologicznym na Inflanckiej. Od siebie powiem, że jest to świetny specjalista, bardzo sympatyczny człowiek, ze wspaniałym podejściem do pacjentki. Przed badaniem robi dokładny wywiad ad. dolegliwości, cykli itd.itp. Można się o wszystko zapytać i być pewnym, że pan doktor odpowie. Nie robi niczego na odwal, nie żałuje czasu dla pacjentek, czasem przez to są 15-20minutowe opóźnienia, ale to na prawdę mała niedogodność, za takie zaangażowanie lekarza z powołania, jakim pan doktor niewątpliwie jest Podczas badania tłumaczy co robi i jest bardzo delikatny (prosi, żeby w razie ewentualnego bólu od razu mówić) chociaż mnie na szczęście nic nie bolało. W Medokinie ładnie i czysto, gabinet też ok, wszystko jednorazowego użytku. Jednym słowem POLECAM z całego serca wszystkim dziewczynom na pierwszą wizytę - gdy raz pójdziecie, na pewno wrócicie Z tego co wiem pan doktor cieszy się również ogromną sympatią pań ciężarnych i przyznam szczerze, że wcale mnie to nie dziwiStrona NZOZ MEDOKIN: http://www.medokin.pl/ Jak ktoś będzie chciał więcej info w miarę możliwości odpowiem.
|
#2016 |
|
Raczkowanie
|
KATOWICE, BYTOM, JAWORZNO
Hej przeszlam przez wielu lekarzy i mogę z czystym sumieniem polecic dr Macieja Okólskiego. Sympatyczny, zawsze ma czas dla pacjentki , odpowiada rzeczowo na wszystkie pytania , służy radą. Nie liczy się dla niego kasa tak jak dla większości lekarzy.POLECAM. |
|
|
|
#2017 |
|
Raczkowanie
|
WARSZAWA - WOLA
Witam! prosze o polecenie mi lekarza,ale koniecznie musi byc to kobieta na terenie Warszawy,najlepiej na Woli,bede bardzo wdzieczna
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2018 |
|
Rozeznanie
|
Toruń: Aleksander Skop
Edytowane przez arachnea Czas edycji: 2010-03-20 o 14:59 |
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Może poleci mi ktoś jakąś miłą i kompetentną panią ginekolog z Katowic najlepiej z centrum medycznego Graniczna. prosiłabym też o kilka informacji, kiedy przyjmuje, czy prywatnie, koszt wizyty itp. z gory dziekuje |
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie gryzie...
|
|
#2021 |
|
Raczkowanie
|
przeszukaj wątek pod kątem Warszawy, na pewno będzie ktoś z Woli..
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Lublin
pani doktor Jolanta Osińska- Stępień. Bardzo miła, delikatna kobieta. Wszystko mówi, o wszystko wypytuje więc samemu nie trzeba przemowy szykować zeby cisza nie nastała w gabinecie. Przyjmuje w luxmedzie na radziwiłłowskiej 5. można zarezerwować sobie wizytę przez internet na stronie luxmedu i wyniki np cytologii też przez internet sobie odczytac. Można i osobiście ale jest opcja załatwienia wszystkiego bez ruszania się z domu więc czemu nie skorzystac
|
#2023 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Z góry dziękuję i pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym prosić o jakieś dokładniejsze informacje na temat Pani doktor Kośmider-Piechuty w Katowicach? Gdzie przyjmuje,moze jakis nr telefonu. z góry dzięki
Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2009-03-04 o 13:31 |
|
|
|
#2025 |
|
Raczkowanie
|
WROCŁAW
ul. Gliniana 40 Pani nazywa się Preeti Agrawal. Przyjmuje prywatnie. Robi wszystkie badania, nawet nie muszę się upominać, torbiela wyleczyła mi lekami ziołowymi a nie kazała faszerować się antykoncepcją. Kuzynkę świetnie przeprowadziła przez ciąże chociaż nie miała dobrych wyników. Zwraca dużą uwagę na to jak się ktoś odżywia i czy uprawia sporty. Polecam |
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem z Wrocławia, ale tak z ciekawości... Bo ta pani jest bardzo znana. Ile płacisz?
|
|
#2027 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Raczkowanie
|
elbląg, dr Chlebowska
bardzo miła, kompetentna, bada b. delikatnie, można z nią rzeczowo porozmawiać - udziela wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie, nawet błahe pytania. mimo że przyjmuje prywatnie, to niestety są do niej zawsze spore kolejki
|
|
|
|
#2029 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez agaar Czas edycji: 2009-03-18 o 14:58 |
|
|
|
#2030 |
|
Przyczajenie
|
Bytom
Elżbieta Stańkowska ul. Strzelców Bytomskich 196/12 Naprawdę bardzo miła.Gdy byłam tam pierwszy raz wytłumaczyła mi wszystko i odpowiedziałan na kazde moje pytania.Była też bardzo ,,delikatna,, |
|
|
|
#2031 |
|
Przyczajenie
|
znacie kogoś z Rudy Śląskiej, Zabrza ?
Potrzebuje sprawdzonego lekarza,którego rola nie kończy się na "dzień dobry" wpisaniu do karty pacjenta czegoś i zbadaniu. Jestem po 2 poronieniach i szukam spacjalisty,a ni konowała który mi ostatnio powiedział "nie Pani pierwsza i nie ostatnia" |
|
|
|
#2032 |
|
Raczkowanie
|
Shatin- powiem Ci tak ja tez mam problemy z @ bo mam je nieregularne i niestety trądzik jest jedną częścią. Chodziłam do dermatoloogów i niestety każdy mówił, że przy nieregularnych cyklach to normalne
|
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
ŁÓDŹ
Polecam wspominaną już w wątku dr. Joannę Gruszczyńską-Walczak www.joannagruszczynska-walczak.ginweb.pl Jest bardzo delikatna, sympatyczna, słucha pacjenta, nie naciąga na koszty - jeśli jakiś zabieg będzie konieczny to o tym powie i wytłumaczy dlaczego, a nie szuka pretekstu by zarobić dodatkowe pieniądze (co kilkukrotnie mi się zdarzyło u innych lekarzy...) Doskonale potrafi dobrać leki do choroby, wszystko dokładnie tłumaczy, nie śpieszy się, a na fotelu nie czuje się skrępowania. W dodatku w cenie 70zł wizyty jest wliczone USG (za które inni lekarze doliczają sobie od 50zł w górę) i dokładne badanie piersi. Jestem bardzo zadowoloną pacjentką, dlatego polecam ją innym
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
tez mogę z czystym sumieniem polecić pana doktora. wywiad, badania, profesjonalizm, a nawet skierowanie na usg piersi do szpitala na inflanckiej (bezpłatne)
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2036 |
|
Przyczajenie
|
z warszawy polecam dr. Janine Dandelska.
przyjmuje w CM Damiana. |
|
|
|
#2037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Ja osobiście, po na razie pierwszej wizycie mogę smiało polecic doktora Zbigniewa Wasilewskiego
Przyjmuje w Bydgoszczy na Osowej Górze, ulica Wielorybia 38; telefon to Pana doktora: 349 07 33 |
|
|
|
#2039 |
|
Raczkowanie
|
Częstochowa i jej okolice
osobiście polecam lekarza Ginekolog-Położnik Marek Minkner (podpisana umowa z NFZ - prywtanie także przyjmuje, jednak jak powiedział "nie ma u mnie różnicy czy prywatnie czy na kasę chorych" zawsze jest taki sam )ma super podejście do pacjentek, jest miły, wyrozumiały i delikatny - można z Nim porozmawiać naprawdę na każdy temat doradzi pomoże - przebada!!! dobrze oceni stan zdrowia itp. prowadził ciążę mojej siostry - bardzo zadowolona osobiście nie widzi mi się aby zmieniać ginekologa ![]() Kiedyś chodziłam do Pani ginekolog Dybalska oraz do Pani ginekolog Muskała - niby OK ... jednak , kobiety później niby wszystko OK jednak nie były zbyt miłe Teraz jestem bardzo zadowolona z Pana Minknera nawet moją mamę namówiłam na wizytę u Niego a to już jest SUKCES
"Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie." ![]() "Całuj mnie w nosek, bo to Twój nosek to już 5 lat RaZeM (03.12.2004) Edytowane przez olenialenia Czas edycji: 2009-03-13 o 15:07 |
|
|
|
#2040 |
|
Raczkowanie
|
Warszawa
Pani dr. E. Jóźwiak. Przyjmuje w normalnej publicznej przychodni na Dąbrowszczaków. (Praga północ). Byłam zadowolona już po pierwszej wizycie, jednak nie chciałam zapeszać. Dziś jestem po n-tej i z czystym sumieniem POLECAM. Pani dr odpowiada z cierpliwością na wszystkie moje pytania (niekiedy durne, ale wole się upewnić, niż polegać na tym, że coś kiedyś o czymś gdzieś słyszałam. Jest miła, uśmiechnięta. W czasie badania mówi o "pierdołach", co sprawia, że atmosfera jest jeszcze przyjemniejsza, bo przestaje się myśleć o krępującym leżeniu na fotelu gin. Dr Jóźwiak sama zaproponowała mi cytologię, mimo, że właściwie nie jestem jeszcze objęta tym programem, który oferuje ją za darmo. Zawsze, kiedy idę do niej po receptę na tabletki nie tylko mi ją wypisuje, ale także mnie bada (podobno niektórzy publiczni lekarze nie mają tego w zwyczaju). Na koniec raz jeszcze - idąc do dr. Jóźwiak nie czuję się jak w publicznej przychodni. Mogłaby mieć tylko jakiś lepszy parawan w gabinecie. No, ale mi to nie przeszkadza :P
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

Pani dość młoda, czułam się bardziej jak na spotkaniu z koleżanka niż jak u lekarza ginekologa
Zbadała mi też piersi.. Wyjaśniła dokładnie jakie badania krwi powinnam zrobić w celu określenia poziomu hormonów, krzepliwości itd.. (po to właściwie poszłam- problemy z cerą).. Za drugim razem zrobiła mi USG ginekologiczne, wtrakcie wszystko pokazywała na monitorku, dostałam nawet zdjęcia mojego "wnętrza".. Wizyta bardzo sympatyczna

później niby wszystko OK jednak nie były zbyt miłe