![]() |
#2011 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lost IV
W kwietniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2012 |
Rozeznanie
|
I jak wrażenia po 7 odcinku? Hmm chyba jestem pierwsza i nie chce za bardzo spoilerować...
To może tak ogólnie: - poryczałam sie na wątkach 'Jin+Sun' - wrócił stary znajomy ![]()
![]() |
#2013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odcinek mi się podobał, za to brat marudził.
Język to przede wszystkim melodia i sprawne posługiwanie się słowem, to komponowanie wspaniałej muzyki. Komputerszczyzna melodii nie ma i nigdy mieć nie będzie; jest muzyką współczesną, pełną dziwnych dysonansów i zgrzytliwych współbrzmień. J. Grabowski |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co sie stalo z Jinem sie stalo, skoro wrocil z wyspy to cos juz na ladzie ![]() O jakim 'starym znajomym' mowicie? O tym sprzataczu? No i ta sytuacja z kobieta wskakujaca do wody. Nikt sie nie ruszyl zeby jej pomoc. Kapitan powiedzial, ze nie chce stracic wiecej ludzi. Czyzby w wodzie cos bylo? _totally_ tez ogladam Jericho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam bzika. Ja mam brata. ![]()
Język to przede wszystkim melodia i sprawne posługiwanie się słowem, to komponowanie wspaniałej muzyki. Komputerszczyzna melodii nie ma i nigdy mieć nie będzie; jest muzyką współczesną, pełną dziwnych dysonansów i zgrzytliwych współbrzmień. J. Grabowski |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2016 |
Zadomowienie
|
Mi się wydaje, że Jin nie był w 6 ocalałych. A grób, na który Sun przyszła, jest pusty (albo z kimś innym), a Jin nadal na wyspie.
Tak samo jak Mandelka się poryczałam przy wątku "Jin+Sun". No i na koniec ładnie mnie wryło w ziemię ![]() Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2008-03-15 o 08:33 Powód: Dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Zadomowienie
|
Wzruszyłam się na końcówce
![]() ![]() No właśnie, kto to był ten sprzątacz? o nim mówicie, jako 'stary znajomy'? A co do wody, wątpię żeby coś było w tym morzu. To chyba byłoby mocno przesadzone.
![]() |
#2018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
Zakorzenienie
|
przyłączam się do watku też jestem fanka lostów a zwłaszcza sawyera
![]() tez mi się wydaje że ta scena z Jinem i pandą była z przeszłości bo on chyba poszedł do tego ambasadora czy kogoś tam w imieniu ojca sun a zaczął u niego pracować kiedy się pobrali więc mógł być wtedy żonaty z nią 2 miesiące... takie są moje przypuszczenia no ale zobaczymy może coś więcej w następnym odc zastanawiam się czemu jack nie chciał zobaczyć Arona no i czemu on właściwie jest z Kate... no i dobrze ze sayid i desmond nie zdradzili się że znają michaela.
![]() |
#2020 |
Rozeznanie
|
Sun miala wizje z przyszlosci a Jin z przeszlosci
![]() ![]() sprawa Michael'a 'sprzatacza' - troche te jego gierki z wydostaniem siebie i syna z wyspy nie wyszly mu na dobre ![]() co sadzicie o kapitanie ? ![]() ![]() a ta plama na scianie skad sie wziela ![]()
![]() |
#2021 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
właśnie, właśnie może coś się stało z Jinem, że nie pamięta... może wydostał się wcześniej niż Sun i wszyscy myśleli, że zaginął, stąd ten grób... co do starego znajomego to moim zdaniem to Michael, oczywiście wszyscy go poznali dziwne hmmm
![]() |
![]() |
#2022 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ach to Michael. Ale taki dziwny sie wydawał. zresztą dobrze, że udawali, że go nie znają. Może on im powie o co właściwie chodzi na tym statku. I jeszcze jedno, ten Michael jakiś dziwny był... nie wiem skąd mam takie uczucie, ale jednak.
![]() |
![]() |
#2023 |
Zakorzenienie
|
dla mnie też michael troszkę inny ale to chyba przez fryzurę
![]()
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
A więc to Michael jest szpiegiem Bena. To takie buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2025 |
Wtajemniczenie
|
Dziwny ten Michael, jakby młodszy o 10 lat
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2026 |
Rozeznanie
|
Faaajnie,że to Michael jest szpiegiem Bena! I to oznacza,że on rzeczywiście wócił do "normalnego" świata,bo musiał zmienić osobowość i wrkęcić sie na ten statek. I napewno Ben jest jakimś mega wpływowym gangsterem (?).
Ale wiecie co jest zastanawiające? Przyjrzeliśmy się dokładnie z TŻtem tablicy na grobie Jim'a i jako datę śmierci wcisknęli tam datę katastrofy samalotu. Ciekawe co sie z nim stało... I genialny pomysł,żeby były flashe z przeszłośi i przyszłości z Jimem i Sun!!!!MEGA
![]() |
#2027 |
Konto usunięte
|
hm, powiedział coś takiego? wydaje mi się, że powiedział coś w stylu 'to był rozkaz'. ona jakoś podpadła kapitanowi, skąd taka kara.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2028 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, informator moim zdaniem miał rację, aby nie ufać kapitanowi. Jakoś zbyt łatwo przyszło Sayidowi i Desmondowi poznanie właściciela statku, co zresztą zauważył sam Sayid. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2029 |
Zadomowienie
|
W końcu czwartek
![]() ![]()
![]() |
#2030 |
Zakorzenienie
|
oj ja też
![]()
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na czym Leci Lost?
![]() A czemu Jin nie zyje ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2033 |
Wtajemniczenie
|
A mi się wydaje, ze Jin żyje, tylko musiał zostać na wyspie, albo jest też taka mozliwość, ze Jin dla dobra Sun i dziecka musi się ukrywać, podaje się za kogoś innego - może pracuje jako człowiek Bena. Chyba nie pracuje dla ojca Sun, bo bylo podane nazwisko dla kogo pracuje i chyba tak nie nazywal się tesc. Na grobie Jina była data katastrofy samolotu, jako data smierci, chyba 24 wrzesnia 2004, a przecież w serialu mamy teraz okolice wigilii, wiec grob ten zapewne ma charakter symboliczny - powstał krotko po katastrofie i chyba nie ma w nim ciała Jina.
W jutrzejszym odcinku pdoobno ma zginąc jedna z tych trzech osob : Claire, Miles lub chłopak "corki" Bena. Ja obstawiam Claire, słyszalam juz gdzies plotki, ze Claire wsiądzie na poklad helikoptera, ale podobno Daniel ją wypchnie i ta bidulka wpadnie do morza:/ ale czy to prawda, to nie wiem :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
narazie lost leci w USA u nas w kwietniu będzie na AXN jeszcze niewiemy jak Jin zginął
![]() |
#2035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
może jutro cos się wyjaśni bo ktoś ma zginąć w tym odc
![]() |
#2037 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 |
Zadomowienie
|
A sumie nie zdziwiłabym się jakby Clare zginęła. W końcu sprawa Arona zostałaby wyjaśniona. Kate się nim zajmie. I nie byłoby mowy o żadnym porwaniu, jak podejrzewałyśmy na początku.
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
Jutro ostatni lost, a pozniej prawdopodobie miesiac przerwy ale nie wiem na 100 procent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
na wikipedii podane jest że 24 kwietnia 9 odc
![]() jak ja nie lubię tych przerw w serialach, tydzien to dla mnie długie czekanie a tu trzeba miesiąc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.