|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV
Cytat:
To prawda, coś nam ostatnio nie po drodze ![]() I z góry dziękuję za miniatury Kochany Amyzek A tak poważnie to mam trochę rzeczy na wydaniu, więc... Co, oczywiście, nie oznacza, że nie mam ochoty na kolejne zakupy |
|
|
|
|
#2012 | |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do rodowodu. Dla mnie to dowód, że kot nie pochodzi z pseudohodowli. To, że jego matka nie koci się jak maszynka itd. Rodowodu mojego kota nawet nie wyciągnęłam z rzeczy koty. Nie jest mi do niczego potrzebny. Ale spox |
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Miska ile masz kotów i psów?
|
|
|
|
#2017 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
W schroniskach ciężko o rodowód.a te zwierzęta tak samo powinny być kochane jak te kupione.ale rozumiem że są przeważnie brzydsze. Mnie to akurat nie nie przeszkadza ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Sporo. Dlatego ciągle jestem u weta. 5 kotów i4 psy. Każdy że swoją historią. Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2016-10-28 o 22:31 |
|
|
|
|
#2018 |
|
Lady Dior
|
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jednak jestem przeciwniczka pseudohodowli. Ludzie kupuja zwierza po taniosci bo jest modne, bo ladne, a pozniej sie okazuje, ze nie stac/ nie chca tak duzo wydawac na leczenie bo np. krzyzowane bylo rodzenstwo.I czesto takie zwierzaki trafiaja do fundacji czy schronisk. Nasz pies niby mial ojca z rodowodem, ale tez chorowity, wiec go wlasciciele oddali. Na dzien dobry wladowalismy w niego tyle kasy, ze moglibysmy wziac szczeniaka z hodowli z mozliwoscia dalszego rozplodu. No ale co zrobic, jak byla milosc. 😍 nasz kolejny zwierz tez pewnie bedzie jakis adoptowany, bo obracam sie w gronie behawiorystow, dzialaczy fundacji czy pracownikow schronisk. No i zdecydowanie lepiej pracuje sie nam z doroslymi psami niz szczeniakami 😀 choc rozwazamy tez jakiegos kocio. Ale nie zmienia to faktu, ze jestem zakochana w bullowatych i moim marzeniem jest prowadzic kiedys jedna z tych ras. |
|
|
|
|
#2020 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
a ponoć jak rasowy to można przewidzieć Leczenie tych zwierzaków kosztuje krocie i jest często trudno dostępne - nasz pies z rodowodem ma obecnie 7 lat i cudem udało się go uratować, w marcu miał masywne krwawienie z dziąseł, co okazało się być rakiem płaskonabłonkowym (badania były wysłane do instytu w Niemczech - mnóstwo szaneli...), ma wycięte pół szczęki wraz z nosem (kliniki nas odsyłały skazując psa na śmierć, a to nie był stary schorowany pies, on jak dostał krew, to od połowy przyjmował krew na stojąco - zawieziony był ledwo żywy leżący na kocu na transfuzję, a przyszedł do domu na nogach o własnych siłach), dopiero jeden weterynarz wysłał nas do specjalisty onkologa, który robi takie operacje, na drugim końcu PL). Pies obecnie ma się naprawdę dobrze, choć rokowania były, a właściwie są bardzo złe. Widzę też po zwierzakach z rodowodem u znajomych czy rodziny, że to nie jest jakiś pech mój pingwinowy, tylko niestety takie zwierzęta z wiadomych względów rzeczywiście często maja poważne choroby i szybko odchodzą. Dla mnie jest to dodatkowym argumentem za adopcją bezdomniaka - mi bardzo trudno się rozstać ze zwierzakiem i chciałabym, żeby żył jak najdłużej, a jednak rodowód, można by rzec, skraca życie.
|
|
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie walcza ze soba o Twoja uwage?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2022 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2023 |
|
Kazar Lady
|
Mnie też czasem przerasta ale zobowiązalam się, więc zapewniam im byt. Dzieci też bardzo kochają zwierzęta więc mam łatwiej. Ale faktycznie szybciej zdobede golda w weciarni niż w w S
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam w życiu 2 psy, jedna znajda suczka, ale miała bogate życie towarzyskie i nie dała rady w czasie cieczki i psiaka ze schroniska, niestety miał padaczkę i nosowke śliczna biało -czarna kuleczka ach ... Ale jest piatek wieczór, czas na odpoczynek przed jutrzejsza impra
|
|
|
|
|
#2025 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Takie przygarnięte zwierzaki są naprawdę bardzo wdzięczne - ja też to widzę |
|
|
|
|
#2026 |
|
Kazar Lady
|
Pingwin jak coś mam dawców 😉 moje psy już nie raz uratowaly inne przy np babeszjozie 😉i mam ozdrowienca po parwo
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Miska, niezly zwierzyniec 😀 myslalam, ze masz nieco mniejszy nieco inwentarz
|
|
|
|
#2028 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
W Kenii czy Egipcie chodzą po ulicy bezdomniaki, które u nas kosztują wiele szaneli Dokładnie - wszystko zależy od wychowania Edytowane przez pingwintastas Czas edycji: 2016-10-28 o 22:53 |
|
|
|
|
#2029 |
|
Kazar Lady
|
Spory 😉 za każdym razem sobie mówię że to już ostatni. Ale co zrobić jak ktoś z auta wyrzuca kundla i kolejny go potraca? Nie zostawię mimo że nie przelewa mi się.
|
|
|
|
#2030 |
|
Pani Pech
|
A ja mam tylko kota który przychodzi tylko jak jest głodny. Przyszedł i czasem wpada na obiad
W domu na razie nie chcę zwierzaków, nie mam czasu na to na razie ale kusi mnie małego chomika wziąść ![]() Ja się zakupami to może nie będę chwalić, zbieram teraz wszystko co kupuję co miesiąc do jednego posta i dopiero zaczęłam dostrzegać ile kupuję ![]() :brzyda l:Najbardziej cieszę się z tych kosmetyków : https://www.instagram.com/p/BMEh8Q4AlZC/ Dziś używałam ich pierwszy raz, cuda, cudeńka ! Po szmince miałam cały czas mięciutkie i nawilżone usta a kolor przepiękny, ciemny róż. |
|
|
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawdziwy zwierzyniec ![]() Cytat:
Ooo! A ma długi termin ważności? Bo mam teraz kilka kosmetyków na już. I czy w ogóle widzisz coś u mnie w wątku? Co prawda, dawno go nie aktualizowałam i mogę poszukać też poza nim, ale może coś już wypatrzyłaś
|
||
|
|
|
#2032 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze wlaczyc kompa to sprawdze. Tu masz opakowanie bo nie wiem czy dobrze sprawdzam. Mam go od czerwca czy lipca z duga1477688369541.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2035 |
|
Kazar Lady
|
Escapizm
Ty też pikna Telefon się uparl że będzie cytowal ostatnia tu wiadomość. Sorki czasem go nie rozumiem Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2016-10-28 o 23:01 |
|
|
|
#2036 |
|
Lady Dior
|
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uratowałam w życiu sporo kotów. Na niektóre też trochę kasy wydałam. Teraz dokarmiam dziką gromadkę, bo nie odważyłam się zgłosić je do schroniska (pamiętasz rozmowę? sama mówiłaś, że gorzej się z kotami obchodzą). Gdyby nie były całkiem dzikie znalazłabym im dom. Ale spoko grunt, że głaszczę rodowód. |
|
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrzucałyście dzisiaj foty? Bo mignęło mi, że o zdjęciach było i komplementy leciały
|
|
|
|
|
#2039 |
|
Kazar Lady
|
Wiesz ze moje młode mają 13mcy różnicy😉 dałam radę. Też dasz. 😘
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Miałam do escapizm napisać. Jej foto na ig widziałam |
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie zastanawialam dzis czyj to profil od nas z watku. Teraz juz wiem 😊 rzeczywiscie jestes piekna 😊 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

Co, oczywiście, nie oznacza, że nie mam ochoty na kolejne zakupy 

Moje dachowe chcą wychodzić tylko latem i drzwi do domu muszą być obowiązkowo otwarte jak są na zewnątrz, bo one co chwile do domu przychodzą sprawdzić czy domek jest

a ponoć jak rasowy to można przewidzieć
Leczenie tych zwierzaków kosztuje krocie i jest często trudno dostępne - nasz pies z rodowodem ma obecnie 7 lat i cudem udało się go uratować, w marcu miał masywne krwawienie z dziąseł, co okazało się być rakiem płaskonabłonkowym (badania były wysłane do instytu w Niemczech - mnóstwo szaneli...), ma wycięte pół szczęki wraz z nosem (kliniki nas odsyłały skazując psa na śmierć, a to nie był stary schorowany pies, on jak dostał krew, to od połowy przyjmował krew na stojąco 

W Kenii czy Egipcie chodzą po ulicy bezdomniaki, które u nas kosztują wiele szaneli