|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#20641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
tez mam strone 688
![]() A wasze ubrania...CUDO!! |
|
|
|
#20642 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam juz 689
|
#20643 |
|
Raczkowanie
|
me too
|
|
|
|
#20644 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina, ok, ja oddam sweter z futem a Ty wszystko
|
|
|
|
#20645 |
|
Raczkowanie
|
"sweter z futem" - nawet nie pytam co to jest
|
|
|
|
#20646 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, ale dowoz na koszt wlasny
|
#20647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale patrzę zawsze u siebie,czasami są podobne.Jaki rozmiar nosisz?Jakbym coś dopadła,to się chętnie zamienię na jakies twoję cudo A teraz jest fajnie,bo nie ma musu kupowania kostiumu do kompletu.Myślę,że coś w H&M dobiorę-jakąś białą czy turkusową górę.Ale fajnie leżą Zadowolona jestem
|
|
#20648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#20649 |
|
Zakorzenienie
|
Caffi, super by bylo
ale z rozmiarem moze byc problem bo raz 38 a innym razem 40 jak cos to na PW dokladne wymiary beda co do stroju, to zazdroszcze ze problemu nie ma u mnie h&m nie ma, wiec pozostaje wynalezienie drugiej czesci w lumpie
|
#20650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak kamizelka będzie mieć paseczek do ściągania z tyłu ,to nie ma aż takiego znaczenia czy numer w górę.Ta pierwsza moja jest 40 i jak ściśnę pasek to akurat pasuje na moje 38 Ale to zależy od kroju.
|
|
#20651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że się zdziwisz, ale zazdroszczę Ci sesji - jak jak tęsknię za adrenaliną egzminową a odnośnie szkoły, to modlę się o przydział do tej, która w Słupsku jest na Kilińskiego, nad rzeką, za murem, płotem, pilnie strzeżona itp. Pewnie kojarzysz ![]() obiecuję poprowę lumpkową, zbiorę rzeczy z zeszłego tygodnia i je tu umieszczę
|
|
|
#20652 |
|
Raczkowanie
|
Uwaga moje pierwsze wejscie na lumpeksy
![]() dosc dlugo sledzilam wasze udane łowy i jestem pelna podziwu waszych poczynan ![]() ja tez pochwale sie jakims malym zdobyciem za grosze kilku rzeczy ciekawa jestem czy dorownaja waszym ![]() pozdrowionka cieple
|
|
|
|
#20653 |
|
Zakorzenienie
|
aeila wszystko absolutnie wspaniale
|
|
|
|
#20654 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co ja mam czasami kompletnie mieszane odczucia co do ciuszkow
czasami mi sie cos podoba i to kupuje a pozniej lezy w szafie bo do niczego mi to niepasuje. I niby lubie jak sie miesza rozne style ze soba (kicz nie za bardzo jest moim faworytem chodz czasem przybiera forme wrecz rewelacyjna) ale na mnie niektore z ubran wygladaja nie atrakcyjnie - tez tak macie? a moze tylko mi sie tak wydaje bo krytycznie do siebie podchodze( do swojej figury ) Papiszynka - dzieki |
|
|
|
#20655 |
|
Raczkowanie
|
aeila - pasiak...mmm... super
i niebieskie cudo także
|
|
|
|
#20656 |
|
Zakorzenienie
|
Aeila, w koncu sie ujawnilas
ciesze sie z twojego pojawienia tutaj ![]() Co do zakupow, rzeczy sa rewelacyjne butki z new looka, obecnie pojawiaja sie czesto na allegro i pewnie beda hitem lata jakbys chciala oddac, to pamietaj o mnie tylko jaki to rozmiar? :P turkusowa tuba piekna pewie super wyglada na opalonym cialku hehe torebeczaka tez bardzo fajna ![]() Suzana, zycze ci dostania sie do szkoly wymarzonej zaslugujesz, bo dobra z ciebie dziewczyna ![]() caffi, pewnie radocha bedzie ogromna, ale szanse znalezienia drugiej czesci sa prawie zerowe :P co do kamizelki, mam problemy z piersiami czasmi w 38 sie mieszcza, a czasami musze brac 40, ale wtedy kamizelka mi wisi w brzuchu i nawet ten paseczek na plecach nie pomoga
|
#20657 |
|
Zakorzenienie
|
aelia tez tak mam, zreszta pewnie wiekszosc z nas...
ale teraz staram sie kupowac ciuchy w ktorych wiem ze bede chodzic, to samo zreszta tyczy sie lumpow, kiedys kupowalam wszystko bo tanie, a teraz biore tylko to co mi sie naprawde podoba
|
|
|
|
#20658 |
|
Raczkowanie
|
hey
dziewczyny przyglądam się waszemu wątkowi od tygodnia i jestem pod wrażeniem sama też lubie ubierać się w ciuchówkach dołacze jakieś zdjęcia moich zdobyczy za tydzien teraz aparatu nie mam pozdrawiam
|
|
|
|
#20659 |
|
Raczkowanie
|
Aeila- ale cudeńka, wow !!!!!!!!! ciężko wybrac co jest ładniejsze. wszytsko jak najbadziej mi pasuje.
|
|
|
|
#20660 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam inaczej
U mnie chyba jest gorzen, nie mam takiego oka jak wy... Coś na wieszaku wyglada dla mnie na "cos obleśnego", a za 5 minut przymierza to inna laska patrze, i boze !! MUSZE TO MIEC! Dlatego zazwyczaj nawet w małym lumpku gdzie na ogladniecie ciuchów wystarczy 20 minut ja spedzam w nim 2 godziny bo reszta to przymierzanie ciuchów . Tak na wieszaku nie umiem ocenić :| A jesli chodzi o rozmiarówke to tragedia, 38 w biuscie za małe :| 40 w biuscie dobre ale po za biustem to jak worek:| do tego moje rece!! Sa dłuuuuuuuuugie i rekawy zazwyczaj koncza mi sie 5 cm przed nadgarstkami, ze spodniami to samo, na tyłu dobre a na długosc to...eh...
|
|
|
|
#20661 |
|
Zadomowienie
|
aeila te buty...p0owiedz ze ich nie chcesz i ze sa rozm 39..prosze sa CUDOWNE
|
|
#20662 |
|
Zakorzenienie
|
anapi, widze ze masz ten sam problem z rozmiarem
u mnie 38 dobre w brzuchu, a piersi splaszczone na placka a rozmiar 40 piersi ok, a na dole wisi jak wor rekawy na szczescie mam dobre , niestety spodnie wszystkie do skrocenia musze dawac
|
#20663 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny- czy też tak macie, że te lumpkowe zdobycze traktujecie z taka specjalną troską ? zaraz szybko do prania , potem zaglądacie jak się pierze i potem rozwieszanie, suszenie , prasowanie, składanie z należytym szacunkiem. Boże, właśnie się przeraziłam. ja chyba mam nie pokolei.
|
|
|
|
#20664 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka
Nie ja tak nie mam, wrzucam wszystko z calego tygodnia do jednego worka, robie fotki, wrzucam do pralki, lezy to tydzien, az mi sie przypomni ze tam jest jakas bluzka ktora bym chciala ubrac jutro i wtedy piore wszystko jak leci
|
#20665 |
|
Raczkowanie
|
no widać że tylko ja się tak niezdrowo podniecam i od razu piorę itd.
|
|
|
|
#20666 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulko ja mam tak samo :P moze dlatego ze ja tez Anulka
hahaha ale tez strasznie dbam o te ciuszki wkladam do pralki ostatnio zauwazylam ze nawet posiedzialam dluzej przy pralce.. wiec jestesmy nienormalne juz dwie a pewnie nas wiecej :P aeila - super zdobycze, mi najbardziej podoba sie pasiak i BUTKI
|
#20667 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny ze wam sie podobaja
buciki rozmiar 38 ale czesto sie zdarza ze na nastepnym towarze sa takie same ale rozmiar inny - kiedys myslalam ze oni hurtowo kupuja te same modele - takze kto wie moze sie jeszcze takie trafia co do rozmiarow mam tak samo jestem dosc niska i wszystkie spodnie sa za dlugie w dodatku mam tzw kaczy kuperek i niby spodnie sa dobre a w pupie za ciasne - bardzo duzo rzezczy przerabiam i skracam, czasem cos doszywam niestety bez przerobek sie nie obejdzie... co do traktowania ciuchow to juz sil nie mam na skladanie i chuchanie na nie - za duzo ich .... czesto tylko na jakies ulubione ciuszki to owszem - dmucham i chucham i pieszcze zeby tylko jak najdluzej cieszyc oko i cialo nimi.anapi - ja tez tak mam ze nie zawsze ciuch podoba mi sie na wieszaku - czasami jak widze ze jakas babeczka wziela bluzke ktora przed chwila odwiesilam i ja trzyma w reku albo przymierza to dostrzegam w niej najpiekniejsza bluzke na swiecie i mnie az sciska ze jej nie wzielam - ale chyba tak juz musi byc
|
|
|
|
#20668 |
|
Raczkowanie
|
wiesz, uspokoiłas mnie trochę, zaczęłam poważnie się zastanawiać nad swoją " chorobą". może wszytskie Anki tak mają
|
|
|
|
#20669 |
|
Raczkowanie
|
ja tez nie zawsze potrafiłam prać, to pewnie dlatego, że pralka u rodziców wydawała mi sie cięzka w obsłudze. ale ta która mam u siebie jest dziecinnie prosta . wszytsko pięknie opisane ,wiadomo o co kaman w tych programach itp.
|
|
|
|
#20670 |
|
Raczkowanie
|
Anulkaa - ja tak nie mam
bo ja... ja.... nie umiem prac ! Robi to za mnie mama, wiec ja tylko wrzucac do kosza na brudy i za 2 dni widze ładnie poskładane w szafeczce... boze... czyzbym była małym rozpuszczonym bachorem? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

dzieki
i zawsze masz jakas fajna kamizelke

ale z rozmiarem moze byc problem
a do jakiej szkoly sie wybierasz? 

i niebieskie cudo także
ciesze sie z twojego pojawienia tutaj