![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
Anika, Ja daję taką jedną pałkę, bo właśnie lepiej jej się trzyma, ale że nie ma jeszcze zębów to raczej tak ją sobie mieli i rozpuszcza a niewiele z niej faktycznie zjada. I tak leży jak z cygarem
![]() ![]()
Nina 02.05.2016 ![]() ![]() Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-11-20 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Zakorzenienie
|
Martunia zdrówka
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Ale jestem zorganizowana w tym roku! Jest 20.11 a ja już mam prawie wszystkie prezenty kupione na Swieta ![]() Dziś jeszcze przeprowadziliśmy tradycyjne losowanie i mam moją siostrę na karteczce, więc suuuuper!
#2044 |
Zadomowienie
|
Mona, u nas chwyta łapkami. Chwilę po przekłada a potem do buzi i słychać takie bardziej gryzienie, memłanie i połknięcie. Przy papkach tak nie memła, bardziej to przełykanie wygląda jakby przypadkiem spływało do gardełka.
Załącznik 6752721 Edytowane przez Anika1986 Czas edycji: 2016-11-21 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS. Jaki słodziak ![]()
![]() |
#2046 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
Martunia,zdrówka!
Mona, zazdroszczę prezentów. Ja nie mam nawet pomysłów na prezenty. Nie mogłam się doczekać tego BN, bo to pierwsze z Matim, ale teraz mi się wydaje, że to za mało by poczuć magię świąt.. Za Waszą radą poszłam wczoraj do teściowej na dół. A ona co na to? 'To ja sobie zmienię bluzkę ( ze względu na to że Mateusz ma nie stykać się z 'dorosłym' proszkiem do prania) i wezmę Mateuszka, a mama sobie pójdzie na górę czegoś się napić albo zjeść'. No to sobie poszłam posiedzieć 1,5 godziny w samotności.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2049 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z moją p.o. teściowej widziałam się raptem kilka razy, ona tez nie z tych narzucajacych się, ale ja lubię się z nią zaprzyjaźniac. Nawet na odległość, jakimiś przyjazno -kolezenskimi smsami czy mmsami, no ale to wymaga wzajemności, to fakt. Ona odbija akurat piłeczkę więc jest super, pewnie byłoby gorzej jakbym napotykala mur. .. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() Muszę pomyśleć co dla siostry - chyba jakieś fajne legginsy do biegania z mr. Gugu jej zamówię Nina dostanie dywan ![]()
Nina 02.05.2016 ![]() ![]() Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-11-20 o 10:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Zakorzenienie
|
Haha najważniejsza osoba prezent ma!
![]() ![]() U nas nie ma zwyczaju dawania prezentow pod choinke. Na mikolaja tak. Choc brat w tym roku bedzie pierwszy raz od 10lat na swieta wiec prezenty dla dzieciakow beda, bo zawsze im cos małego na przyjazd kupujemy.
![]() |
#2053 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Może jakaś książka, ewentualnie takie a'la etui/osłonka na telefon, która chroni przed potłuczeniem w trakcie upadku, ewentualnie pasek do spodni (mój sobie zażyczył taki dwustronny), portfel, coś z narzędzi (są np.takie fajne miarki laserowe). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Wtajemniczenie
|
Jakie chrupki dajecie?
Dentinox nie działa chyba...mam wrażenie, że Misia od razu go zlizuje...eh...next sugestions?...
#2055 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Wtajemniczenie
|
Nie otwiera mi się ta fota na telefonie :/ ale oblukam
![]()
#2057 | |
Zakorzenienie
|
Co tam sobie matka kupiłaś?
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
Zakorzenienie
|
Dzieki za przepisy.
![]() ![]() ![]() Akurat mam w domu groszek tylko nie mrozony a w puszce? Moze taki być??? ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Ooo jaaa ale Cie zalatwiła... Ja bym sobie poszla ale z dzieckiem ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- My jeszcze w lesie z prezentami ale dzieki Wam mam juz super pomysl na prezent dla prawie dwulatka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |||||
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() Ninka z cygarem ![]() Cytat:
![]() Następnym razem zrób tak jak mówią dziewczyny ![]() Ej, to akurat chyba powód do zadowolenia?! ![]() Mój coś o Scyzoryku wspominał, ale w tym roku dostanie coś innego ![]() Co masz? Co masz? Cytat:
Cytat:
![]() Anika, śliczny Pawełek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
Ja chce dostać perfum. Juz K. Dostał wytyczne jaki. Tyle że chciałabym też mieć jakąś niespodziankę
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz we wt. ruszamy na zajęcia Rybki, Ryby, Wieloryby i jestem ciekawa jak to mu się będzie podobać.
![]() |
#2062 |
Rozeznanie
|
Martunia zdrówka i uważaj na siebie
![]() Mona, Anika cudne dzieciaki macie ![]() Asiaczek, pewnie kobiecina chciała żeby sobie odpoczeła. Tak ja bym to odebrała ![]() No doubt dzięki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może mąż mógłby coś zasugerować teściowej? A ja sie wlasnie wkurzyłam na Agito/emag. Chciałam kupić worki do odkurzacza, bo mnie doprowadza do szału opróznianie wiaderka z wodą i syfami po odkurzaniu - Mamy zelmera z opcją śmieci do wody. I kliknęłam worki, 11zł za 4 sztuki. Super... Tylko, że nie przeszła mi transakcja - z winy banku - nie dostałam kodu sms do potwierdzenia przelewu. No i Payu sugeruje, zeby dokonac zakupu ponownie. Spoko, ale nowa cena workow to 16 zł. Ja wiem, ze nie majątek, ale ... już bym wolała chłopu piwo za to kupić niż dokładać do zakupu czegoś, co kilka chwil wczesniej kosztowało troche mniej. Taaadaaa... ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- A w ogóle to moje dziecko od rana praktycznie na cycusiu wisi. Juz rano miałam ochotę rzućic to kp w cholerę, ale to się tak chyba nie da.
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
Agassek nigdy nie chcialam aby świeta kojarzyły się tylko z prezentami. Dla mnie to wspólny czas. Ktoś napisze, ze oprocz wspólnego czasu moga byc prezenty. Moim zdaniem dzieci czekają tylko na nie, nie liczy się nic więcej. Dlatego prezenty są na mikołajki. Z mężem dajemy sobie wtedy. Pozniej urodziny meza, pozniej walentynki prezent plus zawsze kartka.Później beda Gabi urodziny i moje.
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Aa a trzy dni przed urodzinami Gabi dzień dziecka ![]() A pozatym czesto te prezenty pod choinke sa kupowane na sile, aby tylko były. Bo trzeba.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-11-20 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 | ||||
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Martunia, w ogóle święta z dziećmi są takie magiczne ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez agassek Czas edycji: 2016-11-20 o 13:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się akurat nie mogę doczekać choinki i wspolnego świętowania, choć zastanawiam się czy na wigilię nie wybyć do m. siostry. A po powrocie posiedzieć sobie w domu przy choince itp. Agassek - http://stacjadobregoczasu.pl/program...yby-wieloryby/ Z tego co widziałam, to dużo ośrodków w pl ma ten program. Zobaczymy czy warto chodzić po pierwszych zajęciach. Choć ja sięśmieję, że to zajęcia bardziej dla mnie niż dla WOj. Trzeba wyjść do ludzi, żeby nie zdziczeć ;D
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
Być może teściowa sobie pomyślała,że będę mogła odpocząć od dziecka. Ale jak czasami wieczorem przyjdzie do Mateusza to też go zabiera na dół. Kurcze, ja mogę odpoczywać we trójkę, mając się wreszcie do kogo odezwać. Ale może ona myśli, że to ja jej nie lubię.. Muszę męża podpytać.
Co do prezentów na gwiazdkę to fakt, że dzieci czekają głównie na prezenty i Mikołaja. Ale małe dziecko dużo więcej nie wyniesie ze Świąt. Gdy jest starsze to wtedy moim zdaniem zaczyna się zadanie dla rodziców i rodziny, by BN nie kojarzyło się już tylko z prezentami, a również z wyjątkowym czasem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- A w temacie świąt- mamy chłopaków, macie jakąś wizję jak ubrać synków na wigilię? Mi się marzy coś w stylu kratka, czerwony, granat. Ale ciężko mi coś znaleźć na takiego maluszka . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jeśli kiedyś jakiś facet złamie kobiecie skrzydła to później zostaje jej latanie na miotle Edytowane przez asiaczek Czas edycji: 2016-11-20 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem, bez prezentow czas spedzany razem jest krotszy?
I nie, wigilia nie kojarzy mi sie tylko z jedzeniem.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-11-20 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.