|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)
Zdałam na 4! Pół dnia zajęło mi podjęcie decyzji żeby wejść do sali i odpowiadać. W między czasie ludzie wysnuli teorię, że doktor oblewa ludzi w okularach, koleżanka spanikowała, bo nie miała o czymś tam pracy, a doktor tylko o to pytał. Zabawnie było. Całe szczęście, że już po.
Jeszcze tylko w czwartek rachunkowość.. A jutro jadę po wyniki z finansów. Mam nadzieję, że egzamin będzie do przodu. Dobrej nocki wszystkim życze! |
|
|
|
|
#2042 |
|
Raczkowanie
|
Widze że jak narazie nie ma żadnego płaczu z waszej strony z powodu niezdanego egzaminu bo każda zdaje
i tak trzymać a o kaszellku to sie już nie wypowiadam - szczęściaro !! nie będę tu cytować że "głupi ma zawsze szczęście" bo dostane jeszcze książką albo długopisem lub czymś innym co ci trafi w ręce ale jakoś to szczęście u mnie nie działa... dlaczego... :P
Boże daj mi siłę: - do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić - odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować - i mądrość, abym dobrze ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj w....li I pomóż mi pamiętać: że smutna minka wymaga aż 42 mięśni,a tylko 4 wyprostowanie środkowego palca :P |
|
|
|
|
#2043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ciesze sie że wkońcu zdecydowałaś sie tam wejść
Boże daj mi siłę: - do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić - odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować - i mądrość, abym dobrze ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj w....li I pomóż mi pamiętać: że smutna minka wymaga aż 42 mięśni,a tylko 4 wyprostowanie środkowego palca :P |
|
|
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje o matko i córko, większości się niby już "nauczyłam" (znaczy przynajmniej przeleciałam wzrokiem ) ale został mi do nauczenia się wiersz na pamięć, niby takie 10 wersów, ale za chiny nie wchodzą mi do głowy, nie wiem jak ja to opanuję do jutra do 11 komputer już wyłączam, co by mnie rozpraszał dobrej nocki |
|
|
|
|
|
#2045 |
|
Zadomowienie
|
aaa feriieee....
już tylko jeden egzamin, jeden egzamin, jeden egzamin i też mam ferie.. co prawda nie 2 tygodnie ale i tak ach oj tak, tak ... to życzę wszystkim dużo pozytywnej głupoty na tę końcówkę i w ogóle spięłam się dziś w nocy i napisałam zal na wiedzę o sztuce, co prawda wyszedł z tego lekko mówiąc "literacki bełt", ale trochę mi wszystko jedno... może pan prof weźmie pod uwagę, że to pierwszy rok i się zlituje a teraz mykam do BUWu chociaż tam w czasie sesji atmosfera jest nie-naukowa i mocno trzymam kciuki za zdające dziś wizażanki |
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Wcinam pożywne śniadanko i nie ma to tamto. Muszę się nauczyć tej mikroekonomii na najważniejszy w tym semestrze egzamin
Potem zostanie już tylko jeden egzamin i ponad 2 tygodnie ferii bardzo pocieszająca perspektywa o ile zgadm te egzaminy
|
|
|
#2047 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale wy macie fajnie. 2 tygodnie ferii!!!
Dzisiaj biorę się porządnie za naukę
|
|
|
#2048 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Ale pospałam!
Cytat:
Cytat:
![]() Też już niedlugo koniec i jak się uda, to do końca lutego wolne
|
||
|
|
|
|
#2049 |
|
Raczkowanie
|
Cos wybitnie spokojnie dzis na tym watku....chyba sesje podobiegaly juz powoli konca,co?
Tym co sa w tej komfortowej sytuacji gratuluje i zazdroszcze, a uczacym sie (czyli m.in. sobie ) zycze powodzenia i wytrwalosci!!Buziole
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
noo,wróciłam właśnie, i jestem załamana już mi się wszystkiego odechciewa, znów mi poszło bardzo źle i jeśli zdam to cudem.
a wiersza uczyłam się do 2.30 i i tak się go nie nauczyłam więc nie poszłam zdawać , bo trzeba było powiedzieć bezbłędnie. Idę zdawać to za tydzień, generalnie cudownie, wszyscy są już na finiszu a ja nie zdałam jeszcze NIC przepraszam za kolejny upust emocji, ale jakoś już nie mam siły udawać twardej, chociaż dziś się wypłaczę a jutra od nowa do nauki. i powodzenia wszystkim |
|
|
|
|
#2051 |
|
Raczkowanie
|
Ewusia_marchew....cholerka...no straszni mi przykro, bo kciuki mocno trzymalam!!!
No niestety tak beznadziejnie czasem bywa-ale coz zrobic.... ![]() Trzymaj sie dzielnie i nie doluj-nastepnym razem sie napewno uda
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wierzę, że to tylko jednorazowy spadek formy i będzie ok, napewno A nie wierzycie, co ja robię, żeby się nie uczyć. Poprzesadzałam kwiatki!!!
|
|
|
|
#2053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A poprawka już w poniedziałek. Oczywiście wydaje mi się, że mam dużo czasu ale tak naprawdę to materiału jest baaardzo dużo, to chyba najobszerniejszy egzamin jak w ogóle na tych studiach miałam Jak ktoś wymyśli lek na syndrom NCMSU (nie-chce-mi-się-uczyć) to niech da mi znać
|
|
|
|
#2054 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja muszę się pochwalić-zaliczyłam całą sesję-3 egzaminy kobyły-za pierwszym podejściem
Nie moge w to uwierzyć! Dzięki Bogu, teraz zostaje mi 'tylko' pisanie pracy mgr.
|
|
|
|
|
#2055 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec tej nauki
Dziś było tego w sumie z 6 godzin, ale czuję, jakbym nic nie umiała. Oby były takie same pytania jak w ubiegłych latach, to jakoś dam radę ![]() Liczę na to, że będziecie trzymać kciuki no i powodzenia wszystkim na jutrzejszych egzaminach i zaliczeniach
|
|
|
#2057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie próbuję się uczyć na poprawkę egzaminu-kobyły i marnie mi to idzie ale może twój post jakoś mnie zachęci do działania
|
|
|
|
#2058 |
|
Raczkowanie
|
Mysza_87 a o ktorej trzymac te kciuki?
![]() Za mnie prosze trzymac od 8.00 do 12.00, bo tyle trwa jutrzejszy egzam
|
|
#2059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A propos pisania dedykacji dla profesorów-po sesji letniej wystosowałam taką dedykację na statusie GG dla pewnego Pana, lecz po polsku (a raczej po szewsku) i nie przebierając w słowach
|
|
|
|
|
|
#2060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I dziekuje za te kciuki - faktycznie pomaga. W ogole odkad odkrylam ten watek jakos tak duzo lzej mi na duszy, ze nie jestem sama w tych mekach, wzlotach i upadkach .Pozdrawiam wszystkie wizazanki - zarowno te pilnie sie uczace jak i pilnie obijajace
|
|
|
#2061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra, idę się uczyć bo znowu nic nie zrobiłam
|
|
|
|
#2062 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i już lepiej Cytat:
![]() a przesadzanie kwiatków to całkiem dobre zajęcie podczas sesji Cytat:
Cytat:
trzymać kciuki będę na bank Cytat:
trzymam kciuki a ja się zamierzam wyspać i iść jutro na zakupy a uczyć się będę w przyszłości, ostatecznie do piątku daleko a szczerze mówiąc to na to co mam w piątek zdawać już patrzeć nie mogę
|
|||||
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już napisałam 8 z 10 egzaminów, zostaly mi już tylko dwa!
powodzenia tym, które jeszcze mają egzaminki
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam raniutko, a co
![]() Egzamin zaczyna się o 10:00 (ale kciuki trzymajcie od 10.20 bo przez 20 minut napiszę wszystko co wiem a potem będzie mi potrzebna wasza telepatyczna pomoc Zdenerwowana jestem troszkę, nie powiem no ale przy takim ważnym egzaminie chyba mam prawo gosiap82 i inne dziewczyny, które dziś coś zdają - powodzenia PS. To mój 2000 post
Edytowane przez mysza_87 Czas edycji: 2007-02-07 o 05:54 Powód: ważny PS :) |
|
|
|
|
#2065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Myslimy i 3mamy kciuki! |
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja już jestem po obu sesjach
, ale od jutra zabieram się za postępowania karne![]() trzymam kciuki za wszystki, ktore mają coś jeszcze do pozdawania |
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, gratuluję tym, które pozdawały już egzaminy
i życze powodzenia tym, które jeszcze się muszą uczyć dacie radę, wierzę w Was ja czekam na wyniki z poniedziałkowego egzaminu, może do końća lutego będą
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy zwykle już na drugi dzień, ale to tez dlatego, że odpowiedzi zakreślany na tzw. totolotku zakreślamy na karcie odp. jak się totka zakreśla, pozniej do profesorów maszyna przyjezdza, co to do niej się wpuszcza nasze prace i wypluwa ilosc poprawnych odpowiedzi oczywiscie maszyna sie psuje czesto jak nie wiem co w zwiazku z czym cale tabuny studentow ciagna ogladac swoje prace i co sie okazuje - ze piekielna maszyna nie policzyla nie tylko 2- 4 punktow, ale np. 16 nie wiem czy nie lepiej byloby im sprawdzac te prace recznie, bo tak ta michina tylko dodatkowo robote im robi w postaci 100 studentow czekajacych na obejrzenie swojej pracy ![]() a jak mamy egz. pisemny, ale nie test to wyniki są w przeciągu tygodnia |
|
|
|
|
|
#2069 | |
|
Zadomowienie
|
U mnie np. wyniki z bankowości są dopiero 15 lutego, a egzamin był 1 lutego.. gdzie wszystkie wyniki były w przeciągu maks tygodnia (wide finanse publiczne, które zdałam na 5
). Jak moja mama miała w semestrze letnim egzamin sprawdzany przez machinę w katowickiej AE, to lekko trzy tygodnie czekali na wyniki, a sprawdzane przez doktora, to po jednym dniu wyniki i to często wysyłane na maila.Jutro o 15.30 egzamin z rachunkowości. A co ja robię? Wzięłam się za przepisywanie skanów do worda, bo stwierdziłam, że te skany jakieś takie.. o_0. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie tutaj jakiś czas
Walczyłam strasznie z projektem z usługi, przyklejona do kompa. Wiadomo, jak to przed oddaniem, komputer stawiał opór Na programie do wizualizacji zupełnie poległ, musiałam korzystać z komputera współlokatorki, siedząc do 6-7 i ustawiając światła w 3D studio Max. Wczoraj zakoćzyłam pracę o 2, poszłam spać, wstalam o 5:30, żeby iść wydrukować plansze. Zapłaciłam za nie 120 zł, przynajmniej tasmę dwustronną dostałam gratis Wróciłam do mieszkania, przespałam się dwie godzinki i znów zabrałam się za robotę, tym razem za stal. Siedziałam nad tym projektem całą noc, znów poszłam to wydrukować, na wpół przytomna poszłam do kolesia oddać pracę, starałam się odpowiadać w miarę kumato na pytania dotyczące momentów zginających, zwichrzania belek i długości wyboczeniowych krzyżulców w kratownicy. Potem na szybko, na kolanie napisałam poprawkę zadania, za które dostałam =3 na kolosie, poszłam to zdać i tym samym, moje miłe, stal mam z głowy, zaliczoną na ocenę dobrą Chyba pójdę jednak spać. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.

i tak trzymać
ale jakoś to szczęście u mnie nie działa... dlaczego... 

) ale został mi do nauczenia się wiersz na pamięć, niby takie 10 wersów, ale za chiny nie wchodzą mi do głowy, nie wiem jak ja to opanuję do jutra do 11

już tylko jeden egzamin, jeden egzamin, jeden egzamin i też mam ferie.. co prawda nie 2 tygodnie
Potem zostanie już tylko jeden egzamin i ponad 2 tygodnie ferii

wierzę, że to tylko jednorazowy spadek formy