|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
No dokładnie.. ciekawa jestem co jej dała ta wiedza.
![]() o 17 piszę egzamin trzymajcie kciuki.
|
#2042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() Cytat:
byla ciekawa i tyle, dobrze, ze jej nic nie pisalaswitam |
||
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
.Nie odzywam się jakiś czas, bo wiadomo - sesja się zaczęła. Od jutra zaliczenia, kolokwia, egzaminy . Z tż bardzo rzadko ię teraz widujemy (własnie z powodu mojej nauki), no ale chociaż się stęsknimy za sobą:P. Przed chwila mnie wlasnie lekko zirytowal, bo szybko sie rozlaczyl ze wzgledu na klientke, ktora przyjechala gdy gadalismy . Dodam, uslyszalam jej szczebiotliwy glos witajacy sie z moim tż.Honey, powodzenia na egzaminie!
|
#2045 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja się właśnie dowiedziałam, że nie zdałam jednego koła. Teraz uczę się na zaliczenie z czegoś na czwartek, w poniedziałek kolejne i chyba poprawka z koła. Niby nic a jednak załapałam doła i nerwa Ble. Miłego dnia Dziewczynki
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie smęć przecież wszystkie tu doskonale wiemy, że dasz radę...
|
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś nie mam czasu na wizaż i to nawet nie przez naukę, po prostu jak już mam wolną chwilkę to wolę wyjść na spacer, spotkać się z Tż niż kisić się w 4ścianach przed kompem. Puras dasz radę
|
|
#2048 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zawsze mi się w sesji włącza takie smęcenie ![]() Co tam u Ciebie Cukierasku ?? Cytat:
![]() Ja właśnie kiszę w 4 ścianach, co poniedziałek wychodzę potyniać do klubu, bo bym oszalała. Także zaraz koniec nauki i idę pod prysznic Ale trochę poczytałam, więc jestem z siebie dumna ![]() Papik, a co u Ciebie oprócz nauki ?? Wszystko w porządalsiu ??
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy zdjęcie wspólne usunąć z portalu i już ludzie się zlecą jak hieny
A ja dochodzę do siebie, piję tyle wody dziennie co normalnie piłam przez miesiąc, ale muszę. Czuję się dobrze, tylko nadal nerka pobolewa. Jutro dostanę wynik badania i lecę do urologa. Łiii -.- I miałam kolokwium, mam nadzieję, że cudem zaliczę. A jutro muszę oddać cokolwiek z pracy licencjackiej. Taa...
|
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, że pytasz Ja jeszcze nie mam sesji.
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2052 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak miło czyta się takie rzeczy... Choć muszę przyznać, że to naprawdę trochę nad wyrost, bo wciąż zdarza mi się o nim myśleć (i to dość często-.-), nie potrafię wykasować smsów od niego ani powitania w komórceA Ty nie łam się ani nie smutaj nic, bo na pewno poradzisz sobie z zaliczeniami/egzaminami, zdolny Purasku Cytat:
![]() Po naszym zerwaniu ex najpierw skasował nasze zdjęcia na nk, a dzień później całe konto. I wtedy też dostałam od jednej z 'koleżanek' wiadomość mniej więcej takiej treści: 'Nie chcę być wścibska ( ![]() Niektórzy ludzie to naprawdę nudzą się w życiu -.- Bardzo dobrze jej odpisałaś, pewnie się nastawiła, że zaczniesz jej szczegółowo opisywać całą historię, no ale niestety ![]() Szatan trzymaj się, chorowitku ![]() U mnie nauka, nauka, nauka... No ale jak zdam kilka zerówek, to później będę miała spokój, więc wolę się teraz przyłożyć ![]() Poza tym byłam dziś z lumpku i się obkupiłam za 10 zł Jutro chyba jeszcze raz tam pojadę, bo mieli dostawę bielizny i naprawdę było w czym wybierać, ale dziś czas nie pozwolił mi na dłuższe 'łowienie'
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaa i nie wiem czy słyszałyście, ale od października zmienia się ustawa odnośnie stypendiów i teraz połowa z kasy która szła na naukowe pójdzie na socjalne więc jeśli na danym roku dostawało np. 6 osób naukowe to w przyszłym dostanie już tylko 3. Więc naprawdę ciężko będzie. |
|
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wszystko dobrze, tylko nuda mi doskwiera w domu.
Brakuje mi pracy strasznie... w tygodniu mam wizyte w UP, moze uda mi sie zapisac na jakis półroczny staż chociaz.... Mam nadzieje, bo idzie zwariowac w tym domu. Pomijam juz kwestie tego, ze jestem totalnie spłukana... ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() Swoją drogą-mogłabys luknąć do klubu? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do lumpków, gratuluję Ja takiego szczęścia nie mam, choć nie powiem, ostatnio upolowałam łososiowy kardigan za 7 zł I w piątek znowu na łowy, tylko nie wiem za co Cieszy mnie to, że wszystko ok ![]() No ja też sesji nie mam ale zaliczeń masa Miłego wieczorku Dziewczynki, powodzenia w nauce uczacym się a nudzącym pomysłów na udane spędzenie tego czasu ![]() Ja powoli idę się szykować na imprezkę. Buziaczki
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i łowów
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Niedawno wróciłam z zajęć. Miałam zaliczenie, poszło średnio, ale liczę, że zaliczę.. Teraz muszę się uczyć na kolejne 4.. nie wiem jak to ogarnę Jestem strasznie zmęczona.. Idę się zaraz wykąpać, pouczę się trochę, a potem polenię z tZ. Miłego wieczoru. I powodzenia na zaliczeniach/egzaminach
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z wykładów i jestem lekko przerażona.
facet powiedział, że już niedługo będziemy próbować jeździć na placu, aaa w teorii wygląda wszystko ładnie i dosyć łatwo, ale boję się, jak to będzie wyglądało w praktyce. ![]() po kursie 'wygnałam' TŻta do baru ze znajomymi, a ja wróciłam i się uczę. ![]() powodzenia wszystkim.
|
|
|
|
#2060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po co są tacy wścibscy to ja nie wiem.. No było kilka razy podejście i pytania dlaczego ale napisałam że nie ważne a jak jest niezwykle ciekawa niech pyta jego. -_-' ![]() Dziękuję wam za trzymanie kciuków, mam nadzieję że będzie dobrze z egzaminem
____________ ,,To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem '' Edytowane przez Honey_Girl Czas edycji: 2011-01-17 o 21:18 |
||
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Co do komentowania zdjec lub ich braku na NK itp portalach- jeśli ktoś decyduje sie upubliczniac takie foty i poddawac ocenie w stylu: słitaśnie razem wygladacie, szczescia życze i tak dalej to niech sie nie dziwi, ze gdy skasuje wszystkie zdjecia ludzie zaczna pytac :ale czemu, ale co sie stalo
? Mnie to nie dziwi, naprawdę. Trzeba mieć dystans do takich spraw... Czasem jest to wscibstwo, a czasem zwykła troska, chęć wsparcia itd... Nie zawsze oznacza to coś złego.
|
|
|
|
#2062 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zdążyłam podziękować
Łowy to będą na lumpach w piątek A dziś jest potworny ból głowy. Ale dawno tak dobrze się nie bawiłam, dawno nie było tam tak dobrej muzy Weszłam na parkiet o 22 zeszłam o 2 w nocy Musiałam iść do domu, bo trzeba się uczyć od rana. Co prawda planowałam pospać, ale nawet jak imprezuje do nocy to punkt 8 oczy otwarte i koniec snu.Miłego dnia wszystkim
|
#2063 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tez ostatnio mam ochote gdzies wyjsc
|
|||
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zjadłam obiad, idę do sklepu i się uczę.. a tak chce mi się spać ... Miłego popołudnia
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież razem tyle ich miałyśmy ![]() Ja dzisiaj w domku, wczoraj nocowałam u bliźniaków. Wkurzyłam się i mam złe myśli, bo TŻ wyskoczył mi, że jak dostanie urlop (szef wysyła chłopaków na przymusowy urlop, bo wiadomo w budowlance to o tej porze roboty dużo nie ma) to jedzie ze znajomym do Berlina na jakiś montaż (koleś pracował w tej samej firmie co mój TŻ, ale odszedł stamtąd i poszedł na swój interes). Włączyło mi się czarnowidztwo, jak to u mnie zazwyczaj bywa w takich momentach. Lipa. Nie wiem jak on to sobie wyobraża, dwa dni bez kontaktu, bo rozmowy drogie |
|
|
|
|
#2066 |
|
Copyraptor
|
O rany, Gwiazda, to przecież tylko dwa dni
wymienicie po dwa-trzy smsy, za to się w sumie płaci kilka złotych.
|
|
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dam radę, jakie mam wyjście? |
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdka, spokojnie.
mój TŻ był ponad tydzień w Paryżu, bez telefonu, nasz kontakt ograniczał się do 1 smsa od kogoś łaskawego na 2/3 dni. na początku było mi okropnie, bo wiedziałam jak tam będzie, całonocne imprezy etc dodam tylko, że widujemy się b.często, mamy stały kontakt telefoniczny i do tamtej pory ciężko było mi sobie wyobrazić chociażby pół dnia bez kontaktu. ![]() 2 dni szybko zlecą, nawet nie zauważysz. Edytowane przez hoppipolla Czas edycji: 2011-01-18 o 17:40 |
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak miałam przez 1,5msc i jakoś wytrzymałam..
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- No wiem właśnie Jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardą |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

byla ciekawa i tyle, dobrze, ze jej nic nie pisalas
.

? Mnie to nie dziwi, naprawdę. Trzeba mieć dystans do takich spraw... Czasem jest to wscibstwo, a czasem zwykła troska, chęć wsparcia itd... Nie zawsze oznacza to coś złego.
Weszłam na parkiet o 22 zeszłam o 2 w nocy