|
|
#2041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Witam kochane
u nas nic ciekawego zaczelismy wczoraj 20 tyc poza tym nic sie nie zmienilo czekamy na wizyte (juz w czwartek)egweneWIEEELKIE GRATKI!! wiedzialam ze wkoncu wam sie uda
|
#2042 | |||
|
Zadomowienie
|
hej laski
pogoda sliczna słoneczko świeci i temp na plusie ale w nocy tak wiało że od 3 nie spałam dziś ostatnie porządki przed przyjęciem nowego domownika chodzę jak zegarek i mam takiego powera do sprzątania jak nigdy ![]() Cytat:
![]() Co do synka, trzeba próbowac do skutku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja zostawiam kilka zarazków póki jeszcze mogę
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Enia u nas zima wróciła
![]() Śniegu w nocy napadało że ho ho
|
|
#2044 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w sobotnie już popołudnie :/
z kawusią ![]() Tż poleciał na siłownię- wyściskał mnie co nie miara, żebym się nie burmuszyła, że nie sprząta :P Ale czasami jak mam sprzątać to i wole sama być I jak sprzątam to cieszę się, że mamy tylko tyle metrów ale tylko przy sprzątaniu, hehe...Teraz chwilka przerwy na kawkę i nawet maseczkę sobie nałożyłam (nie pamiętam kiedy ostatnio, to robiłam) Wczoraj do tż'ta rzuciłam hasło: "staranka", a on rozradowany "o to już !! " A dziś od rana chodzi i gada do mojego brzucha Dobra wracam do sprzątanka, bo jeszcze na zakupy trzeba jakieś polecieć i obiadek u rodziców (dobrze, że podróż do rodziców to tylko przejść korytarzem )Aaaa... u nas śliczne słońce, ale niestety na minusie, brrrr....
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-02-12 o 12:33 |
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
enia, poczęstuję się
U mnie całą noc bardzo mocno wiało, trochę śniegu spadło ale słoneczko świeci i wszystko się roztapia
|
#2046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nad synkiem może kiedyś pomyślę.... ![]() A ty sprzątaj, sprzataj - bo potem to będzie ostatnia czynność na jaką będziesz miała siły i ochotę Cytat:
|
||
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba,ze bym miła znów cc to inna sprawa,ale nikt gwarancji mi nie da,że bede miec.Ale na pewno kiedyś drugie będzie,ale też finanse muszą się poprawić.
|
|
#2048 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam kobitki
Szykuje się dzis mała imprezka, własnie znajomy zadzwonił i zaprosił tak średnio mi sie chce, a mojemu mężowi jeszcze mniej... no ale na trochę chyba pójdziemy posiedzieć Cytat:
Kochana ja dla maleństwa to bym zrezygnowała ze wszystkich podróży w tym roku, ale poki sami jesteśmy to korzystamy - bo kiedys (mam nadzieję) to się zmieni i długo nigdzie nie wyruszymy ![]() Gabriel - bardzo ładnie, a Nataniel to mi się objadło, bo tu prawie wszyscy dają tak teraz chłopcom na imię i nie widzi mi się...tak samo jak Alanów co kawałek pełno ![]() Gratulacje Kochana ![]() co za niespodzianka Cytat:
![]() Tż-towi to się Cytat:
![]() Cytat:
Ładne imiona wybraliście Cytat:
![]() Cytat:
Jak tam wiesz już co będzie?? Kopie maleństwo?? Ale to zlecialo już 20tc...połóweczka za Tobą![]() To porywam Kochana trzymaj się cieplutko nie mogę se dovczekać fotki małej księżniczki ![]() Cytat:
![]() super, że taka atmosfera u Was |
|||||||
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 17 staraczki paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Caroline_1988 - (Karolina, 22 lata, kuj - pom)cykl 3, last @ 28,12 Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 16, last @ 15,01 Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 22, last @ 14.01 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01 Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 23, last @ 25,01 Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 9, last @ 1,02 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 39, last @ 1,02 Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 2, last @ 3,02 Karolca - (Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 3, last @ 5,02 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się napiszcie co u was
|
|
|
|
#2050 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje dziewczyny za Ciepłe słowa. DRA Rafał to śliczne imie pamietam jak powiedzialas nam ze sie wreszcie udalo o matko wtedy to az mi lzy w oczach sie pojawily. A dzis niestety z moim Tz łaczy nas coraz mniej. Znow sie poklucilismy powoli mysle ze to nie ma sensu....
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli mogę prosić to przyłączcie się do protestu
(no chyba że macie odminne zdanie...)http://www.ratujmaluchy.pl/index.php...apper&Itemid=2 |
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popieram!
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Lecę poczytać... Mnie coś rozbiera, mojego męża też... Teraz tyle wirusów w powietrzu... ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- NAdia! Gratuluję synków! ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Enia to ja biorę 1. Dorotko piękna beta! Podpisaliśmy już umowę na Zakhyntos na koniec maja początek sierpnia.
|
|
|
|
#2054 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!!
widze ze niezła debata nad imionkami była ![]() wczoraj wieczorkiem bylismy u rodzinki i posiedzielismy, pogadalismy bo juz szlak mnie trafiał siedziec samej w domu i leżakować całymi dniami. wczoraj już praktycznie plamien nie było, może w koncu sie przestraszyły , mam nadzieje ze juz nie wrócą i nie bede musiała isc we wtorek do gina ![]() agnieszka gratuluje malinka zagladaj czesciej kobra witaj tacca to zostaje zyczyć udanego wypoczynku danika mam nadzieję ze zdrówko lepiej nadia u Ciebie też mam nadzieje że ten kaszel juz sobie poszedł. |
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2056 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
Po pierwsze Nadia gratuluje syneczków ![]() ![]() Agnieszka gratuluje dwóch kreseczek ![]() Niestety w piątek wylądowałam w szpitalu ze skurczami,bólami i kłuciami Na razie nic złego sie nie dzieje,pobadali mnie i Mała chyba z każdej mozliwej strony i jestem spokojniejsza,że nic złego sie nie dzieje.Mam nadzieje,że jutro wróce do domu,bo mnie tu juz szlag trafia.Koleżanka pozyczyła mi na chwile bezprzewodowy net,więc mogę zajrzeć co u was.Enia fajna data porodu,dziewczyna obok tez ma jutro cesarkę,moja chrzesniaczka jest z 14 lutego i jeden znajomy-fajni z nich ludzie!!!Poza tym moja Lilianka ma jutro imieninki Pozdrawiam ciepło
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-02-13 o 10:03 |
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lilianka musi jeszcze troszku spokojnie posiedzieć. Na pewno to rozumie
|
|
#2059 |
|
Zadomowienie
|
Witam się ostatniego dnia prze cięciem rżnięciem
![]() Myślałam że dziś od rana będzie nerwówka ale nawet przespałam całą noc , teraz dopakowałam czego brakowało i jestem w pełni gotowa ![]() Panika mnie pewnie złapie jutro jak będę widziała lekarzy z całym sprzetem Za każdym razem na wizycie u gina jak leżałam na leżance serce chciało mi wyskoczyć tak się bałam czy wszystko ok więc nie wiem co jutro będzie na stole
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Cora dobrze, że cię wybadali i ze wszystko ok
wiadomo, że szpital to nic miłego, ale przynajmniej bedziesz spokojniejsza wracajcie szybko do domkuMagdulec ciesze sie, że już ok z twoimi plamieniami bedzie dobrze a ja dalej troche smarkam, ale gardło juz prawie nie boli, tempratura spadła całkiem, wiec wybieram sie jutro do pracy, a antybiotyk mam jeszcze brać do czwarku. POtem pojde do lekarza, zeby zobaczył czy juz ok ![]() Enia wszystko bedzie ok już jutro zobaczysz swoje małe słoneczko
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2062 |
|
Raczkowanie
|
Nadia gratuluje dwóch synków suuuperowo
![]() Tacca teraz to tylko zostało odliczanie dni do wypoczynku ![]() Cora dobrze, że Tobie i Lili nic nie zagraża i że to taki fałszywy alarm!! odpoczywaj i dawaj nam znać co i jak!! Enia juto już maleństwo będzie z Tobą A u nas TZ chory... mnie też coś zbiera ale na razie się trzymam, juto wizyta u ginki ciekawa jestem czy będzie jakieś jajeczko...
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Chłopaki dziękują za gratulacje i przesyłają buziaczki i
Enia ucałuj jutro córeczkę od nas Cora wracajcie szybko do domu |
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ był dziś u mojej mamy. Śmiała się, czy zrobiłam już pozytywny test. I jak już taki zrobię, to przyjdzie i będzie nam sprzątała z radości
|
|
#2066 |
|
Zadomowienie
|
wpadłam sie pożegnać bo jutro nie wiem czy dam rade was odwiedzić
![]() Chyba że będe miała nie przespana nocke i od 6 na nóżkach to zajrze ![]() Ale myślę ze będzie spokojnie bo jak na razie to chyba nie dociera do mnie że jutro o tej porze moja kruszynka juz nie będzie mi falowała w brzuszku tylko będzie dawała głos w szpitalu Malutka chyba czuje że to ostatnie godziny w brzuszku bo dzisiaj daje tak czadu że wszyscy widzą jej szaleństwa ![]() ![]() Trzymajcie kciuki około 13-14 ![]() Jestem dziś chyba spokojniejsza niż przed wizytą u gina Kotku nie wiem czy jutro nie zwieje z IP ![]() dziękuje za kciuki wszystkim..............ja k będzie po wszystkim przeczytacie na wątku mamuś styczeń luty albo Nowe zadanie mamy - po poronienieu znow o brzuszki swoje dbamy ![]() Buziale i zostawiam ostatnie zarazki
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniecznie daj znać jak już będziesz mogła i pochwal się maleństwem Jak mnie porody wzruszają
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia ale super widać Maluszki
Enia to niesamowite, że jutro dzidzia będzie już na świecie
|
#2069 |
|
Wtajemniczenie
|
Życzę szczęśliwego rozwiązania!!! Odwagi i...
i nie wiem, co się jeszcze powinno życzyć, ale już zaraz będziesz mieć dzidzie na rękach Fajno ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- O jaaa... super fotki Że tak można podglądać swoje dzidzie to z rączką przy buzi mnie powaliło (nr 4)![]()
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-02-13 o 20:55 |
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Eniu będę trzymać kciuki i przesyłać dobre myśli
![]() Karolca moja mama codziennie sie pyta, czy nie trzeba mi posprzątać - okna ostatnio chciała myć, wtedy co tak wiało na potęgę hehe, mamy są kochane ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Naduś o jakie przystojniaczki rany....kiedy moje maleństwo bedzie takie duże... zdecydowanie za długo trzeba czekać :P---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Tincia, Irmusia, Karolca a jak tam u was staranka? jaki etap? dopytuje, bo was widze, a Paula dawno nie wklejała listy i sie pogubiłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.

u nas nic ciekawego 

no chyba,ze bym miła znów cc to inna sprawa,ale nikt gwarancji mi nie da,że bede miec.Ale na pewno kiedyś drugie będzie,ale też finanse muszą się poprawić.

tak średnio mi sie chce, a mojemu mężowi jeszcze mniej... no ale na trochę chyba pójdziemy posiedzieć 
i przesyłam fluid ki od mojego maleństwa 
napiszcie co u was