Walczymy o nasze marzenia! cz.3 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-12, 11:56   #2041
malinka123108
Wtajemniczenie

Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3

Witam kochaneu nas nic ciekawego
zaczelismy wczoraj 20 tyc poza tym nic sie nie zmieniloczekamy na wizyte (juz w czwartek)
egweneWIEEELKIE GRATKI!!wiedzialam ze wkoncu wam sie uda
Stary 2011-02-12, 12:22   #2042
Enia_
Zadomowienie

hej laski
pogoda slicznasłoneczko świeci i temp na plusie ale w nocy tak wiało że od 3 nie spałam
dziś ostatnie porządki przed przyjęciem nowego domownika
chodzę jak zegarek i mam takiego powera do sprzątania jak nigdy

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość

a czemu nie w lutym
jak dla mnie wiosna mogłaby się zaczynać 1 stycznia

Naduś - gratuluję dwóch chłopaczków
co do imion to mnie się podoba Bartosz (u mnie miał być już 2 razy ale jakoś nie wyszło ) Ernest, Maks, Maksym, Maksymilian, Dariusz...
Czemu nie w lutym ?Bo jak wiosna zacznie się w lutym do lato skończy w lipcu a tego bym nie przeżyła
Co do synka, trzeba próbowac do skutku

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
DRA nic sie nie stalo...Karina byla wczoraj wazona i mierzona...wazy 8350 i mierzy 72....jest mala ale sprytna no i pieknie chodzi caly dzien na nozkach drepcze i przez telefon gada

a ja kozystajac z okazji chwale sie....ze znow serca mam dwa
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
zaczelismy wczoraj 20 tyc poza tym nic sie nie zmieniloczekamy na wizyte (juz w czwartek)
egweneWIEEELKIE GRATKI!!wiedzialam ze wkoncu wam sie uda
ale zleciało

Ja zostawiam kilka zarazków póki jeszcze mogę
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 12:25   #2043
mezaga
Zakorzenienie

Enia u nas zima wróciła
Śniegu w nocy napadało że ho ho
Stary 2011-02-12, 12:31   #2044
Tincia
Wtajemniczenie

Witam w sobotnie już popołudnie :/
z kawusią
Tż poleciał na siłownię- wyściskał mnie co nie miara, żebym się nie burmuszyła, że nie sprząta :P Ale czasami jak mam sprzątać to i wole sama być I jak sprzątam to cieszę się, że mamy tylko tyle metrów ale tylko przy sprzątaniu, hehe...
Teraz chwilka przerwy na kawkę i nawet maseczkę sobie nałożyłam (nie pamiętam kiedy ostatnio, to robiłam)

Wczoraj do tż'ta rzuciłam hasło: "staranka", a on rozradowany "o to już !! " A dziś od rana chodzi i gada do mojego brzucha żeby się coś zagnieździło itd. rozbawił mnie, ale w końcu mu powiedziałam, żeby się tak nie nakręcał, bo może nam zejść z 19 cykli. A on na to- no ale mamy dopiero cykl 1, a ja ze nie -2. a on "Eeeee... tamten był na próbę, nie liczy się"

Dobra wracam do sprzątanka, bo jeszcze na zakupy trzeba jakieś polecieć i obiadek u rodziców (dobrze, że podróż do rodziców to tylko przejść korytarzem )

Aaaa... u nas śliczne słońce, ale niestety na minusie, brrrr....

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-02-12 o 12:33
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 12:33   #2045
karolca
Zakorzenienie

enia, poczęstuję się

U mnie całą noc bardzo mocno wiało, trochę śniegu spadło ale słoneczko świeci i wszystko się roztapia

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 12:44   #2046
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
hej laski
pogoda slicznasłoneczko świeci i temp na plusie ale w nocy tak wiało że od 3 nie spałam
dziś ostatnie porządki przed przyjęciem nowego domownika
chodzę jak zegarek i mam takiego powera do sprzątania jak nigdy

Czemu nie w lutym ?Bo jak wiosna zacznie się w lutym do lato skończy w lipcu a tego bym nie przeżyła
Co do synka, trzeba próbowac do skutku
a więc to o to chodzi
nad synkiem może kiedyś pomyślę....

A ty sprzątaj, sprzataj - bo potem to będzie ostatnia czynność na jaką będziesz miała siły i ochotę
Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość

Wczoraj do tż'ta rzuciłam hasło: "staranka", a on rozradowany "o to już !! " A dziś od rana chodzi i gada do mojego brzucha żeby się coś zagnieździło itd. rozbawił mnie, ale w końcu mu powiedziałam, żeby się tak nie nakręcał, bo może nam zejść z 19 cykli. A on na to- no ale mamy dopiero cykl 1, a ja ze nie -2. a on "Eeeee... tamten był na próbę, nie liczy się"
dobry ten twój tż
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 12:45   #2047
dra
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny (nie)dziekuje

DRA to niespodzianka ale sie ciesze i tz tez bardzo sie cieszy
Karina w sumie malutka sie urodzila bo miala tylko 48 cm ale waga ladna 3020...ale rozwija ise prawidlowo...jak to powiedzialy panie.ktore ja badaly taka waga bo Karina to bardzo zajete dziecko....caly czas w ruchu,caly czas chodzi w ta i spowrotem...troche sie uspokoilam i taka jej natura,ze jest malutka jeszcze moze sie wyciagnac
DRA a Wy planujecie jeszcze miec dzidzie,nie koniecznie teraz...ale tak wogole

wiesz tak jedno dziecko nie jestem za jedynakiem,sama mam 2 rodzeństwa i jeszcze jedno bym chciała mieć,ale panicznie boje się znów porodu,bo to co przeszłam zagnieździło mi się w głowie i to jedyny etap co bym chciała ominąć,ale się nie da.W ciąży mogę chodzić to wspaniały okres,ale jak przeskoczyć poród no chyba,ze bym miła znów cc to inna sprawa,ale nikt gwarancji mi nie da,że bede miec.Ale na pewno kiedyś drugie będzie,ale też finanse muszą się poprawić.
Stary 2011-02-12, 14:48   #2048
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam kobitki
Szykuje się dzis mała imprezka, własnie znajomy zadzwonił i zaprosił tak średnio mi sie chce, a mojemu mężowi jeszcze mniej... no ale na trochę chyba pójdziemy posiedzieć

Cytat:
Napisane przez egwene6 Pokaż wiadomość
Poznaliśmy się w "kosmopolitycznym kociołku" czyli w Londynie już prawie 5 lat temu. Ja byłam na wakacjach a mój mąż dopiero tydzień wcześniej przyjechał do Europy - po prostu przeznaczenie

Ale super - nigdy nie byłam na Fuentaventura ale na pewno jest tam pięknie . Też bym gdzieś chętnie na trochę wyjechała ale w tym roku chyba raczej nic z tego nie wyjdzie.

Fakt, David czy Patrick są jak najbardziej uniwersalne ale z imionami tego typu mamy taki problem że jak mi się podoba to mężowi nie i na odwrót Mi, na przykład podobają się imiona takie jak Gabriel czy Nathaniel ale nie wiem czy na polskie warunki to nie za wymyślne imiona...
naprawdę przeznaczenie

Kochana ja dla maleństwa to bym zrezygnowała ze wszystkich podróży w tym roku, ale poki sami jesteśmy to korzystamy - bo kiedys (mam nadzieję) to się zmieni i długo nigdzie nie wyruszymy

Gabriel - bardzo ładnie, a Nataniel to mi się objadło, bo tu prawie wszyscy dają tak teraz chłopcom na imię i nie widzi mi się...tak samo jak Alanów co kawałek pełno

Cytat:
a ja kozystajac z okazji chwale sie....ze znow serca mam dwa
Gratulacje Kochana
co za niespodzianka

Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki. Od wielu miesiecy nie pisałam bo nie mialam kiedy. rezygnowalismy ze stranek. Rozeszlismy sie juz raz teraz znow jestesmy razem. Moj Tz nie chce isc na badania aja powiedzialam ze faszerowac sie nie bede. I ta tym sie skonczyla dyskusja. Jestesmy razem bo jestesmy ale dziecka raczej nie bedzie nie jest nam to pisane. " strasze" dziewczyny z wzatku pozdrawiam serdecznie, a tych ktorych nie zdazylam poznac witam serdecznie

last @ 22,01,2011
Kochana przytulam mocno
Tż-towi to się niezłe baty należą!! Mam nadzieję, że już teraz będzie między wami dobrze i wkońcu Tż dojrzeje do tego aby zrobić badanka

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
A szczerze powiem, że takiej postawy mężczyzny nie rozumiem: że on nie będzie się badał Dziecko to wspólna wielka sprawa. A co do lęku przed utratą męstwa, to jest bez sensu. Przecież kobieta, u której są zdiagnozowane zaburzenia cyklu, hormonalne czy brak owulacji, też może czuć, że nie jest w pełni kobietą, bo bez pomocy medycyny ma nikłe szanse na zostanie matką. Wydaje mi się, że jeżeli są problemy z naturalnym poczęciem, a obojgu partnerom zależy na rodzicielstwie, to po prostu trzeba być ponad to i przyjąć za oczywiste, że trzeba sprawdzić obie strony, aby można było skutecznie pomóc w realizacji tego marzenia. Tak uważam. I na szczęście mój TŻ też
Mój też sę wzbraniał przed badaniami, cały czas miał nadzieję, że nam się uda a tu no i teraz w Polsce zrobi... mam nadzieję, że będzie wszystko ok

Cytat:
Napisane przez edzia Pokaż wiadomość
Pozdrawiam i za Wszystkie mocno nadal 3mam i przesyłam fluid ki od mojego maleństwa
Edziulku porywam fluidka
Ładne imiona wybraliście

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
melduje sie sobotnio...nadal spod kocyka...konca nie widac tego mojego choróbska. A w poniedziałek chciałabym już wrócić do pracy, tyle roboty mam, że masakra...może jeszcze do jutra się coś poprawi
mam nadzieje, że przez weekend staniesz na nogi i choróbsko pójdzie precz

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
Super, że se pokazałaś co nic ciekawego, w ciąży jesteś to już jest ciekawe! odzywaj się częściej i koniec!
Jak tam wiesz już co będzie?? Kopie maleństwo??
Ale to zlecialo już 20tc...połóweczka za Tobą

Cytat:
Ja zostawiam kilka zarazków póki jeszcze mogę
To porywam
Kochana trzymaj się cieplutko
nie mogę se dovczekać fotki małej księżniczki

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
fajnie
super, że taka atmosfera u Was
Stary 2011-02-12, 14:53   #2049
paulinaizabela
Zakorzenienie

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela.

Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 17 staraczki

paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone
Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone
KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone

Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09
Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11
Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12
Caroline_1988 - (Karolina, 22 lata, kuj - pom)cykl 3, last @ 28,12
Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01
Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01
Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 16, last @ 15,01
Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 22, last @ 14.01
Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01
Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01
Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01
Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 23, last @ 25,01
Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01
alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 9, last @ 1,02
Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 39, last @ 1,02
Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 2, last @ 3,02
Karolca - (Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 3, last @ 5,02

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 12 zafasolkowanych:

Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011)
Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011)
Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011)
iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011)
Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011)
Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011)
Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011)
Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011)
Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011)
Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011)
DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011)
xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011)
Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011)
Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011)

Na liście występuje kolor biały:

dra - Aniołek[*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]
celka2000 - Aniołek [*]
ankamb - Aniołek [*]
pomarnczka - Aniołek [*]
NPerelka1987 - Aniołek [*]
nayhde - Aniołek[*]
ola_k11 - Aniołek [*]
karolcia228 - Aniołek [*]
sylfiaaa - Aniołek [*]
DAnia - Aniołek [*]
serduszkowata - Aniołek [*]
Pamela86 - Aniołek [*]
bella7 - Aniołek [*]
evelina.00 - Aniołek[*]
Daget -Aniołek[*]

alexa83 - Aniołek[*]

Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się napiszcie co u was
Stary 2011-02-12, 15:10   #2050
kobra913
Raczkowanie

Dziekuje dziewczyny za Ciepłe słowa. DRA Rafał to śliczne imie pamietam jak powiedzialas nam ze sie wreszcie udalo o matko wtedy to az mi lzy w oczach sie pojawily. A dzis niestety z moim Tz łaczy nas coraz mniej. Znow sie poklucilismy powoli mysle ze to nie ma sensu....
Opłakiwanie tego, co nie wróci,
co zostało stracone bezpowrotnie,
jest najgorsza z ludzkich słabości."
- Khalil Gibran
kobra913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 22:08   #2051
kotek81
Zakorzenienie

jeśli mogę prosić to przyłączcie się do protestu (no chyba że macie odminne zdanie...)
http://www.ratujmaluchy.pl/index.php...apper&Itemid=2
Stary 2011-02-12, 22:22   #2052
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli mogę prosić to przyłączcie się do protestu (no chyba że macie odminne zdanie...)
bardzo dobre sprawy są poruszone. Mój siostrzeniec w tym roku kończy 5 lat i nie wyobrażam sobie, aby za rok siedział w szkolnej ławce. Zerówka byłam dobrym rozwiązaniem Popieram!

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-02-13, 09:17   #2053
Tacca
Zakorzenienie

Witam!

Lecę poczytać...

Mnie coś rozbiera, mojego męża też... Teraz tyle wirusów w powietrzu...

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

NAdia! Gratuluję synków!

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Enia to ja biorę 1. Trzymam za Was kciuki!

Dorotko piękna beta! Kciuki za wizytę!

Podpisaliśmy już umowę na Zakhyntos na koniec maja początek sierpnia. Teraz wybieramy wycieczki, bo nie będziemy przecież całymi dniami w hotelu czy na plaży siedzieć...
Stary 2011-02-13, 09:39   #2054
magdulec
Zadomowienie

Dzien dobry!!

widze ze niezła debata nad imionkami była

wczoraj wieczorkiem bylismy u rodzinki i posiedzielismy, pogadalismy bo juz szlak mnie trafiał siedziec samej w domu i leżakować całymi dniami.

wczoraj już praktycznie plamien nie było, może w koncu sie przestraszyły, mam nadzieje ze juz nie wrócą i nie bede musiała isc we wtorek do gina

agnieszka gratuluje

malinka zagladaj czesciej

kobra witaj, mam nadzieje ze z tz jakos sie ułoży.

tacca to zostaje zyczyć udanego wypoczynku mam nadzieje ze chorobstwo was nie dopadnie.

danika mam nadzieję ze zdrówko lepiej

nadia u Ciebie też mam nadzieje że ten kaszel juz sobie poszedł.
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 09:41   #2055
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobione
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 10:01   #2056
coralady
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny!

Po pierwsze Nadia gratuluje syneczków

Agnieszka gratuluje dwóch kreseczek

Niestety w piątek wylądowałam w szpitalu ze skurczami,bólami i kłuciami Na razie nic złego sie nie dzieje,pobadali mnie i Mała chyba z każdej mozliwej strony i jestem spokojniejsza,że nic złego sie nie dzieje.Mam nadzieje,że jutro wróce do domu,bo mnie tu juz szlag trafia.Koleżanka pozyczyła mi na chwile bezprzewodowy net,więc mogę zajrzeć co u was.

Enia fajna data porodu,dziewczyna obok tez ma jutro cesarkę,moja chrzesniaczka jest z 14 lutego i jeden znajomy-fajni z nich ludzie!!!Poza tym moja Lilianka ma jutro imieninki

Pozdrawiam ciepło
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2011-02-13 o 10:03
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 10:16   #2057
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość

Niestety w piątek wylądowałam w szpitalu ze skurczami,bólami i kłuciami Na razie nic złego sie nie dzieje,pobadali mnie i Mała chyba z każdej mozliwej strony i jestem spokojniejsza,że nic złego sie nie dzieje.Mam nadzieje,że jutro wróce do domu,bo mnie tu juz szlag trafia.Koleżanka pozyczyła mi na chwile bezprzewodowy net,więc mogę zajrzeć co u was.
Oj biedne jesteście z Lilusią Współczuję. Ale na szczęście, jak napisałaś, nic złego soię nie dzieje. Życzę zdrówka i trzymam kciuki, żeby dolegliwości ustąpiły a Malutka posiedziała jeszcze spokojnie w brzuszku
Stary 2011-02-13, 11:31   #2058
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
i oby nic złego się nie działo....
Lilianka musi jeszcze troszku spokojnie posiedzieć. Na pewno to rozumie

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-02-13, 12:10   #2059
Enia_
Zadomowienie

Witam się ostatniego dnia prze cięciem rżnięciem
Myślałam że dziś od rana będzie nerwówka ale nawet przespałam całą noc , teraz dopakowałam czego brakowało i jestem w pełni gotowa
Panika mnie pewnie złapie jutro jak będę widziała lekarzy z całym sprzetem Za każdym razem na wizycie u gina jak leżałam na leżance serce chciało mi wyskoczyć tak się bałam czy wszystko ok więc nie wiem co jutro będzie na stole
09.09.2009
Stary 2011-02-13, 12:15   #2060
danika
Zakorzenienie

Cora dobrze, że cię wybadali i ze wszystko ok wiadomo, że szpital to nic miłego, ale przynajmniej bedziesz spokojniejsza wracajcie szybko do domku

Magdulec ciesze sie, że już ok z twoimi plamieniami bedzie dobrze a ja dalej troche smarkam, ale gardło juz prawie nie boli, tempratura spadła całkiem, wiec wybieram sie jutro do pracy, a antybiotyk mam jeszcze brać do czwarku. POtem pojde do lekarza, zeby zobaczył czy juz ok

Enia wszystko bedzie ok już jutro zobaczysz swoje małe słoneczko
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 12:49   #2061
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam że dziś od rana będzie nerwówka ale nawet przespałam całą noc , teraz dopakowałam czego brakowało i jestem w pełni gotowa
Panika mnie pewnie złapie jutro jak będę widziała lekarzy z całym sprzetem Za każdym razem na wizycie u gina jak leżałam na leżance serce chciało mi wyskoczyć tak się bałam czy wszystko ok więc nie wiem co jutro będzie na stole
Jutro będzie już z nami

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-02-13, 13:12   #2062
alexa83
Raczkowanie

Nadia gratuluje dwóch synków suuuperowo :jup i:

Tacca teraz to tylko zostało odliczanie dni do wypoczynku

Cora
dobrze, że Tobie i Lili nic nie zagraża i że to taki fałszywy alarm!! odpoczywaj i dawaj nam znać co i jak!!

Enia juto już maleństwo będzie z Tobą kciukasy za Ciebie :Kciuki:

A u nas TZ chory... mnie też coś zbiera ale na razie się trzymam, juto wizyta u ginki ciekawa jestem czy będzie jakieś jajeczko...

alexa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 15:35   #2063
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
tylko żebyś im nie uciekła z tego stołu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-13, 20:30   #2064
nadiazloto1
Zakorzenienie

Chłopaki dziękują za gratulacje i przesyłają buziaczki i

Enia ucałuj jutro córeczkę od nas

Cora wracajcie szybko do domu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Scan0003!.jpg (107,2 KB, 36 załadowań)
nadiazloto1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 20:33   #2065
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadiazloto1 Pokaż wiadomość

Enia ucałuj jutro córeczkę od nas

Cora wracajcie szybko do domu
jakie mają malutkie rączki

TŻ był dziś u mojej mamy. Śmiała się, czy zrobiłam już pozytywny test. I jak już taki zrobię, to przyjdzie i będzie nam sprzątała z radości

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-02-13, 20:35   #2066
Enia_
Zadomowienie

wpadłam sie pożegnać bo jutro nie wiem czy dam rade was odwiedzić
Chyba że będe miała nie przespana nocke i od 6 na nóżkach to zajrze
Ale myślę ze będzie spokojnie bo jak na razie to chyba nie dociera do mnie że jutro o tej porze moja kruszynka juz nie będzie mi falowała w brzuszku tylko będzie dawała głos w szpitalu
Malutka chyba czuje że to ostatnie godziny w brzuszku bo dzisiaj daje tak czadu że wszyscy widzą jej szaleństwa
Trzymajcie kciuki około 13-14
Jestem dziś chyba spokojniejsza niż przed wizytą u gina
Kotku nie wiem czy jutro nie zwieje z IP
dziękuje za kciuki wszystkim..............ja k będzie po wszystkim przeczytacie na wątku mamuś styczeń luty albo Nowe zadanie mamy - po poronienieu znow o brzuszki swoje dbamy
Buziale i zostawiam ostatnie zarazki
09.09.2009
Stary 2011-02-13, 20:38   #2067
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
wpadłam sie pożegnać bo jutro nie wiem czy dam rade was odwiedzić
Chyba że będe miała nie przespana nocke i od 6 na nóżkach to zajrze
Ale myślę ze będzie spokojnie bo jak na razie to chyba nie dociera do mnie że jutro o tej porze moja kruszynka juz nie będzie mi falowała w brzuszku tylko będzie dawała głos w szpitalu
Malutka chyba czuje że to ostatnie godziny w brzuszku bo dzisiaj daje tak czadu że wszyscy widzą jej szaleństwa
Trzymajcie kciuki około 13-14
Jestem dziś chyba spokojniejsza niż przed wizytą u gina
Kotku nie wiem czy jutro nie zwieje z IP
dziękuje za kciuki wszystkim..............ja k będzie po wszystkim przeczytacie na wątku mamuś styczeń luty albo Nowe zadanie mamy - po poronienieu znow o brzuszki swoje dbamy
Buziale i zostawiam ostatnie zarazki
częstuję się zarazkiem a za Ciebie trzymam

koniecznie daj znać jak już będziesz mogła i pochwal się maleństwem

Jak mnie porody wzruszają

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-02-13, 20:44   #2068
Irmusia81
Zakorzenienie

Nadia ale super widać Maluszki:love : Oczka, uszka, nosek- śliczności:eh em: A dobrze się już czujesz?

Enia to niesamowite, że jutro dzidzia będzie już na świecie Mocno trzymam za Was kciuki i jutro też będę I porwałam ostatniego Trzymaj się dzielnie! Będziemy czekały na wieści, a potem jak już dojdziesz do siebie, to może jakieś foteczki Malutkiej nam wstawisz...
Stary 2011-02-13, 20:53   #2069
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Życzę szczęśliwego rozwiązania!!! Odwagi i...
i nie wiem, co się jeszcze powinno życzyć, ale już zaraz będziesz mieć dzidzie na rękach Fajno

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez nadiazloto1 Pokaż wiadomość
O jaaa... super fotki Że tak można podglądać swoje dzidzie to z rączką przy buzi mnie powaliło (nr 4)

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-02-13 o 20:55
Stary 2011-02-13, 21:13   #2070
danika
Zakorzenienie

Eniu będę trzymać kciuki i przesyłać dobre myśli

Karolca moja mama codziennie sie pyta, czy nie trzeba mi posprzątać - okna ostatnio chciała myć, wtedy co tak wiało na potęgę hehe, mamy są kochane

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Naduś o jakie przystojniaczki rany....kiedy moje maleństwo bedzie takie duże... zdecydowanie za długo trzeba czekać :P

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Tincia, Irmusia, Karolca a jak tam u was staranka? jaki etap? dopytuje, bo was widze, a Paula dawno nie wklejała listy i sie pogubiłam
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości