|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Moniq bo my robimy wesele z wlasna obsluga nie od osoby,a sal od osoby jest duzo ,a takich nie malutko ,tzn. sa ,ale jak to tz mowi kurniki poprzeksztalcane z PRL -owskimi ubikacjami :P,a takie nowe eleganckie tylko dwie.
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
ide spac bo jak dola lapie to nie jest dobrze a jutro czeka mnie ciezki dzien w pracy
i hate that job wrrrr... nienawidze
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze, ja mam taką śliczną salę upatrzoną (TŻtowi też sie podoba) ale kosztuje 200zł/os. 300zł sylvi kurde, wiecie że nie ma kolorowych sedesów? dlaczego?! patrzcie na to: http://allegro.pl/sedes-kolory-meksy...814717916.html niesamowite... ale ja bym takiego nie chciała
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-08 o 01:37 Powód: dopisane |
|
|
|
|
#2044 |
|
Wtajemniczenie
|
że się rozlglądają, bo chcą w 2013r. brać ślub to jeszcze rozumiem,ale na 2014r. rezerwują to jest już przegięcie, ale cóż ludziom odbija na dobre,przecież jest też wątek o tych, które nie są zaręczone a już mają pozarezerwowane sale,orkiestrę , fotografa, nie wiem może i suknie mają już kupione...Mój tżjuż by chciał wracać, już się przeprowadzać, oświdczać jesć wspólne śniadania,ale musi do 22 października wytrzmać
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Heej dziewczyny
ja dziś w domu obiad sprzątanie i żeby dzień jak najszybciej zleciał
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja mam dziś wolne, więc mam czas na sprzątanie, zrobienie jakiegoś dobrego obiadu, karpatka i zakupy. Nie chce mi się za bardzo, no ale cóż poradzić. Miłego dnia! |
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Siema!
A ja dziś kuję do mgr, oł jeah! J. poleciał na rozmowę, potem leci do Ikei po szafkę na suszki i sianko dla małej, bo się wala po całym pokoju, on a wygryza dziury w torbie i wyżera. Śmieci, jednym słowem ![]() Ja nie czaję tych PM 2014. Powaga. Przecież to jeszcze tyyyyyle czasu ![]() Kolorowe sedesy Kurczę Sylvi, Tobie ciągle mało. Masz fajnego faceta? Masz. Masz pracę i szukasz nowej? Tak. Masz wykształcenie? Masz. Daj czasowi czas. Trochę wody musi upłynąć, zanim się wszystko wyklaruje. My przeprowadzkę bity rok planowaliśmy, żeby właśnie mieć trochę kasy na początek. Niestety - nic od razu
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja tylko na chwileczke - wczoraj poslzismy spac ok 2 , ledwo wstalam zrobilam ciasto i na 14 idziemy na obiad do mnie do domu ![]() bluesky dawaj karpatke ![]() z tymi PM 2014 no to przesada jest- dziewczyny, ktorych najważniejszym celem w życiu jest ślub i nic wiecej i na tym sie bedą skupiać i planowac wszystko dokladnie już nawet na 5 lat wstecz...niezbyt to hm...normalne . myślę, że spokojnie zdążycie ze wszystkim- no juz bez przesady ,zeby na dwa lata wstecz WSZYSTko (sale, zespoly,dj,fotorgafowie )byli pozajmowani - spojrzice kasika w 7 miesiecy ze wszystkim zdązyla , a tu PM 2013-14 boją się, że nie dadzą rady a mamy 2011 . Jak my poszliśmy pytac o sale w marcu to babka byla troche zdziwiona , ze tak wcześnie... (a do ślubu bylo 1,5 roku od tamtego czasu)milego dnia
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-08 o 11:16 |
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
jlys dokładnie
jak ja dzwoniłam pare miesięcy temu to też byli zdziwieni ale zimno dziś santom poka obrączki |
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki
![]() Widze dzis wszystkie sprzataja ,albo na uczelni,no sylvi w pracy i gajka kuje ![]() Moniq ooo widzisz to jednak sa kolorowe sedesy ,a te co wkleilas link sa okropne:/ Kohnelia to widze ,ze u mnie w miescie tylko taka sracz..na zaklepywanie wszystkiego wczesniej i to glownie przez mlode laski tak sie dzieje:/ Ja osobiscie w szoku bylam ,ze musialam w kwietniu zaklepywac sale ,bo juz dwie inne daty byly zajete w czerwcu ,a zespolow juz kilka mialo nasz termin zajety ,masakra.
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
To zaklepywanie 3 lata wcześniej to paranoja
|
|
|
|
#2052 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
słyszałam, że są takie osoby, które rezerwują wszystko bez zaręczyn, ale nie wiedziałam że jest ich aż tyle żeby stworzyć wątek należy zacząć od tego, że ja bym się nie zgodziła na 'takie coś' Cytat:
i za kucie i tak dostaniesz 5 na obronie! ![]() no co ![]() co do sylvi - w sumie racja, ale weźmy pod uwagę to, że Dziewczyna przeżyła swoje i teraz chce czerpać z życia pełnymi garściami cóż, rzeczywistość weryfikuje te plany, ale to nie znaczy że nie może pomarzyć a jak ktoś bardzo chce to w końcu dostanie! ale nie trzeba się załamywać ![]() no są kolorowe, ale jakieś lipne 'dzieła sztuki', ja chcę normalny kibelek, cały niebieski albo cały żółty a znalazłam tylko czarny albo czerwony... no ale bez przesady, tak skrajne kolory mnie nie interesują ![]() eee tam, nie śmiać się, jesteście ograniczone jak projektanci, którzy nie wpadli na taki pomysł ![]() ja zaraz lecę do sklepu po prezent dla koleżanki na urodziny i trochę 'spożywczaka', później wyszykuję się i wychodzę na urodzinki, więc wpadne dopiero jutro
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-08 o 14:09 |
||
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
adela gdzier ten watek?
laski a my dziś chyba z moimi rodzicami będziemy gadać już tak na powaznie i oficjalnie na temat ślubu tż mowil ze flache kupi haha zeby lepiej szło bo niby wiedzą że palnujemy itd ale niczego konkretnego nie powiedzieliśmy i chyba przyszła pora na to
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() powodzenia paaa, będę jutro
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie wyszło z rozmowy. groszowe stawki, ale to nic.w poniedziałek kolejna fajniejsza
![]() Ja wiem, że Sylvuś swoje przeszła i teraz by chciała na już, ale nie można się tak od razu załamywać no ![]() Kornelka, to ja kciuki trzymam za rozmowę! My będziemy musieli taką przeprowadzić z mamą J.i jej T. oni sobie nie zdają sprawy, że równo za 11 miechów o tej porze będą sterczeć pod kościołem czekając na godzinę 15:00, o której to zacznie się ślub
|
|
|
|
#2056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia!
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
jestem ciekawa czy beda cos komentowac kogo zaprosic kogo nie i czy beda się wtracac chociaz watpie tak sama jak w to że się dorzucą ale mimo to uważam ze warto jest pogadac i poinformowac
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Kohnelia20 powodzenia w rozmowie
|
|
|
|
#2060 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj siedzę w domu i się leczę, dostałam gorączki, super. Nienawidzę tego przełomu lata i jesieni, zawsze wtedy jestem chora
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
a moj jeszcze w pracy
|
|
|
|
#2063 |
|
Zadomowienie
|
Z pracy gdzieś wyjechał? Kiedy wraca?
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki, widze, ze zyjecie to moge uciekac
Przeziebilam sie u kosmetyczki
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Kochany J mi dwa hamburgery z Maka przywiózł! matko, jak ja kocham syf żarcie
![]() umiem już zagadnienia na obronę. mogę mówić bite 60 min i nie skończę. teraz tylko wkuć własna mgr i można się bronić ![]() kuruj się Aluś!
|
|
|
|
#2067 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
też bym tak chciała![]() Ja też jestem przeziębiona więc PIONA
|
|
#2068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piona, też uwielbiam syfiaste jedzenie ![]() Super! Ala piona, też coś się pochorowałam, ale leżę pod kocem i mi trochę lepiej
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Obrona w środę
Piona za syfiaste żarcie ![]() Aaaa, szafka złożona!Wszystkie trzy szuflady zapełniły suszki królini.... ups
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
tż dopiero teraz wrócil:/
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Gaja już ... ale mnie stresa narobiłas ale dasz rade!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

i hate that job wrrrr... nienawidze 

300zł
niesamowite... ale ja bym takiego nie chciała

należy zacząć od tego, że ja bym się nie zgodziła na 'takie coś'
i za kucie