|
|
#2041 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Zjadłam migdały i umieram.
Boli mnie mocno brzuch Umieram Kto mi dzieci odchowa Idę spać
|
#2042 |
|
Rozeznanie
|
ja lubię słuchać jak te dzieciaczki rezolutnie na pytania księdza odpowiadają. prawdziwe perełki się zdarzają
|
|
|
|
#2043 |
|
Wtajemniczenie
|
mamooptymistko fajne takie dywaniki!
kamikadze czemu dziwny? Wcale nie. Widocznie banaly zostawia sobie na koniec swietnie wyglada w tym kombinezonie. Ja na poczatku tez kupilam misiowy, ale wymienilam, bo kolor taki jasnawy... ten Wasz zdecydowanie fajniejszy, bardziej meski ![]() Andziot ma fejsa ![]() kasia1361 Martynka jest przecudna
|
#2044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz było pytanie kto jest na banknocie 10 zł i mój syn odpowiedział pięknie sam, nie powiem byłam mile zaskoczona
|
|
#2045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ksiądz go pociął, tłumacząc dzieciom, co to są podatki (znaczy to był falsyfikat, co go ksiądz pociął )a dzieciaczki często mądrzejsze są, niż nam się wydaje
|
|
|
|
|
#2046 |
|
Raczkowanie
|
śliczna
Ogladalam przed chwila na TVP1 dokument o babeczce co urodzila 8raczki i miala jeszcze 6 starszych dzieci-masakra,wszystkie przez in vitro,to dopiero niezla gromadka do ogarniecia ![]() Ide w kime dobrych nocek zycze Wam i sobie tez
|
|
#2047 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór!
dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi na moje pytania bardzo pomocne były, ale widzę, że raczej nie chcecie używać tych kosmetyków, bo uczulają. Mój Kubuś używał tylko płynu do mycia ciała i włosów 3w1 i było OK, ale dostałam pakę z innymi produktami i chciałam zasięgnąć opinii. Moje dziecko raczej do wrażliwców nie należy jeżeli chodzi o skórę, więc może nic mu się nie stanie. A takie uczulenie widać od razu czy po jakimś czasie?A... i ta nocka była wreszcie z powrotem normalna tj.21-7 Kamikadze - witaj ponownie Kasia1361 - Martynka prześliczna dziewuszka Andziot ma fejsa??? A ja nie mam jej w znajomych... Why??? Niebieska lwica - rzeczywiście jakieś nudnawe te kazania skoro tyle jesteś w stanie przemyśleć i zaplanować... Mamaoptymistka - połóż się i odpocznij, może przestanie boleć. Dobra dziewczęta na dzisiaj koniec, jutro dalsza część sprzątania, i może wreszcie to becikowe załatwię... Kto jeszcze nie ma przyznać się??? Dobrej nocy Wam życzę
|
#2048 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale za to dostałam becikowe z pracy i mąż też |
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
kamikadze
Sliczna fotka ![]() Dobry ![]() Nocka z milionem pobudek i spanko tylko do 6:45. Moje dziecko wlasnie zaczelo skrzypiec Co za dzwiek ![]() Dziewczonka Najlepszego dla Aluni
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-10-18 o 07:45 |
|
|
|
#2050 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
nawet słoneczko nas dziś wita o poranku ![]() Ania gada z karuzelą, a ja wcinam śniadanie Buziaki dla Alusi ![]() |
|
|
|
#2051 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas też słoneczko, ale nocka taka sobie Pepe był już wyspany o 1.30 , wstałam ściągnęłam mleko i o 2.30, bo nie miał ochoty na sen, dałam butlę. Z przerwami na wkładanie smoczka Przed chwilą wypił butlę bebilonu i nadaje z łóżeczka , a ja kończę śniadanie i kawę.Mam dzisiaj sporo do zrobienia ( papierków ) i muszę się zmobilizować. Miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Spał wtedy
Ale ja najpierw miałam gościa, potem gadałam z Siaśkiem, a potem serial oglądałam i dlatego nic nie pisałam, tylko czytałam Oj, wstydziłabyś się! Przecież Ty masz urząd na tej samej ulicy, co mieszkasz
|
|
#2053 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba za blisko znalazłaś butelkę? |
|
|
|
|
#2054 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry,
u nas nocka super spanie do 7.30 Kamikadze Dziewczonka Najlepszego dla Aluni wstawiłam już pranie teraz idę poprasować, miłego dnia
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
Ja już nie wiem o loto temu mojemu dziecku Pierwsza pobudka o 24, później dwie godziny nie mógł usnąć i miałam nerwa W końcu mąż go uśpił w wózku i spał do 6.30 bez pobudek Co mu nie gra Blueberry, skoro masz pakę kosmetyków to używaj! Jak zauważysz jakąś reakcję to najwyżej odstawisz. Nie jest powiedziane, że uczuli Twoje dziecko. W końcu to kosmetyki dla dzieci są ![]() Kamikadze,
|
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ja się witam, ale też i uciekam od razu.. Na godz. 10:00 mam wizytkę u pani doktor i szczepienie ![]() Boję się o Antoniuszka ![]()
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Agatula jak poszła po kąpieli spać to wstała 6.30 zjadła, zrobiła kupsztala i poszła spać dalej. W ogóle zauważyłam ostatnio, ze nie budzi się z syreną jak dawniej tylko najpierw sobie gada i co jakis czas krzyknie, stęknie, zebym nie zapomnaiła śniadanka naszykować
|
|
|
|
#2058 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie!
Tydzień nas nie było, bo od tygodnia mam laptopa w naprawie. Popsuło się kilka literek w klawiaturze a przy dokładnym przeglądzie okazało się, że pada wentylator i lada moment będzie pożar procesora No i tak sobie czekam, aż informatyk ściągnie części ze stolicy i naprawi co trzeba. Wczoraj się poddałam i poprosiłam TŻta o podłączenie stacjonarnego kompa do netu I mam więc klikam do Was.Matall dzięki Ci dobra kobieto za wieści spotkaniowe na fejsie ![]() Już się cieszę na czwartek
|
|
#2059 | |
|
Raczkowanie
|
Que??? A my nie... mąż nawet złamanego grosza nie dostał od swoich szefów, współpracownicy kupili na huśtawkę dla Maluszka, a oni nic...
Jeszcze mąż był taki wredny, że postawił tą huśtawkę na środku korytarza i każdy się o nią potykał, myślał, że to ich jakoś zmobilizuje do działąnia albo chociaż pogratulowania, że został ojcem, a co oni na to? "Zabierz to ustrojstwo z korytarza, bo Ci z premii potrącimy"!!!!!! WTF??? Cytat:
U nas nocki naprawione, ufff.... znowu dosypiam. Ale i tak jakoś tak wcześnie tu zawitałam. Sto lat dla Aluni
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2060 |
|
Zadomowienie
|
hej
u nas nocka z jedną pobudką o 4.30 no ale póżniej tylko pół godzinna drzemka ![]() Alunia dla Ciebie wszystkiego co najlepsze!!!!!! od Mateuszka słodki buziak ![]() Lolka za szczepienia i lekarza, będzie dobrze MoniaK gdyby nie ten przerywnik 2 h to ta nocka byłaby całkiem znośna, od tej 24 do 6 nie jadł?? chciałam Ci powiedzieć że mam dzisiaj zakwasy w udach ![]() Kamikadze Gusia idę po kawę i pobyć z moim maluszkiem bo popołudniu będę
|
#2061 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
loluś
dzielnego masz faceta więc nie masz się co martwić moniaK to ewidentnie potrzeba cycusia przytulenia Dzień dobry ! dziś padł rekord !!! moje dziecię spało od 19:30 do 8 bez pobudek na jedzonko co prawda wiem dlaczego --> bo pełen asortyment kciuków był dostępny o 3 tylko wstałam przewrócić ją 3x z brzucha na plecy, ale rano i tak była na brzuszku więc u nas to nie głód tylko potrzeba ssania ją budzi jak miała co ssać to spała ... ![]() cyce moje nie karmiły 13h, kiedyś to by nie przeszło ... |
|
|
|
#2064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha, niezłą gimnastykę mam codziennie, co nie ![]() powodzenia w pracy mówisz? czyli po prostu trzeba to przeczekać
|
|
#2066 |
|
Raczkowanie
|
Dziendobry
jem sniadanko a Emilka obok mnie juz zaczyna swirowac.Nocka moze byc,pobudka o 00:30 nie wiedziec czemu ,potem o 6 z rykiem bo sie zablokowala w lozeczku -na szczescie zjadla UU i poszla spac do 8![]() Milego dzionka,zajrze pozniej,musze wniosek o becikowe dzisiaj zlozyc papa
|
|
#2067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej dziewczynki ja juz po weselu siostry męża było super ![]() Nikuchna u babci nie płakała, zachowywała się wzorowo ![]() a co najważniejsze IDZIE JEJ ZĄBEK
|
|
|
#2068 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za ząbek
|
|
#2069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, jak po jednym wejściu i zejściu mam zakwasy to może gdybym z 3 razy dziennie tak latała to tez bym miała już mniej tych kg Paulizia zapomniałam, widziałam wasze zdjęcia na face 24Kasia ząbkaMati poszedł spać, może jeszcze uda nam się wyjść na spacer, cały czas mam wrażenie że zapomnę iść dzisiaj do pracy ![]() aaa próbowałam dzisiaj takiej niemieckiej saszetki na plamy, miałam nadzieję że ta marchewka puści , no i niby troszkę puściło ale jak się przyjże pod światło to nadal taką plamkę szarą widać, ma ktoś jakiś sposób jak pozbyć się tych plam z pieluch???
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
MoniaK To tak jak u nas. Nadia potrafi przespac w nocy ciagiem 5 godzin (raz spala 7) a czasem wstaje co godzine albo jak dzis co 15 minut nie wiadomo dlaczego
Tylko mnie poczuje zasypia...Lolka Antos przeciez dzielny chlopczyk ![]() zosiaaa mam nadzieje, ze dzisiejsza bedzie lepsza![]() trzymam aby popoludnie szybko minelo.andziot za nocny rekordKasia za zabek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

swietnie wyglada w tym kombinezonie. Ja na poczatku tez kupilam misiowy, ale wymienilam, bo kolor taki jasnawy... ten Wasz zdecydowanie fajniejszy, bardziej meski 

)
dobrych nocek zycze Wam i sobie tez

Co za dzwiek

Pierwsza pobudka o 24, później dwie godziny nie mógł usnąć i miałam nerwa
W końcu mąż go uśpił w wózku i spał do 6.30 bez pobudek 

za szczepienia i lekarza, będzie dobrze 

mam nadzieje, ze dzisiejsza bedzie lepsza