![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lost IV
Juz wiem kto zginie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2042 |
Konto usunięte
|
24.04?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
Odcinek fajny aczkolwiek nie powalajacy. Przynajmniej dowiedzielismy sie ze wyspa dziala nie tylko na wyspie
![]()
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ukazał się świeżutki jak poranne bułeczki Podcast w którym producenci serialu Lost - Damon Lindelof i Carlton Cuse wyjawili sporo ciekawych informacji odnośnie czwartego(i nie tylko) sezonu. Tym razem bez owijania w bawełnę. Oficjalnie potwierdzają bądź dementują. Szczegóły w dalszej części.
1) Epizod dziewiąty będzie nosił tytuł "The Shape of Things to Come" i będzie zawierał futurospekcje Sayida bądź Bena. Istnieje zdecydowanie większe prawdopodobieństwo, że będą to flashforwardy Sayida, w których zobaczymy Bena. 2) Szokująca scena w finale sezonu nie będzie sceną finałową, ale sceną praktycznie pod koniec epizodu. 3) Oceanic Six to: Jack, Kate, Hugo, Sayid, Sun i Aaron. Ostatecznie. 4) Tom faktycznie jest gejem. A raczej był. 5) Efekty uboczne, których doświadczyli Minkowski i Desmond w rzeczy samej mogą być chorobą o której wspomniała Rousseau... 6) Nie dowiemy się nic więcej nt. implozji Łabędzia, aczkolwiek w tym sezonie będzie jeszcze o "fioletowym niebie"... 7) Producenci wyjawili również czym były paranormalne rzeczy, które widzieliśmy w serialu: Matka Bena=duch/zjawa Dzik Sawyera=zwierzę Pająk(mowa o pająku, który ukąsił Nikki)=Czarny Dym Ptak Hurleya=bez komentarza Dave=zjawa/imaginacja Yemi, brat Eko=Czarny Dym Koń Kate=undead(nieumarli) Nadia, kot Mikhaila=zwierzę Walt=w pewnych sytuacjach zjawa/w pewnych sytuacjach Czarny Dym Boone w śnie Locke'a=sen 8) Czy Aaron będzie w niebezpieczeństwa jeżeli będzie go wychowywała inna osoba niż jego matka? W odcinku "Raised by Another" jasnowidz mówi Claire, że jej dziecko znajdzie się w wielkim niebezpieczeństwie jeżeli Claire nie wychowa go sama. Co się zatem stanie gdy Aaronem zaopiekuje się Kate? To już zależy od punktu widzenia widzów, jasnowidz jest prawdziwy czy to zwykły oszust? 9) Dlaczego Kevin Johson? Inni wybrali 'łagodne' imię, aby nie wzbudzić podejrzeń i aby nikt nie koncentrował swojej uwagi na postaci Michaela. 10) Dowiemy się więcej nt. czteropalczastej stopy i Czarnej Skały. 11) Sekretna nazwa finałowej sceny, która zamąci nam w głowach to: The Frozen Donkey Wheel.
![]() |
#2047 | |
Organizatorkaaa :)
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2049 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
w spoilerze do 9 odc http://pl.youtube.com/watch?v=4ZL8Ill4Kzw sa pokazane osoby z oceanic six i jest pokazany aron
![]() |
#2051 |
|
no dobra to juz wierze
![]() nie moge sie doczekac tego odcinka
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2052 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ty07UoSlqkg nowy zwiastun, no to już wiemy kto strzelał do karla i danielle
![]() |
#2053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Wtajemniczenie
|
Za 10 dni kolejny odcinek
![]() Dziewczyny, sezon czwarty będzie miał standardową ilość odcinków? Czy szykują się jakieś zmiany? Tutaj dobra wiadomość: Kilka godzin temu została podana informacja, że producenci wywalczyli dodatkową godzinę serialu! Tylko co z nią zrobią? Otóż czeka nas... 3 godzinny finał 4 sezonu. Nie zostanie on wyemitowany jednak w całości. Pierwszą godzinę finałowego epizodu zobaczymy 15 maja (od godz 10 do 11 w USA), natomiast pozostałe dwie - 29 maja (od 9 do 11 w USA). Dlaczego taka rozbieżność? Pośrodku (czyt. 22 maja) stacja ABC wyemituje finałowy odcinek Brzyduli oraz dwugodzinny finał Chirurgów, dlatego zdecydowano o przesunięciu emisji LOST'a. Zapowiada się zatem bardzo gorący finał. Damon Lindelof i Carlton Cuse powiedzieli, że finał wbije nas w fotel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
Konto usunięte
|
nie mogę się doczekać!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
oglądałam jak na razie 2 odcinki na axn
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lost Iv
hey,
mam pytanie czy ktoś ogladała , 1 i 2 odcinek , lost IV . Leci to na AXN ja nie ogladałam zaczęłamj od 3 nie bardzo moge sie połapać. Prosze o krótkie streszczenie , dziwnie sie tez zakończył sezon III, czy zginął ten lider grupy nie pamiętam imienia oraz co z doktorkiem, czy oni wydostali sie z wyspy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2059 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2061 |
Zakorzenienie
|
To wczoraj poszedł kolejny odcinek?
Jeśli tak to już niedługo będzie można go obejrzeć! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2063 |
Rozeznanie
|
oglądał już ktoś?
![]() ... nic specjalnego ![]()
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
Język to przede wszystkim melodia i sprawne posługiwanie się słowem, to komponowanie wspaniałej muzyki. Komputerszczyzna melodii nie ma i nigdy mieć nie będzie; jest muzyką współczesną, pełną dziwnych dysonansów i zgrzytliwych współbrzmień. J. Grabowski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
WLasnie skonczylam. MNie sie podobalo
![]() I Claire dalej zyje....
![]() |
#2066 |
Zadomowienie
|
tez ogladnelam, fajny nawet ten odcinek
![]() |
#2067 |
Rozeznanie
|
kurde chyba już zapomniałem o czym był ten odc. xD
słabiutko wychodzi im ten 4 sezon bo ileż można :P a ten czarny dym to co jest niby? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 |
Zadomowienie
|
Mnie się też podobał. żal mi było przez moment bena, ze przez głupotę stracił córkę. w ogóle jestem ciekawa tego dymu. trochę naciągane, ale zobaczymy.
![]() |
#2069 |
Zadomowienie
|
przepraszam, że się ot tak wtrącę- ale skąd mogę sciągać odc?
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
Torrenty ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.