![]() |
#2041 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dlaczego KOCHAMY KoTkI??? :)
Witajcie Kociary wszelkiej masci
![]() ![]() Moje klakierzysko uosło po 3 tyg mojej nieobecnosci ![]() ![]() ![]() Ale i tak kocham mojeo Klakierka ![]()
#2042 |
Wtajemniczenie
|
Ania
![]() ![]() ![]()
#2043 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Budzi mnie takimi wrzaskami co rano, bo mu się jeść chce... A czasem po prostu mu się nudzi i sobie pomiałczy trochę, czasem usiądzie przed szafą i miałczy na nią... ![]() A myszy nadal przynosi, i taki zadowolony jest z siebie strasznie ![]()
![]() |
#2044 |
Wtajemniczenie
|
Moja Fionka to nawet kiedyś się na mnie postawiła, ale była ciężarna to trzeba jej wybaczyć.
![]() Historia wygladąla tak: Włazi moje kocurzysko do domu i przerażliwie drze japę, z uwagi że akurat wyjeżdzałam, musiałam ja przepędzić i zamknąć dom, więc mówię do niej "Psik!" a ona do mnie "Szzzzzzzz" (tak jak np warczy kot na psa) ![]() Szczeka mi opadła, stałam tak kilka minut wryta w ziemie patrząc sobie z moją Fionką w oczy. I za to ja kocham, koty mają jednak charakterek ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Rozeznanie
|
No to ja się pochwalę, od dzisiaj (dokładnie od 3 godzin i 20 min) mam kotka, a dokładniej kotkę, zdjęcia wkleję póżniej bo nie mam baterii w aparacie
![]() ![]() ![]()
#2046 |
Raczkowanie
|
To i ja sie pochwale moimi kotkami.
Oba uratowane przed śmiercią. Whiskulka w niemalże ostatniej chwili wyrwana ze schroniska, bidulka miała zaawansowaną Kaliciwiroze, od kilku dni w schronisku nic nie jadla i nawet nie dostala kroplowki... Teraz juz duza zdrowa i silna ![]() Kicie te znalazłam poprzez strone: http://www.kocie-zycie.prv.pl/ i dzieki pomocy wspanialych ludzi stamtad, udalo sie Whiskiego uratowac. Jesli ktos potrzebuje kociaka zajrzyjcie na tej stronie na zdjecia kotow. Drugi kot Filek przyblakal sie gdy wracalam z zakupow. Szedl za mna i zawodzil.. Mial zostac u mnie tylko dzien, dwa... Na drugi dzien wzielam go do weta, okazalo sie iz mial wysoka goraczke i nie przezylby nocy (byly przymrozki), tak zaczelo sie leczenie, trwalo ok.2 miesiecy, coroz to nowe antybiotyki, gdyz wczesniejsze okazywaly sie nieskuteczne.. I po tych 2 miesiacach tak sie do Filka przywiazalam ze zostal ![]() I teraz mam 2 diably. Whisky rzadzi. Jak cos ja zirytuje, chociazby nieposprzatana kuweta czy zgonienie jej z szafy to sika do butow... Filek natomiast jest niereformowalny i nie ma mowy o oduczeniu go od spania na kuchennym stole.. Cellaris - koty same wybieraja gdzie spia.. Jesli zalezy Ci by spala w jednym miejscu mozesz kupic kocimietke i spryskac nia to miejsce. Co do kwiatow to tak, lubia, ale nie wszystkie. Szczegolnie draceny i wszelkiego rodzaju trawki obrzeraja... MOze im zasiac w doniczce trawke to jest szansa ze odpuszcza innym kwiatom. Mozesz tez kupic taki srodek jak odstraszacz na koty i spryskac tym kwiaty - ale to straszna chemia, mnie od razu boli glowa od takiego srodka... |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Zakorzenienie
|
Wszystkie Kociary i ich Futra witam i o zdrowie pytam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Donoszę, że wszystkie zdjęcia zapisałam na dysku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Możesz spróbować zachęcać Figę do spania na posłanku, ale jeśli go sama nie polubi, to raczej nic nie wskórasz. Czyba, że miejsce, w którym stoi to posłanko, nie odpowiada koteczce, pod wzgędem "energetycznym" i jak je przestawisz, coś się zmieni? Minerwo, witaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 |
Raczkowanie
|
Cellaris witaj gronie posiadanych przez koty
![]() ![]() Kattarina, aprzybyła miło Was widzieć ![]() ![]()
jestem jaka jestem i taką mnie trzeba kochać ![]() Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem Théophile Gauthie |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Niezły "banditen" z Twojego Futra ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Reign of light Czas edycji: 2012-08-14 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Reign of light Czas edycji: 2012-08-14 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Rozeznanie
|
No dobra wysłałam TŻa po baterie i może uda mi się jeszcze dzisiaj zdjęcia Figi tu wrzucić. No i oczywiście dałam spokój kocykowi.Skoro Figulec woli spać na kwietniku to już jej sprawa
![]()
#2053 |
Raczkowanie
|
hihi, to czekamy na foty kwietnikowego Figulca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Konto usunięte
|
a oto mój kociak
![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2006-08-07 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Raczkowanie
|
a to standardowa poza w jakiej spia moje koty
Whisia jak to dama skulona, a Filek rozpierdzielony jak tylko sie da.. I jak tu go nie kochac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki
![]() ![]()
#2060 | ||
Raróg
|
Witajcie wszystkie "zagubione na wakacjach" i nowe Kociary!
![]() Stęskniłam się okropnie, tak tu wiało pustką parę dni ![]() Nika, gratuluję zakocenia, piękny tygrysek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cellaris, fajnie Cię tu widzieć ![]() ![]() Jak pisze Minerwa, nie ma jej co zmuszać, sama sobie wybierze ulubione miejsca na drzemki ![]() ![]() ![]() Kocinka wczoraj wyszalała się w stercie papierów, TŻ robił jakiś projekt i zostawił dla niej kupę ścinków, ale miała frajdę ![]() Wciąż pieję z zachwytu nad jej futrem po tej karmie, normalnie bym ją zjadła, taka jest śliczna ![]() Ja sama zaś rozchorowałam się na całego, mam już dość; możliwe, że zacznę niedługo bredzić w maglinie ![]() ![]() ![]() Ściskam wszystkich! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Raczkowanie
|
Lauro a co ta za super hiper karma na piekna siersc? Przepraszam ze pytam, ale przeszukiwanie 67 stron to by mi pol zycia zajelo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Raróg
|
Royal Canin Intense Hairball
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laura2112 mam nadzieje, że niedługo poczujesz się lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ostatnio dostaje Nutrę dla kotów wybrednych (25% mięsa z kurczaka), ale coś nie bardzo jej smakuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty kobieto do lekarza byś nie poszła??? ![]()
![]() |
#2066 |
Raczkowanie
|
Caninka kupie. Kama a co za kapsulki? Bo moje maja w sumie ladna siersc, ale irytuje mnie troche ze sie lenia i ta siersc jest wszedzie, wiec gdyby mozna bylo jakimis witaminkami sprawic by klaczki mniej wypadaly byloby super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Wtajemniczenie
|
Nie pamiętam jak się nazywają, ale to kapsułki z kwasami Omega3 - weterynarz powiedział, że można też kupić zwykły tran w płynie i podawać strzykawką do pyszczka
![]()
#2068 |
Zadomowienie
|
Pozdrawiam "po urlopowo" wszystkie kociary i ich pociechy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | |
Raróg
|
Żmijka, niesamowity ten Twój proroczy sen! Ale dobrze, że kocia się znalazła
![]() KamaO - auć! ![]() ![]() Teraz mnie zaciekawiły te kapsułki, KamaO - ile tego jej dajesz? Kojarzę, że Izunia też dawała swoim kotom coś do karmy, ale właśnie - Izunia nam gdzieś się podziała ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lauro, dobrze że juz sie lepiej czujesz ![]() ![]() ![]() P.S. Lauro, mam pytanie do Ciebie, bo jako modka, na pewno się znasz ![]() ![]() Np. teraz musiałam 2 razy, od nowa pisać tego posta, bo mnie w czasie jego wysyłania wylogowało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.