|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jaki prezent dla chłopaka?
a ja bym zrobila podusie albo magiczny kubek z twoim zdjeciem
![]() www.fotojoker.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
Dot.: jaki prezent dla chłopaka?
dzięki za podpowiedz,napewno pomysle bo to faktycznie moze byc bardzo dobre rozwiązanie,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezenty Dla Chłopaków Na Wszystkie Okazje
Ktoś ma może jakieś nowe pomysły?
Mikołajki tuż tuż, a pomysłow jakoś brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
A ja swojemu dam plyte. A konkretnie. Zrobie prezentacje multimedialna dodam zdjecia,do tego rozne sliczne gify, podloze muzyke i potem bedzie mozna juz tylko ogladac.
Widzialam juz kiedys cos takiego tylko wtedy to dziewczyna dostala od swojego chlopaka, az sie dziewczyna poplakala ze szczescia. Teraz ja chce cos takiego zrobic, fakt zajmie mi to troche czasu, bo wszystko musze porzadnie dopracowac, ale mysle ze warto. Mam tylko jeden problem, nie wychodzi mi podłozenie muzyki pod caly pokaz slajdów. Jesli juz sie uda to owszem muzyka leci ale dopoki spacji nie wcisne albo myszka nie klikne:/ A moze ktoras z was wie jak podlozyc dzwiek pod wszystkie slajdy. Wiem ze to banalne pytanie ale ja nigdy nie moge tego zapamietac i potem zawsze mam problem bo nie pamietam jak to sie robilo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Spodnie,
koszulkę, koszulę flanelową, wielki kubek do herbaty ręcznie malowany i z moim imieniem na dnie, a na uszku z jego symbolem, potrfel z serduszkiem ![]() sweter, kapodaster do gitary, książki, płytę SDM "Bieszczadzkie anioły" bokserki, yerba mate, misia- ale zgubił ![]() perfum, pióro-mój Misiek ma słabość do piór. A w tym roku dostanie ode mnie scyzoryk, bo poprzedni mu się zgubił i to przeze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
A ja nie wiem co mojemu w tym roku kupić
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Ja bardzo typowo tak jak reszta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
Mój najbardziej cieszył się z jakiejś potrawy, którą albo ja gotuję albo robimy to razem
![]() Rok temu zaprosiłam go do teatru na "Rocky horror show" świetnie się bawiliśmy. W tym roku dostał na urodziny zestaw serów pleśniowych ![]() ![]()
#189 |
Zadomowienie
|
Faktycznie, z tym czesto jest problem... Moja polowka dostala, z rzeczy o ktorych pamietam:
-mase bokserek -sporo koszulek -pasek do spodni -duza torbe sportowa, zeby cos porzadnego mial na treningi -kilka kwiatow doniczkowych, bo w pokoju mial lyso... (sama je pielegnuje, ale co tam ![]() -pioro, bo pisal byle czym i ciagle to gubil -super wypasiony ![]() -portfel -kilka misiow -eleganckie koszule -krawaty Niestety, nic oryginalnego. ![]()
#190 |
Raczkowanie
|
Prezent Dla Faceta
Za 6 dni Mikołajki. Mój połówek oświadczył, że zamierza obchodzić wszystkie święta i małe, i duże, i co mu tylko przyjdzie do głowy. Bardzo fajnie
![]() Właśnie przekopuje sklepy internetowe w poszukiwaniu jakiś ciekawych fotosów na ściane. A co wy dajecie swoim? |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent dla połówka:)
spodnie do wspinaczki - tak sobie zamowil ('napisal list do swietego'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent dla połówka:)
spodnie do wspinaczki - tak sobie zamowil ('napisal list do swietego'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
podbijam , bo jak zwykle brak mi weny twórczej ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Ja juz sojemu prawie zrobilam ta prezentacje w Power Poincie. Tylko nie moge podlozyc muzyki tak aby leciala przez caly pokaz slajdow.
Wiecie moze jak to zrobic, bo ja sie tego akurat chyba nigdy nie naucze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Beat@ Musisz zrobić tak: jak masz już na 1 slajdzie tą ikonke od muzki, kliknij na nia prawym i wejdz w animacje niestandardową. Z prawej strony otworzy Ci sie takie okienko, powinnaś mieć tam - jak to określić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Judysia dzieki wielkie za informacje
![]() Teraz ide tresc zastosowac w praktyce ![]() Mam nadzieje ze mi sie uda dzieki wielkie |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Wpadłam na kolejny pomysł widziałam dzis śliczna piżamke meską. Mój TŻ śpi w bokserkach i mówi że mu zimno a piżamy nie chce bo jego zdaniem wszystkie sa takie jakie nosi jego dziadek. Dzisiaj widziałam bardzo ładną spodnie podobne do tych jakie maja piżamki w H&M oczywiście kolory typowo męskie + ładny prosty podkoszulek. Wszystko dobre gatunkowo
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Chcialam podobny watek zalozyc...dobrze, ze pogrzebalam troche
![]() Jak zwykle mam dylemacik co temu mojemu kupic. Jakos z kobieta to nie ma problemu, jest tyle rzeczy ![]() Bardzo podoba mi sie pomysl z tymi slajdami, w tym roku nie zdarze tego zrobic, bo najpierw sie musze nauczyc jak ![]() Ja mojemu TZ kupilam do tej pory: - kubek ( bardzo oryginalne:|) -bociana ( na rocznice) -lancuszek -jakies ramki dostal zrobione przeze mnie -uszylam mu Stefana ( taka stonoge, jesli ktos ciekawy to zapraszam na forum Zrob to sama) Wiecej nie pamietam, choc wiem, ze cos bylo. Teraz planuje uszyc mu poduszke z jakims fajnym pajakiem, czy swinka, czy z nasza podobizna ( karykaturka), myslalam tez o puzlach z naszego zdjecia ( na szczescie zarazilam go swirkiem na punkcie zdjec). Myslalam tez o pasku do spodni ( przyda mu sie). Oraz o modelu samochodu ( bo takie zbiera, ale zazwyczaj od brata dostwal). Mozr jakas koszulka z nadrukiem. Albo wybiore sie do sklepu ze smiesznymi rzeczami ( jak taki znajde ) ![]() http://www.prankplace.com/?KBID=1869 zajrzyjcie tutaj, szkoda, ze u nas o takie rzeczy trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Mój TŻ już dostał ode mnie sporo prezentów:
* zdjęcia, na które długo czekał... * portfel * kilka płyt * śmieszny t-shirt * pasek do spodni * elegancki długopis * kartki * misia * zielonego łosia ![]() * bokserki * różne rzeczy robione przeze mnie Póki co tyle pamiętam. Na mikołajki zrobię mu coś sama, a na święta kupię mu coś specjalnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Ja jestem w trakcie nagrywania płyty dla mojego najwspanialszego połówka
![]() Poza tym kupowałam mojemu TŻ zgodnie z jego zainteresowaniem fantasy książki o takiej tematyce, rysowałam kotka, jego samego przekarykaturowanego troszeczkę, jakiś żel pod prysznic, żeby mi ładnie pachniał. Wiem, że to się nie zalicza do tematu, ale on sam wyrzeźbił mi z drewna piękną różę, która jak nie wiem co kojarzy mi się z naszym pierwszym spotkaniem w piwnicy ![]() Acha, no i jeszcze ułożyłam mu krzyżówkę, nad którą siedziałam ponad tydzień, bo duża jest, która zawiera w rozwiązaniu tytuł utowru wyrażającego tekstem moje najgorętsze uczucia ![]() Ja chyba jakaś nietypowa za bardzo jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
![]()
Moj chlopak za kilka dni ma urodziny
![]() Chcialabym dac mu cos wyjatkowego, niebanalnego!!! Kompletnie nie mam pomyslu ![]() Jestesmy ze soba prawie 2 miesiace... On jest czlowiekiem bardzo zamknietym w sobie, spokojnym... w przeciwienstwie do mnie ![]() Pomozcie mi!!! To musi byc cos niezwyklego, moze troszke zabawnego, romantycznego, ale nie cukierkowego!!! Z gory dziekuje, za wasze pomysly ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
#202 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomysł na urodzinowy prezent dla Niego!!!
Poszukaj w archiwum, takich wątków było już multum.
Zresztą to Ty znasz swojego chłopaka, obce osoby raczej nie wiedzą co lubi, w przeciwieństwie do Ciebie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
![]()
Co dac chlopakowi na urodziny? Macie jakies propozucje? Ja mam w w zanadrzu, ale nie wiem czy stosowne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent urodzinowy dla chlopaka
Mi sie strasznie spodobał pomysł kupienia zestawu małego chemika. Chyba każdy facet sie tym ucieszy
![]()
#205 |
Raczkowanie
|
HAHAHA
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
albo standard: zestaw kosmetykw dla faceta wybor jest olbrzymi!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
ja ze swoim jestem dość krótko, ale juz mu kupiłam:
* portfel *koszulke i zapalniczke teraz szykuje sie kolejna okazja- urodziny i nie mam pojecia co zrobic..
#208 |
Zakorzenienie
|
Miotła - oczywiście pod choinkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Rozeznanie
|
* koszula
* sweter * perfumy * bokserki * krawat * skarpetki * pasek do spodni * książka * płyta z muzyka * lub z filmem * lub z koncertem * gra komputerowa * etui na aparat, odtwarzacz mp3... * kalendarz Pirelli ![]() * sprzęt sportowy (np. google lub kijki do nart) Można też sprezentować siebie ![]() ![]()
#210 | ||
Rozeznanie
|
W tym roku pod choinke mój TŻ dostał czapke z daszkiem i portfel Naja.Dorzuciłam do tego perfumki męskie Lacosty..bardzo prezent sie spodobał
![]() A co możesz dać?..zależy w czym Twój TŻ gustuje..może zapakuj siebie w czerwoną wstążeczke? :P Prezent będzie jak najbardziej orginalny a napewno mu sie spodoba ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.