|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcesz, aby powstało nowe podforum o zwierzakach? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
158 | 70,85% |
Nie |
51 | 22,87% |
Nie mam zdania |
14 | 6,28% |
Głosujący: 223. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Raróg
|
Dot.: Nowe podforum o zwierzakach?
Maniak jak się patrzy
![]() Wiem, że to wizaż, wierz mi, że nie zapominam o tym, ale jak mamy problem, to się martwimy tudzież denerwujemy, a to szkodzi urodzie ![]() ![]() Są inne podfora niewizażowe, nie wiem, czemu ten akurat pomysł budzi aż tyle kontrowersji. warszawianko, zakładaj wątek, nie ma co czekać, bo się możesz nie doczekać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Konto usunięte
|
Lauro
![]() ![]() A ja już biegne się wypowiedzieć na technicznym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jaki zwiazek z wizazem ma gotowanie czy robotki reczne? Wydaje mi sie ze Wizaz ma powodowac abysmy czuly sie poprostu dobrze. Tematem przewodnim jest uroda ale nie tylko-Wizaz dba aby kazdy z nas znalazl tu cos dla siebie. Wlasnie na forum o urodzie,gdzie sa tez podfora o innej tematyce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
najważniejsze abyśmy sie czuły na Wizażu jak w domu i zawsze mogły tu o wszystkim poczytać i jednocześnie udzielać sobie nawzajem informacji na różne tematy
![]()
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czasami lubię popatrzeć na koty ![]() ![]() Gratuluję ciekawskiej pociechy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Zgadzam sie z warszawianka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Raróg
|
Dzięki Jaszmurko
![]() Ta jej ciekawość to czasem niezły kłopot. Raz się budzę, a tu choinka leży sobie na ziemi, a kot oczy jak spodki: "To nie ja" ![]() Włazi wszędzie, gdzie się da, do szafek, reklamówek, nawet do piekarnika z miną "Od dziś tu będę mieszkać, mogę?" ![]() Warszawianko - lepiej bym tego nie ujęła! (to samo dotyczy postu na technicznym) ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
Laura-musimy walczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Konto usunięte
|
a wiecie co moja kiciunia robi
![]() To jest łobuz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chociaż juz mi nerwy puszczaja to co przeczytałam na technicznym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Raróg
|
Nika, też się czasem gryzę w język, jeszcze trochę i go odgryzę.
Szkoda, że tak nam zamącono, raz tak, raz nie, ehh...
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Konto usunięte
|
Hehehe
Laura to podobnie jak ja ![]() Oj cos mi sie dziewczyny wydaje ze pomimo obietnic Agi to nic z tego:-( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Raróg
|
A byłoby fajnie... i pożytecznie.
No ale przecież po co :/ Lepiej pokazowo wysyłać petycje w sprawie starych reklam i zachwycać się reklamą whiskasa ![]() ![]() Oj mogłabym tak wymieniać bez końca...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Konto usunięte
|
Oj wiem,wiem...
Nie rozumiem dlaczego i komu przeszkadzaloby te podforum. Ja np zagladalabym tam czesciej niz na moje makijaze.Na wiele z podfor juz istniejacych nie zajrzalam ani razu i jestem pewna ze nie tylko ja. Nie kazdego interesuje jak zrobic kwiatki na paznokciach,czy zrobic cos z papieru a mysle ze wiekszosc Wizazanek ma zwierzaka i czasem potrzebuje porady. Niejedna z nas stanie byc moze kiedys przed wyborem kupna np psa-i tez chetnie poradzilaby sie innych jaka rasa bylaby dla niej odpowiednia i czy wogole tego psa powinna miec. Ze zwierzetami zawsze sa jakies problemy,czy to z wychowywaniem czy ze zdrowiem i mysle ze sa to problemy wazniejsze niz jak zrobic mase solna. Mysle ze te podforum cieszyloby sie wieksza popularnoscia niz niejedno juz istniejace. Ja mam psy i chetnie podzielilabym sie niektorymi uwagami z innymi. Szczegolnie teraz,kiedy musze wysterylizowac moja suke,te podforum przydaloby sie szczegolnie. Wiem,ze tu latwo byloby znalezc rady,poradzic sie kogos niz na innym forum-typowo zwierzecym,na ktore kilka Wizazanek nas uparcie odsyla. Jezeli nie uda sie go stworzyc to poprostu bedziemy radzily sie na tym jednym watku ale wtedy bedzie istny balagan. Tak jak na "zrob to sama" mieszaloby sie robienie kolczykow z szyszek,produkcja masy solnek z robieniem kasztanowych ludzikow. Nikt sie nie polapie. Ale trudno. Nie wydaje mi sie jednak dobrym sposobem odsylanie nas na inne portale,fora typowo zwierzece. Milosniczek paznokci,gotowania nie odsylamy nigdzie.Chcialybysmy zeby na Wizazu mogly plotkowac o swoich pasjach. Tak one jak i milosniczki innych dziedzin. Zeby wizaz byl miejscem,gdzie kazdy znajdzie swoj kącik,miejsce dla siebie,na swoja pasje. ![]() I to chyba tyle... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Raróg
|
Zgadzam się z każdym słowem
![]() A już w ogóle dobijające jest to wysyłanie nas gdzie indziej - jakie to miłe doprawdy ![]() Podoba mi się na tym forum kultura wypowiedzi, jaka została konsekwentnie wypracowana i jaką większość stara się utrzymywać. I w takim tonie chciałabym prowadzić dyskusje. Natomiast zapewniam, że gdyby ktoś dla przykładu napisał na forum typowo kocim, że ma kota niehodowlanego niekastrowanego bądź spodziewającego się młodych, otrzymałby za przeproszeniem solidny ochrzan za zaniedbanie i tyle. To tylko przykład. Gdy brałam zwierza pod swój dach, nie sądziłam, że wkrótce tak bardzo zacznie mi zależeć na ich dobru. Natomiast wiem dobrze, jakie baty się czasem zbiera za tą wrażliwość, ile trzeba znieść porażek i nasłuchać się głupot. Walka z wiatrakami - mimo wszystko warto próbować. Czy my mamy kaprys, no powiedz? Chcemy tylko zrobić coś dobrego. Mogę sobie iść na inne forum, ale co mam do powiedzenia w sprawie inbredu i czy mnie doradzać komuś, kto ma 10 kotów i boryka się z ich chorobami, o których pojęcia nie mam, oraz prosi o analizę wyników badania krwi :/ Jak mam tam napisać o jednej z popularniejszych osób, że próbowała mi wcisnąć kota z wadami genetycznymi, który umarł, nim zdążyłam poprosić o zbadanie go? Ale odbiegam chyba od tematu. Niemniej chodziło mi o powstanie czegoś bardziej... hmm... lekkiego, niż forum typowo tematyczne na innym portalu. Tak to już bywa: "Kochasz zwierzęta? Ty dziwny jakiś jesteś. Przecież pies to tylko pies, a koty już w ogóle są blee" :/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mam jednak nadzieje ze gdy znów "góra" zechce stwożyć nowe podforum, to przypomni sobie o naszych zwierzaczkach! ![]() prawie jednoznaczna odpowiedz złośliwca na nie jest dla mnie odpowiedzą! że trzeba sobie bedzie dać rade na plotkowym! ![]() Jakoś bedzie! ![]() może kiedyś w niedalekiej pzyszłści bedzie już tak wiele ![]() ![]() moje drogie ja już składam broń! ![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]()
![]() |
#199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
Aprzybyla,Anulek no co Wy!
Nie kapitulujemy. Jeszcze nie przegralysmy i nie damy sie ![]() Jezeli AgaZ nie zechce pomimo obietnicy zalozyc tego podfora-bo to Aga o tym zdecyduje-nie Zlos i nie Jelonek to trudno. Damy sobie rade ale jeszcze sie nie poddawajmy. Wogole sie nie poddawajmy. Nie mowie zeby walczyc o nie za wszelka cene,potrupach ale skoro te nasze argumenty nie sa wystarcajace tzn nie byly to w koncu z czasem podamy wystarczajace. Chociaz nie wiem jakie to sa te wystarczajace. Wszystkim namn chyba zalezy zeby na wizazu kazdy mogl znalezc odpowiedz na wsztystkie pytania,mogl poradzic sie w kazdej sprawie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Konto usunięte
|
A mi się wydaje ,że nie będzie tego podforum.Spójrzmy na to realistycznie.Fakt faktem ,że rzeczywiście jest bardzo duzo podfor i człowiek jest się w stanie pogubić ,z drugiej strony przydałoby się to podforum-taka mały poradnik dla właścicielek/właścicielów zwierząt, które przecież są członkami rodziny(przynajmniej ja tak traktuje swoją psiunię.Też mnie denerwuje to całe odsyłanie nas na inne strony internetowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
ja mam 2 kotki i rotwalera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
To i ja może w końcu zabiorę głos. Zaznaczyłam opcję "nie", bo nie wydaje mi się, żeby pomysł z nowym podforum był pomysłem dobrym.
Po pierwsze, kolejne podforum na Wizażu mogłoby być pretekstem dla innych do chęci utworzenia nowych. Każdy może pomyśleć, że skoro jest podforum dot. zwierząt, to może być podforum dot. na przykład muzyki i tak w koło. Skończy się na tym, że Wizaż stanie się jednym wielkim labiryntem. Po drugie, czy to forum dot. zwierzaków jest aż tak bardzo potrzebne? Przecież na plotkowym możecie spokojnie wymieniać się poglądami dotyczącymi Waszych zwierząt. No chyba, że macie zapotrzebowanie na mega ilość "zwierzęcych wątków", ale wtedy wypadałoby założyć swoje własne forum nie związane z Wizażem. Po trzecie, istnieje wiele polskich i zagranicznych stron internetowych poświęconych zwierzakom, z których przecież możecie korzystać. Nie wiem czy istnieją jakieś tematyczne fora, ale wydaje mi się, że w sieci jest coś takiego i tam też możecie dzielić się doświadczeniami. ![]() Oczywiście nie mam nic przeciwko zwierzakom, które bardzo lubię, ani też przeciwko wątkom na Wizażu dot. Waszych podopiecznych. Uważam tylko, że nowe podforum nie jest konieczne.
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Przyznaję szczerze, nie mam dziś siły odpisywać na wszystko co tu przeczytałam na "nie": i w innym wątku podanym wcześniej. Dyskusja rozgorzała na miarę nie wiem czego, a taki szczytny cel to jest przecież. Jedno zdanie na podsumowanie: dajcie wszystkim zwolenniczkom tego podforum przekonać się i je po prostu załóżcie na koniec, wtedy cała prawda wyjdzie na jaw... Bo jak dla mnie jest potrzebne. Przecież tak na prawdę nic się nie stanie jak ono powstanie, a że bałagan na forum? No cóż każdy musi znaleźć swoje miejsce na wizażu, ja je znalazłam
![]() Druga rzecz, może faktycznie jest pełno stron internetowych o zwierzakach, ja sama jestem na wielu akwarystycznych, ale tylko tu, na Wizażu mogę tak na prawdę o tym pogadać, i tak się składa że nie tylko na temat. Bo to jest Nasz Wizaż w którym każdy powinien znaleźć swój kąt. Ja zaczęłam na makijażach, a skończyłam głównie na wątku o akwarium ![]() A tam to tyle z mojej strony, pozostałe posty będą brzmiały: "jestem na tak!!!" ![]() No i znowu piękne zdjęcia kotów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Raróg
|
Dla mnie nie ma problemu z bałaganem, korzystam z opcji "Nowe posty" i tyle, jestem spokojnie na bieżąco
![]() Paula007, a wiesz, że będzie forum o muzyce? Wystarczyło parę wypowiedzi i już Oceniajka jest łączona z wizażem (wg zapowiedzi). Tymczasem my stworzyłysmy nagle problem nie do przejścia :/ aprzybyla - jak się zaczęło, trzeba do końca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tego, że w necie są str. o zwierzakch to z takim podejściem wizaż nie byłby potrzebny bo w necie mozna znaleźć wszystko, na kazdy temat. Wg mnie Forum o zwierzakach jest bardziej potrzebne np. Intymnie. Zwierzaki górą!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pmoc zwierzakom, pomaganie wizażankom, które maja chore zwierzaki to nie plotki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bierz wszystkiego dosłownie. Acha, przysżłam tu tylko wyrazić woje zdanie na temat podforum i nie mam zamiaru się z nikim kłócić. Jeśli szefowstwo zgodzi się na nowe podforum to prosze bardzo, nie będę robić strajku przeciwko temu. Tylko według mnie jest to niepotrzebne. EOT
![]() |
![]() |
#210 |
Konto usunięte
|
Wg Was(glosujacych na nie) jest to niepotrzebne i dlatego nie zalozylyscie watku z psosba o utworzenie takiego podforum.
Wg nas jest i dlatego taki watek jest. Jak juz napisala Villandra-zreszta bardzo madra uwaga-z takiem podejsciem,podejsciem odsylania Wizaz wcale nie bylby potrzebny,bo przeciez wszystko,na kazdy poruszany tu temat mozna znalezc na kilkuset innych forach. Laura-rzeczywiscie fajniusi ten Twoj kotek ![]() Aliksander-zaintrygowaly mnie te Twoje 2 kotki i rotweiler. Domyslam sie ze piesek musial byc do kotkow przyzwyczajany od malego? To jest ciekawe,ze czesto psy potrafia zyc tak w zgodzie z kotami. Ale to chyba kwestia wychowania-kot zaakceptuje malego psa tzn szczeniaka,natomiast pies nie koniecznie zaakceptuje malego kotka. U mnie bylo podobnie. Kiedys,dawno,dawno temu,jako mala dziewczynka,przynioslam do domu kota a za jakis czas pojawil sie w domu takze pies-jamnik. Kot byl juz dorosly ale szczeniaka zaakceptowal. Na poczatku byly problemy bo bywal zazdrosny natomiast potem oba czworonogi jadly z jednej miski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.