|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: .: Uporządkowane Różne Różności :.
73. Czarne spodnie z cienkiego jeansu, białe przeszycia, rozmiar to spore 36, lekkie dzwony, raz prane 74. Ażurowy sweterek z kaptrurem, troszkę sprany 75. Ażurowy, siatkowy płaszcz, raz prany poleciał do ALorah
Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-05-10 o 12:32 |
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
76. Śliczny top na lato, ciekawe wykończenie dołu, rozmiar S, wymienię na coś super leci do JOANNA16 77. Biały top, jedno ramiączko normalne, drugie wiązane, stan bdb, S 78. Biało-zielony top, stan bdb, S polecial do Kasienki
Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-05-12 o 16:56 |
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
79. Fioletowy top we wzorki wykończone srebrnym brokatem, który się troszkę sprał, wiązany na szyi, stan db-, rozmiar S, bradzo elastyczny 80. Czarny tanktop z drobnymi kwiatuszkami przy dekolcie, rozmiar od M w górę 81. Czarny tanktop z ozdobnymi kwiatami, przywieziony ze Szwecji, rozmiar od M w górę
Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-04-26 o 08:22 |
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
82. Czarny golf boucle, sprany dosyć, stan db-, rozmiar S 83. Trójkolorowy golf, mięciutki w dotyku, stan bdb, rozmiar M, elastyczny 84. Czarny golf we wzorki, stan bdb, rozmiar S
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
85. Bluzka na ramiączkach z logo Gucci, nie mam pojęcia, czy oryginalna, stan db+ 86. Bezrękawnik z golfem, raz prany, rozmiar od M w górę 87. Intensywnie czerwony golf, cieplutki, rozmiar od S w górę, stan db+
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
88. Komplet(2 czapki+szalik) w kolorze buraczkowym, unikatowy - robiony na zamówienie, stan bdb- 89. Intensywnie czerwona opaska na głowę, rozmiar 54-56, stan db+ 90. Czerwony, króciutki sweterek z milutkiego materiału, rozmiar S-M, stan bdb-
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
91. Swetr Hennes, z fręszlami na dole i na mankietach, rozmiar S-M, stan db + 92. Ażurowy, kremowy swetr, raczej krótki, S-M, stan bdb 93. Kamizelka - bolerko, wyszywana srebrną nitką, rozmiar uniwersalny, stan bdb-
Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-04-26 o 09:48 |
|
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
94. Żakiet - bolerko, krótki, cienki, stan bdb-, rozmiar S-M 95. Siateczkowy swetr z kapturem, rozpinany, stan db+, S-M
Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-05-12 o 16:57 |
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
97. Polarowe, ciemnoszare ponczo z kapturem, zapinane na haftkę, raz prane, rozmair uniwersalny poleciało do Możekiedyś 98. Wełniany, elegancki płaszcz, rozmiar na metce to 42, ale myślę że to 38, stan bdb 99. Czarna ramoneska, widać, że chodzona, ale wciąż db+, rozmiar od S w górę
Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-05-18 o 12:24 |
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
100. Fioletowa halka/koszulka do spania z koronką, stan bdb-, rozmiar S-M 101. Kremowa piżamka z koronką, rozmiar S, stan bdb- 102. Sztruksowa torebka formatu B5, do noszenia w ręce, stan db+ 103. Wełniana torba A4, stan db+
|
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
odp. u mnie
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi chodzi o spodnie szwedy masz w nich fotke tez numerek 44 jestem nimi bardzop zainteresowana |
|
|
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bluzeczka ta mi sie podoba a rybaczki masz jeszcze?
Edytowane przez JOANNA16 Czas edycji: 2006-11-28 o 20:20 |
|
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Poszukam zaraz czegoś za ten top, a o które rybaczki Ci chodzi? Przepraszam, ale już sama się nie orientuje, gdzie co mam
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Możesz mi podać wymiary tych jeansów? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1145892043
Ja za moment zmierzę swoje ![]() A ten depilator to rissmana? Ile go zostało ?
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz ide pomierzyc tak depilator z rosmmana mam z wymiankoi raz uzyłam mam alergie jest jakas polowa ty mi tez pomierz rybaczki |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
mam 2 pary jeansow te drogie sa dłuższe i z klinem wszytym jesli cie tamte zzainteresuja porobbie w nich fotki i pomierze
wymiarki spodni z kieszeniami dł.całych spodni 105cm. szer.w psie 33cm dł.nogawek od ud 81,5 szer.nogawek dołem 29cm. szer.w udach 23,5cm. |
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
To niestety będą na mnie za małe... te czarne sztruksy też takie malutkie? Chyba że chciałabyś się wymienić za tą brązową bluzkę? nic innego raczej na ten moment nie widzę, może masz coś w zanadrzu albo szykujesz jakąś dokładkę?
Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-04-26 o 11:37 |
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm te spodnie z klinami jeansy sa wieksze na mnie za duze moge ci pomierzyc i fotki na sobie porobic |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
podoba mi się
81. Czarny tanktop z ozdobnymi kwiatami, przywieziony ze Szwecji, rozmiar od M w górę a masz coś z kosmetyków? aha jeszcze jedno zrobiłabyś zdjęcie na sobie tej bluzki nr. 81 i jeszcze tej: 76. Śliczny top na lato, ciekawe wykończenie dołu, rozmiar S, wymienię na coś super |
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Joanna, to ja poprosze fotki, Kelsye mam jakieś jeszcze cienie i piankę do włosów
peeling i krem zmiękczający do stóp Avonu i jakieś tam inne rzeczy, napisz, czego mam szukać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

73. Czarne spodnie z cienkiego jeansu, białe przeszycia, rozmiar to spore 36, lekkie dzwony, raz prane

a bluzeczka ta mi sie podoba a rybaczki masz jeszcze?

?