![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
Marzka pomyłka ja biorę ślub 14 lipca 2007.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Witam Drogie Lipcówki!
Jestem własnie po udanych zakupach ślubnych ![]() ![]() ![]() Aktualnie jestesmy w trakcie zapraszania gości. Odwodnienie organizmu mi nie grozi w tym okresie hihihihihi ![]() ![]() Pozdrawiam słonecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
MONA.LIZA,
Pochwal sie bielizną proooosze ![]() A co do rozdawania zaproszen - to ja chyba poczekam na "po pierwszej przymiarce" ![]() ![]() ![]()
#185 |
Rozeznanie
|
My wybraliśmy nie najlepszy termin zapraszania gość - Święta. To było straszne. Gzie nie pojechaliśmy to ciasto i ciasto. Przez dwa dni jadłam tylko ciasto bo nie wypada odmówić jak częstują mazurkiem czy inna babką. Nie wspomnę o kg który osiadł się w moim brzuszku i "boczkach"
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
My nareszcie mamy fotografa
![]() I samochód zmieniliśmy na inny ![]() ![]() Większość zaproszeń mam zrobione, trochę rozdane, resztę zrobię dzisiaj i w weekend. Zamierzamy roazdać w ciągu następnych 2 tyg. wszystkie już. W święta daliśmy najbliżej rodzinie, a teraz reszta. Też przerażają mnie te wszystkie obiadki i kawki, dlatego część po prostu wyślemy. W USC też wszystkie formalności załatwione. Teraz jedynie do biura parafialnego. Parę spotkań z księdzemi i w poradni. Kurs tańca powinien się zacząć w przyszłym tygodniu. Pod koniec planujemy wziąć parę prywatnych lekcji, bo nienajlepsi z nas tancerze... ![]() Właściwie po raz pierwszy od dłuższego czasu mam poczucie, że już prawie wszystko pozałatwiane i jesteśmy na bieżąco, ufff... ![]() Pozdrowienia i dużo słońca w lipcu życzę Wam i sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Dawno Cię nie było widać gosiah, witamy ponownie
![]() Rewelacyjny ten Wasz pojazd, tylko pozazdrościć. Niestety u mnie nie ma zbyt dużego wyboru ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#188 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A nie było mnie, bo zajęci byliśmy przeprowadzką. Całe szczęście, że odbyło się to przed ślubem, bo nie wiedziałam, że zajmie tyle czasu i zaabsorbuje wszystkie moje siły... A kwiatki masz już upatrzone na samochód? Powinny być jakieś chcarakterystyczne ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
A pomysl na nasze autko slubne jest troche nietypowy - nie wynajmujemy zadnego chociaz było to w planach i to powaznych, ale zdazyło sie tak ze zaistniala potrzeba kupienia własnego i tak nam przypadło do gustu ze o innym nie chemy słyszec
![]() ![]() Jeszcze pochwale sie swoimi swieżo zamówionymi butkami Załącznik 379251
![]() Edytowane przez Wiktorynka Czas edycji: 2006-05-19 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Buty śliczne. Gratuluję odwagi co do obcasów - z moją gracją to bym leżała w nich na podłodze, zanim bym do ołtarza doszła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
Wiktorynka - czy to są może bytki ze sklepu internetowego (wyglądaja podobnie)? Mam tam upatrzony jeden model, ale jakoś nie mam zaufania do takich sklepów. Masz z nim jakieś doświadczenia ? Oto mój typ
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Prawdopodobnie to ten sam producent - ja zmieniałam kolor tła bo mnie ten róz draznił, a chciałam dopasowac je na spokojnie do sukienki.
Moje butki zamawia pani z salonu, bezposrednio u producenta. Co do ich wygody... hmm sama widziałam buty tej firmy przez chwile przy wybieraniu sukienki, ale zdaje sie na gust pani z salonu. Wiem ze to skóra -bardzo zalezy na tym zeby to nie było nic sztucznego, a cytując jej opinię "są baardzo wygodne"., a jakie są na prawde będe mogła powiedziec po 6 maja - wtedy mam pierwsza przymiarke. Czy mogłabys wkleić link tego sklepu internetowego? Z ciekawosci chce porównac ![]()
#193 |
Zadomowienie
|
gosiah,
Podoba mi sie pomysł z terenowym pick-up'em ![]() A obcas - 7 cm - o 1 cm wiecej niz do tej pory uwazałam za "do zniesienia" ... w razie czego mam w zapasie tenisówki ![]()
#194 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Daj znać jak z cenami ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
No cóż... moje wychodza drozej bo 200zł, w sklepie intarnetowym 165zł ... niewiem jakie sa koszty wysyłki.
W sumie moze wychodzic na to samo. Opowiem o butkach jak je zobacze - czyli za dwa tygodnie ... moze nie bedzie za pózno ![]()
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Hej! Dziewczyny proszę o radę! Wcześniej pisałam, że kupiłam buty ślubne. Jednak okazało się, że trochę mi nie pasują. Mam dwa typy butów. Jedne to buty z zaokrąglonymi noskami a drugie zakończone szpicem. Problem wynika z tego, że buty z zaokrąglonymi noskami trochę mi odchodzą od stopy i nieładnie to wygląda z boku (jest szpara między butem a stopą, ponieważ mam bardzo szczupłą stopę), ale pozytywną stroną jest, że są wygodne. Natomiast buty w szpic leżą mi idealnie na stopie, szczególnie dopasowany mam przód, jednak boję, że po paru godzinach chodzenia w takich butach z szpicami będą mnie obicierać.
Proszę pomóżcie mi podjąć decyzję jakie mam wybrać buty ślubne?? ![]() ![]() Załańczam zdjęcia pokazujące 2 fasony butów, nad którymi się zastanawiam?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Widzę, że nasi chłopcy są bardzo pomysłowi co do wyboru transportu, moj chciał jechac TIRem
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
MONA.LIZA, może spróbuj kupić sobie takiezelowe wkladki, tylko nie na całość buta w środku, one są takie malutkie w sumie na podbicie tylko, prawie niewidoczne. Jesli ci bardziej zalezy na tych z zaokrąglonymi czubkami, możesz sprobować. Weź buciki ze soba i zamontuj w sklepie wkladki jeśli będzie ok, to sobie zakupisz
![]() Jeśli chodzi o drugie buciki, myślę że szpic, nie powinien wpływać na obtarcie. Tylko że napewno paluszki może bardziej ściskać. Więcej nic nie doradzę, może dziewczyny mają większą wiedzę na ten temat. Ściskam, buziaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
82anusia : Dzieki za radę, jednakże sztuczki z wkładką już próbowałam i nic to nie daje
![]() Czekam na dalsze wasze rady ... Wiktorynka: Polowałam na taką bardotkę z firmy Lilly |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
U mnie z góry odpadają buty z "czubami". Mam dosyć szeroką stopę w okolicach palców
![]() Dla mnie liczy się przede wszystkim wygoda. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym założyć buty, które w momencie przymierzania gdzieś mnie już uciskają. Pod długą suknią ślubną nikt nie zauważy, że gdzieś tam cos odstaje, bo na buty nie zwraca się dużej uwagi, ich po prostu nie widać. Ja postawiłabym na wygodę, ale to tylko moje zdanie, zdecydować musisz sama ![]() PS. Śliczna bardotka ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Hejka! Mogę już odetchnąć ... mam nareszcie buty po dłuuuugich poszukiwaniach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Ja z moim obecnym narzeczonym, a przyszłym mężem wybraliśmy właśnie tą datę. Najzabawniejsze jest to, że kiedyś leniuchując po obiadku rozmawialiśmy sobie o różnych datach i Krzyś wymyślił właśnie tą 7.07.2007r. Nie wiecie jakie było Nasze zaskoczenie jak zobaczyliśmy w kalendarzu, że to SOBOTA!!!! I tak już zostało. Mamy nadzieję, że tyle siódemek napewno przyniesie nam szczęście. Postaram się opisywać to co już załatwiliśmy itp.
#203 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 7.07.2007r Czy któraś z Was też bierze ślub w tym dniu?
Świetna data i łatwo ją zapamiętać
![]()
#204 |
Zadomowienie
|
1. Co do butków: wybrałabym te, w których noga czuje sie najlepiej, chyba ze sukienka narzuca jakis konkretny kształt.
2. Co do autek - mój kuzyn do slubu jechał swoim TIR-em, a orszak slubny składał sie z samych busów ![]() 3. Co do bielizny - mniammmmm ... podoba mi się ta badotka ![]() ![]() 4. Wczoraj bylismy na przymiarce surduta - mój TŻ wyglada PERFEKCYJNIE! Jak wyszedł z kabiny ubrany to najzwyczajniej w swiecie zaniemówiłam ![]() ![]() ![]() ![]()
#205 |
Przyczajenie
|
Strasznie się ucieszyłam jak zobaczyłam ten wątek
![]() Ja też z moim narzeczonym bierzemy ślub 7.07.2007 ![]() ![]() ![]() Junia1 gratulacje! Napisz gdzie bierzecie ślub ![]() ![]() A swoją drogą lekko się zestresowałam, bo my na razie mamy załatwioną tylko salę...Wydawało mi się, że to jeszcze tak dużo czasu ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
My tez polecamy wroclawskiego Diuka
![]() pozdrawiam
#207 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiktorynka, fajne buty. A jakim autem wy jedziecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
My bierzemy ślub w Radomsku natomiast salę wynajęliśmy w Lgocie Wielkiej/k Radomska. Jak dla mnie jest naprawdę śliczna, a widziałam już kilkadziesiąt sal, ponieważ pracuję jako kelnerka na weselach
![]() Maadzia 82 cieszę się, że bierzecie ślub tego samego dnia i miesiąca mam nadzieję że własnie te siódemki przyniosą nam WIELKIE SZCZĘŚCIE ![]()
#209 |
Zadomowienie
|
![]() A autko to ...mały słodki renault clio ... prosto z raju ![]()
#210 |
Zakorzenienie
|
Ja tez bede miala slub w przyszlym roku ale sierpien - wrzesien ten czas biore pod uwage
![]() Jeszcze nie mam nic zalatwionego ...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.