![]() |
#181 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Stosowanie Diacnealu - refleksje
Cytat:
![]() ![]() Produkty są pełnowartościowe, ważne do maja 2008, oprócz tego, że Effaclar był tani wraz z miniproduktami to jeszcze dostałam dwie dodatkowe próbki, także naprawdę polecam. Wysłane paczką, w wielkiej grubej i zabezpieczonej kopercie ![]() Dodam, że przelałam pieniądze w sobotę po południu, a paczka była u mnie już w poniedziałek. I jeszcze dodam świetny kontakt mailowy. Fakty mówią same za siebie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Gość
|
O,ja mam morze próbek Redermica
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
L V wlasnie u Limarii w sklepie widzialam dotowy 1% roztwor i tak sie nad nim wlasnie zastanawiam intensywnie
![]()
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wybaczcie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny a czy ten Diroseal to jest w kolorze tylko zielonym?? Czy będzie on dla mnie odpowiedni? moja cera reaguje na zmiany temperatury- w pomieszczeniach z klimatyzacją jest zaczerwieniona :/ w sumie mam zaskórniki w okolicy nosa i na nim, cera jest normalno-mieszana
![]() Proszę doraźdzcie mi czy mogę używać Diacneal czy może lepiej Diroseal?? Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Gość
|
Kacha, ja Redermic mam właśnie do suchej skóry, używam go dopiero od tygodnia, więc na razie nie piszę recenzji jako przykładna Pudernica
![]() Może po Redermicu mam bardziej miękką buzię, ale nie jestem pewna, czy to raczej nie siła autosugestii - oczywiście kwas hialurynowy. W składzie jest dodatkowo wąkrotka azjatycka, ale prawdopodbnie w śladowych ilościach, ona działa regenująco i przyspiesza gojenie oraz pochodna kw. salicylowego (a jak ![]() Tak od kilku lat używam Active C, więc moja buzia traktuje wit. C jak tlen - nie może bez niego żyć. Redermic nie zrobi nic nowego, bo nie ma czym ![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Gość
|
Ginger, to sa zupełnie różne kosmetyki.
Jeden szkodzi na naczynka, drugi wręcz przeciwnie ![]() Najpierw zajrzyj na KWC. PS przy skłonności do naczynek sauna jest zabroniona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Sandija jesteś okropna...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Gość
|
A bo Maniu, ze mnie wychodzi taka kusicielka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Tylko nie kuś za często, bo mój portfel może nie być zadowolony...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Gość
|
Cytat:
Ja zapłaciłam 88zł za 40ml, więc wychodzi taniej niż Active C - 75 zł za 30ml ![]() Jak masz zapędy czarownicy ![]() ![]() Poczytaj sobie wątek o serum-samoróbce, kopalnia wiedzy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=serum+q10 Pozdrawiam, ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Sandijko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Gość
|
Proszę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc jednak przymierzę się do Redermica. A tak w ogóle to masz racje Sandija, ja także odkąd zaprzyjażniłam się z Juvitem czy serum z wti C to juz sobie inaczej nie wybrażam. Pilegnacja retonoidami, filtrami i witC ma jedna wadę - uzależnia ![]() I jeszcz jedno - Effaclar powyciągał mi te ropne gule na wierzch, juz je załatwiłam, teraz się goją. Mam tylko nadzieje ze nie zostaną mi po nich koszmarne przebarwienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Gość
|
Co mam nie kusić, jak mi za to płacą? Te wszystkie wielkie koncerny - od Avene przecież mam prowizję za każdy post, w którym chwalę filtry, a od LPR - produkty z wit. C, no już zapomniałyście?
![]() L_V spokojnie, gule nie zostaną - przy tym całym naszym kosmetycznym arsenale nie mają szans ![]() A czym w końcu je załatwilaś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Gość
|
No to najważniejsze, że już po nich. A zaczerwienieniami się nie przejmuj, bo w trakcie kwasów i retinoidów są jakieś bardziej czerwone i w ogóle wyglądają dramtyczniej, ale goją się bez śladu. A wygląda to tak makabrycznie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Sandija, dzięki za słowa otuchy! Nie zamierzam rezygnowac z retinoidów, bo plusy daleko przewyższają minusy...będę cierpliwa i poczekam
![]() BTW, Sandija, pisałaś w tym wątku że uzywasz jakiegos kremy/serum Dax Cosmetics z Q10...napisałąś moze jakas recenzje na KWC o tym komsetyku? Ja szukam czegos z Q10 i poki co nic mnie nie zachwyca... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Gość
|
To ten: http://www.kosmetykionline.pl/produc...products_id=89
Nie ma go w KWC. Zaraz go zgłoszę ![]() Jak się tylko pojawi, to wystawię recenzję i Cię powiadomie. To jeden z moich ulubionych kremików na noc - skóra odpoczywa od kwasów i retinoidów, a on robi swoje. Fajne działanie, bo fajny skład ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Jako, że o effeclarze też tu rozmawiacie, a z rozważań na temat diacnealu jestem (wbrew własnej woli) wykluczona, chciałam właśnie o effeclar k zapytać.
Czy trzeba w jego przypadku również odczekać te min. pół godziny od aplikacji przed nałożeniem innego preparatu? Chciałabym nakładać go pod filtr, np. popołudniu gdy już nie wychodzę. Ale problem w tym, że bardzo ściąga mi skórę i mam natychmiastową potrzebę napaćkania filtra po wchłonięciu się effeclaru. Czy 5-10min na wchłonięcie mu wystarczy, czy też nałożenie filtra po tak krótkim czasie znacznie osłabi jego działanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Gość
|
Kate, po 10 minutach możesz nałożyć już cosik innego
![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Sandija!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Gość
|
Nie ma za co
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki - dwa lekkie kremy nawilżające Avene stoją na mojej półce i się nudzą (są nowe), może któraś z was potrzebuje w związku z diacnealową kuracją?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
![]()
Kate a ile byś za nie chciała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
A buzi bym chciała takie ->
![]() Jeśli chcesz to podaj adres na PW to ci wyślę jeden, a drugi czeka na inną chętną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Kate, buzi dla Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() A mnie, jak już wspomniałam, trochę wysypało, tzn. mam aż 5 ![]() ![]() ![]() Alchemiczko, cieszę się, że próbka doszła (bo już zaczynałam się niepokoić) i mam nadzieję, że svr przynajmniej Tobie podpasuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.