Najlepszy krem na cellulit! pilne! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-02, 16:59   #181
Anula123
Zakorzenienie

GG do Anula123
Dot.: Najlepszy krem na celuli!!!pilne!!!

Cytat:
Napisane przez redobsession Pokaż wiadomość
Dziewczyny, please, niech odezwie się któraś, która używała kosmetyków Tołpy - czy rozgrzewają skórę i - co za tym idzie - czy przy skórze naczynkowej można ich używać
Ja ze 3 lata temu używałam takiego błotka Tołpy. Nakładałam 2 razy w tygodniu na 40 min i zawijałam się folią. Nie pamiętam, żeby rozgrzewał, ale celulit się zmniejszył. Teraz jestem po drugiej ciąży i też planuję to9 zakupić.
Stary 2008-04-04, 21:48   #182
Agataaa320
Raczkowanie

GG do Agataaa320

Redobsession- jestem Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź. zaraz po dzisiejszym a6w przyjdę poogladać te wszystkie stronki. Dziękuję bardzo.
Stary 2008-04-05, 11:04   #183
redobsession
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Najlepszy krem na celuli!!!pilne!!!

Cytat:
Napisane przez Agataaa320 Pokaż wiadomość
Redobsession- jestem Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź. zaraz po dzisiejszym a6w przyjdę poogladać te wszystkie stronki. Dziękuję bardzo.
Nie ma za co, polecam się na przyszłość i życze powodzenia i wytrwałości z ćwiczeniami

Anula 123 - dzięki wielkie za info co do Tołpy , pewnie się skuszę jak mi się Flos lek znudzi - ostatnio tego używam i na mnie działa super, wystarcza używanie raz dziennie, a nie 2 razy, ładnie napina skórę (wersja kremu do skóry naczynkowej)
redobsession jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-08, 21:27   #184
Agataaa320
Raczkowanie

GG do Agataaa320

Przeczytałam sporo i najtrudniej będzie mi się rozstać z długimi, gorącymi kąpielami. trudno, uroda wymaga poświęceń. no i będę musiała się zaopatrzyć w szorstką gąbkę do codziennego szorowańska i w jakiś porządny krem na celulitis, zastanaiwałam sie nad tym goodbye cellulite z nivea, choć nie mam tak naprawdę pojęcia który krem mam wybrać i czy mój wiek (15lat) ma jakieś ogromne w tym znaczenie [oczywiście nie mówie tu o kremach z informacja +35 lat] . Aaaa z tych ćwiczeń najbardziej przypadło mi do gustu robienie przesiadów z nogami szerzej rozstawionymi niż barki - będzie ciężko.

Cytat:
Napisane przez redobsession Pokaż wiadomość
Nie ma za co, polecam się na przyszłość i życze powodzenia i wytrwałości z ćwiczeniami
jeszcze raz dziękuję
Stary 2008-04-10, 22:00   #185
gossiakk
Raczkowanie

A ja mam do Was pytanie, otoz od tygodnia stosuje galenic cellureverse-serum wyszczuplajace no i dodtkowo myje sie specjalna naturalna szczotka, masujac ten moj cellulit na udach. No i zaczely mi pekac naczynka i zaczely byc widoczne żyły powierzchniowe. Straszne siniaki mi sie robia. Wiem ze wszystkie te zabiegi pobudzaja krazenie, ale czy Wy tez macie takie skutki uboczne?
gossiakk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-11, 22:55   #186
Gugus007
Raczkowanie

Hej a stosowała któraś juz z was ten AA SLIM EXPRESSO...bo ja to mam od tygodnia i taki fajny efekt chłodzący tylko nie wiem czy to kolejny badziew czy co..a tego czarojstwa chce się pozbyć..
Gugus007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-13, 18:19   #187
Anula123
Zakorzenienie

GG do Anula123

Cytat:
Napisane przez Gugus007 Pokaż wiadomość
Hej a stosowała któraś juz z was ten AA SLIM EXPRESSO...bo ja to mam od tygodnia i taki fajny efekt chłodzący tylko nie wiem czy to kolejny badziew czy co..a tego czarojstwa chce się pozbyć..
Używałam jakiś czas temu. Nawet fajnie działa. Do tego stosuję taki masażer z wypustkami.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-13, 19:23   #188
Gugus007
Raczkowanie

Jezli mówisz,że działa to jestem happy... ja tak planuje na dwie tubki pojechac zobaczymy co z tego bedzie
Stary 2008-08-02, 13:43   #189
agusia1
Raczkowanie

Też sie wziełam za cellulit.... kupiłam krem XXL z A.T.W. naturalne kosmetyki, nawet z problemami tzw. pajaczkami, nie rozgrzewa, łatwo sie rozporwadza, delikatny, wygładza... narazie zaczęłam sie smarowac, zobaczymy jakie beda efekty no i w planach jakas gimnastyka
Stary 2008-08-04, 17:43   #190
Gugus007
Raczkowanie

To pisz efekty
Stary 2008-08-26, 15:37   #191
2724fc39232e7d7e714caae7afe31b7bba2006d5_62c613f34a28b
Konto usunięte

Używam
http://bodycenter.pl/pielegnacja-cia...lastyna?id=641
a przedtem
http://bodycenter.pl/pielegnacja-cia.../tanita?id=576
obydwa efektywne, dają fajny efekt najpierw delikatnego chłodzenia-mrowienia a potem lekkiego rozgrzania. Niemal "czułam" jak rozpuszczają mi grudki tłuszczu Efekty na mnie były widoczne po ok. 4 tyg. regularnego stosowania 1 raz dziennie.
2724fc39232e7d7e714caae7afe31b7bba2006d5_62c613f34a28b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 17:51   #192
Emola
Raczkowanie

Zgadzam sie całkowicie ze stwierdzieniem , że w walce z cellulitem najważniejszy jest masaż , gąbką , szczotka, ręką ... trzeba rozbijać te złogi które tworzą pomarańczową skórkę , sam krem nigdy nie wystarczy. Ja do tego masażu używam od jakiegoś czasu olejku antycellulitowego z Biochemii Urody http://www.biochemiaurody.com/sklep/...icellulit.html , jeszcze za wcześnie żeby chwalić się sukcesem , ale wiem że odpowiedni masaż w połączeniu z tym olejkiem na pewno pomoże, sam olejek pewno cudów nie zdziała. Nie wierze w cudowne działanie kremów czy olejków musi to być połączone z jakimś ruchem, ćwiczeniami lub masażami.
Emola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-27, 17:53   #193
Emola
Raczkowanie

[1=2724fc39232e7d7e714caae 7afe31b7bba2006d5_62c613f 34a28b;8757133]Używam
http://bodycenter.pl/pielegnacja-cia...lastyna?id=641
a przedtem
http://bodycenter.pl/pielegnacja-cia.../tanita?id=576
obydwa efektywne, dają fajny efekt najpierw delikatnego chłodzenia-mrowienia a potem lekkiego rozgrzania. Niemal "czułam" jak rozpuszczają mi grudki tłuszczu Efekty na mnie były widoczne po ok. 4 tyg. regularnego stosowania 1 raz dziennie.[/quote]
Miku! Czy te grudki tłuszczu rozpuszczały ci się tylko od smarowania , czy troche masażu też było?
Stary 2008-08-27, 18:36   #194
lucy.p
Przyczajenie

Dziewczyny
Na cellulit najlepszy jest rower, żadne kremy nie pomagały a jazda na rowerze okazała się strzałem w dziesiątkę.
lucy.p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-28, 12:22   #195
2724fc39232e7d7e714caae7afe31b7bba2006d5_62c613f34a28b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Emola Pokaż wiadomość
Miku! Czy te grudki tłuszczu rozpuszczały ci się tylko od smarowania , czy troche masażu też było?
Bardzo dokładnie wmasowywałam w ciało, tak przez 3-5 min (nie dłużej, bo mi się nie chciało ) do całkowitego wchłonięcia, ale nigdy nie używałam szorstkich rękawic do masażu albo specjalnych masażerów. Obydwa kremy ładnie się wchłaniały, więc stwierdziłam, że nie potrzebuje dodatkowego masowania.
2724fc39232e7d7e714caae7afe31b7bba2006d5_62c613f34a28b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-28, 23:28   #196
Emola
Raczkowanie

Tak myślałam , dlatego lubie mój olejek bo zmusza mnie do mocnego wmasowywania przez kilka minut, na prawdziwy, dluższy masaż pozwalam sobie rzadko bo nie mam czasu , ale codzienne kilkuminutowe smarowanie daje efekty
Stary 2008-10-11, 09:48   #197
cybercat11
Rozeznanie

muszę się zmobilizować do tych masaży bo to chyba najlepszy sposób na zwalczenie celulitisu
cybercat11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 15:11   #198
tuesdaychild
BAN stały

Na cellulit to chyba nie ma nic lepszego niż GUAM
Stosuję przed każdą wiosną i taki efekt, jak dają te kosmetyki, to prawdziwy cud
Kupuje najczesciej na cosmetia.pl, ale jest tego pełno w internecie.
tuesdaychild jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 21:17   #199
MALEm
Przyczajenie

Hmm nie ma zlotego srodka na celulit a juz napewno nie uda Ci sie go zwalczyc tylko i wylacznie za pomoca kremu Ja uzywalam kosmetykow anty z Eveline i bylam POWIEDZMY ZE usatysfakcjonowana Podstawa mojej walki ze skorka nie stanowily jednak chemiczne specyfiki a dieta i ruch Krem jest jedynie dodatkiem stanowi ostatni szlif w walce nawilzajac napinajac i ujedrniajac skore

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Na zajeciach kosmetycznych omawialysmy cos takiego jak BANKA CHINSKA Podobno rewelacyjnie zwalcza celulit Oczyszcza organizm z toksyn i generalnie jest na plus Nie powinny z niej jednak korzystac osoby o slabych naczynkach bo moga popekac i pojawic sie since
MALEm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 23:40   #200
irenkaaa
Zakorzenienie

a jakis co moge w Irlandii kupic polecicie? musze sie tego choc troche pozbyc . masaz, tabletki, krem, zel , cokolwiek ratuuuuuunku
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 11:41   #201
celnineczka
SPAMER
Nieopłacona reklama

Bez masaży nie da rady żeby takie kremy coś zaskutkowały ;/ Nawet te z najwyższej półki.
Taki krem antycellulitowy trzeba wcierać conajmniej kilka minut ,masując skórę na pośladkach czy na udach. W przeciwnym razie taka kuracja jest zupełnie bez sensu....
celnineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-21, 23:43   #202
Be You tiful
Przyczajenie

Próbowałyście kosmetyków GUAM na cellulit?
Jak tak i polecam szczegolnie krem dermotermica inthenso. Naprawdę widać efekty!!! Mają też fajne koncentraty błotne, zauwazyłam efekt ujędrnienia skóry, ale dla mnie troche za duzo z tym roboty, trzeba się folią owijać itd.
No ale w końcu wiosna się zbliża- trzeba walczyć z tym potworem!!!

: roza::r oza::ro za::roz a::roza :
Be You tiful jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-14, 13:28   #203
Tam Dao
Raczkowanie

Drogie Panie

Musze przyznac, ze stosowalam juz 1001 kosmetyk na cellulit i prawda jest przykra: tanie kosmetyki nie dzialaja, przynajmniej nie dlugofalowo i nie na zaawansowany/widoczny cellulit.

Najlepsze efekty daje dieta + ruch+ masaz rekawica.
Sposrod kosmetykow wyprobowani faworyci, ktorzy regularnie stosowani daja dlugotrwale efekty to:

Guerlain - Issima Body Secret, Ice Lift Body Treatment
Revitol - Cellulite Solution
Dermology - Cellulite Solution
Clarins - Body Shaping Cream

Oraz roztwor do picia Inneov, najlepiej stosowany razem z ktoryms z kremow.

Walka jest dluga i meczaca ale z pomoca powyzszych przynosi dobre efekty.
Tam Dao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-26, 23:52   #204
thekonstancja
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to thekonstancja

Cytat:
Napisane przez lutiana Pokaż wiadomość
hmmmm to troche zabrzmialo jak "ja w Twoim wieku..."
No ...troszke....
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
niunieczku jak ja miałam 22 lata jak ty, to nie tylko nie widziałam na oczy celulitu i nie stosowałam niczego prócz balsamu nawilżającego ale nawet nie wiedziałam ,że coś takiego jak celulit istnieje.

Ten wątek załozyła wizażanka,kóra przekroczyła 40 r. zycia i własnie ona pytala o skuteczność preparatów wspomagających pozbycie się celulitu.

Taki preparat nie będzie skuteczny dla 20 latki, bo on nie ma na co być u niej skuteczny i jest wyrzucaniem pieniędzy , tyle samo zdziała basam za 7 zł , a nawet brak balsamu o ile skóra nie jest sucha bo w tym wypadku pomaga po prostu poprawa krążenia głównie limfatycznego spowodowana masażem.
ROz-ter-Ko, a moze po prostu nie widzialas bo nie wiedzialas ze istnieje...?Gratul acje w kazdym razie,Zycie w "twoich czasach" musialo byc duuuzo latwiejsze dla kobiet/nastolatek i w ogole plci zenskiej
thekonstancja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 12:19   #205
juuuustyna
Przyczajenie

Heja!

Ja też słyszałam że guam jest świetny, raz nawet miałam u kosmetyczki wykonany taki zabieg i skóra był gładka i napięta. Ale kosztowało mnie to 160 zł więc stwierdziłam że sama sobie kupię i będę zabiegi robić w domu. Teraz na necie wyczytałam o guamie frddro, który nie rozgrzewa tylko chłodzi. Próbowałyście go? Ktory jest najlepszy? Zależy mi na walce z cellulitem i ujędrnienie skóry

pozdrawiam
juuuustyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-26, 23:50   #206
martuska87
martuska877

jak zrobic ten peeling kawoowy tez mam ten problem

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

podaj nazwe

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

ju zwiem
martuska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-19, 17:11   #207
Saba85
BAN stały

Hey! odkopuję ten wątek! szukam czegoś skutecznego na cellulitis. Najlepiej coś w kremie! próbowałyście Revitol Cellulit? Możecie polecić jakiś inny dobry krem? Znalazłam też ranking najlepszych kremów http://kremnacellulit.com.pl/. Może coś z tego?
Saba85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-14, 22:39   #208
paula123098
BAN stały

ja mialam okropny problem z celulitem, cwiczylam, jadlam zdrowo, stosowalam kremy, niestety nic nie pomagalo, kiedys natrafilam na te strone http://dla-kobiet.jimdo.com/ i tam znalazlam tabletki na celulit, do ktorych bylam nastawiona negatywnie, aczkolwiek stanowily one moja ostatnie deske ratunku, wiec zastosowalam je i okazalo sie ze celulit zniknal ! od tego czasu caly czas biore tabletki a po odstawieniu mam zamiar jesc zdrowiej by cellulit nigdy juz nie powrocil
paula123098 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-15, 11:04   #209
pati2313
BAN stały

polecam gorąco ta strone www.dla-kobiet.jimdo.com produkt bodajze celinea i cwiczenia , wszystko jest tam pieknie opisane .
pati2313 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 11:01   #210
ellish
Zakorzenienie

zadne kremy na cellulit nie dzialaja. Jedynie nawilzaja skore, ale nie maja prawa dzialac. Na zajeciach sie o tym dowiedzialam. Wykladowczyni mowila,, te kremy to pic na wode i zeby tego nie kupywac...
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości