|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepszy krem na celuli!!!pilne!!!
Ja ze 3 lata temu używałam takiego błotka Tołpy. Nakładałam 2 razy w tygodniu na 40 min i zawijałam się folią. Nie pamiętam, żeby rozgrzewał, ale celulit się zmniejszył. Teraz jestem po drugiej ciąży i też planuję to9 zakupić.
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Redobsession- jestem Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź.
Dziękuję bardzo.
|
|
#183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Anula 123 - dzięki wielkie za info co do Tołpy |
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Raczkowanie
|
Przeczytałam sporo i najtrudniej będzie mi się rozstać z długimi, gorącymi kąpielami.
trudno, uroda wymaga poświęceń. no i będę musiała się zaopatrzyć w szorstką gąbkę do codziennego szorowańska i w jakiś porządny krem na celulitis, zastanaiwałam sie nad tym goodbye cellulite z nivea, choć nie mam tak naprawdę pojęcia który krem mam wybrać i czy mój wiek (15lat) ma jakieś ogromne w tym znaczenie [oczywiście nie mówie tu o kremach z informacja +35 lat] . Aaaa z tych ćwiczeń najbardziej przypadło mi do gustu robienie przesiadów z nogami szerzej rozstawionymi niż barki - będzie ciężko. Cytat:
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam do Was pytanie, otoz od tygodnia stosuje galenic cellureverse-serum wyszczuplajace no i dodtkowo myje sie specjalna naturalna szczotka, masujac ten moj cellulit na udach. No i zaczely mi pekac naczynka i zaczely byc widoczne żyły powierzchniowe. Straszne siniaki mi sie robia. Wiem ze wszystkie te zabiegi pobudzaja krazenie, ale czy Wy tez macie takie skutki uboczne?
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() a stosowała któraś juz z was ten AA SLIM EXPRESSO...bo ja to mam od tygodnia i taki fajny efekt chłodzący tylko nie wiem czy to kolejny badziew czy co..a tego czarojstwa chce się pozbyć..
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Używałam jakiś czas temu. Nawet fajnie działa. Do tego stosuję taki masażer z wypustkami.
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Jezli mówisz,że działa to jestem happy... ja tak planuje na dwie tubki pojechac zobaczymy co z tego bedzie
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Też sie wziełam za cellulit.... kupiłam krem XXL z A.T.W. naturalne kosmetyki, nawet z problemami tzw. pajaczkami, nie rozgrzewa, łatwo sie rozporwadza, delikatny, wygładza... narazie zaczęłam sie smarowac, zobaczymy jakie beda efekty
no i w planach jakas gimnastyka
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
To pisz efekty
|
|
|
|
|
#191 |
|
Konto usunięte
|
Używam
http://bodycenter.pl/pielegnacja-cia...lastyna?id=641 a przedtem http://bodycenter.pl/pielegnacja-cia.../tanita?id=576 obydwa efektywne, dają fajny efekt najpierw delikatnego chłodzenia-mrowienia a potem lekkiego rozgrzania. Niemal "czułam" jak rozpuszczają mi grudki tłuszczu Efekty na mnie były widoczne po ok. 4 tyg. regularnego stosowania 1 raz dziennie.
|
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam sie całkowicie ze stwierdzieniem , że w walce z cellulitem najważniejszy jest masaż , gąbką , szczotka, ręką ... trzeba rozbijać te złogi które tworzą pomarańczową skórkę , sam krem nigdy nie wystarczy. Ja do tego masażu używam od jakiegoś czasu olejku antycellulitowego z Biochemii Urody http://www.biochemiaurody.com/sklep/...icellulit.html , jeszcze za wcześnie żeby chwalić się sukcesem , ale wiem że odpowiedni masaż w połączeniu z tym olejkiem na pewno pomoże, sam olejek pewno cudów nie zdziała. Nie wierze w cudowne działanie kremów czy olejków musi to być połączone z jakimś ruchem, ćwiczeniami lub masażami.
|
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
[1=2724fc39232e7d7e714caae 7afe31b7bba2006d5_62c613f 34a28b;8757133]Używam
http://bodycenter.pl/pielegnacja-cia...lastyna?id=641 a przedtem http://bodycenter.pl/pielegnacja-cia.../tanita?id=576 obydwa efektywne, dają fajny efekt najpierw delikatnego chłodzenia-mrowienia a potem lekkiego rozgrzania. Niemal "czułam" jak rozpuszczają mi grudki tłuszczu Efekty na mnie były widoczne po ok. 4 tyg. regularnego stosowania 1 raz dziennie.[/quote]Miku! Czy te grudki tłuszczu rozpuszczały ci się tylko od smarowania , czy troche masażu też było? |
|
|
|
|
#194 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny
Na cellulit najlepszy jest rower, żadne kremy nie pomagały a jazda na rowerze okazała się strzałem w dziesiątkę. |
|
|
|
|
#195 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Tak myślałam , dlatego lubie mój olejek bo zmusza mnie do mocnego wmasowywania przez kilka minut, na prawdziwy, dluższy masaż pozwalam sobie rzadko bo nie mam czasu , ale codzienne kilkuminutowe smarowanie daje efekty
|
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
muszę się zmobilizować do tych masaży bo to chyba najlepszy sposób na zwalczenie celulitisu
|
|
|
|
|
#198 |
|
BAN stały
|
Na cellulit to chyba nie ma nic lepszego niż GUAM
Stosuję przed każdą wiosną i taki efekt, jak dają te kosmetyki, to prawdziwy cud Kupuje najczesciej na cosmetia.pl, ale jest tego pełno w internecie. |
|
|
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
Hmm nie ma zlotego srodka na celulit a juz napewno nie uda Ci sie go zwalczyc tylko i wylacznie za pomoca kremu Ja uzywalam kosmetykow anty z Eveline i bylam POWIEDZMY ZE usatysfakcjonowana Podstawa mojej walki ze skorka nie stanowily jednak chemiczne specyfiki a dieta i ruch Krem jest jedynie dodatkiem stanowi ostatni szlif w walce nawilzajac napinajac i ujedrniajac skore
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Na zajeciach kosmetycznych omawialysmy cos takiego jak BANKA CHINSKA Podobno rewelacyjnie zwalcza celulit Oczyszcza organizm z toksyn i generalnie jest na plus Nie powinny z niej jednak korzystac osoby o slabych naczynkach bo moga popekac i pojawic sie since
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
a jakis co moge w Irlandii kupic polecicie? musze sie tego choc troche pozbyc . masaz, tabletki, krem, zel , cokolwiek ratuuuuuunku
|
|
|
|
|
#201 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-09
|
Bez masaży nie da rady żeby takie kremy coś zaskutkowały ;/ Nawet te z najwyższej półki.
Taki krem antycellulitowy trzeba wcierać conajmniej kilka minut ,masując skórę na pośladkach czy na udach. W przeciwnym razie taka kuracja jest zupełnie bez sensu.... |
|
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
Próbowałyście kosmetyków GUAM na cellulit?
Jak tak i polecam szczegolnie krem dermotermica inthenso. Naprawdę widać efekty!!! Mają też fajne koncentraty błotne, zauwazyłam efekt ujędrnienia skóry, ale dla mnie troche za duzo z tym roboty, trzeba się folią owijać itd. No ale w końcu wiosna się zbliża- trzeba walczyć z tym potworem!!! ![]() |
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Panie
Musze przyznac, ze stosowalam juz 1001 kosmetyk na cellulit i prawda jest przykra: tanie kosmetyki nie dzialaja, przynajmniej nie dlugofalowo i nie na zaawansowany/widoczny cellulit. Najlepsze efekty daje dieta + ruch+ masaz rekawica. Sposrod kosmetykow wyprobowani faworyci, ktorzy regularnie stosowani daja dlugotrwale efekty to: Guerlain - Issima Body Secret, Ice Lift Body Treatment Revitol - Cellulite Solution Dermology - Cellulite Solution Clarins - Body Shaping Cream Oraz roztwor do picia Inneov, najlepiej stosowany razem z ktoryms z kremow. Walka jest dluga i meczaca ale z pomoca powyzszych przynosi dobre efekty. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 | |
|
Raczkowanie
|
No ...troszke....
![]() Cytat:
Gratul acje w kazdym razie, Zycie w "twoich czasach" |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
Heja!
Ja też słyszałam że guam jest świetny, raz nawet miałam u kosmetyczki wykonany taki zabieg i skóra był gładka i napięta. Ale kosztowało mnie to 160 zł więc stwierdziłam że sama sobie kupię i będę zabiegi robić w domu. Teraz na necie wyczytałam o guamie frddro, który nie rozgrzewa tylko chłodzi. Próbowałyście go? Ktory jest najlepszy? Zależy mi na walce z cellulitem i ujędrnienie skóry ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#206 |
|
martuska877
|
jak zrobic ten peeling kawoowy tez mam ten problem
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- podaj nazwe ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- ju zwiem |
|
|
|
|
#207 |
|
BAN stały
|
Hey!
odkopuję ten wątek! szukam czegoś skutecznego na cellulitis. Najlepiej coś w kremie! próbowałyście Revitol Cellulit? Możecie polecić jakiś inny dobry krem? Znalazłam też ranking najlepszych kremów http://kremnacellulit.com.pl/. Może coś z tego?
|
|
|
|
|
#208 |
|
BAN stały
|
ja mialam okropny problem z celulitem, cwiczylam, jadlam zdrowo, stosowalam kremy, niestety nic nie pomagalo, kiedys natrafilam na te strone http://dla-kobiet.jimdo.com/ i tam znalazlam tabletki na celulit, do ktorych bylam nastawiona negatywnie, aczkolwiek stanowily one moja ostatnie deske ratunku, wiec zastosowalam je i okazalo sie ze celulit zniknal ! od tego czasu caly czas biore tabletki a po odstawieniu mam zamiar jesc zdrowiej by cellulit nigdy juz nie powrocil
|
|
|
|
|
#209 |
|
BAN stały
|
polecam gorąco ta strone www.dla-kobiet.jimdo.com produkt bodajze celinea i cwiczenia , wszystko jest tam pieknie opisane .
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
zadne kremy na cellulit nie dzialaja. Jedynie nawilzaja skore, ale nie maja prawa dzialac. Na zajeciach sie o tym dowiedzialam. Wykladowczyni mowila,, te kremy to pic na wode i zeby tego nie kupywac...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

Dziękuję bardzo.

trudno, uroda wymaga poświęceń.
no i będę musiała się zaopatrzyć w szorstką gąbkę do codziennego szorowańska i w jakiś porządny krem na celulitis, zastanaiwałam sie nad tym goodbye cellulite z nivea, choć nie mam tak naprawdę pojęcia który krem mam wybrać i czy mój wiek (15lat) ma jakieś ogromne w tym znaczenie [oczywiście nie mówie tu o kremach z informacja +35 lat] . 

Gratul acje w kazdym razie,
Zycie w "twoich czasach"