|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: Walczymy o idealną sylwetkę (start 18 IV 2006)
Gorzałka ja też polecam owoce!!!Ja jako mała dziewczynka nienawidziłam ciemnego pieczywa,ale na szczęście to się zmieniło. Nie wiem czy u was w sklepach jest taki chleb Oskroba-chleb żytni pełnoziarnisty/z soją aLe według mnie jest pyszny
![]() na jakimś forum znalazłam też następujący przepis: Ciasteczka owsiane Szklankę mąki, płatków owsianych, otręb pszennych wymieszać ze szklanką rodzynek i łyżką proszku do pieczenia, w drugim naczyniu wymieszać jajko z łyżką oleju i szklanką soku jabłkowego, następnie wymieszać zawartości obydwu naczyń. Dla lepszego smaku można dodać cynamon, nakładać łyżką na blachę - wychodzi ok. 30 ciasteczek. Mimo, że nie ma w nich cukru, są słodkie i smakują super! Polecam ![]() jedno ciasteczko około 40 kalorii Super!!ja połowę mąki pszennej zastępuję taka naturalną(żytnią ?), nie trzeba też dodawać rodzynek albo można zastąpić czymś innym-w każdym razie możliwości wiele.Radziłabym dodać cynamon-nie tylko pyszny ale podobno pomaga w odchudzaniu! To nie jest taki zwyczajny "słodycz"-"0"cukru,wspomaga trawienie,ma ogromnie dużo błonnika i 3-4można się naprawdę najeść.No i nawet gdy podczas pracy lub zajęć nie mamy czasu na zdrowy posiłek z czystym sumieniem możemy schrupać sobie takie czasteczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
a co do słabości do czekolady właśnie zastanawiam się nad kupieniemKremu czekoladowego DaxCosmetic z serii face&body.Internautkibard zo go zachwalają.Może bym jeszcze dziś skoczyła -przy okazji trochę ruchu w ten słoneczny dzionek...
Shemreolin-rzeczywiście "orientacyjnie"!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
Dzieki za odpowiedzi
![]() Rozjerze sie jutro za jakas herbatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam ten peeling. Jest naprawdę świetny --> http://www.lirene.pl/pl/lirene_cialo...p?ids=3&id=313
I do tego ich balsam do ciała z kumkwatu ![]() ![]()
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Kobietki a co zrobic zeby utracic zbedna wode z organizmu??
![]() czy sa jakeis herbatki na to?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Shemreolin- ale fajna ta rozpiska Twoja na poprzedniej stronie! A w jakim programie ja zrobilas?? Ja tez chce taka !!!
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Witam prosze mnie tam dopisać na czarną liste
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
BAN stały
|
WY WSZYSTKIE NIENORMALNE JESTESCIE !!!!!!!!!
![]() WYSTARCZY WAM RZUCIC HASLO "ODCHDZANIE" I OD WCZORAJ NABIŁY DURNE BABY 7 STRONICOWY WĄTEK!!!! ![]() ![]() Na litość boską nie da sie z Wami , noo!!!!! Nic normalnego tu człowiek nie może poczytać tylko diety, zakazy, diety ,zakazy.... ![]() A ja od miesiaca katuje sie aerobikiem, probuje ograniczac paskudztwa żywieniowe i efekt z tego taki, że stanika mniejszego musze szukac !! A reszta chyba jeszcze się powiekszyła !!!! ![]() ![]() ![]() No ale dopiszcie mnie do tej listy................ ![]() (wymiarów nie podam bo wstyd - moze tylko to - cel ----> -8 kg do sierpnia!) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
[quote=paulakrk]WY WSZYSTKIE NIENORMALNE JESTESCIE !!!!!!!!!
![]() WYSTARCZY WAM RZUCIC HASLO "ODCHDZANIE" I OD WCZORAJ NABIŁY DURNE BABY 7 STRONICOWY WĄTEK!!!! ![]() ![]() Na litość boską nie da sie z Wami , noo!!!!! Nic normalnego tu człowiek nie może poczytać tylko diety, zakazy, diety ,zakazy.... ![]() A ja od miesiaca katuje sie aerobikiem, probuje ograniczac paskudztwa żywieniowe i efekt z tego taki, że stanika mniejszego musze szukac !! A reszta chyba jeszcze się powiekszyła !!!! ![]() ![]() ![]() No ale dopiszcie mnie do tej listy................ ![]() No nie mów ze biuscik Ci spadł ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dolaczam sie w takim razie, skoro Shem tak ladnie namawia ![]() A potrzeba jest duza niestety...od zawsze. Ciagle chudne, tyje i juz mam dosc. Moich monstrualnych wymiarow niestety nie podam teraz. Jak wroce do domu, to znajde centymentr....i sie zacznie....nie, najpierw pojdziemy na bieznie ![]() No wiec...wzrost: 165, a waga: 70-74 (nie wiem dokladnie, bo dawno sie nie wazylam) -reszta potem. Od polowy lutego chodze regularnie na abt i tbc dwa razy w tygodniu, a teraz 3 razy w tygodniu w tym raz na silownie chodzac szybko na biezni i na tym...no tak zapomnialam nazwy ![]() Poczatkowo z jedzeniem sie mocno wstrzymywalam i pilnowalam, ale potem coraz mniej. Tzn nie zebym sie obzerala, ale przestalam sie pilnowac. zaczelam jesc pieczywo i jesc pozno. Natomiast ze slodyczami nigdy nie mialam problemu, bo nie sa mi potrzebne do zycia, chociaz jak daja, to dlaczego nie ![]() Od rozpoczecia cwiczen nie wazylam sie,wiec trudno mi powiedziec jak jest teraz. W miedzy czasie swieta i lekkie folgowanie...nie wiem co z tego wyszlo. Ale na pewno dzieki cwiczeniom mam bardziej jedrne cialo i po schodach moge wbiegac, a nie ledwno isc zasapana ![]() Tak wiec jesli to mozliwe, to prosze mnie zapisac. Postaram sie trzymac i nie przyniesc grupie wstydu ![]() A ile chcialabym schudnac??....jak dla mnie 60 byloby wymarzone, chociaz wedlug wyliczen Shem, to powinnam 55 kg wazyc...trudno mi to sobie wyobrazic ![]() Pozdrawiam wszystkie serdecznie Paula |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
paula_do- witamy na wizażu i w naszym wspaniałym gronie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Shemreolin a jaki masz ten balsamik brązujący? bo ja ciągle szukam jakiegoś dobrego i nie moge znaleźć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
A ja byłam na basenie, pokracznie popływałam i czuje sie dobrze
![]() ![]() Po basenie byłam taka głodna, zjadłam serek Danio, i piękke od chlebka, i zabrałam sie za obiad ![]() ![]() ![]()
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Shemreolin bardzo fajny plan
![]() Ja też musze sobie taki zrobić, żebym przypadkiem o niczym nie zapomniała ![]()
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
A ja sprzątałam kuchnię i nie wydoliłam i wsunęłam 2 kawałki sernika
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
kupiłam ten kremik czekoladowy-leciałam przez pół miasta do biedronki ale opłaciło się zaoszczędzić 5zł.fajny-jak budyń tylko że z bliska czuć konserwanty:/ ALE OK.i o mało conie kupiłam rodzynek!-wiedziałam że nie skończy się na kilku tylko na 400g!!!-zjadłam za to troszkę ciasta(ale w sumie z dwojga złego lepzy wybór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
Jestem w szoku, jak szybko się ten wątek rozwija
![]() hmmmm Mój biuścik, no cóż dwa lata temu (zanim zamieszkałam z narzeczonym) schudłam ładnie ok 10kg, i no cóż, biust był taki a obwód pod biustem mniejszy, egekt był taki ze szukałam stanika 75 F/G ![]() ![]() ![]() Co do chudnięcia, ton o cóż, ja najszybciej z twarzy i ramion, później brzuszek i na końcu nogi. Czyli jak zawsze, to na czym Tobie najbardziej zależy najgożej wychodzi, czyli nogi. Nie znoszę swoich nóg Ale za to jestem z siebie dumna z dzisiejszego dnia ![]() ![]() ![]() A jak Wy chcecie schudnąć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
Shemreolin już przemyślałam swój cel
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
no to się pomierzyłam
![]() ![]() wzrost : 170cm waga - 54 kg biust - 85 talia - 67 biodra 90 udo 50 lydka 33 moim celem jest waga 50 lub no powiedzmy 52 ![]() ![]() swego czaasu robilam A6W i powiem wam ze nawet duzo przez to schudlam, czytalam caly ten ewatek i normalnie mi wstyd ile ja dzis zjadalm ! wy tu sie katujecie serkami pieczywem ciemnym a ja sobie nie zalowalam dzis i zjadlam przynaje sie bez bicia : - kawalek ciasta +n sok pomaranczowy ( sniadanie ) - batonik ala mars + gryzki od Tż ![]() - jakies tam soczki - bigosik + chlebek i czarny i bialy ( obiad) - 2 male bounty no i teraz jak sobie to usiwaodmilam to mi wsty wstyd i jeszcze raz wstyd ! biorre sie za siebie a co ! NIE POZWOLCIE MI TYLE JESC ![]() no wiec zamierzam cwiczyc i stosownac diete MŻ ( mniej żreć ) ![]() trzymam za was kciuki kochane !
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
No ja jestem w szoku
coc9 czy ty uważasz ze naprawde sie objadłas? wg mnie to bardzo mało, tyle że slodkie, ja bym się w życiu tym nie najadła!!! A wymiary wg mnie też masz super, przy twoim wzroście, pozazdrościć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
no trcszke za duzo wydaje mi sie ze zjadalm... nie lubie czuc sie pelna taka blee, a moje wymiarki no coz wydaje mi sie ze sa takie sobie chce kurcze byc batdziej wysportowana !
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
ja dziś jadłam risotto(nie zbyt to dietetyczne i to troche za dużo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
A ja jednak zasnełam
![]() ![]() Dziś zjadłam 2 kromeczki (takie malutkie) ciemniego pieczywa z pomidorem, troche musli z mlekiem, ale wiekszosc zostawiłam bo było paskudne, jabłko, serek danio, 3 naleśniki, jeden suche, a dwa ze szpinakiem i pieczarkami, a teraz skonsumowałam serek wiejski. Z ćwiczen to około 50 minut pływania, i nic wiecej.... Co myślicie? Kurcze wydaje mi sie ze za durzo dziś zerzarłam, i za mało poćwiczyłam ![]()
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
Nika 7 - nie no o glodzeniu sie nie ma mowy ! ja poprostu kocham jesc
![]() ![]() ![]() co prawda jeszcze niecale pol roku temu wazylam tez hgdzies z 10 kg wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ze sportow to duzo jezdze na rowerze i biegam rano ( przybajmniej starm sie )
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
hello
melduje sie ze idziemi dobrze jajeczka salatka pol budynu na oslode chlebek chrupki i bialy serek jak na mnie to super .pozdro
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
Cześć jestem tu nowa...
![]() ![]() waga:58 kg wzrost: 169 cm biust: 88 talia: 74 ![]() ![]() biodra: 90 udo:52 Jakies 2-3 kg i będę zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
coc9 masz super wymiary, niczym sie nie przejmuj, eh jak ja marze o 50 entymetrach w udzie
![]() ![]() Jak juz osiągne te wymarzone 50 centymetrów, też bedę cwiczyc i wyrabiac sobie mięsinie, oczywiście z umiarem, ale super byłoby mniec jedrne, wysportowane ciało ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.