|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood
no wlasnie w jakims wywiadzie i na rozdaniu cos tam niesmiało nucili i
nijak mi to nie pasowalo do tych pieknych piosenek
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
chyba wolałabym co by on do polski nie przyjezdzal bo pewnie nie bede mogla pojechac w ślad za nim
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a swoją drogą spodziewałam sie po nim innej zony
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
jakiej?
![]() ja za to nie spodziewalam sie po kajolce takiego meza.najpierw slyszalam w wywiadzie jak sie nim zachwycala ze taki swietny najprzystojniejszy na calym swiecie a pozniej zobaczylam i uchhh no ale wazne ze jej sie podoba
Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-12-03 o 01:45 |
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
co spiewajacych aktorow/ek , tu mamy Aishwaraye
http://www.youtube.com/watch?v=D0GdT4lBoCA i jak.......?? mnie osobiscie sie podoba ,a Kajolka spiewala,spiewala w Fanaa "Chanda Chamke" i "Mere Haath Mein" ![]() a co do spiewajacego SRk to bess o tym spiewie mowisz :http://www.youtube.com/watch?v=EWUNO3sh7n8??
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
o tym
![]() niestety randka z szaruczkiem nie wypaliła sciagnelo sie bez głosu nic nie moglam naprawic,ale i tak w sumie nie rozpaczam bo to jakies badziewne fragmenty z roznych filmow ,same piosenki na dodatek z niemieckimi napisami:/no jak takie cos jest na tej oryginalnej plycie to nie dałabym za to 50 zl widzialam fragment tego duplicate i faktycznie jakis taki az zbyt zabawny ale i tak sciagne
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
ejj dziewczyny co jest??? co nic nie piszeecie jak tam u was Bolly,jakies moze nowe filmy??
![]() : nowe plotki ze swiata Indii ![]() ![]() ja dzisiaj sobie moze obejrze Salaam Namaste ![]() Pozdrawiam
|
#190 |
|
BAN stały
|
Wiele dobrego słyszałam o Bollywodzkich filmach (koleżanka powiedziała kiedyś tak: Tam jest wszystko, cała kwintesencja kina, miłość, śmierć, życie, narodziny itd... Oczywiście chodziło jej nie o cału nurt, ale o poszczególne filmy!) Mam ogromną prośbę podrzućcie mi kilka linków gdzie można by coś więcej poczytać o Bollywoodzie? Wątek strasznie jest rozbudowany, więc trudno go przejżeć dokładnie i szybko. Plisss...
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
po co chcesz czytac?sciagnij i obejrzyj to sama sie przekonasz
![]() mam juz asoke na plytce ale jakos rozkoszuje sie tym ze go mam i odkladam juz 2 dni zeby obejrzec ![]()
Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-09-29 o 00:14 |
|
|
|
#192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc wcale nie taki rozbudowany wątek
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
sciagam sobie tez cos takiego
Lage Raho MaunnaBhai ...czy jakos tak .ogladal ktos?to faktycznie nowe i gra tam chociaz SRK? |
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
a ja juz po seansie "Devdas", i oczywiscie znowu sie poryczalam jak dziecko na tym filmie,ehhh piekny,po prostu piekny,zawsze w takie dni jak dzisiaj ogladam Devdas,no prawie zawsze ;p
bess,ja o tym filmie jeszcze nie slyszalam,jak sobie obejrzysz to zdaj recenzje ![]() Salaam Namste jeszcze czeka ;p
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra nie ściagam,wyglada na to ze nie ma tam SRK
![]() http://www.lagerahomunnabhai.com/base.htm |
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestescie,nic nie piszecie
![]() dowiedzialam sie dzis ze od wczoraj jest u mnie przeglad filmow nie wiem jakich niby najnowszych ,jakies makijaze, tance brzucha ,cuda na kiju .Nikt nie chce ze mna isc a nie pojde przeciez sama![]() jakby to byl maraton to byl poszla pal licho a tak ....
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
oj też bym chciała to zobaczyć
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
moze ktos mi podpowie co to za film w ktorym SRK spiewa taka extra piosenke
z babka w bordowym sari ,obydwoje jada na dachu pociagu z innymi ludzmi tancza i spiewajafilm z lat 90-tych bo szaruczek mlody i w ref.spiewaja cos takiego "dżali czejia czejia czejia czejia "
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Bess to Dil se/ Bombay dreams. A piosenka to Chayyia chayyia
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
super! odkrylam watek bollymaniaczek! tez sie przylaczam :P
wreszcie udalo mi sie zobaczyc bunty aur babli ( co prawda na dvd ale zawsze) troche mnie wkurza, ze~w kinach tego nie puszczaja |
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co?
U mnie na uczelni jest wymiana i pełno kręci się tam hindusów czuję się jak w boolywood zacznę im robić zdjęcia chyba
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie kręcili mnie Afroamerykanie, Azjaci..ale Hindusi..mniam ![]() a wogóle to ostatnio w kółko słucham soundtracku z Kuch Kuch Hota Hai... |
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale odkad ogladam filmy z bollywood zmienilam zdanie no ale to chyba tylko wyjatki![]() poderwij lepiej jakiegos a nie zdjecia bedziesz im robic
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
no i znowu ja
musze wam powiedziec ze mam devdasa od paru dni,2 razy zaczynalam go ogladac i jakos mi nie idzie. normalnie ta kobieta ktora tam gra dziala mi na uzebienie ![]() ten jej szept,te chude nozki i rączki,te okropne przyprawione włosy jak ona moze uchodzic za najpiekniejsza z aktorek(widzialam w jednym rankingu),przebrnelam chyba przez 30 minut i gra SRK tez mnie nie zachwyca,jakis taki sztuczny. no ale przynajmniej mogl napalic papierochów do woli jedno tlumaczenie mialam takie badziewne ze nic nie moglam zrozumiec,masakra ,dobrze ze sciagnelam drugie no gdyby nie tak kobieta... ale i tak obejrze moze pozniej cos sie rozkreci
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Bess jaka tam gra kobieta??
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
juz mowie,znam jej nazwisko ale pisowni nie,zaraz spr
![]() AISHWARYA RAI oczywscie miss swiata z 94 jakze by inaczej,jakie one zdolne i to jej spojrzenie męczennicy
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
aaa wiedziałam
juz myslałam ze tylko ja mam jakies takie zdanie o niej jak widziałam ją na zywo w teleturniejach to jakaś taka jest hmm męcząca i ten jej głosik mi w ogóle nie podchodzi ![]() myslałam ze jest ładniejsza no juz nie bede
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
kajolka by zagrala to pewnie bylby jeden z moich ulubionych filmow,bylaby chemia cos by iskrzylo, a ta tylko biega ,szepcze i oczami przewraca
o takgdzie ja widzialas w tych teleturniejach?szaruczka moze tez?
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
ale sobie sciagnelam Pardes z ruska lektorka ,tyle sie naczekalam
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ostatnio duzo ją w amerykanskich mediach było,chyba po kampanii L'Oreala![]() psprzecie ruskij eto prawie nasz jazyk ja chce zobaczyc Veer-Zaara,uwielbiam tą muzyke
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

a swoją drogą spodziewałam sie po nim innej zony

sciagnelo sie bez głosu nic nie moglam naprawic,ale i tak w sumie nie rozpaczam bo to jakies badziewne fragmenty z roznych filmow ,same piosenki na dodatek z niemieckimi napisami:/

więc wcale nie taki rozbudowany wątek
czuję się jak w boolywood