![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 :)
Cytat:
![]() W razie gdyby ktos aktualizowal pierwsza stronę: Dominika, l.27, tp 31.12 om / 06.01 usg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Halo co tu tak cicho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I właśnie co tu tak cicho? 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A od południa już nie mogę wysiedzieć w pracy tak mi się chce spać i tak codziennie. ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
hej. ja dzisiaj ledwo siedzę w pracy, bo walczę aby nie walnąć głową w klawiaturę :P
trochę tez pobolewa brzuch. w pierwszej ciąży szybko poszłam na zwolnienie, w tej nie mam takiego zamiaru. mam zamiar być aktywna jak najdłużej. |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Ja na razie jestem na urlopie, więc mogę odpoczywać do woli i spać, spać, spać... nie wiem jak to będzie, jak wrócę do pracy. Strasznie mi się nie chce
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi pasuje do 9 czerwca popracować, ale taką mam pracę, że co chwilę coś się nowego pojawia i ciężko zaplanować. Cytat:
![]() Hehe a mi się oczy zamykają, a najgorzej jest po wyjściu z pracy jak kieruję samochodem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
Hej, witam sie i ja po niesprzespanej nocy
![]() Ja sie nadzwyczajnie dobrze czuje, nic nie boli, mdlosci mialam doslownie pol dnia i cisza, czuje sie jak nie w ciazy ![]() Co do zwolnienia to u nas lekarze jak sie nic nie dzieje to nie chca w ogole dawac, ja to rez myslalam do ponad 25tc pracowac bo wczesniej watpie żebym zwolnienie dostala, popracuje jak najdłużej bede mogla ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę samopoczucia. Ja lezakuje sobie bo Młoda się sama zabawila.
Ciekawe od czego ta gorączka. Przeziębiona jest? Powiedziałam mojej rodzince. Zareagowali bardzo dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze jutro juz lepiej bedzie ![]() Z tym samopoczuciem az sama ciekawa jestem jak to bedzie, nie mowie na razie hop bo z corka to dopiero w 9 tygodniu mnie zlapaly mdlosci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd jesteś? Ja od kilku lat mieszkam w Danii i tu rownież kobiety pracują do ósmego miesiąca. Ja osobiście w pierwszej ciąży narobiłam takiego rabanu (a nic sie nie działo), że przed skończeniem pierwszego trymestru byłam juz na L4. Teraz chyba chciałabym popracować trochę dłużej. W lutym wróciłam do pracy... Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Ja powinnam czekać ze zwolnieniem do czerwca jednak, choć jak mnie szefowa wkurzy, to nie będę się patrzeć na nic, pójdę z dnia na dzień, jak ktoś gra nie fair to nie będę miała przynajmniej wyrzutów.
Mam pomysły, nudzić się nie będę, wykorzystam twórczo ten czas ![]() cooos_ik współczuję, u nas też idą 5tki, jak jeszcze druga 5tka ok, tak przy pierwszej było ciężko... JA jestem chora, zatoki tak zatkane, że nie mogę przepłukać bo mi w uszy wszystko idzie ;( w niedzielę komunia i znowu od poniedziałku do pracy a tam nałapię zarazków od nowa ![]() i w ogóle biję się z myślami, czy czekać do 25 maja na wizytę do lekarza, czy pójść w środę do mojego starego gin, chciałabym już serduszko zobaczyć, wiedziałabym że wszystko ok.. ![]()
#198 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Słodkich snów ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja idę do doktorki już we wtorek, boże ależ chciałabym zobaczyć serduszko... i usłyszeć, ze wszystko dobrze 😊 Chyba już trochę zaczynam się stresować ta wizyta... ehhh Dobrej nocy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super!!! ![]() Na kiedy gin wyliczył Ci tp? Dopytuję, bo bardzo jestem ciekawa, czy ja w piątek zobaczę już serduszko ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#201 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W pierwszej ciąży w okolicach 25tc jak juz mi ciezko byko wysiedziec w pracy codziennie przed komputerem to zeby dac mi zwolnienie glupi lekarz mnie do szpitala wyslal zeby mieć "podkladke" Cytat:
Ja tez sie nie moje doczekac wizyty a dopiero 23 maja mam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
To co? Zajmie się ktoś pierwszą stroną/ postem?
![]() Olgietka, Olga l. 31 ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- W ogóle chyba sporo wśród nas mam? Dla której z Was to pierwsza ciąża? Ja nadal nie dowierzam.... ![]() O Helę staraliśmy się z mężem dwa lata, a teraz to normalnie ekspresem poszło ![]() Cudowne uczucie móc znowu zobaczyć dwie kreski ![]() I na samą myśl o porodzie dostaję gęsiej skórki. Wspaniałe wspominam ten dzień ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
#203 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas lekarz też nie chce dawać zwolnienia jak nic się nie dzieje. Mimo, że ja prywatnie chodzę. No ale on jest zdania, że ciąża to nie choroba. Cytat:
Ja też już wariuje. Zastanawiam się czy wszystko jest dobrze. Czy dzidzia rośnie. Dobrze, że wtorek już coraz bliżej. Dzień dobry ![]() Ja mogę się zająć pierwszą stroną. Ale to wieczorem jak będę miała czas usiąść do laptopa. U nas piękna pogoda. Dziś mam zamiar iść z dzieciakami na bulwary. Córcia gips znosi dobrze. Dziś rączka już nie boli. Miłego dnia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Olgietka, to faktycznie niespotykane i zazdroszczę, bo ja po pierwszym porodzie mam takie wrażenia, że będę błagać o cc chyba
![]()
#205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O, w sumie nie wyznaczył, nie wpisał tez jej do karty ciazy. Powiedział, ze zarodek wyglada na 6 tygodni "plus trochę", co się tez zgadza z moimi obliczeniami (czyli ze to 6t4d). No i mam się zgłosić na kontrole za 2 tygodnie ![]() Wczoraj groszek miał 6,3 mm i wg lekarza serduszko jest "świeże", musiało pojawić się niedawno. Fascynuje mnie, skąd ci lekarze tyle wiedza z usg. Dla mnie to czarna magia ![]() A o mnie: mam 31 lat, to moja druga ciaza, pierwsza niestety skończyła się w 10. tygodniu, wiec jeszcze mamą nie jestem. Jestem z Wrocławia. W ciąże zaszłam w 2. cyklu starań (w poprzednia - w pierwszym). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
hej
ja sie porodu nie boję, jedynie połogu, bo go ciężko przeszłam. a karte ciązy gin założył mi chyba w 12 tc w pierwszej ciąży. wcześniej tylko sprawdzał czy ciąża jest, czy jest serce itd. |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
Jeżeli chodzi o pierwszą stronę. Lovilovi23, Kasia, l. 24, druga ciąża, tp wg om 01.01.2018 🙂
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka, 31lat, II ciąża, TP 6.01.2018
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Na pierwszą stronę.
Gabriela lat 27 pierwsza ciąża, tp 8 stycznia 2018 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.