![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Mi la millou też bardzo się podoba ale nie umiem się zdecydować który kocyk wybrać 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#182 |
MerDer 4ever
|
W bebetto jest chyba dobra spacerówka
![]() ![]() Nie wiem juz sama, za długo to trwa ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Wgl zawiozłam chłopa na piwo z kolegami a sama przyjechałam do moich rodziców. Mamusia moja kochana zrobiła pyszne i zdrowe tortille a teraz sie wyleguje w wannie ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja na początku ponad godzinę porównywałam w sklepie Tito i Anex. Anex odrzuciłam ze względu na spacerówkę, ale ta w Tito tez mnie nie porwała - jakas szmata wisiała z tyłu i wizualnie wkładka jakoś dziwnie wyglądała ![]() Potem jak pojechaliśmy oglądać Roana to były tam też Bebetto, ale sprzedawca polecał Roany i jakoś wózek nas przekonał. Bebetto ma podobno fajny system reklamacji, ale teraz mają też długie terminy oczekiwania - podobno 8 tygodni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
A nie za gruby jest ten szlarok? Z czego jest wykonany? Wygląda fajnie. Ja to muszę dopiero wybrać się po szlafrok, dla mnie to najważniejsze żeby był.cienki i miał kieszenie bo będą.przydatne przy spacerach do kibelka. Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zadomowienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Na lato mam kupiony kocyk z bambusa lullalove. Poduszkę do kocyka z minky brałaś z sama bawełna? Bo widziałam ze jest tylko motylek albo świnka. A i velvet tez jest z bawełna ![]() Mnie boli prawa pachwina już pare dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie sądziłam, że będę taka wybredna.... ![]() Mój Młody miał dzisiaj swoją pierwszą czkawkę! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Czy ja dobrze widzę że to bebetto luca? Myśmy zamówili ten wzór 02 na srebrnej ramię.
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Ja roana odrzucilam ze względu na stelaz. Nie podobał mi się całkowicie a to zostaje do gondoli i spacerówki, czasem tez do fotelika, bo mam adaptery
#190 |
Wtajemniczenie
|
A my będziemy wypróbowywać wózek polskiej firmy maked
![]() ![]() ![]() ![]() Pojechałam dzisiaj do sklepu po cukierki takie owocowe mordoklejki, ale nie było więc wzięłam ogórki małosolne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaaa no i śmieje się z moich wiecznych wybrzydzeń ![]()
![]() |
#192 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W Roanie nic nie wisiało. Długa ta czkawka? Ja ostatnio myślałam, że czuję, ale jakoś tak krótko... Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Mojemu anex nie podobał się a to był mój wybór nr 1 na początku i przestał się angażować, tylko słuchał, a jak Pani pokazala ten Espiro to od razu zaczął rozmowę i dopytywal o niego, bo my się od razu spodobał
#194 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wybacz za cukierki ale ja też mam na nie ciągle ochotę i nie mam gdzie kupic! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Idę czegoś szukać, serio, tak mnie wzięło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Czkawkę miał jakoś 3-4 min. Delikatne, rytmiczne podskakiwanie. ![]() ![]()
![]() |
#198 | ||
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#199 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Do bukowiny tylko na termy czy na dłużej? Ostatnio byliśmy w Chochołowskich i są dużo fajniejsze niż bania albo bukovina, także wybierzcie sie tam koniecznie ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za Was! Bedzie dobrze, niech wszystko na wszelki wypadek posprawdzają. Bylam od 17 na basenie ( o dziwo bez problemu przepłynęłam taki dystans co zwykle gdy chodziłam regularnie, cieszę się ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny ja ostatnio zabiegana jestem i ciężko mi nadrobić wzięłam się za ciuszki i porządki chce w tym tygodniu spakować torbę do szpitala i dokupić resztę dupereli.Bardzo mi ciężko coś robić teraz nie sądziłam ,że tak będzie a zaczęłam 33 tc dziś nawet lekkie zakupy z wózka pakowałam do torby i nie dałam rady bo jak się lekko nachyle to plecy i brzuch siadają więc i ja usiadłam i tż wszystko ogarnął.Jutro zrobię ostatnie prania tych większych ciuszków i wywiozę do mamy prasować już ich nie będę.
Nulka, Vadi trzymam kciuki wszystko na pewno będzie dobrze! zaczynam się martwić czy mój Gin wszystko dobrze sprawdza bo on to dosłownie zagląda na parę sekund dowcipnie i już i później usg ale ostatnio miałam tylko przez brzuch. Gratuluje udanych wizyt fajnie nasze dzieciaczki rosną ![]()
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, które planują rodzic SN czy kupujecie kółka pompowane takie do wody. Ostatnio jak byłam na szkole rodzenia to położna polecala. Ponoć bardzo przydatne w początkowych dniach do siadania.
![]() ![]() |
![]() |
#203 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny byłam na basenie. Miałam taki spięty brzuch, a po wodzie tak mi się rozluźnił. Muszę częściej chodzić, bo naprawdę pomaga.
Też już głupieje jeśli chodzi o wózek. Raz mam w głowie anex, następnego dnia adamex, innego bebetto. ![]() ![]() Cytat:
Najważniejsze, że Mała ok, a Ty na bank dasz rade. Odpoczywaj duzo, trzymam kciuki ✊️✊️ Cytat:
Nie zamartwiaj się, na pewno będzie wszystko ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#204 |
MerDer 4ever
|
Meja mi taka poduszkę do siadania ma dać żona kuzyna Tz
![]() Mój młody znowu ma czkawkę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
ale sie rozpisalyscie!! 7 stron w 1 dzien??
nie mam czasu czytac ani pisac w dzien. mąż nin stop przy remoncie, syn wolne od przedszkola to ciagle cos robimy. do tego dzis 3 razy jechalam do sklepu - a bo to brakło jakiejś złączki, albo pękły jakieś mocowania... a ze jutro wolne to dzis koniecznie to musieli miec. męczy mnie teść podczas tego remontu strasznie.. on jest taki przemądrzały, a nie zna sie kompletnie na instalacjach! tylko ciagle slysze - bo jo czytoł we internecie że to nie tak sie robi jak wy to robicie.... no szlag by mnie trafił gdybym miala pracowac z takim czlowiekiem! dziewczyny kciuki za wasze szyjki i łożyska ![]() i gratuluje rosnących dzieciaczkow ktore po dzisiejszych wizytach juz takie duze!! Mala pokaz zdjęcia po malowaniu ![]() Tego kółka poporodowego nie kupuje. Licze na to że jesli to moj drugi poród to nie brdzie koniecznosci nacinania. Wtedy to kilka dni i nic juz by nie bolało.. Zasnelam znow na kanapie... wykąpałam sie i teraz nie umiem zasnąć! dobranoc!
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Chilli nie będziesz prasować? Ja właśnie próbuje się zmobilizować.
Nie mogę już spać ![]()
#207 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nadrobiłam tylko trochę. Wybaczcie nie mam czasu na więcej padam już na twarz . U mnie 23:19 a od rana jestem na nogach. Syn mi pozwolił się zdrzemnąć godzinkę i to tylko dlatego , ze dostał iPad
![]() Mieliśmy dziś zebranie w szkole Misia. Zrobił duże postępy, ale wciąż będzie chodził do tej szkoły na następny rok tylko ze na popołudnie . Jak dla mnie super. W czerwcu na początku ma koniec roku szkolnego , ale będzie chodził od 5lipca ![]() Liczę ze w te lato nie będzie takich upałów jak zawsze i nie będziemy się kleić i będziemy mogli więcej wychodzić w dzień . Dziękuje Wam za miłe słowa co do mnie i mojego syna ![]() Jestem miło zaskoczona bo przyznam, ze na forach częściej słyszę ze wymyślam nizli ze dobrze robię ![]() Brawa za wszystkie wizyty ![]() Taedio- ja bym na tej tapecie dała jakiś fajny cytat . Są takie już gotowe naklejki cytaty wall decals i np. z Kubusia Puchatka maja fajne różne takie mądre cytaty ![]() Ścianę z oknem bym zostawiła taka jaka jest. Najlepiej jak się urządza pomieszczenie wybrać max.3kolory. Poza tym uwierz mi na słowo , ze im jaśniejszy pokój i meble tym lepiej ponieważ jak dojdą później zabawki to pokój będzie żył swoim życiem i będzie tęcza kolorów od zabawek. Moim zdaniem komputer może stać teraz póki co. Tak około 8mcy bo potem to te wszystkie pudełeczka będą fajna zabawa wiem coś o tym bo mieliśmy odkryte polki tez i biblioteczkę , z której mój syn potem lubił sobie wywalić wszystkie książki i czytać. Musieliśmy zrezygnować z biblioteczki i schowaliśmy ksiazki do pudła z braku miejsca. Z reszta ja byłam taka ze obkleilam w całej chacie zabezpieczenia na drzwiczki żeby Misiu nie mógł otwierać nic. Pamietam z dzieciństwa jak mój brat szpukun okropny wstał w nocy i wziął ojca brzytwę do golenia z szuflady i się pociął po paluszkach . Jak szybko zamykał szufladę to druga rączkę zostawił w środku i sobie przyciął palce jeszcze . Wisk był na cały dom! Dramat! Tak mi to w głowie utknęło , ze się na zaś zabezpieczyłam . Ale to już na marginesie ![]() Pokoik wyglada cudnie ![]() Morelle- super, ze odpoczelas i wróciłaś naładowana pozytywna energia. Współczuje bólu pleców :/ Ja już miałam przedwczoraj i wczoraj masaże bo nie daje rady z plecami. Za dwa powtórka i oby mi pomogło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#208 |
MerDer 4ever
|
Samantha super, że syn zrobił postępy
![]() Cytaty czy napisy na ścianach to nie nasza bajka ![]() Chcemy zeby było jasno ![]() ![]() O matko! Ale przygodę miał Twój brat ![]() Będziemy zabezpieczać co sie da! ![]() Dziekuje ![]() Dzień dobry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#210 |
*sportaddict*
|
Dzień dobry, dziewczyny
![]() Ale majówkowa pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.