|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tracimy wspólnie kilogramy do wakacji :) cz.3
W domku wreszcie, trening odbyty, ledwo żyje ale zadowolona
Ja uwielbiam makaron z truskawkami i jogurtem Milion też mam takie zapędy - a to by się przydało a to bo będzie bardziej profesjonalnie i większą motywacja niestety to złudzenie ja kupiłam w tamtym roku białko i totalnie mi nie posmakowalo, nie piłam.Beatka szkoda a już szykowalysmy wyprawkę dzialajcje dalej Agus mało tego jedzonka. Kiedy znowu ruszasz do lekarza ? U mnie: 1. Chlebek-deska ż białym serem i pomidorem, rzodkiewkami 2. Sok pomidorowy, serek wiejski, rzodkiewki 3. Lód w czekoladzie z migdałami, deska ż serkiem do smarowania i pomidorem, banan 4. Kurczak z ryżem, papryka, ogórkiem i oliwkami 5. Dwie deski ż szynka z kurczaka serem i pomidorem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Daga, o co chodzi z tymi "deskami"?
Brawa za aktywnosc ! Cudnie 😊 Ps. Uwielbiam makaron z truskawkami i jogurtem tez ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
Ojej jak można jeść makaron bądź ryż z owocami
ja akurat nie lubię tak na słodko, ale wiele osób właśnie uwielbia. Ja tam muszę mieć mięsko![]() U mnie dziś 1. Dwa ruloniki z sałaty z serkiem śmietankowym, ogórkiem i papryką, jedna gotowana paróweczka 2. Garść orzechów włoskich 3. Sałatka- jajko, sałata, pomidor, ogórek korniszon 4. Zapiekany kotlet ze schabu, sałatka ze szpinaku, rukoli, pomidora i ogórka 5. Dwa ruloniki z sałaty z serkiem śmietankowym, jedno jajko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Zegnam sie, dobranoc 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza- jako dzieciaki uwielbialismy takie rzeczy😁 i zupę owocową z makaronem😁
Daga- to był patent jak truskawek nie bylo😁 a ja mam dżemy swoje więc całe wisienki😊 W czwartek mam umowionego okuliste i lekarza. Jak się uda to mi podbije w czwartek...jak nie to w piątek będę musiała jechać jeszcze raz...ile to trwa! A mi się wydaje że sporo zjadłam dzisiaj... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Syska to te takie chlebki typu wasa, płaskie. Mama kupiła fajne, dobrej jakości , pełnoziarniste
smaczne nawet Agus ja nadal uwielbiam zupę owocową! Ach jak ugotuje to cały gar mogę na raz to powodzenia z tymi lekarzami, tak to od poniedziałku będziesz mogła zaczynać? Idę też spać branoc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Daga- ja nie jadłam z 20 lat owocowki😊
Jak im dostarcze papier od lekarza na drugi dzień już będę miała szkolenie😊 2 dni szkolenia i heja na sklep😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
Daga ooo a ja wczoraj w promocji trafiłam na taki chlebek typu wasa pełnoziarnisty z dużą ilością białka i błonnika. będę dzisiaj chrupać na II śniadanie z pastą twarogową ze szczypiorkiem, jajem itd ![]() Ale się wczoraj obkupiłam Kupiłam sobie dietetyczny syrop waniliowy do kawy, wase pełnoziarnistą, miętę do wody z cytryną itpAaaa szukałam wczoraj tej szczotki do masażu, były tylko takie z miękkiego włosia, a ja takiej nie chce. Zamiast tego gapa ze mnie i kupiłam twardą małą szczoteczkę, pisze że naturalna itp a potem doczytałam, że to do czyszczenia warzyw, a wyglądała bardzo podobnie jaką na allegro widziałam do ciała Ja dzisiaj poszalałam trochę z rowerkiem 94min (41km), do tego potem sobie poćwiczę Killera, Mel B pośladki i biust,klatka plecy, w sumie (20min z Melką) i zabieram się za sprzątanie, mycie kolejnych okien i wieszanie kolejnych nowych firanek Ehh i jeszcze muszę wyczyścić córce suknie komunijną.Ja tam nie wiem jak wy to umiecie jeść, u mnie ryż, makaron czy omlet na słodko nie przejdzie
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, omlet z owocami to najlepsze dobro jakie moze byc 😊 Hahahahah, usmialam sie z ta szczotka do warzyw
![]() Dzien dobry ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Czy mogłybyście łaskawie skończyć temat tych owocowych paskudztw? Toż mnie przez Was mdli od rana ! Ruda - dwa ruloniki z sałaty - padniesz z głodu!
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja juz w pracy kawę piję
bejata testować najlepiej z porannego moczu! Butterfly no niezły wynik na rowerku, ja wczoraj ledwo 15 minut pojezdziłam, bo cale popoludnie zbieralo sie na burze i caly czas mialam stres, ze mnie zaraz ulewa złapie poki co zjadłam płatki jaglane na mleku z bananem na drugie mam kanapki z chleba żytniego z serkiem chrzanowym, wędliną i pomidorki |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza, moze bejbus?
![]() Musze sie wam pochwalic, ze po oblozeniu kostki bialkiem, nozka ma sie mega dobrze dzisiaj. Jak pogoda pozwoli to biegam, jupi 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Olusia, nasza butterfly jezdzi na stacjonarnym, deszczu sie nie boi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Sysa- na pewno nie, to wasze dziwne połączenia tak na mnie działają , od zawsze z resztą
Super, że kostka lepiej
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaa
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Madzia Ty to zawsze masz przygody hahah szczotka do warzyw też muszę sobie kupić miętę, lubię do herbaty czy wody dodać kilka listków ![]() Aga to najwyższy czas ugotować A będziesz miała jakieś konkretne stanowisko czy zajmujesz się po trochę wszystkim - magazyn, towar i kasa?Ola ładnie zaczynasz dzień jedzeniowo Syska cieszę się, że z nozka lepiej ale nie przesadzaj dziś jeszcze z takim mocnym bieganiem, lepiej delikatnie, żeby znowu nie przeforsowac Mam lekkie zakwasy, Ale spalam cała noc jak dziecko wreszcie jestem wypoczęta teraz śniadanko, muszę posprzątać troszkę chałupe i koleżanką potem przychodzi, będziemy robić razem projekty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Dagus, teraz chyba duzo egzaminow itd.? Wspolczuje ale musisz przetrwac a potem duuuzo wolnego
![]() Tak, tak, masz racje, dzisiaj delikatnie 😊 W mojej butelce wody juz plywaja plasterki truskawki i cytryny, a u was? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka. Ja od 6 się walkuje i koty mnie denerwują...
Daga - w supermarketach raczej nie ma określonych stanowisk...wszyscy robią wszystko...w sumie mi to pasuje bo nie będzie monotonnie😊 w Lidlu najbardziej mi sie na kasie dluzylo i wolałam coś na sklepie robić . Namawiają mnie od razu na 3/4 etatu ale chce na połówkę najpierw zobaczyć jak tam jest...chwala sobie biedronke-zobaczymy😏 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
aza3994
a u Ciebie co na sniadanie? stosujesz jakas konkretna diete? widze, ze ladnie schudłaś, ja bym chciala podobnie ok 7 kg zrzucić sysa09 ja mam czystą Nałęczowiankę
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Sysa- zostaw jeszcze dzisiaj mogę w spokoju. Idź na spacer ale nie obciążaj jak tyle bolalo.
Zuza- ja jak patrzę na twoje monotonne menu co dzień to samo to też mnie to dziwi😁 Madzia-ile masz tych okien ze tak co dzień je myjesz?? Nie mam pomysłu na obiad... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja rozpoczęłam dzień od dwóch kanapek z twarożkiem i zieloną herbatką. Zbieram siły na skalpel
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Syska w tym semestrze mam w sumie tylko 4 zaliczenia w tym 1 egzamin. Ale mnóstwo projektów, przez cały semestr miałam non stop projekty i teraz mam do oddania jeszcze 5 chyba. Ale niedługo koniec
U mnie sama woda, jeszcze nie jadłam truskawek polskich w tym roku ![]() Agus no to super, Też myślę że lepiej się zmieniać niż cały czas to samo zobaczysz jak Ci będzie Olusia niestety podpis nieaktualny, schudłam w tamtym roku ż 68 do 61 a przez zimę nie mogłam uprawiać żadnej aktywności, jadłam raz lepiej, raz gorzej i wróciło do 63-4. Teraz byłam na wakacjach, grill i waga pokazała piękne 65 Ale ogólnie ja nie mam i nie miałam diety, po prostu unikalam tłustych niezdrowych rzeczy, sporo warzyw, sałatek, nie jadłam chleba (tyje po nim i bardzo pobudza mi apetyt) tylko zamienniki. Dziś na śniadanie zjadłam 2 deski wasa ż serem żółtym, szynka z kurczaka i pomidorem, rzodkiewka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
a nie jestes głodna po tym pieczywie Wasa?
kiedys probowałam sie do tego przekonać, ale raczej dla mnie jako przekąska... chyba ze to kwestia przestawienia się |
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja te pieczywo nieraz podgryzam jak chrupki przed tv 😊
Daga a ty wiesz że odkąd Cię znam to ty się cały czas uczysz???😁 skończysz kiedyś ta szkołę??😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
a kiedy masz termin @ ?
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na sniadanie kefir naturalnym z owocami i platkami migdalow
![]() Daga, koniecznie zjedz juz truskawki ! Bida, trzymam kciukasy ![]() Beti, mnie sie wydaje, ze gdyby byl dzidzius to test juz by wykazal niezaleznie od pory dnia. Bo @ sie spoznia ale moze sie myle Jak Twoj ryjek? Ja lekka pryszczilla.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Syska - u mnie w wodzie nic nie pływa, nie mam problemów z piciem samej wody
Milion - piękny początek dnia ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
Ola - dla mnie ten chrupki chlebek to tez taka przekąska bardziej
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza, ja tez nie mam problemu z piciem wody absolutnie ale z truskaweczka taka smaczna 😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie duzo wiadomosci, a wczoraj ciagle na tel siedziałam i dzis mam zaległości w pracy a o 17 musze wyjsć i o 19 biegnę zawody!
Koleżanka dwa razy miała negatywny i dopiero pozniej pokazało dwie kreski. Zobaczymy do piątku. Powinnam dostać w poniedziałek. Ja tez pije wodę i chłodze sobie ja w kuble lodu Sysa słońce pomogło na ryjek. Ale mam troche ciemnych planem teraz. A najgorzej na nogach. Bo mi włosy wyrastały ja to jak idiotka rozdrapywalam i teraz mam łydki w ciemne plamki. |
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Syska Ooo dobrze wiedzieć co na takie rzeczy pomaga
Cieszę się, że już lepiej Ja mam wodę z miętą i cytryną ![]() Daguś haha bo to tak jest jak się niedoczyta i na szybko kupuje A ja nie pamiętam kiedy to było, moja sesja itp Jedyne egzaminy jakie niedawno miałam to z niemca i polityki i hostorii Niemiec, bleee ![]() Aguś Nie mam aż tak dużo okien, ale tym razem myje na raty, bo nowe firanki muszę wyprasować, pomierzyć itp W salonie mam wielkie okno i balkon, w pozostałych pomieszczeniach też nie są małe Kupiłam wczoraj storczyka żółtego w przecenie, ostatni był Za aż 4 euro ![]() Oluś Jeśli chodzi o mnie to dawno Wasy nie kupowałam, ale ja to traktuję jako coś do podjadania a nie jako posiłek ![]() Beatka Ja już nie pamiętam, ale na tych testach nie raz pisało, że trzeba trochę poczekać ok tygodnia od czasu kiedy powinna normalnie być @. Hehe ja przy synku to jakoś tak od razu wiedziałam i @ mi się straciła. Poszłam do gina, poprosiłam żeby mnie przebadał bo jestem w ciąży, a ten mi mówi, że nie jestem. Byłam zdziwiona, bo miałam różne objawy. Kazał mi przyjść potem za 2 tygodnie, przyszłam a ten mi znowu: "nie jestem pewien, ale raczej pani w ciąży nie jest, ale proszę przyjść za kolejne 2 tygodnie". Przyszłam następnym razem, zbadał mnie i mówi: "Teraz mogę zdecydowanie powiedzieć, że jest pani w ciąży" A ja sobie w myślach: "a ja to już wiedziałam ponad miesiąc przed doktorem" |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

dzialajcje dalej