![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~wielki Kramik Piwoni~~
a w jakim stanie sa te buciki, noski maja obdarte, bcasy się chwieją ? Ja tez mam 24,5 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szerokość w kostce (mierze pod tą ozdobą) około 11,5/12 cm szerokość w połowie długości od ozdoby do góry (łydka? ![]() ![]() ![]() szerokość u góry 17 cm Oczywiście wszystko x2 i one mają jeszcze wokół zamka naciągająca sie gumkę jakby ![]() ![]() I dla pomocy mierze swoja nogę ![]() obwód nad kostką 20 cm obwód tak w połowie długości od kostki do kolana ![]() obwód w najszerszym miejscu, tam gdzie butki się kończą ![]() Mogłam cos pomylić ale o więcej niż 2 cm to napewno sie nie chlapłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() odpisałam Ci w poście 170 ![]() "Iwona200 spodenki niestety nie są rozciągliwe ![]() U Ciebie podoba mi się dalej ta mała torebeczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lepsze fotki będą jakos pod koniec tyg, jak/jeśli załatwie aparat ![]() Jedwab jest w rezerwacji, kolczykami była zainteresowana martek, czekam na jakiś sygnał od niej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Pytam , bo ja mam chude łydki
![]() Możesz zrobić zdjęcie bucikw od przodu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Iwona200 no to fajnie, tylko że cos nam się ostatnio posypało z tą wymianką i teraz w sumie widze u Ciebie tylko ta torebeczkę pomarańczową ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Piwonio mam takie tuby - czarną i białą, ale najchętniej pozbędę się obu, tylko zdjęcia wkleję nie wiem kiedy, postaram się wieczorem, ale podaję linka, bo to jest z BonPrix tuba:
http://www.bonprix.pl/item17484_cat1...97d6b59dd40fef Daj znać u mnie w wątku czy takie Ci odpowiadają ![]()
![]() |
#192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wymiarki mi pasują, chociaż troszke króciutka jest ![]() ![]() To czekam na fotki i co tam jeszcze wygrzebiesz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
hej z jakiego materialu jest ten zakiecik?http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1147090392
podobaja mi sie jeszcze te kolczyki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1148725429 duzo za to oddam, znajdziesz cos ![]()
![]() |
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Byłam pewna że odpisałam Ci na PW ![]() ![]() ![]() Napisałam międzyczasie w Twoim wątku ![]() ![]() aangellaa Na metce pisze: Polyester 97 % Wiskoza 3 % ![]() Już przeszukuje Twoje wątki, ale uprzedzam że będe wybredna...szukam właściwie tylko tego co w moim podpisie w wątku szukam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
aangellaa
Podobają mi sie okularki i (może) czarna torebka, a to mało jak za żakiecik ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
nic mi to nie mowi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() On jest fajniusi, przyjemny w dotyku, taki gładki ![]() A od spodu jest podszewka z takiego błyszczącego materiału i cholerka zawsze mi się to myli ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
to ja jednak zrezygnuje z zakieciku, sprawdzilam na moim sklad i juz wiem jaki to material, ladny ale szukam poprostu innego
![]() a czy cos znajde za okularki i torebke...kolczyki mi sie bardzo podobaja ale to z kolei malo...za torebke chcialabym jakas inna masz jeszcze jakies oprocz tych w watku?najchetniej jakas z materialu... a masz ta paletke jeszcze?a kontorowki tez?http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1148728890
![]() |
![]() |
#200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Paletke mam, jest w rezerwacji narazie, ale to nic pewnego, konturówek niestety nie mam ![]() A ta torebka to jest taka mała, do rączki? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
bardziej na ramie, ale jest krociutka, ja ja czasem tez nosze w rece i bardzo mieciutka, oddam za cos ekstra
![]() ![]() wymiarki dl na spodzie 27 wys bez uszu 24 tak mniej wiecej bo ciezko sie ja mierzy ![]() szkoda ze nie masz torebeczki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Buziaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
SZUKAM PILNIE FAJNEJ TOREBKI!
Oraz pasków z dużą, ozdobną klamrą i biżuterii srebrnej / zwłaszcza pierścionków ZAPRASZAM ![]()
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1149755918 i za jasne jeansy biodrówki? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121946 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.