![]() |
#181 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;1880808]nie ladnie mowic o kims, ale dobra
![]() ![]() ![]() ![]() heheh skolej ja slyszalam kiedys jak kuzynka opowiadala ze jej mlodszy brat jak byl maly jak zrobil kupe to tez sie wydzieral na cala chate aby mu pupe wytarla a ze ona nie chciala to sie poplakal biedak i dzwonil do swojego taty do pracy z pretensjami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
No moja wpadka nie dotyczy sikania ale sików , więc też ją tu napisze.
Byłam na wakacjach , w nocy kumplowi nie chciało się łazić do kibla więc sikał do butelki po coca-coli light, a ja rano myśląć że to zwykła cola (pokarało mnie za łakomstwo ) wzięłam sobie łyczka ... To była najobrzydliwsza rzecz jaka miałam w ustach, a kumple to teraz się z tego śmieją .
![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Ta historia nie dotyczy mnie,ale się uśmiałam przynajmniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
feee
![]()
![]() |
#188 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Moje to żenada..
Miałam 8 lat, stałam w kolejce w osiedlowym sklepie. Miałam na sobie zielone grube, bawełniane rajtki i spódniczkę w czerwoną kratę ![]() - Proszę pani, co ja mam zrobić bo się posikałam?! Kasjerka: Ojej, trzebabyło mówić wcześniej... No więc zapłaciłam i uciekłam.... Z płaczem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Boże, skąd ja to znam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajna przygoda ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#192 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Kiedys poszlam do pizzeri ze znajomymi.Poszlam do lazienki z kolezanka, no i najpierw ona sie zalatwiala a potem mialam byc ja, wowczas gdy ta sie zalatwiala zaczela tak prukac jak z karabinu maszynowego,a ja nie wytrzymujac ze smiechu popuscilam
![]() dzieki Bogu mialam ubrana tunike ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
![]()
Mam siostre blizniaczke. I kieeedys jak miala jakies 4 latka tez w nocy obudzila sie bo chcialo jej sie sikac. Wstala zaspana z lozka wyszla z pokoju zsunela pizamke i z zamknietymi oczetami przykucnela sobie w przedpokoju. Akurat tata przechodzil z kuchni do pokoju i zobaczyl co sie dzieje. W ostatniej chwili ja na sedes posadzil
![]() Innym razem ja sie w nocy obudzilam. Tez mialam jakies moze 5 lat. Wiedzialam ze musze wyjsc z lozka isc kawaleczek prosto a pozniej drzwi z prawej. No i poszlam kawaleczkek prosto namacalam drzwi po prawej.. i nasikalam do szafy... Zaspana bylam i za wczesnie skrecilam... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() siedze i się śmieję ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
kiedys, przed komunia, jak chodzilam do kosciola na msze, to bylo takie cos ze wszystkie dzieci staly przed oltarzem (wiecie ocb). no i nie moglam wytrzymac... stojac wsrod nich, zsikalam sie trzymajac sie za pupe ;/ ale nie bylo kaluzy na podlodze i nikt chyba nie zauwazyl... mimo ze reke mialam mokra
![]()
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Czekam na kolejne Wasze historie:P
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Konto usunięte
|
wpadki z sikaniem? to głównie w stanie niezupełnej trzeźwości
1) raz kiedy byłam pod urzędem miasta stwierdziłam że chce mi się siku, no więc poszłam na trawnik za taki daszek..myślałam że mnie nie widać, ale okazało się że za mną na schodach stało kilku ochroniarzy, ..na prawde nie wiem, dlaczego tak się na mnie dziwnie patrzyli, jakby pożerrali moją gołą wzrokiem ![]() a tak na serio to myslałam że się zapadnę pod ziemię 2)raz ja byłam ze znajomymi na koncercie który był na powietrzu to oczywiście zachciało mi się siku, a że były tam tylko toitoje to weszłam do jednego i z pośpiechu zapomniałam go dobrze domknąc (tzn, mi się wydawało że zamknęłam), no i akurat jak się załatwiałam to pech chciał że drzwi się otworzyły i chyba ze 40 osb czekających w kolejce ujrzało moje piękne łono ![]() ..jak sobie to teraz przypomnę to jednocześnie chce mi się śmiać i czuję się zażenowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Jak ja bylam mała ,to raz było tak,że siedzialysmy z kolezanka na przystanku i tak sie zaczelysmy smiac (to bylo jak wracalysmy ze szkoly,a do szkoly mialam 3 minuty i czesto siadalysmy i gadalysmy na przystanku) i leze na tej lawce na przystanku i sie smieje i sie posikalam ,po czym ucieklam z miejsca zdarzenia nie zegnajac sie nawet z kolezanka...Plama byla wielka;p
A drugi raz jaki pamietam to u niej w domu,a że jadlam rosol to powiedzialam ,że się wylal i ze wstalam i usiadlam nie widząć i wogule krecilam;p i dziwnym trafem uwierzyla:P Więcej takich sytuacji nie pamiętam...Dobrze,że teraz mi sie takie cos nie zdarza,nawet po pijaku:P
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
Haha teraz to sobie przypomniałam.
1. W szkole taki bardzo chciało mi się siku, a że była lekcja postanowiałm nie wychodzić, bo i tak nauczycielka by mnie nie wypuściła (3gimnazjum). Na przerwie z kolezankami pobiegłam do wc i tak mi się bardzo chciało, że od razu po wejściu do kabiny kieca w górę i siuuuu.... a tam klapa zamknięta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
.
.Jakby trochę magii ktoś odebrał mi.. Edytowane przez SleepyWhisper Czas edycji: 2008-06-27 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze mi się przypomniało
![]() 1. Moi rodzice kupili sobie piękny, jasny dywan. Zawchwyacli się nim baardzo. Ja byłam mała i latałam po domu bez gaci ![]() ![]() ![]() 2. Raz chciało mi się siku, będąc w Manufakturze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Olga:P Czas edycji: 2007-12-28 o 15:23 Powód: dopisać coś chcę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
![]() To ja dorzucę coś od siebie. Byliśmy kiedyś, dawno temu, kiedy mój młodszy brat miał max. 7 lat na rodzinnych wakacjach z nowopoznanymi znajomymi moich rodziców. Siedzimy sobie na basenach, rozmowa trwa w najlepsze, wszyscy zadowoleni i nagle mój braciszek wstaje i mówi: "Mamo, idę sobie zwalić konia". Szczyl podsłuchał gdzieś na podwórku hasło, i źle je zinterpretował, bo chciało mu się siku ![]()
![]() |
#208 |
BAN stały
|
;\
Edytowane przez laffytaaffy Czas edycji: 2008-03-18 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
3 letni synek znajomych ze złosci, bo nie potrafil sobie wlaczyc bajki na komputerze, czy mu sie nie poodobała, zdjął rajtuzki i oblał komputer
![]()
![]() |
![]() |
#210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.