MUNDIAL 2006 - Mistrzostwa Świata Niemcy - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-02, 13:31   #181
Agniesia18
Zadomowienie

GG do Agniesia18
Dot.: MUNDIAL 2006 - Mistrzostwa Świata Niemcy

Cytat:
Napisane przez króliczek
ok, ok. Ja mam inne stanowisko w tej sprawie, ale to nie ten temat i w ogóle nie widzę sensu tej dyskusji, bo i tak nie dojdziemy do porozumienia.
Więc z mojej strony to koniec tematu. Poczekamy i zobaczymy co pokażą.
OK jak chesz.
Agniesia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-02, 15:06   #182
arek***
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia18
Buahahaha wiesz co nie rozśmieszaj mnie... Po co wogóle zakładałeś ten wątek, skoro TAKI z Ciebie kibic? Wystarczy jeden zły mecz, zebyś rzucał w reprezentacje pomidorami? Człowieku zastanów się nad tym co wogóle piszesz... Teraz nasza reprezentacja potrzebuje PRAWDZIWYCH KIBICÓW, takich ktorzy będą z nimi na dobre i na złe, których doping będzie niczym wiatr w skrzydła. I co z tego ze Boruc z Kuszczakiem puścili takie bramki?? Skąd pewność że Dudek by nie puścił? To idiotyzm porównywanie, co by było gdyby byli Dudek i Franek a nie było tych czy tamtych... Aż się kiszki przewracają... Selekcjoner już zdecydował i NIC jego decyzji już nie zmieni. Zrozumcie to wreszcie !!!

P.S. Arku, może zamist Mundialu oglądaj Izaure... na lepsze Ci to wyjdzie
Czy ja kogos tu wysmiewam ?????????????? .

Każdy może przedstawić swoje stanowisko i argumenty , ale wyśmiewanie kogos to lekka przesada . Troche kultury wielki PRAWDZIWY kibicu reprezentacji Polski .

Teraz odpowiem na pytania :

Poco założyłem wątek o mundialu ?:

Dlatego że jestem fanem futbolu , pasjonuje mnie wspaniała gra ,gole ,atmosfera , wspaniali piłkarze .Pasjonuje mnie to od wielu lat , a mam juz sporo . Ogladam mecze ligi Polskiej , szczególnie LEGII / tylko dlatego ze tu mieszkam / Angielskiej szczególnie / Liverpooolu m.in bo tam grał Dudek / Hiszpańskiej - ale raczej mecze na szczycie , i czasem lige Włoską . Lige mistrzów i mistrzostwa obowiązkowo też . Myśle że mam powód żeby założyc taki wątek

P.S. Nie napisałem wcale że jestem jakimś wielkim kibicem reprezentacji Polski !!!! Kibicuje im i tylko tyle !!!! Jestem Polakiem i tyle !!! Mam być za Bułgarią ??? czy Norwegią ???? . Denerwuje mnie kiepska gra i brak zaangazowania !!! Jak ktoś nie chce grać w piłke to niech nie gra i nie denerwuje innych na stadionie czy tv .

Czy wystaczy jeden mecz żebym rzucał pomidorami ?

Nie . Rozumiem że ktoś dopiero buduje zespół , eksperymentuje i mu nie wychodzi . To normalne że czasem poprostu gra nie wychodzi ...aleee
jest 7 dni do mistrzostw swiata !!!! - zespól powinien" coś " sobą reprezentować !!!! Jeśli nie technike , zgranie to chociaż minimum chęci !!! Nie chce żeby mój kolega z Kolumbii wyśmiewał sie z gry mojego zespołu . Niech lepiej zostaną w domu niż mają robić z siebie światowe pośmiewisko . Ja mam ich zachwalać ??? Chyba jesteś chora , dla mnie prawdziwy kibic ma rozum . Wymaga od ludzi którzy będą reprezentować mnie Polaka na Mistrzostwach Świata . Chory jest ten co bedzie zachwalał kiepską gre i kiepskich pilkarzy !

Cytuje Prawdziwego Kibica : ...Człowieku zastanów sie co ty wogle piszesz ....

ODP :$%^R@@!$%^#^ ...Dziecko jak dorośniesz to pogadamy .Żałuje w tej chwili że nie jestes facetem i nie stoisz blisko mnie

Cytuje Prawdziwego kibica :....teraz nasza reprezentacja potrzebuje dobrych kibiców

ODP :Teraz to potrzebuje piłkarzy przynajmniej z sercem i z jakąkolwiek ochotą do gry !!! 2.trenera z jakąkolwiek koncepcją gry . Bo kibiców wielu stracili ......

Cytuje Prawdziwego Kibica: ...ktorych doping będzie niczym wiatr w skrzydła ....

ODP :
Byłaś na stadionie Śląskim ????? Myślisz że ci wszyscy kibice przyszli żeby wyśmiewać reprezentacje ??? Nie !!!! Przyszli ją dopingować , wspierać
, kupili bilety stali w deszczu i wietrze , i co spotkali ...............????

Cytuje Prawdziwego Kibica :

I co z tego że Boruc i Kuszczak puścili te bramki ?

Odpowiedz : w sumie nic . Boruc nie mial duzych szans a Kuszczak popełnił błąd życia , zdarza sie . Chodzi nam o całokształt tego spotkania !!!! .

Cytuje PK : Skąd pewność że Dudek by tego nie puścił ?

ODP : a ja tak napisałem ? w ktorym miejscu ?

Cytuje PK : To idiotyzm porównywanie cobybyło gdyby był Franek i Dudek

ODP : hmm mogło być lepiej lub gorzej . Inna sprawa że Frankowi i Dudkowi należał sie wyjazd bo zapracowali na to grą w eliminacjach .

Cytuje PK : Arku moze zamiast Mundialu ogladaj Izaure .

Odp :Wiesz może to dobry pomysł , przynajmniej podczas meczów Polski , może mnie to uchronić od zawału

Amen
Stary 2006-06-02, 15:51   #183
Agniesia18
Zadomowienie

GG do Agniesia18

Przeczytałam uważnie twoją odpowiedź i tylko utwierdziłam się w swoim przekonaniu.
Piszesz: Nie napisałem wcale że jestem jakimś wielkim kibicem reprezentacji Polski !!!! Kibicuje im i tylko tyle !!!! Jestem Polakiem i tyle !!! Mam być za Bułgarią ??? czy Norwegią ????

Co Twoim zdaniem znaczy "tylko kibicowanie" ??

Piszeszenerwuje mnie kiepska gra i brak zaangazowania !!! Jak ktoś nie chce grać w piłke to niech nie gra i nie denerwuje innych na stadionie czy tv .
Hehehe idąc za twoim przykłądem napiszę: jak nie chcesz sie denerwować to nie ogladaj. Cóż za argument doprawdy...

Dalej:Nie chce żeby mój kolega z Kolumbii wyśmiewał sie z gry mojego zespołu

Nie musi być kolega. TY sam robisz to bardzo skutecznie

Cytat:"Byłaś na stadionie Śląskim ????? Myślisz że ci wszyscy kibice przyszli żeby wyśmiewać reprezentacje ??? Nie !!!! Przyszli ją dopingować , wspierać
, kupili bilety stali w deszczu i wietrze , i co spotkali ...............????"

To ze kupili bilety to chyba normalne, tak samo jak to że stali w deszczu i wietrze (każdy wiedział jaka będzie pogoda).To kolejny "argument" który do mnie nie przemawia. Jak jest się kibicem to poświęca się kupuje bilety i stoi w deszczu(piłkarze za to nie grali w deszczu...) Doprawdy nikt nie kazał tam nikomu przychodzić na siłę. Nie rób z kibiców jakichś męczenników... Przyszli zeby dopingować mówisz? A to ciekawe bo ów doping trwał do rykoszetu a potem zaczęła się sieczka. Długo dopingowali nie ma co...

Ty:Niech lepiej zostaną w domu niż mają robić z siebie światowe pośmiewisko . Ja mam ich zachwalać ??? Chyba jesteś chora , dla mnie prawdziwy kibic ma rozum.

I widzisz jak bardzo jednemu z nas tego roumu brakuje ( i to nie mnie). Bo ja nie mówie o tym żeby chwalić za taki mecz. Oni doskonale zdają sobie sprawę z tego że położyli ten występ, że nie dali z siebie wszystkiego i że wyglądało to naprawdę bardzo źle. Mówię o tym, że w takich momentach trzeba umieć wesprzeć piłkarzy, trzeba dać im do zrozumienia że w nich wierzymy, że ten felerny mecz jeszcze wszystkiego nie przekreśla i że w naszych oczach oni sami nie są skreśleni.
Popadasz w skrajności swoimi twierdzeniami... ale tak to jest jak sie nie ma konkretnych argumentów.

ODP :$%^R@@!$%^#^ ...Dziecko jak dorośniesz to pogadamy .Żałuje w tej chwili że nie jestes facetem i nie stoisz blisko mnie

Ja też żałuję... Ciekawa jestem co byś zrobił

Akurat to zapytanie było retoryczne i nie skerowane bezpośrednio do ciebie.

ODP : hmm mogło być lepiej lub gorzej . Inna sprawa że Frankowi i Dudkowi należał sie wyjazd bo zapracowali na to grą w eliminacjach .

Grą w eliminacjach... ostatnimi czasy niestety zajmują się tylko grą w reklamach a zwłaszcza Dudek.

P.S. Milego oglądania Izaury

PRAWDZIWY KIBIC
Stary 2006-06-02, 15:52   #184
Rafall_86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arek***
Czy ja kogos tu wysmiewam ?????????????? .

Każdy może przedstawić swoje stanowisko i argumenty , ale wyśmiewanie kogos to lekka przesada . Troche kultury wielki PRAWDZIWY kibicu reprezentacji Polski .

Teraz odpowiem na pytania :

Poco założyłem wątek o mundialu ?:

Dlatego że jestem fanem futbolu , pasjonuje mnie wspaniała gra ,gole ,atmosfera , wspaniali piłkarze .Pasjonuje mnie to od wielu lat , a mam juz sporo . Ogladam mecze ligi Polskiej , szczególnie LEGII / tylko dlatego ze tu mieszkam / Angielskiej szczególnie / Liverpooolu m.in bo tam grał Dudek / Hiszpańskiej - ale raczej mecze na szczycie , i czasem lige Włoską . Lige mistrzów i mistrzostwa obowiązkowo też . Myśle że mam powód żeby założyc taki wątek

P.S. Nie napisałem wcale że jestem jakimś wielkim kibicem reprezentacji Polski !!!! Kibicuje im i tylko tyle !!!! Jestem Polakiem i tyle !!! Mam być za Bułgarią ??? czy Norwegią ???? . Denerwuje mnie kiepska gra i brak zaangazowania !!! Jak ktoś nie chce grać w piłke to niech nie gra i nie denerwuje innych na stadionie czy tv .

Czy wystaczy jeden mecz żebym rzucał pomidorami ?

Nie . Rozumiem że ktoś dopiero buduje zespół , eksperymentuje i mu nie wychodzi . To normalne że czasem poprostu gra nie wychodzi ...aleee
jest 7 dni do mistrzostw swiata !!!! - zespól powinien" coś " sobą reprezentować !!!! Jeśli nie technike , zgranie to chociaż minimum chęci !!! Nie chce żeby mój kolega z Kolumbii wyśmiewał sie z gry mojego zespołu . Niech lepiej zostaną w domu niż mają robić z siebie światowe pośmiewisko . Ja mam ich zachwalać ??? Chyba jesteś chora , dla mnie prawdziwy kibic ma rozum . Wymaga od ludzi którzy będą reprezentować mnie Polaka na Mistrzostwach Świata . Chory jest ten co bedzie zachwalał kiepską gre i kiepskich pilkarzy !

Cytuje Prawdziwego Kibica : ...Człowieku zastanów sie co ty wogle piszesz ....

Cytuje Prawdziwego kibica :....teraz nasza reprezentacja potrzebuje dobrych kibiców

ODP :Teraz to potrzebuje piłkarzy przynajmniej z sercem i z jakąkolwiek ochotą do gry !!! 2.trenera z jakąkolwiek koncepcją gry . Bo kibiców wielu stracili ......

Cytuje Prawdziwego Kibica: ...ktorych doping będzie niczym wiatr w skrzydła ....

ODP :
Byłaś na stadionie Śląskim ????? Myślisz że ci wszyscy kibice przyszli żeby wyśmiewać reprezentacje ??? Nie !!!! Przyszli ją dopingować , wspierać
, kupili bilety stali w deszczu i wietrze , i co spotkali ...............????

Cytuje Prawdziwego Kibica :

I co z tego że Boruc i Kuszczak puścili te bramki ?

Odpowiedz : w sumie nic . Boruc nie mial duzych szans a Kuszczak popełnił błąd życia , zdarza sie . Chodzi nam o całokształt tego spotkania !!!! .

Cytuje PK : To idiotyzm porównywanie cobybyło gdyby był Franek i Dudek

Cytuje PK : Arku moze zamiast Mundialu ogladaj Izaure .

Odp :Wiesz może to dobry pomysł , przynajmniej podczas meczów Polski , może mnie to uchronić od zawału

Amen
Wytykasz komuś brak kultury a sam savoir- vivre'm się nie popisujesz. Jakieś straszonko uskuteczniasz Na szczęście mamy demokrację i każdy może wyrazić swoje zdanie publicznie. Powiem tylko tyle że za ostro najechałeś na reprezentację i nacjonalista, patriota mógłby się poczuć urażony dlatego nie powinieneś się od razu bulwersować jak ktoś ci to wytknie. Troszkę więcej dystansu na przyszłość. Ceńmy to co mamy a nie zachwycajmy się jakimiś kozakami w tej dyscyplinie bo Brazylią nie będziemy nigdy.
oto, co robię
Rafall_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-02, 15:53   #185
Lee
Wtajemniczenie

widze ostra kłótnia nade mną, a ja sie szykuje na mundial z rozochoconą minką, musze zabukowac miejsca w jakies knajpie na przyszly piątek
szkoda, ze nie jade do niemiec, taka okazja, tak blisko... ale a)termin nie ten b)kasa nie ta c)noclegi, transporty etc. nie te.
Stary 2006-06-02, 15:57   #186
Rafall_86
Raczkowanie

Fakt że to super okazja. Kolejne mistrzostwa w RPA więc troszkę daleko. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców
oto, co robię
Stary 2006-06-02, 15:58   #187
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rafall_86
Wytykasz komuś brak kultury a sam savoir- vivre'm się nie popisujesz. Jakieś straszonko uskuteczniasz Na szczęście mamy demokrację i każdy może wyrazić swoje zdanie publicznie. Powiem tylko tyle że za ostro najechałeś na reprezentację i nacjonalista, patriota mógłby się poczuć urażony dlatego nie powinieneś się od razu bulwersować jak ktoś ci to wytknie. Troszkę więcej dystansu na przyszłość. Ceńmy to co mamy a nie zachwycajmy się jakimiś kozakami w tej dyscyplinie bo Brazylią nie będziemy nigdy.
Dlaczego nie mielibyśmy być Brazylią? proszę się nie zasłaniac tym, że oni to "mają we krwi", bo nie mają. Po prostu nasz PZPN jest chory i dopóki się go nie uleczy, to faktycznie nie będziemy Brazylią, ale stwierdzenie "nigdy" jest zbyt daleko idące.
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-02, 16:06   #188
Rafall_86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez króliczek
Dlaczego nie mielibyśmy być Brazylią? proszę się nie zasłaniac tym, że oni to "mają we krwi", bo nie mają. Po prostu nasz PZPN jest chory i dopóki się go nie uleczy, to faktycznie nie będziemy Brazylią, ale stwierdzenie "nigdy" jest zbyt daleko idące.
Fakt być może użycie słowa "nigdy" nie jest słuszne. Ale za mojego życia na pewno nie. Bo tak się składa że Brazylia to bardzo utytułowany zespół posiadający obecnie wiele wybitnych indywidualności i swoją grą zachwycający cały świat footballu.
oto, co robię
Stary 2006-06-02, 17:19   #189
arek***
Zadomowienie

Cytat:
Przeczytałam uważnie twoją odpowiedź i tylko utwierdziłam się w swoim przekonaniu.
Piszesz: Nie napisałem wcale że jestem jakimś wielkim kibicem reprezentacji Polski !!!! Kibicuje im i tylko tyle !!!! Jestem Polakiem i tyle !!! Mam być za Bułgarią ??? czy Norwegią ????

Co Twoim zdaniem znaczy "tylko kibicowanie" ??

Piszeszenerwuje mnie kiepska gra i brak zaangazowania !!! Jak ktoś nie chce grać w piłke to niech nie gra i nie denerwuje innych na stadionie czy tv .
Hehehe idąc za twoim przykłądem napiszę: jak nie chcesz sie denerwować to nie ogladaj. Cóż za argument doprawdy...

Dalej:Nie chce żeby mój kolega z Kolumbii wyśmiewał sie z gry mojego zespołu

Nie musi być kolega. TY sam robisz to bardzo skutecznie

Cytat:"Byłaś na stadionie Śląskim ????? Myślisz że ci wszyscy kibice przyszli żeby wyśmiewać reprezentacje ??? Nie !!!! Przyszli ją dopingować , wspierać
, kupili bilety stali w deszczu i wietrze , i co spotkali ...............????"

To ze kupili bilety to chyba normalne, tak samo jak to że stali w deszczu i wietrze (każdy wiedział jaka będzie pogoda).To kolejny "argument" który do mnie nie przemawia. Jak jest się kibicem to poświęca się kupuje bilety i stoi w deszczu(piłkarze za to nie grali w deszczu...) Doprawdy nikt nie kazał tam nikomu przychodzić na siłę. Nie rób z kibiców jakichś męczenników... Przyszli zeby dopingować mówisz? A to ciekawe bo ów doping trwał do rykoszetu a potem zaczęła się sieczka. Długo dopingowali nie ma co...

Ty:Niech lepiej zostaną w domu niż mają robić z siebie światowe pośmiewisko . Ja mam ich zachwalać ??? Chyba jesteś chora , dla mnie prawdziwy kibic ma rozum.

I widzisz jak bardzo jednemu z nas tego roumu brakuje ( i to nie mnie). Bo ja nie mówie o tym żeby chwalić za taki mecz. Oni doskonale zdają sobie sprawę z tego że położyli ten występ, że nie dali z siebie wszystkiego i że wyglądało to naprawdę bardzo źle. Mówię o tym, że w takich momentach trzeba umieć wesprzeć piłkarzy, trzeba dać im do zrozumienia że w nich wierzymy, że ten felerny mecz jeszcze wszystkiego nie przekreśla i że w naszych oczach oni sami nie są skreśleni.
Popadasz w skrajności swoimi twierdzeniami... ale tak to jest jak sie nie ma konkretnych argumentów.

Ja też żałuję... Ciekawa jestem co byś zrobił

Akurat to zapytanie było retoryczne i nie skerowane bezpośrednio do ciebie.

Grą w eliminacjach... ostatnimi czasy niestety zajmują się tylko grą w reklamach a zwłaszcza Dudek.

P.S. Milego oglądania Izaury

PRAWDZIWY KIBIC
Co znaczy tylko kibicowanie ?

.....To znaczy że jestem kibicem ?

Przeczytaj uważnie moją poprzednią wypowiedz i wytęż swoje szare komórki

....Jeśli nie chcesz sie denerwować to nie oglądaj ....

Wspałała rada doprawdy ..ale bede oglądał i pewnie sie denerwował dalej

...ty sam robisz to skutecznie...

to prawda pozostaje tylko sie śmiać . ja mam spore poczucie humoru

..to ze kupili bilety to chyba normalne......

niewiem czy nie dyskutuje z przedszkolakiem

...nie rób z kibiców jakis męczenników ....

Przeczytaj sobie wypowiedz kolezanki ktora była na meczu

...trzeba umiec wesprzec pilkarzy.....

moze pogłaskać po główce

....ciekawa jestem co bys mi zrobil ......

mysle ze nic ciekawego

P.s. Dla rafall86 kolego czy ja z tobą dyskutuje ???? Zostałem wyśmiany za swoje poglądy to sie bronie !!!!! Niestety Pani Prawdziwy Kibic niema za grosz kultury to musze sie zniżyc do jej poziomu
Stary 2006-06-02, 17:23   #190
Rafall_86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arek***
P.s. Dla rafall86 kolego czy ja z tobą dyskutuje ???? Zostałem wyśmiany za swoje poglądy to sie bronie !!!!! Niestety Pani Prawdziwy Kibic niema za grosz kultury to musze sie zniżyc do jej poziomu
Panie inżynierze kolegą to ja dla pana nie jestem i nie będę
oto, co robię
Stary 2006-06-02, 17:31   #191
arek***
Zadomowienie

Do wszystkich którzy chcą zabrać głos w tym wątku :

Temat o mundialu powstał 18-05 i do dziś jakoś nie było zbytnich problemów .Wiele osób sie wypowiadało , mieliśmy różne poglady ale każdego cechowała duża kultura i szanowanie drugiej osoby . Każdy może zabrać głos i przedstawić swoje stanowisko ale nikt nie może wyśmiewać innych . Mam nadzieje że na atak Agniesia18 na mnie zareaguja moderatorzy . Ja tu przychodze dla rozrywki a nie poto zeby sie z kogos smiać i go obrażać .
Stary 2006-06-02, 17:35   #192
Malutka466
BAN stały

GG do Malutka466

Wiecie co, może przestaniecie sie kłócić.

Kazdy jest takim kibicem jakim chce.
Wszyscy wiemy, ze dla Ciebie arku ważny będzie mecz Niemcy- Polska, i to, że kibicujesz w tym meczu Niemcom.

Poprostu zaden z Was teraz się nie podda i będzie utrzymywać, że jest madrzejszt i jego zdanie jest lepsze i że jest prawdziwym kibicem,
Ale mam pytanie, gdzie jest dwfinicja prawdziwego kibica?? ktoś ją sformułował??

Ta kłótnia dla mnie jeste beznadziejna.
Przysłowie mówi: Mądry ustępuje głupszemu. Chyba żadne z Was nie chce być tym mądrzejszym i przestać.

Dla mnie EOT.
Malutka466 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-02, 17:35   #193
Rafall_86
Raczkowanie

To jest forum więc każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii a ilu ludzi na świecie tyle zdań. Co to by było żeby wszyscy się głaskali i mimo że uważają inaczej popierali innych. A jeśli chodzi o wypowiedź Agniesi18 to nie użyła ani jednego wulgarnego słowa więc nie widzę powodów ku temu żeby moderatorzy się tymi postami interesowali. Pozdrawiam
oto, co robię
Stary 2006-06-02, 17:43   #194
Agniesia18
Zadomowienie

GG do Agniesia18

Co znaczy tylko kibicowanie ?

.....To znaczy że jestem kibicem ?

Przeczytaj uważnie moją poprzednią wypowiedz i wytęż swoje szare komórki
Myślę że ty sam nie rozumiesz siebie a twoja domeną jest zaprzeczanie samemu sobie. Dlatego nie wymagaj zeby kots kto mysli logicznie mial cie zrozumiec.
....Jeśli nie chcesz sie denerwować to nie oglądaj ....

Wspałała rada doprawdy ..ale bede oglądał i pewnie sie denerwował dalej
W każdej chwili możesz włączyć sobie Izaure...

...ty sam robisz to skutecznie...

to prawda pozostaje tylko sie śmiać . ja mam spore poczucie humoru
Naprawde? Jakoś tego nie widać...

..to ze kupili bilety to chyba normalne......

niewiem czy nie dyskutuje z przedszkolakiem
Sam najpierw piszesz, że kibice tak bardzo się starają i kupują bilety(dla mnie to normalne, że je kupują, ale dla ciebie chyba nie, skoro wymieniasz to wśród czynności decydujących o poświęceniu kibiców) a teraz szydzisz ze swoich własnych słów, które ja tylko powtórzyłam. Wyciagnij wnioski na kogo teraz wyszedłeś

...nie rób z kibiców jakis męczenników ....

Przeczytaj sobie wypowiedz kolezanki ktora była na meczu
Byłam na meczach w gorszych warunkach.

...trzeba umiec wesprzec pilkarzy.....

moze pogłaskać po główce
I to ma być ten twój dowcip? Ubaw po pachy...

....ciekawa jestem co bys mi zrobil ......

mysle ze nic ciekawego

O widzisz po raz pierwszy się zgadzamy.
Stary 2006-06-02, 17:47   #195
Justin Timberlake
Zakorzenienie

uu, ale sie porobilo...
troche ochlonelam po wtorku, ale mimo wszystko Agniesia nie moge sie z Toba zgodzic mowisz, ze prawdziwy kibic dopinguje druzyne bez wzgledu na nic. chcesz powiedziec, ze te 50 tys kibicow na Slaskim to byly dzieciaki, ktorym sie nudzilo w domciu i dlatego poszli na mecz, a o kibicowaniu nie maja pojecia?
naprawde, kibicwalismy tak dlugo jak sie dalo, bylo tak glosno, ze sie balam o moje uszy..i jak sie nam odplacili? tu nie chodzi o to jakich Janas wybral zawodnikow i czy mecz przegrali. problem w tym, ze oni w ogole nie grali. przeciez jak widzialam jak im sie tylka do pilki 2 m od nich nie chcialo ruszac, to nawet sie nie denerwowalam, tylko mi sie plakac chcialo. odrobina checi z ich strony by nie zaszkodzila. przeciez im sie w ogole nie chcialo grac! nie dziw sie, ze bylismy niezadowoleni! i chyba nie sadzisz, ze po takim meczu mamy ich jeszcze poglaskac po glowkach i powiedziec, ze dobrze sie spisali!
zaloze sie, ze patrzysz na mecze Milanu, Interu, Barcy, Realu etc. pewnie jeszcze tego nie zauwazylas, ale nastepnym razem przypatrz sie jaka jest reakcja kibicow jak graja troszeczke gorzej niz zazwyczaj. wg Ciebie ich nie mozna by nazwac prawdziwymi kibicami, bo gwizdza jak ich druzyna gra kiche, ale tak naprawde by oddali zycie za swoj kochany klub. gwizdy na meczach nie sa miara tego czy ktos jest prawdziwym kibicem czy nie.

poza tym Arek chyba nie jest takim dzieciakiem typu Real byl pare lat temu najlepsza druzyna, to kibicuje Realowi, teraz Barca jest na szczycie, to kibicuje Barcie, za jakiego go uwazasz

nasza reprezentacja sobie jeszcze nie wbila do tych swoich glowek, ze pilka nozna to nie tylko kasa i bieganie (w ich przypadku stanie) na boisku, tylko przede wszystkim kibice!! i jak my sie mamy czuc, skoro cos co kochamy ma nas gleboko w dupie za przeproszeniem?
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-02, 17:49   #196
Agniesia18
Zadomowienie

GG do Agniesia18

Cytat:
Napisane przez arek***
Do wszystkich którzy chcą zabrać głos w tym wątku :

Każdy może zabrać głos i przedstawić swoje stanowisko ale nikt nie może wyśmiewać innych . Mam nadzieje że na atak Agniesia18 na mnie zareaguja moderatorzy . Ja tu przychodze dla rozrywki a nie poto zeby sie z kogos smiać i go obrażać .
Otóz to nikt nie moze wyśmiewać innych a Ty to robiłeś wielokrotnie naśmiewajac się z zawodników naszej reprezentacji!!
Stary 2006-06-02, 17:53   #197
Malutka466
BAN stały

GG do Malutka466

A mi sie wydaje, że w tej chwili, to bez znaczenia ile macie lat. tylko to, ze ta kłótnia jest nie potrzebna.

Ja dobrze wiem jak to jest gdy drużyna gra źle i jacy są wtedy kibice, wszyscy wiemy, że Pozaniacy sa związania z Lechem i gdy ten tylko gra słabiej mniej ludzi przychodzi na mecze.

Ale na litość nie osądzajcie się czy jesteście prawdziwymi kibicami, poniewaz nie ma definicji PRAWDZIWEGO KIBICA
Stary 2006-06-02, 17:57   #198
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Malutka wg mnie prawdziwy kibic to taki, ktory kocha swoja druzyne a jak manifestuje swoja milosc to juz sprawa indywidualna
Stary 2006-06-02, 18:00   #199
Malutka466
BAN stały

GG do Malutka466

Widzisz to wg Cibie taka definicja, inni mogą mieć zupełnie różna od Twojej.
Bo każdy jest kibicem takim jakim się czuje.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-02, 18:03   #200
arek***
Zadomowienie

Cytat:
Otóz to nikt nie moze wyśmiewać innych a Ty to robiłeś wielokrotnie naśmiewajac się z zawodników naszej reprezentacji!!
jakoś wszyscy zrozumieli ..... ale dla chcących awantur tłumacze .... że miałem na myśli uzytkowników forum ...

P.s.Poza reprezentacją - na Forum usmiechnij sie .. wysmiewałem też Chucka norrisa i Czerwonego Kapturka . Za wszystko serdecznie przepraszam
Stary 2006-06-02, 18:04   #201
Malutka466
BAN stały

GG do Malutka466

Arek ty chyba chcesz, żebym naprawdę zaczeła wierzyć w Twój podpis

Przestancie już, bo trzeba będzie zmienić tytuł watku na: "Kim jest prawdziwy kibic?"
Stary 2006-06-02, 18:04   #202
Agniesia18
Zadomowienie

GG do Agniesia18

Cytat:
Napisane przez Malutka466
A mi sie wydaje, że w tej chwili, to bez znaczenia ile macie lat. tylko to, ze ta kłótnia jest nie potrzebna.

Ja dobrze wiem jak to jest gdy drużyna gra źle i jacy są wtedy kibice, wszyscy wiemy, że Pozaniacy sa związania z Lechem i gdy ten tylko gra słabiej mniej ludzi przychodzi na mecze.

Ale na litość nie osądzajcie się czy jesteście prawdziwymi kibicami, poniewaz nie ma definicji PRAWDZIWEGO KIBICA
Tak naprawde to chodzi o to, że grałam kiedyś w drużynie piłki ręcznej i wiem jak ważny był doping kibiców i jak ważne było to, ze pozostawali z nami nawet kiedy przegrywałyśmy. Dlatego jestem przeczulona na teksty typu: drewniaki, patałachy, na wszelkie gwizdy i umniejszanie wartości gracza.
Rodzi się wtedy jedno pytanie: jak jesteś takim mądrym kibicem i zawsze wszystko ci się udaje, to czemu sam nie zagrasz i sam sie nie postarasz?

Z mojej strony EOT
Stary 2006-06-02, 18:06   #203
Malutka466
BAN stały

GG do Malutka466

Też gralam i ważny był dla mnie doping.
Ja się nie wypowiem czym dla mnie było zachowanie kibiców w Chorzowie, bo rozpęta się kolejna wojna.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-06-02, 18:13   #204
Justin Timberlake
Zakorzenienie

tez gralam ale w koszykowke. doping rzeczywiscie byl wazny, ale powiedz sama Agniesia, ze Wyscie nie staly w miejscu, tylko gralyscie

nie chodzi o to, ze oni przegrali, tylko w jakim stylu to zrobili.

pozdrawiam
Stary 2006-06-02, 18:16   #205
Malutka466
BAN stały

GG do Malutka466

Justin, raz grają tak, raz grają tak.
Nie ocenia się człowieka po jednym słowie jakie wypowie, a piłkarzy po jednym meczu. Od razu zapominacie o innych meczach, liczy się tylko ostatni mecz.
Zobaczymy jak będzie jutro.
Stary 2006-06-02, 23:01   #206
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Buahahaha wiesz co nie rozśmieszaj mnie... Po co wogóle zakładałeś ten wątek, skoro TAKI z Ciebie kibic? Wystarczy jeden zły mecz, zebyś rzucał w reprezentacje pomidorami? Człowieku zastanów się nad tym co wogóle piszesz... Teraz nasza reprezentacja potrzebuje PRAWDZIWYCH KIBICÓW, takich ktorzy będą z nimi na dobre i na złe, których doping będzie niczym wiatr w skrzydła. I co z tego ze Boruc z Kuszczakiem puścili takie bramki?? Skąd pewność że Dudek by nie puścił? To idiotyzm porównywanie, co by było gdyby byli Dudek i Franek a nie było tych czy tamtych... Aż się kiszki przewracają... Selekcjoner już zdecydował i NIC jego decyzji już nie zmieni. Zrozumcie to wreszcie !!!

P.S. Arku, może zamist Mundialu oglądaj Izaure... na lepsze Ci to wyjdzie
Proszę nauczyć się prowadzić dyskusję na poziomie i oduczyć się ściągać koleszków do wątku, skoro argumentów brakuje.

PRAWDZIWY ADMIN
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-03, 03:52   #207
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
Proszę nauczyć się prowadzić dyskusję na poziomie i oduczyć się ściągać koleszków do wątku, skoro argumentów brakuje.

PRAWDZIWY ADMIN
słuszna decyzja, dziękuję za interwencję

jeszcze uwaga co do kibiców...
Od wielu lat przyjaźnię się z piłkarzami lokalnej drużyny - i część z nich stwierdziła, że kibicem trzeba być zawsze, jednak większość, łącznie z prezesem klubu była zdecydowanie pozytywna w stosunku do zachowania kibiców na Śląsku. Dlaczego? Bo tam naprawdę grała jedna drużyna i nie była nią Polska, niestety.

Edytowane przez króliczek
Czas edycji: 2006-06-03 o 10:55
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-03, 11:29   #208
arek***
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec

PRAWDZIWY ADMIN
Dzięki złosliwiec

Dzisiaj kolejny mecz tym razem z Chorwacją . Czy nasza drużyna sie zmobilizuje ?? Zobaczymy niebawem
Stary 2006-06-03, 11:38   #209
Malutka466
BAN stały

GG do Malutka466

Ehhhhh, pożyjemy zobaczymy.
Stary 2006-06-03, 12:24   #210
paula007
Zakorzenienie

Słyszeliście coś, że niby Boruc ma kontucję?

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości