![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: MUNDIAL 2006 - Mistrzostwa Świata Niemcy
Cytat:
![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Każdy może przedstawić swoje stanowisko i argumenty , ale wyśmiewanie kogos to lekka przesada ![]() ![]() Teraz odpowiem na pytania : Poco założyłem wątek o mundialu ?: Dlatego że jestem fanem futbolu , pasjonuje mnie wspaniała gra ,gole ,atmosfera , wspaniali piłkarze .Pasjonuje mnie to od wielu lat , a mam juz sporo ![]() ![]() P.S. Nie napisałem wcale że jestem jakimś wielkim kibicem reprezentacji Polski !!!! Kibicuje im i tylko tyle !!!! Jestem Polakiem i tyle !!! Mam być za Bułgarią ??? czy Norwegią ???? . Denerwuje mnie kiepska gra i brak zaangazowania !!! Jak ktoś nie chce grać w piłke to niech nie gra i nie denerwuje innych ![]() Czy wystaczy jeden mecz żebym rzucał pomidorami ? Nie . Rozumiem że ktoś dopiero buduje zespół , eksperymentuje i mu nie wychodzi . To normalne że czasem poprostu gra nie wychodzi ...aleee jest 7 dni do mistrzostw swiata !!!! - zespól powinien" coś " sobą reprezentować !!!! Jeśli nie technike , zgranie to chociaż minimum chęci !!! Nie chce żeby mój kolega z Kolumbii wyśmiewał sie z gry mojego zespołu . Niech lepiej zostaną w domu niż mają robić z siebie światowe pośmiewisko . Ja mam ich zachwalać ??? Chyba jesteś chora , dla mnie prawdziwy kibic ma rozum ![]() Cytuje Prawdziwego Kibica : ...Człowieku zastanów sie co ty wogle piszesz .... ODP :$%^R@@!$%^#^ ...Dziecko ![]() ![]() Cytuje Prawdziwego kibica :....teraz nasza reprezentacja potrzebuje dobrych kibiców ODP :Teraz to potrzebuje piłkarzy przynajmniej z sercem i z jakąkolwiek ochotą do gry !!! 2.trenera z jakąkolwiek koncepcją gry . Bo kibiców wielu stracili ...... Cytuje Prawdziwego Kibica: ...ktorych doping będzie niczym wiatr w skrzydła .... ODP : Byłaś na stadionie Śląskim ????? Myślisz że ci wszyscy kibice przyszli żeby wyśmiewać reprezentacje ??? Nie !!!! Przyszli ją dopingować , wspierać , kupili bilety stali w deszczu i wietrze , i co spotkali ...............???? Cytuje Prawdziwego Kibica : I co z tego że Boruc i Kuszczak puścili te bramki ? Odpowiedz : w sumie nic . Boruc nie mial duzych szans a Kuszczak popełnił błąd życia , zdarza sie . Chodzi nam o całokształt tego spotkania !!!! . Cytuje PK : Skąd pewność że Dudek by tego nie puścił ? ODP : a ja tak napisałem ? ![]() Cytuje PK : To idiotyzm porównywanie cobybyło gdyby był Franek i Dudek ODP : hmm mogło być lepiej lub gorzej ![]() Cytuje PK : Arku moze zamiast Mundialu ogladaj Izaure . Odp :Wiesz może to dobry pomysł , przynajmniej podczas meczów Polski , może mnie to uchronić od zawału ![]() Amen ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Przeczytałam uważnie twoją odpowiedź i tylko utwierdziłam się w swoim przekonaniu.
Piszesz: Nie napisałem wcale że jestem jakimś wielkim kibicem reprezentacji Polski !!!! Kibicuje im i tylko tyle !!!! Jestem Polakiem i tyle !!! Mam być za Bułgarią ??? czy Norwegią ???? Co Twoim zdaniem znaczy "tylko kibicowanie" ?? Piszesz ![]() Hehehe idąc za twoim przykłądem napiszę: jak nie chcesz sie denerwować to nie ogladaj. Cóż za argument doprawdy... Dalej:Nie chce żeby mój kolega z Kolumbii wyśmiewał sie z gry mojego zespołu Nie musi być kolega. TY sam robisz to bardzo skutecznie Cytat:"Byłaś na stadionie Śląskim ????? Myślisz że ci wszyscy kibice przyszli żeby wyśmiewać reprezentacje ??? Nie !!!! Przyszli ją dopingować , wspierać , kupili bilety stali w deszczu i wietrze , i co spotkali ...............????" To ze kupili bilety to chyba normalne, tak samo jak to że stali w deszczu i wietrze (każdy wiedział jaka będzie pogoda).To kolejny "argument" który do mnie nie przemawia. Jak jest się kibicem to poświęca się kupuje bilety i stoi w deszczu(piłkarze za to nie grali w deszczu...) Doprawdy nikt nie kazał tam nikomu przychodzić na siłę. Nie rób z kibiców jakichś męczenników... Przyszli zeby dopingować mówisz? A to ciekawe bo ów doping trwał do rykoszetu a potem zaczęła się sieczka. Długo dopingowali nie ma co... Ty:Niech lepiej zostaną w domu niż mają robić z siebie światowe pośmiewisko . Ja mam ich zachwalać ??? Chyba jesteś chora , dla mnie prawdziwy kibic ma rozum. I widzisz jak bardzo jednemu z nas tego roumu brakuje ( i to nie mnie). Bo ja nie mówie o tym żeby chwalić za taki mecz. Oni doskonale zdają sobie sprawę z tego że położyli ten występ, że nie dali z siebie wszystkiego i że wyglądało to naprawdę bardzo źle. Mówię o tym, że w takich momentach trzeba umieć wesprzeć piłkarzy, trzeba dać im do zrozumienia że w nich wierzymy, że ten felerny mecz jeszcze wszystkiego nie przekreśla i że w naszych oczach oni sami nie są skreśleni. Popadasz w skrajności swoimi twierdzeniami... ale tak to jest jak sie nie ma konkretnych argumentów. ODP :$%^R@@!$%^#^ ...Dziecko jak dorośniesz to pogadamy .Żałuje w tej chwili że nie jestes facetem i nie stoisz blisko mnie Ja też żałuję... Ciekawa jestem co byś zrobił ![]() Cytuje PK : Skąd pewność że Dudek by tego nie puścił ? ODP : a ja tak napisałem ? w ktorym miejscu ? Akurat to zapytanie było retoryczne i nie skerowane bezpośrednio do ciebie. ODP : hmm mogło być lepiej lub gorzej . Inna sprawa że Frankowi i Dudkowi należał sie wyjazd bo zapracowali na to grą w eliminacjach . Grą w eliminacjach... ostatnimi czasy niestety zajmują się tylko grą w reklamach a zwłaszcza Dudek. P.S. Milego oglądania Izaury PRAWDZIWY KIBIC
![]() |
#184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
widze ostra kłótnia nade mną, a ja sie szykuje na mundial z rozochoconą minką, musze zabukowac miejsca w jakies knajpie na przyszly piątek
![]() szkoda, ze nie jade do niemiec, taka okazja, tak blisko... ale a)termin nie ten b)kasa nie ta c)noclegi, transporty etc. nie te.
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Fakt że to super okazja. Kolejne mistrzostwa w RPA więc troszkę daleko. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców
![]()
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
.....To znaczy że jestem kibicem ? Przeczytaj uważnie moją poprzednią wypowiedz i wytęż swoje szare komórki ....Jeśli nie chcesz sie denerwować to nie oglądaj .... Wspałała rada doprawdy ![]() ![]() ...ty sam robisz to skutecznie... to prawda pozostaje tylko sie śmiać . ja mam spore poczucie humoru ![]() ..to ze kupili bilety to chyba normalne...... niewiem czy nie dyskutuje z przedszkolakiem ![]() ...nie rób z kibiców jakis męczenników .... Przeczytaj sobie wypowiedz kolezanki ktora była na meczu ![]() ...trzeba umiec wesprzec pilkarzy..... moze pogłaskać po główce ![]() ....ciekawa jestem co bys mi zrobil ...... mysle ze nic ciekawego ![]() P.s. Dla rafall86 kolego czy ja z tobą dyskutuje ???? Zostałem wyśmiany za swoje poglądy to sie bronie !!!!! Niestety Pani Prawdziwy Kibic niema za grosz kultury to musze sie zniżyc do jej poziomu ![]()
![]() |
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Do wszystkich którzy chcą zabrać głos w tym wątku :
Temat o mundialu powstał 18-05 i do dziś jakoś nie było zbytnich problemów .Wiele osób sie wypowiadało , mieliśmy różne poglady ale każdego cechowała duża kultura i szanowanie drugiej osoby . Każdy może zabrać głos i przedstawić swoje stanowisko ale nikt nie może wyśmiewać innych . Mam nadzieje że na atak Agniesia18 na mnie zareaguja moderatorzy . Ja tu przychodze dla rozrywki a nie poto zeby sie z kogos smiać i go obrażać .
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
BAN stały
|
Wiecie co, może przestaniecie sie kłócić.
Kazdy jest takim kibicem jakim chce. Wszyscy wiemy, ze dla Ciebie arku ważny będzie mecz Niemcy- Polska, i to, że kibicujesz w tym meczu Niemcom. Poprostu zaden z Was teraz się nie podda i będzie utrzymywać, że jest madrzejszt i jego zdanie jest lepsze i że jest prawdziwym kibicem, Ale mam pytanie, gdzie jest dwfinicja prawdziwego kibica?? ktoś ją sformułował?? Ta kłótnia dla mnie jeste beznadziejna. Przysłowie mówi: Mądry ustępuje głupszemu. Chyba żadne z Was nie chce być tym mądrzejszym i przestać. Dla mnie EOT. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
To jest forum więc każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii a ilu ludzi na świecie tyle zdań. Co to by było żeby wszyscy się głaskali i mimo że uważają inaczej popierali innych. A jeśli chodzi o wypowiedź Agniesi18 to nie użyła ani jednego wulgarnego słowa więc nie widzę powodów ku temu żeby moderatorzy się tymi postami interesowali. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Co znaczy tylko kibicowanie ?
.....To znaczy że jestem kibicem ? Przeczytaj uważnie moją poprzednią wypowiedz i wytęż swoje szare komórki Myślę że ty sam nie rozumiesz siebie a twoja domeną jest zaprzeczanie samemu sobie. Dlatego nie wymagaj zeby kots kto mysli logicznie mial cie zrozumiec. ....Jeśli nie chcesz sie denerwować to nie oglądaj .... Wspałała rada doprawdy ![]() ![]() W każdej chwili możesz włączyć sobie Izaure... ...ty sam robisz to skutecznie... to prawda pozostaje tylko sie śmiać . ja mam spore poczucie humoru ![]() Naprawde? Jakoś tego nie widać... ..to ze kupili bilety to chyba normalne...... niewiem czy nie dyskutuje z przedszkolakiem ![]() Sam najpierw piszesz, że kibice tak bardzo się starają i kupują bilety(dla mnie to normalne, że je kupują, ale dla ciebie chyba nie, skoro wymieniasz to wśród czynności decydujących o poświęceniu kibiców) a teraz szydzisz ze swoich własnych słów, które ja tylko powtórzyłam. Wyciagnij wnioski na kogo teraz wyszedłeś ![]() ...nie rób z kibiców jakis męczenników .... Przeczytaj sobie wypowiedz kolezanki ktora była na meczu ![]() Byłam na meczach w gorszych warunkach. ...trzeba umiec wesprzec pilkarzy..... moze pogłaskać po główce ![]() I to ma być ten twój dowcip? ![]() ....ciekawa jestem co bys mi zrobil ...... mysle ze nic ciekawego ![]() O widzisz po raz pierwszy się zgadzamy.
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
uu, ale sie porobilo...
troche ochlonelam po wtorku, ale mimo wszystko Agniesia nie moge sie z Toba zgodzic ![]() ![]() naprawde, kibicwalismy tak dlugo jak sie dalo, bylo tak glosno, ze sie balam o moje uszy..i jak sie nam odplacili? tu nie chodzi o to jakich Janas wybral zawodnikow i czy mecz przegrali. problem w tym, ze oni w ogole nie grali. przeciez jak widzialam jak im sie tylka do pilki 2 m od nich nie chcialo ruszac, to nawet sie nie denerwowalam, tylko mi sie plakac chcialo. odrobina checi z ich strony by nie zaszkodzila. przeciez im sie w ogole nie chcialo grac! nie dziw sie, ze bylismy niezadowoleni! i chyba nie sadzisz, ze po takim meczu mamy ich jeszcze poglaskac po glowkach i powiedziec, ze dobrze sie spisali! zaloze sie, ze patrzysz na mecze Milanu, Interu, Barcy, Realu etc. pewnie jeszcze tego nie zauwazylas, ale nastepnym razem przypatrz sie jaka jest reakcja kibicow jak graja troszeczke gorzej niz zazwyczaj. wg Ciebie ich nie mozna by nazwac prawdziwymi kibicami, bo gwizdza jak ich druzyna gra kiche, ale tak naprawde by oddali zycie za swoj kochany klub. gwizdy na meczach nie sa miara tego czy ktos jest prawdziwym kibicem czy nie. poza tym Arek chyba nie jest takim dzieciakiem typu Real byl pare lat temu najlepsza druzyna, to kibicuje Realowi, teraz Barca jest na szczycie, to kibicuje Barcie, za jakiego go uwazasz ![]() nasza reprezentacja sobie jeszcze nie wbila do tych swoich glowek, ze pilka nozna to nie tylko kasa i bieganie (w ich przypadku stanie) na boisku, tylko przede wszystkim kibice!! i jak my sie mamy czuc, skoro cos co kochamy ma nas gleboko w dupie za przeproszeniem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#197 |
BAN stały
|
A mi sie wydaje, że w tej chwili, to bez znaczenia ile macie lat. tylko to, ze ta kłótnia jest nie potrzebna.
Ja dobrze wiem jak to jest gdy drużyna gra źle i jacy są wtedy kibice, wszyscy wiemy, że Pozaniacy sa związania z Lechem i gdy ten tylko gra słabiej mniej ludzi przychodzi na mecze. Ale na litość nie osądzajcie się czy jesteście prawdziwymi kibicami, poniewaz nie ma definicji PRAWDZIWEGO KIBICA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Malutka wg mnie prawdziwy kibic to taki, ktory kocha swoja druzyne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
BAN stały
|
Widzisz to wg Cibie taka definicja, inni mogą mieć zupełnie różna od Twojej.
Bo każdy jest kibicem takim jakim się czuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
P.s.Poza reprezentacją - na Forum usmiechnij sie .. wysmiewałem też Chucka norrisa i Czerwonego Kapturka . Za wszystko serdecznie przepraszam ![]()
![]() |
![]() |
#201 |
BAN stały
|
Arek ty chyba chcesz, żebym naprawdę zaczeła wierzyć w Twój podpis
![]() ![]() Przestancie już, bo trzeba będzie zmienić tytuł watku na: "Kim jest prawdziwy kibic?" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rodzi się wtedy jedno pytanie: jak jesteś takim mądrym kibicem i zawsze wszystko ci się udaje, to czemu sam nie zagrasz i sam sie nie postarasz? Z mojej strony EOT
![]() |
![]() |
#203 |
BAN stały
|
Też gralam i ważny był dla mnie doping.
Ja się nie wypowiem czym dla mnie było zachowanie kibiców w Chorzowie, bo rozpęta się kolejna wojna. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
tez gralam ale w koszykowke. doping rzeczywiscie byl wazny, ale powiedz sama Agniesia, ze Wyscie nie staly w miejscu, tylko gralyscie
![]() nie chodzi o to, ze oni przegrali, tylko w jakim stylu to zrobili. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
BAN stały
|
Justin, raz grają tak, raz grają tak.
Nie ocenia się człowieka po jednym słowie jakie wypowie, a piłkarzy po jednym meczu. Od razu zapominacie o innych meczach, liczy się tylko ostatni mecz. Zobaczymy jak będzie jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
PRAWDZIWY ADMIN ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze uwaga co do kibiców... Od wielu lat przyjaźnię się z piłkarzami lokalnej drużyny - i część z nich stwierdziła, że kibicem trzeba być zawsze, jednak większość, łącznie z prezesem klubu była zdecydowanie pozytywna w stosunku do zachowania kibiców na Śląsku. Dlaczego? Bo tam naprawdę grała jedna drużyna i nie była nią Polska, niestety.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post37069794wymieniam www.pajacyk.pl KLIK ![]() Edytowane przez króliczek Czas edycji: 2006-06-03 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj kolejny mecz tym razem z Chorwacją . Czy nasza drużyna sie zmobilizuje ?? Zobaczymy niebawem ![]()
![]() |
![]() |
#209 |
BAN stały
|
Ehhhhh, pożyjemy zobaczymy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Słyszeliście coś, że niby Boruc ma kontucję?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.