![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nawiedzony telefon?!
Heh.. chyba duszyska zainspirowały się tym watkiem bo w niedzielę mój telefon został opętany
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Była to jedna z chwil, w której przeklinam zdobycze techniki i cudowne wynalazki... Wstrętne duszyska - to na pewno one dzwoniły ![]()
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
ja ostatnio dostałam sms od TZ "Zadz do mnie", wzięłam domowy tel, wykreciłam jego nr i co? odebrała jakaś panienka, powiedziałam tylko że to pomyłka i się rozłączyłam. dzwonie drugi raz pod ten sam nr i już było wszytko ok. nawet nie wiecie jak mi ciśnienie skoczyło jak usłyszałam głos jakiejś panienki w słuchawce.później jak się spotkaliśmy to sprawdziłam (cichaczem) tel TŻ i było tam tylko jedno połączenie odemnie. ma szczęście bo gdyby naprawde debrała JEGO telefon jakaś panienka to uuu..... cienko by z nim było.
![]() ach... operatorzy robią nam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
A do mnie tez kiedys dzwonily jakies ziwne nr a jak odebralam to sie rozlanczal...wtedy pomyslalam ze to ktos sobie jaja robi albo poprostu pomylka ale po przeczytaniu tego watku to sie zastanawiam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
a ja miałam taką syt.: miała do mnie przyjść koleżanka i wcześniej zadzwonić. patrze na wyświetlacz dzowni ona, odbieram a tu jakiś facet mi gada o budowaniu domu, zaczął dzownić mi drugi tel. na wyświetlaczu jej nr, odbieram i ona mówi że za chwilę u mnie będzie, rozmawiałam z 2-ma osobami dzwoniące z tego samego nr w jednym czasie :| (koleżanka później mówiła że zadzwoniła na drugi tel. bo na ten co na początku zaczęła dzwonić to było zajęte. aha ten facet chyba mnie nie słyszał, bo zaczał gadać o budowaniu domu, a jak mówiłam coś do niego (np. jakiego domu, to odopiwiedział o co chodzi)ale jak mówiłam że to pomyłk,a skad ma mój nr, to nic nie odpowiadał tylko nawijał dalej o tym budowaniu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Bo wiesz on chcial sie Tobie pochwalic ze buduje dom i musial koniecznie do kogos zadz i to powiedziec i tak trafilo wlasnie na Ciebie!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
.... brrrr jaka sytuacja z tym telefonem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
![]()
Masz 7 dni.....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
up!
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam większosć waszych histori, z ciekawości w googlach wpisałam woływanie podświadomości i znalazłam kilka wątków o wywoływaniu duchów itp. I gdy skończyłam czytać usłyszałam, jak coś w łazience spadło, zajrzałam żeby zobaczyć co to było ,awszystko jest na swoim miejscu. Nie wierzę zbytnio w duchy, ale zaczęłam się bać.
A dziś czekam na mecz do 2:50, rodzice śpią, a ja jestem wystraszona i słyszę każy szmer...
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
http://portalwiedzy.onet.pl/4868,111...zasopisma.html
zmarli kontaktuja sie przez smsy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
nie wiem co bym zrobila jakbym miala takie telefon albo sms od zmarlej ososby
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
To ja wam tez coś opowiem. Historia miała miejsce kilka lat temu, jeszcze przed "erą komórek".
Zadzwonił telefon, odebrala mama. Nikt sie nie odzywał, ale było slychać rozmowę ludzi w mieszkaniu. Po chwili zorientowała się, ze to mieszkanie znajomych. Do domu akurat weszła ich córka mówiąc, co kupiła. mama sie wystraszyla i rozłaczyła. Od razu zadzwonila do nich i spytała, czy nikt u nich nie rozmawial przed chwilą przez telefon. Dodzwonila sie bez problemu a u nich nikt przez telefon nie rozmawiał. i jak TO wytłumaczyć?? Kiedyś dzwoniłam do TŻ... odebrał inaczej niż zawsze, tak jakby dzwonil jakis nieznany numer. Okazało się, ze nie wyświetliło mu mojego numeru. Innym razem dzwoni mi telefon. TŻ. odebrałam. slyszałam tylko jakaś muzykę lub telewizor. Poczekałam kilka chwil az sie odezwie ale cisza... po niedlugim czasie próbowałam dodzwonic się do TŻ ale nie odbierał... spał a telefon lezał na pólce. po sprawdzeniu czy do mnie dzwonil okazało sie, ze połączenie faktycznie było... tylko w tym czasie spał a telefon mial zabezpieczoną klawiaturę na kod. tez dziwne, nie?
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
telefonu bym raczej nie odebrala ale sms moglabym odczytac...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Cos jeszcze mi sie przypomniało. Mialam wtedy moze ok. 10-12 lat. siedziałam sama w pokoju i cos oglądałam w tv. drzwi do pokoju mialam przymkniete, siedzialam na podłodze oparta o swoje łózko (1,5 metra dalej stało łózko siostry). w pewnym momencie z jedne z pólek poleciała porcelanowa figurka. Poleciała tak, jakby ktos ją popchnął lub wystrzelił z procy. a nie stała na krawędzi tylko na samym tyle tej pólki...
do dzis to widze..
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chociaz cos mi sie przypomina ale to bylo jeszcze jka chodzilam do 3 kl gimnazjum ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jak wyjasnic to: dzwoni do mnie telefon, odbieram a tam fragment piosenki beaty kozidrak : KOCHAM CIE ! lalalalallalal ![]() Karolca to ze Twoja mama sie dodzwonila bez problemu to nic dziwnego skoro wczesniej sie rozlaczyla, bo linia byla wolna. ale jak telefon sam zadzwonil do Twojej mamy? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#202 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
a ja mam u siebie w kontaktach wpisany swoj nr pod nazwa "ja" i bardzo czesto jest ze dzwoni mi telefon i wyswietla sie "ja" odbieram i oczywiscie nic nie słychac
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
Ja też miałam trzy takie dziwne sytuacje z telefonem:
1. Kilka tygodni temu siedzę sobie w domku i oglądam TV nagle przychodzi do mnie sms od TŻ z pytaniem: "Czym mam Cię nie denerwować?" Okazało się, że spod mojego numeru dostał smsa o treści: "Weż mnie nie denerwuj" 2. Po lekcji matemetyki dzwoni do mnie tato i pyta co chciałam, bo dzwoniłam ale nic nie mówiłam, słychać było tylko szmery i rozmowy w tle... Rozłączył się i postanowił sam oddzwonić. I jak to wytłumaczyć?! Telefon miałam w kieszeni, z zablokowaną klawiaturą! Mało tego, z konta zżarło mi prawie 3 zł ![]() 3. Dostałam smsa spod numeru mojej siostry, a okazało się, że to TZ go do mnie wysłał, oczywiście ze swojego numeru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
tez tak kiedys mialam tylko ze z telefonem taty. razem z nim poszlam do serwisu i pani wytlumaczyla ze wkradl sie jakis ''drobny'' blad.
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
karolca widocznie mozna do siebie zadzowinic
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Jejjjj przeczytałam wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.